Raymond Ibrahim: “Waarom moslimverkrachters een voorkeur hebben voor blonde vrouwen”

Screenshot_11

(Door: Raymond Ibrahim – Vertaling: “delamontagne”)

Dat moslims de neiging hebben om bij voorkeur “blonde vrouwen”uit te kiezen voor seksuele uitbuiting, een epidemie die momenteel Europa teistert en dan vooral Engeland en Scandinavië, is zo oud als de islam zelf. Deze gaat zelfs terug tot de tijden van Mohammed. Veel schriftelijke getuigenissen laten dit zien in de “context” van de  vroege rooftochten van de moslims op Byzantium (dit was eeuwenlang het meest oostelijk gelegen christelijke bolwerk tegen de Jihad).

Volgens Ahmed M.H. Shboul (de schrijver van”Byzantium en de Arabieren”): Het beeld van de Byzantijnen zoals dat in de Arabische literatuur werd uitgedrukt, was het klassieke voorbeeld van “Dar al-Harb` [het Huis van de Oorlog ], het typerende Rijk dat veroverde diende te worden door de Jihad. Bovendien werd Byzantium gezien als een symbool van militaire en politieke kracht en een maatschappij van overvloed. De overeenkomsten tussen “premoderne islamitische inzichten betreffende Byzantium en de modern islamitische kijk op het Westen – machtig, rijk en te begeren EN  de grootste onder alle ongelovigen –  is duidelijk waarneembaar.

Maar hier houdt het niet mee op. In het  middeleeuwse brein was Byzantium ook de vertegenwoordiger van  “white people”- de blanke mens – “blond haar, christenen met blauwe ogen. Of zoals zij in het Arabisch bekend waren: “de kinderen”

De Byzantijnen als volk werden beschouwd als “prachtexemplaren” van lichamelijke schoonheid en jonge slaven en slavinnen van Byzantijnse oorsprong werden zeer gewaardeerd. . . De waardering van de Arabieren voor Byzantijnse vrouwen heeft inderdaad een heel lange geschiedenis. In een vroege “Hadith” zou Mohammed gezegd hebben tegen een pas bekeerde Arab ( bekeerd naar de islam): “Zou je die meisjes van de “Banu al- Asfar”willen hebben?

Er werd niet alleen naar hen gezocht voor de paleizen van de Kalief en andere paleizen (waar sommigen de moeders werden van toekomstige Kaliefen), maar ze werden ook de belichaming van fysieke schoonheid, huishoudelijke spaarzaamheid en verfijnde prestaties. Het karakteristieke Byzantijnse meisje dat de verbeelding van literatoren en dichters vastlegt, had blond haar, blauwe of groene ogen, een zuiver en gezond gezicht, mooie borsten, een delicate taille, en een lichaam dat is als kamfer of een vloed van verblindend licht.
………….
Hoewel de “essentie” van de bovengenoemde  samenvatting klopt, moet de lezer ervan zich niet in de luren laten leggen door de overladen “romantische toon” ervan. Omdat het geschreven is voor een westers academisch publiek door een academicus met een islamitische achtergrond is deze uiteenzetting “duidelijk  eufemistisch” door voor te doen alsof een seksslavin te worden zo wenselijk was, alsof haar Arabische eigenaren gecharmeerde toegewijden waren die louter overliepen van bewondering voor  haar schoonheid. Het is juist dat Mohammed dit vroeg aan zijn eerste bekeerlingen, maar dan om hen over te halen om aan de Jihad mee te doen en later de “vruchten” hiervan te plukken. In dit geval dus het tot slaven maken en het verkrachten van Byzantijnse vrouwen en NIET als een of andere idealistische discussie over hun schoonheid.
……………….
Hier een voorbeeld: Tijdens een recente “slavenveiling”, die door de Islamitische Staat werd gehouden, werden de Jezidische meisjes met blauwe ogen veel meer begeerd en brachten een hogere prijs op dan anderen. Maar hoe dan ook, deze concubines worden wreed gemarteld. In een geval sloeg een moslim het één jaar oude kind van een Jezidische vrouw, zo erg dat ze uiteindelijk instemde met al zijn seksuele verlangens.

Er is nog een van belang zijnde parallel tussen de middeleeuwse en de “moderne” islamitische zienswijze: Blanke vrouwen werden EN  worden voortdurend gezien als van nature  seksueel lichtzinnig om moslimmannen te provoceren, zodat die hen willen hebben.

De geschriften van Cheikh laten zien dat moslims beweerden dat de Byzantijnse (of christelijke blanke) vrouwen tot de meeste schaamteloze vrouwen in de hele wereld behoorden en omdat zij seks fijn vinden zij erg gevoelig zijn voor “overspel”. Dat dit gemeengoed is op de markten en in de steden van Byzantium. Zelfs zo erg dat de nonnen uit het klooster naar de forten gingen om zich aan de mannen aan te bieden. . .

Bron:
www.lesobservateurs.ch

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Rotzakken, Seks, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Raymond Ibrahim: “Waarom moslimverkrachters een voorkeur hebben voor blonde vrouwen”

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  Dit vervult me met zoveel walging dat ik in staat ben tot heel erge dingen…
  te bedenken dat ‘onze overheden’ ons hier aan uitleveren….

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv @MinPres e.c. leveren ons uit aan hen:Waarom moslimverkrachters n voorkeur hebben vr blonde vrouwen http://wp.me/p1O7aM-oIt

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Men hoeft heus niet te denken, dat er bij mosllims ooit echt sprake is van onversneden verering voor welke vrouw dan ook, al is ze nóg zo blond en blauwogig; ze is een vrouw en als zodanig zelfs verhandelbaar, dus dan weet je het wel. Vooral ongelovige vrouwen. wordt er dan vaak nog gezegd, maar de moslima ’s hoeven zich heus niet te verbeelden, dat ze zelf feitelijk zoveel hoger in de pikorde staan, in ieder geval niet ten opzichte van mànnen.
  Uiteráárd verachten moslims vrouwen, die sex fijn vinden; dat zijn namelijk de VRIJE vrouwen, waarop zij, als het er op aankomt, geen vat hebben!

  Like

 4. Ricardo zegt:

  Ik trek gewoon een weer een , nieuwe blik Tolerantie open , blik nummer 180 inmiddels.
  Je zou toch zeggen, waarom pikken die vooral Scandinaviers het? Ik wil en kan het me , echt niet eens voorstellen, als een van mijn nichtjes, word verkracht, dat ik niets doe of andere mannelijke fam leden niets doen.
  Wat een zieke beesten komen hiernaar, naar het Westen,ik kan me gewoon niet voorstellen.
  Er zijn lopen beeldschonevrouwen overal, en ja zelfs als vrijgezelle man, heb ik het heel moeilijk.
  Maar ik hou mijn poten thuis, als een vrouw niets van me wil weten, Adios dan houd het op.

  Wat is er voor Hassan hier zo moeilijk aan?

  Belachelijk een vrouw word door 5 Mohammedanen verkracht , in een moslim land, daders gaan vrij uit. Vrouw word gestenigd, iedereen die heerlijk staat te kijken en het aanmoedigt.
  Zweden die gewoon 2e staan , meeste verkrachtingen ter Wereld nog steeds kan ik het niet of nauwelijks bevatten, en zeker aangezien het ook nog eens om de hoek ligt. En dat vrouwen minimaal 1 op de 4 in haar leven in Zweden word verkracht en hun haar zwart verven , in eigen land om minder kans verkracht te worden.

  Maar ja lang leve de zielige arme , hongerige vluchteling.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Julie kunnen van mij de pot op.Idioten.

  Like

 6. Thoth zegt:

  Khaddafi en zonen hadden blanke deerne’s, de Sjah had blanke deerne, de koning van Jordanië heeft een blanke deerne, Arafat had een blanke truthola, de koninklijke familie en prinsen van Saoedië-Arabië hebben hebben blanke mutsen uit GB, etc. Kortom, ik geloof het wel…

  Like

 7. R.A.F zegt:

  Deze dus
  Daphne de Boer over het horrorweekend dat ze in 2011 doorbracht in Libië. De Boer beschrijft hoe ze hoe ze verkracht is door Mutassim Kaddafi
  http://pauwenwitteman.vara.nl/media/206812

  Talitha: Ik. Ben. GEEN. Hoerrrr!!!
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/09/talitha_ik_ben_geen_hoerrrr.html

  Like

 8. Scheerzeep NU zegt:

  In de jaren 1990 werkte ik bijde dienst ROEZ gemeente Groningen. Daar werkte een marokkaan die opschepte dat hij een blonde nederlandse vrouw had. Op zijn foto van haar zag ik een geblondeerde nederlandse vrouw en niet eens zo aantrekkelijk. Stomme lul.

  Like

 9. Fyendiar White zegt:

  Een prachtige afbeelding dat fanatieke gevoelens van bescherming oproept! Ik heb geen kinderen, maar ben bang voor de toekomst van de kinderen die mijn zus heeft.

  We mogen dan wel door onze overheid ontwapend zijn, maar wapens kunnen zo simpel zijn als onze handen, we moeten nooit opgeven hoe groot onze tegenstand ook moge zijn!

  Like

 10. The hidden message to white folk is clear : you are weak and you can not protect your women…

  Like

 11. Andre L zegt:

  beesten, niks meer niks minder

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Dat is nu de geweldige verrijking der Islam. Onze vrouwen tot hoeren verlagen. Verder ziet de moslim ons als: “honden, en varkens, die men naar believen mag vermoorden. En de politiek ziet toe, en doet hier niets tegen!

  Like

 13. MART HOOGEDOORN zegt:

  Ik laat een dikke vette natte scheet op iedereen die nog steeds niet wil weten wat er gebeurd in nederland en omgeving.Ik zit er vèr vandaan maar lijkt me er meer over te bekommeren dan vele van mijn landgenoten,behalve dan de gene op dit en enige andere forems,hoewel daar ook nog wat goedmensen zitten.

  Like

 14. ron zegt:

  Tom hendriks: De moslims zijn de stoottroepen van de bilderberg groep voor een N.W.O.

  Like

 15. Republikein zegt:

  Ze kijkt naar mijn rijkdom, latend, dat wel.

  Like

  • delamontagne zegt:

   U weet toch ook wel dat ze vroeger veel eenvoudiger woonden! …………..Ik bedoel natuurlijk de sheik \.

   Like

   • Republikein zegt:

    Dat was toch voor de jaknikkers?
    En ik bedoel natuurlijk latent, alhoewel latend ook kan, eerder gelaten.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Dat “voormalige” paleis zoals de foto het nu toont, is natuurlijk gerenoveerd.
    Je “wilt-niet-weten” hoe het er voordien uitzag.
    Nu wonen ze “beter” en is ook uitgelegd hoe een “doorspoel-toilet” werkt.
    Alleen vergeten de aansluitende riolering aan-te-leggen.
    Maar “heure-majestiet-Bea” weet dat allemaal niet, die denkt:”Zo is ,t altijd geweest, al dat Klatergoud”, wat moet ik me dan toch behelpen in Den Haag met dat werk-PALEISJE”.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s