IKEA-moorden leiden tot immigratiedebat in Zweden

Screenshot_12

(Vertaling: E.J. Bron)

De moorden in het IKEA-filiaal in het Zweedse Västerås hebben een brede discussie over de Zweedse immigratiepolitiek veroorzaakt. Daarbij gaat het ook om de problemen die het verzwijgen van de zaak met zich meebrengt. De Zweedse autoriteiten spreken nu openlijk van massieve problemen met de immigratie. Veel vluchtelingen vinden dat Zweden niet meer zo aantrekkelijk zou zijn als immigratieland.

De Zweedse media hadden als reactie op de gruwelijke moord nog sussend geschreven dat het aantal moorden sinds 1990 dalende zou zijn. Maar de reactie op dit artikel waren honderden woedende commentaren van lezers, die een verklaring eisten voor hetgeen er daar gebeurd was. Hoe kon een krant zoiets schrijven gezien het feit dat daar onschuldige mensen werden vermoord, was de teneur.

Daarna schreven de kranten dat men nu de bescherming van de asielzoekerscentra zou opvoeren, omdat de dader een afgewezen Eritreeër was en de politie wraakmaatregelen van “duistere machten” vreesde. De reactie hierop waren nog meer en nog woedender commentaren van gebruikers van Facebook, bloggers en columnisten in het hele land.

Ook de Zweden-Democraten reageerden onmiddellijk dat het in tijdens zoals deze het gepast zou zijn om er aan te herinneren hoe Fredrik Rheinfeldt [de voormalige minister-president van Zweden] ertoe had opgeroepen “de harten te openen” en dankbaar te zijn, “omdat ze Zweden hadden gekozen”. Hij zou het zich niet kunnen voorstellen, aldus Björn Söder van de Zweden-Democraten, dat de vermoorde moeder en haar zoon het eens zijn met de voormalige minister-president.

Voor het eerst in vijf jaar is het aantal asielzoekers in Zweden gedaald. In andere Europese landen is hun aantal echter zeven maal zo groot als vorig jaar. De grote hoeveelheden immigranten in de afgelopen jaren heeft de integratie in de Zweedse samenleving in toenemende mate moeilijker gemaakt. Ook daarom zou Zweden geen aantrekkelijk immigratieland meer zijn.

Screenshot_13

Bronnen:
http://gatesofvienna.net
www.b.dk

Bron:
http://de.europenews.dk

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

13 reacties op IKEA-moorden leiden tot immigratiedebat in Zweden

 1. luckybee zegt:

  De Immigranten zullen niet tevreden zijn tot alle Zweden moslim worden is dat wat de Zweden willen?

  Like

 2. aquarius4422 zegt:

  Beetje laat om wakker te worden.

  Like

 3. Ieznogoedh zegt:

  Kennelijk zijn er nu genoeg strijders in Zweden voor als het uur U aanbraakt.
  Een islamitiscge D-day zeg maar, ook al heeft het in onze optiek dan weer niets net bevrijding te maken.
  Nu moet het aantal strijders in andere landen worden opgevoerd.

  Like

 4. A - Siel zegt:

  Misschien moeten er eerst eens wat socialisten asiel aanvragen in Afrika of het midden oosten…
  Politiek links / rechts of midden het word allemaal uit dezelfde schaduw agenda gedicteerd.

  A – Siel

  Like

 5. Elvi zegt:

  Zo werkt het ook.. het moet eerst escaleren voordat men wakker wordt. Nederland is net zo erg. Ben benieuwd hoe ver het hier moet gaan…….

  Like

 6. Scheerzeep NU zegt:

  Lijkt mij geen aantrekkelijk vakantieland. Ik kom voor Zweden en niet voor immigranten.

  Like

 7. Jean zegt:

  De moordaanslagen zijn nog maar in de beginfase in heel Europa nog even wachten tot er nog ± 100.000 bij gekomen zijn, ik denk dat weldra de beken en rivieren rood kleuren.

  Like

 8. Charles Martel zegt:

  Het zwijn is al verdronken!

  Like

 9. Cathja zegt:

  De autochtone bevolking moet de GELUKSZOEKERS laten voelen dat ze helemaal niet welkom zijn, en hen laten weten dat alleen de zon voor niets opgaat! Alleen de mensen die écht bescherming nodig hebben, dus die vervolgd en gedood worden om hun geloof, en die op termijn voor hun eigen boterham kunnen en willen zorgen, zouden nog toegelaten moeten worden.
  De uitkeringen moeten gehalveerd worden, net zoals de Denen dat hebben gedaan. Pas als gelukszoekers in de gaten krijgen dat er hier weinig te halen is, zal men ons land niet meer hoog genoteerd hebben staan, en zal ook Nederland geen aantrekkelijk land meer zijn voor immigranten. Het is meestal een kwestie van geld en voorzieningen. Waar krijgen we het meest? Daar willen we heen.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Cathja
   Het probleem is dat de tsunami van zwermen vluchtelingen die Europa aanvallen zijn voor 95% gelukzoekers of soldaten van Allah die als slapende Jihadcellen hierheen komen. Met andere worden het schift werk is verdomd moeilijk. Zo wie zo Afrikaanse negers moet je per direct eruit knikkeren. Ze naar binnen halen kan je vergelijken met het loslaten van de hele Apenheul of Safaripark Beekse Bergen in de straten van de dichtbij zijnde omgeving. Alle andere mogen enkel goedopgeleide christenen naar binnen. Dan weet je zeker dat het land veilig is.

   Like

 10. Thomasson zegt:

  Het is tijd geworden voor de Zweden om wakker te worden. Als eerst moeten ze begrijpen dat de politieke echelon van hun land bestaat uit gevaarlijke krankzinnigen. De leiders zijn mensen die er alles aan doen om hun eigen land te verraden. Zij zorgen ervoor dat haar ondergang voorspoedig zal verlopen. Er zijn genoeg mensen die hun eigen land verachten en haten. Zulke mensen kunnen ergens anders gaan wonen. Maar mensen van wie de haat zo intens is dat ze maar een ding wensen: genocide op hun eigen volk (inclusief familie) zijn gevaarlijke psychopaten. Die horen in een gesticht en niet ….in de regering. In zweden vinden ze kennelijk pathologische leiders normaal. Wat het resultaat is, zien wij nu.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  ” Als het kalf verdronken is, dempt men de put”, deze zegswijze is absoluut van toepassing op Zweden, maar ook elk Europees land, waar politici, kruipen voor de Islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s