Links-extreem, rechts-extreem, islam

Screenshot_23

(Door: “Querdenker” – Vertaling: E.J. Bron)

Zowel de rechts-extremen als de links-extremen houden van de islam, alhoewel om zeer verschillende redenen.

De rechts-extremen zien een zielsverwantschap in de absolutistische en fascistische structuur, die met alle middelen naar wereldheerschappij streeft en intern de samenhang van de groep tegen “die daar buiten” benadrukt. Dat men daarmee ook de hele metafysische onzin inkoopt, zien ze wellicht niet, maar misschien interesseert het hen ook niet of komt hen het zelfs goed uit.

De links-extremen, die uit zijn op de vernietiging van de samenleving, zouden een bondgenootschap sluiten met alles en iedereen die dit doel bevordert. Dat zij als eerste aan de bouwkranen zullen hangen als hun islamitische bondgenoten aan de macht komen, zien ze wellicht niet, maar misschien denken ze ook dat de moslims te dom zijn om dit te doen als het zover is.

Bron:
https://nix00.wordpress.com
Auteur: “Querdenker”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

21 reacties op Links-extreem, rechts-extreem, islam

 1. Bob Fleumer zegt:

  De moslims zijn slimmer dan wij want wij kunnen ze niet tegenhouden met de regeringen die nu aan het bewind zijn. Hier wordt alleen maar gepraat bij de moslims wordt gehakt.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Praten met moslims is zinloos, liegen tegen ongelovige mag van de koran, dus hoe kan je ooit afspraken maken met moslims. Liegen, bedreigen en HAAT krijgen ze met de paplepel ingegoten.

   Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Bob Fleumer zegt:
   18 augustus 2015 om 23:03

   De moslims zijn slimmer dan wij want wij kunnen ze niet tegenhouden met de regeringen die nu aan het bewind zijn.

   Klopt.
   Maar de moslims zijn niet slimmer dan wij. Het feit is dat zij hulp krijgen van onze leiders en co,en wij – de autochtonen – niet. Daardoor kunnen de moslims hun doelen bereiken en verwezenlijken.
   Als wij zouden op mogen komen voor onze cultuur//rechten/veiligheid en ons land, dan zouden de moslims weinig tot niets voor elkaar krijgen.

   Like

  • Thoth zegt:

   The Bishop’s driver and murderer, Murat Altun, had claimed to be Catholic, but prior to a trip to Cyprus, the Turkish government warned the Bishop that his driver was an Islamist and potentially dangerous. (…)Murat Altun beheaded Bishop Luigi Padovese while shouting Allah Akbar. The authorities claimed that Altun’s motive was personal and not political, but Altun claimed that Allah had inspired him to commit his crime and recited Islamic verses during the trial.

   (..) The court had in fact handed down a reduced sentence of 18 years to Altun but his sentence was reduced further to 15 years for good conduct during the trial.

   ———————————————————

   Goed zeg, het is weer fijn in de Islamitische Staat Turkije.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Sjaak: 23.17. uur, op 18/08. Sjaak zo kennen wij de RODEN /LINKSEN en GROENEN weer! Vuile LANDVERRADERS dat zijn het! De spreker heeft volkomen gelijk. En de vuile RODE SMEERLAPPEN der EU promoten Turkije ook nog!

   Like

 2. Erik zegt:

  Ach, in Perzië , daarna Iran geheten, deden ze het, en werden 10 duizenden mujahedin khalk vermoord.

  Like

 3. H. Numan zegt:

  Extreem links verschilt enkel van extreem rechts middels het voorvoegsel ‘inter’. Verder verschillen nationale en internationale socialisten niet.

  Like

 4. Johan zegt:

  Daarnaast houdt ook het politieke midden van de Islam. Dit zijn de ‘gutmenschen’, meestal vertegenwoordigd door groeperingen zoals D66 of het CDA. Dat ook hun kop eraf gehakt wordt, als ze zich straks niet willen bekeren, zien ze wellicht niet, maar misschien denken ze dat moslims ook van hen houden en dat ook in de toekomst zullen blijven doen.

  Like

  • Buffalo Bill zegt:

   Ik denk dat er niet eens een mogelijkheid is om te bekeren en dat je kop er meteen wordt afgehakt nu het steeds meer op een ordinaire stammenstrijd begint te lijken.
   Zou het zo kunnen zijn dat het geloof bijzaak is of hooguit een instrument?

   Like

 5. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Islam is van huize uit extreem, dat was ze vanaf het begin van hun bestaan al zo.Denk aan de Gashwa van hun nabi Mohammed.Ze hebben alle mannen van de Bani Qureishi en Nadir, onthoofd.Hun vrouwen en kinderen verslaafd.

  Like

 7. jowitteroos zegt:

  even iets anders, https://www.referendumovereenwet.nl/wetten/34116

  Associatieovereenkomst tussen de EU en de Europese Gemeenschap voor Atoomenergie en haar lidstaten, enerzijds, en Oekraïne, anderzijds
  Verzoek moet uiterlijk zijn ontvangen op: 28 september 2015

  ONLINE HANDTEKENING ZETTEN

  ONLINE http://www.burgercomite-eu.nl/nieuwsbrief/nieuwsbrief13.html

  Like

 8. Luc zegt:

  iedereen Houd van de Islam, behalve de mensen met gezond verstand, die walgen ervan.
  het wordt hoog tijd om die smeerlapperij te verbieden, wereldwijd.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Laten we het er toch maar op houden dat Fascisme Links is en niets met rechts te maken heeft !
  Fascisme is Nationaal Socialisme……het broertje van het Socialisme !!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat klopt wel, want zowel Fascisme als Nationaal-Socialisme stonden destijds, bij hun ontstaan, voor revolutie, iets vernieuwends, net zo goed as het Communisme, waarvan men nooit betwijfeld heeft, fat het ‘links’ was.
   “Rechts” staat in feite voor behoudend, conservatief. Rechts is eigenlijk in principe nooit revolutionair.
   Als je er over nadenkt, is het een heel hardnekkige denkfout om Fascisme en Nationaal-Sociallisme extreem-rechts te noemen. Een denkfout die waarschijnlijk ontstaan is doordat beide systemen zich tegen het ‘officiële ‘links,’ het Communisme. opstelden, en nergens anders door.

   Like

   • Q zegt:

    Heb ik soms iets gemist ?

    In de jaren ’70 en ’80 van de vorige eeuw waren er genoeg partijen ter linkerzijde van het politieke spectrum die de Sovjet Unie een top-idee vonden. Paul Rosenmüller bewonderde de Rode Khmer. En Manuel Barosso was bewonderaar van Mao Zedong. Dat gezwatel over dat Hitler extreem-rechts zou zijn is valse retoriek die slechts dient om het eigen straatje schoon te vegen.

    En in aanvulling van H. Numan 02:22 kan ik opmerken dat het echt niet alleen de Internationale Socialisten zijn. Joop den Uyl sympatiseerde in de jaren ’30 nog openlijk met Hitler. Wat was die den Uyl ook alweer ?
    Juist, sociaal-democraat. Zegt de afkorting NSDAP u ook iets ? Vooral die SD uit die afkorting ?

    Alle socialisme komt neer op de weg naar de hel.

    Like

 10. ronni zegt:

  Word lid van het verzet tegen de Islam ! Meld u!
  verzet2015@yahoo.com

  Like

 11. Jan zegt:

  Amerikanen weigeren moslims op de schietbaan

  Like

 12. Jan zegt:

  Frankrijks minister van justitie, Christiane Taubira, geeft beroepsmoslim, gehaktbarschreeuwer, proefverlof, schiet prompt politieagent in het hoofd. Toestand agent kritiek

  Tibaura is beroepsnegerin, heeft de verrotte mentaliteit van de huidige Amerikaanse juntaleider** en ziet overal niet bestaand racisme en dus krijg je jaar na jaar dit:
  Frankrijks rode minister van Justitie laat veroordeelde gevangenen* vrij
  Taubira had kort na haar ambtsaanvaarding in juni 2012 een decreet uitgevaardigd, waarin staat dat criminelen met een gevangenisstraf van minder dan een jaar helemaal de gevangenis niet meer in hoeven. Met zulke maatregelen wil de minister van Justitie bereiken, dat er in plaats van 80.000 gevangenisplaatsen tot 2017 slechts 63.000 ingericht hoeven worden.

  https://ejbron.wordpress.com/2013/08/08/frankrijks-rode-minister-van-justitie-laat-veroordeelde-gevangenen-vrij/
  * 60% van de gevangenen in Frankrijk is moslim
  60% van de gevangenen van Frankrijk is volgens officiële informatie moslim. Hierbij gaat het om ongeveer 40.000 gevangenen, bijna uitsluitend mannen. Dat werd onthuld in een gevangenisrapport van de Franse parlementariër Guillaume Larrivé van de oppositiepartij UMP. Omdat volwassen moslims minder dan 2% van de Franse bevolking uitmaken, toont dit duidelijk aan in welke mate moslims in de Franse gevangenissen oververtegenwoordigd zijn.

  https://ejbron.wordpress.com/2014/11/11/60-van-de-gevangenen-in-frankrijk-is-moslim/
  ** Tibaura schuimbekte toen zij merkte dat statistieken over gehaktbarschreeuwers werden bij gehouden:
  “Il est interdit de collecter ou de traiter des données à caractère personnel qui font apparaître, directement ou indirectement, les origines raciales ou ethniques, […] des personnes […]” (“Het is verboden gegevens te verzamelen of te verwerken van personen of groepen op basis van hun etnische afkomst”). Overtreders kunnen gestraft worden met een gevangenisstraf tot vijf jaar en een geldboete van € 300.000.
  http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?t=15353&start=600

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s