Macedonië: “Vluchtelingen” zonder enige remming

Screenshot_22

De ene vluchteling stormt met een stok op een andere vluchteling af, nadat het gevecht om een plaatsje in de trein geëscaleerd is

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

Help! Wie beschermt de bevolking tegen deze “vluchtelingen”? Zoals te zien is op de foto´s uitermate “vreedzame” tijdgenoten zonder enige remming. Vandaag vechten ze om een plaatsje in de trein, morgen om een plek in een “huis”? Deze en gelijksoortige taferelen zullen zich binnenkort ook in Duitsland afspelen, want aan de hand van de gewelddadige toestanden op het station van Gevgelija in Macedonië kun je je ongeveer voorstellen hoe bruut het er later aan toe zal gaan bij het verdelen van maaltijden wanneer het sociaal stelsel en daarmee ook het voedingssysteem crasht.

Screenshot_19

Zijn tegenstanders proberen de aanvaller met stenen terug te dringen

Screenshot_20

Bij de tegenstanders wordt ook een mes ingezet in de strijd

Maar wees niet bang, het zijn allemaal lieve, brave, arme mensen. De jonge mannen zijn de kolonisten op weg naar het Westen, de Europeanen zijn de indianen en in het begin is alles nog koek en ei. Na aankomst in het gewenste land bouwen ze tenten op, of beter gezegd; dat doen wij voor ze. Ze bellen op dit moment naar huis dat alles naar wens verloopt, dat de investeringen van de clan goed belegd zijn, dat het doel vooreerst bereikt is en dat de Duitsers nog een nest voor de clan bouwen.

Binnenkort, als de campingfase voorbij is, zullen ze hun “weerloze vrouwen en kinderen”, die ze achterlieten in de oorlog respectievelijk blootstelden aan terreur, over willen laten komen. Als de “welkomstcultuur” dat niet voor hen opknapt, dan ontstaat er stress met de autochtonen, dus met de indianen.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “Janina”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Macedonië: “Vluchtelingen” zonder enige remming

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Hoeveel bewijzen moet men nog krijgen voordat ze inzien dat ze hele volksstammen met dodelijke vernietigers hebben binnengehaald?

  Like

 2. jackvdveen zegt:

  Na 15 maanden komt vrouw lief met haar 4 kinderen, waarvan de jongste 3maanden is, over naar Duitsland. Pa vol trots, want had de jongste telg nog niet gezien
  Al die maanden dat zijn vrouw in land van herkomst verbleef had hij gelukkig een broer, die goed op zijn vrouw paste.
  Dom zijn heeft soms ook zijn voordelen, kan levensbesparend werken.

  Like

 3. Sjoe! zegt:

  Saddam’s en Gaddafi’s wraak is op de drempel van de NAVO. Kom aan, jongens, gaat nu Syrië, de Taliban in Afghanistan en de Koerden in Turkië in stukken bombarderen en proeft ook een beetje Assad’s en Bin Laden’s wraak. Bedankt heren Bush en Obama en onze eigen regeringen die met hen zaamgaan. (En onszelf die voor hen gestemd hebben. 😉

  Like

 4. tijluylenspiegel zegt:

  Echt een vooruitzicht om je op te verheugen……not!

  Like

 5. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 6. Manna zegt:

  mompelt iets met sprinkhanen….

  Like

 7. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
 8. luckybee zegt:

  Tsia de enige remedie hier tegen, de Parlement veranderen;kies daar om voor Wilders en zijn PVV.Die gaan de wetten veranderen door wetten die het mogelijk maakt ze tegen te houden.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Binnenkort ook in dit theater- Nederland!

  Like

 10. Pingback: Macedonië: “Vluchtelingen” zonder enige remming |

 11. Charles Bolle zegt:

  Het lijken wel de beruchte treinen met beestenwagens uit vervlogen tijden. Maar nu kruipen ze er wel vrijwillig in, en de bestemming is nu het beloofde land. De meesten reizen wel zonder bagage, want zij weten dat er voor alles gezorgd wordt. De “racisten” in Europa willen niet dat zij iets tekort komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s