Mohammed-cartoon tentoonstelling in Londen afgelast

Screenshot_10

(Door: Oliver Lane – Vertaling: “Vederso”)

De directeur van Sharia Watch en voormalig UKIP-kandidaat Anne Marie Waters heeft vandaag bekendgemaakt dat een aanstaande tentoonstelling van Mohammed-cartoons in Londen na overleg met de antiterreurpolitie werd geannuleerd. Schrijvend voor Breitbart Londen bleek Waters dat de veiligheidsdiensten geloofden dat het evenement zou worden aangevallen, wat leidt tot een “zeer reële mogelijkheid dat mensen kunnen worden gekwetst of gedood voor, tijdens en na het evenement”.

De organisatoren van het evenement hadden meer dan 200 galeries benaderd met het verzoek om de tentoonstelling te organiseren en werden door bijna alle van hen afgewezen. Nadat ook de laatste galerie, die aanvankelijk was overeengekomen het evenement te laten plaatsvinden, van mening veranderde, werd de tentoonstelling dakloos.

Waters betreurt het ontbreken van één enkele galerie in het land die bereid is om op te komen voor de Mohammed-cartoons en de druk van de politie om het evenement te annuleren bevestigde haar vermoeden dat Groot-Brittannië een “bang volk” was geworden. (…)

“We hebben een internationale campagne nodig van allen die de bescherming van vrijheid van meningsuiting voorstaan, in het bijzonder tegen de islam. Het moet hard en snel werken om het tij te keren. Ik zal met elke organisatie, politicus, schrijver en pleitbezorger voor de vrijheid van meningsuiting die ik kan vinden contact opnemen en ik hoop dat we de strijd voor vrije meningsuiting wereldwijd kunnen voeren.(…)

Opmerking: Geert Wilders en Paul Weston zouden beide op dit evenement spreken.

Bron:
www.breitbart.com
Auteur: Oliver Lane

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Counterjihad, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Mohammed-cartoon tentoonstelling in Londen afgelast

 1. Andre L zegt:

  kutmolims

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Als je zo bang en angstig bent voor die lui, waarom haal je ze dan binnen?

  Like

  • jackvdveen zegt:

   Een rake opmerking.
   De vijand met open armen binnenhalen met een volle luier.
   Dan is men een echte held.

   Like

   • daiyu-ninja zegt:

    Hendrik M. zegt:
    18 augustus 2015 om 19:12

    Helemaal mee eens.
    Dat ze de tentoonstelling verbieden omdat men bang is voor moslimgeweld, dan zegt dat toch al alles!

    Onze regeringen doen het in hun broek voor die islambarbaren, maar dwingen ons – het volk – er tussen wonen. Ze zadelen ons op met dat agressieve en barbaarse islam tuig, maar zelf weigeren ze tussen die moslims te wonen, of hun kinderen naar scholen te sturen te waar te veel hoofddoekjes het beeld bepalen. JA TOCH, femke?! (geen H-letter waardig)

    WEL mogen politici/ambtenaren etc, zeggen dat ze een demonstratie/tentoonstelling /toneelstuk verbieden omdat ze bang zijn dat er rellen van komen – uiteraard veroorzaakt door de aanhangers van de religie van vrede.
    Maar als JIJ als gewone burger zegt dat je bang bent om ’s avonds de deur uit te gaan omdat moslims jouw bespugen, uitschelden en bedreigen, of jouw ruiten hebben ingegooid, jouw auto in de fik hebben gestoken, stront door jouw brievenbus gooien, van jouw tuin een afvalhoop maken, dan wordt jou JUIST door DIEgenen die het in hun broek doen voor moslims verweten,dat jij een moslimhater, een racist, intolerant etc, bent en er wordt jou geadviseerd dat je een beetje begrip moet hebben voor de cultuur van de volgers van, mo.( let the Devil Burn In Hell)

    Like

 3. Tistochwat zegt:

  Alweer een overwinning voor de geesteszieke moslim en z’n pedo-‘profeet’.
  Hij zal uiterst tevreden zijn over de angst die hij overal aanjaagt.

  Like

 4. Scheerzeep NU zegt:

  Waarom geen fototentoonstelling over de tegenwoordige wreedheden van de Islam? Wat kan mij die godvergeten profeet schelen.

  Like

 5. danny zegt:

  Engelse lafbekken die zwichten voor de islam! bah bah bah!!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Ruggengraatloze Britten !!!

  Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  En zo glijden we af naar anarchie uit vrees voor een imaginaire god, god wat een afgang!

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Dit hadden we kunnen verwachten. De islam heeft het voor het zeggen omdat de Europese leiders lafaards zijn

  Like

 9. Erik Bink zegt:

  Een van de opvallendste en bedroevendste passages in Anne Waters artikel vond ik de volgende:

  “There are two major messages to take on board from this episode: 1) Britain is a frightened nation, and 2) our freedom is not going away, it has gone.”

  “Er zijn twee grote lessen te trekken uit deze gebeurtenis: 1) Engeland is een angstige natie en 2) onze vrijheid is niet bezig te verdwijnen, die is al verdwenen….”!!!

  Like

 10. aquarius4422 zegt:

  Eens beheerste het UK een groot deel van de wereld.
  Als enige Europese hielden ze stand tegen de overweldigende overmacht van de Nazi’s.
  Nu kruipen ze als bange wezels voor de nieuwe nazi’s.

  Like

 11. Jan zegt:

  BBC presentator Matthew Price moet excuses aan UKIP omdat hij de partij extreem rechts noemde

  Like

 12. luckybee zegt:

  de Britten moeten de commonwealth politiek op de vuilnisbelt weg gooien, dan zal de logistiek van de Moslim in Brittanie , ophouden te bestaan.En de Britten weer de heer worden in eigenland.

  Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Zeg wat je wilt, maar dan hebben ze in Amerika, dat momenteel bij verschillende mensen op deze site zo in het verdomhoekie zit vanwege – inderdaad- die foute figuur in het Witte Huis, toch méér ruggengraat!
  Die hèbben die cartoonwedstrijd gehouden, waar of niet? En zelfs een heuse aanslagpoging, verijdeld of niet, schro ze niet af!
  Jan de Britten ZIJN bang. Ze hebben te lang veel te veel van dat gespuis binnengelaten en nu weten ze niet meer, wat ze er mee aan moeten.
  Maar deze annulering is wèl een grandioze afgang!

  Like

  • danny zegt:

   @theresa
   Met deze laffe annulering geven de Britten de vrijheid van meningsuiting een klap in het gezicht, waar die islamieten alleen maar van genieten.
   Angst tonen is zwichten in mijn ogen!

   Like

 14. ronald soeverein mens zegt:

  Men had dit door moeten laten gaan beveiligd door sas troepen en britse commandos. Als er dan wat gebeurd shoot to kill en eventuele nog levende moslims standrechterlijk executeren. Zo laat je een duidelijk signaal af dat Engeland baas is in eigen land en het genoeg is met tollerantie naar de islam. Dit is de enige taal die de islam verstaat. Waar zijn de leiders met een grootheid als Churchill, de Gaulle, Kennedy etc.

  Like

 15. Fred zegt:

  We kunnen dan wel in onze commentaren afgeven op de Britten maar de Nederlanders zijn geen haar beter .
  Net zo laf en misschien wel laffer.
  Ja, achter een computerscherm zijn we allemaal helden maar wat doen we fysiek?
  Niks, nada, noppes, Niente, en ga zo maar door.
  We hebben allang verloren.
  Dhimmie zijn is onze toekomst.

  Like

 16. Jan zegt:

  Moslimhoer: ‘Wat vrijheid van meningsuiting is bepalen wij’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s