Hongarije: 4 jaar gevangenisstraf voor illegale immigratie en beschadiging van het grenshek

Screenshot_42

Bouw van het Hongaarse grenshek

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl Duitsland zich als verlamd in de stilstand-modus bevindt, breiden landen zoals Denemarken en Noorwegen en Hongarije de verdediging tegen criminele mensensmokkelaars en illegale immigranten uit. Nu verscherpt Hongarije nogmaals de maatregelen ter bestrijding van de illegale immigratie:

Mensenhandel, illegale grensoverschrijding evenals het beschadigen van het grenshek zullen in het vervolg bestraft worden met tot 4 jaar gevangenisstraf. Tot nu toe gold in Hongarije de illegale grensoverschrijding als overtreding. Als motivering voor deze drastisch verscherpte maatregelen noemde de Hongaarse minister van de bondskanselarij het gedrag van immigranten: “De immigranten treden met steeds agressievere en stelliger eisen op.”

Dat Hongarije zijn integriteit probeert te behouden, onderscheidt een trots volk gewoon van de Duitsers, die hun cultuur en waarden al hebben opgegeven. Misschien neemt Hongarije de Duitsers op, die hier voor vernietiging en politieke vervolging vluchten?

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “Janina”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Demografie, Derde Wereld, EU-critici, Europa, gezond realisme, Hongarije, Immigratie, Nationalisme, Patriottisme, soevereiniteit, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

19 reacties op Hongarije: 4 jaar gevangenisstraf voor illegale immigratie en beschadiging van het grenshek

 1. E.J. Bron zegt:

  Wat een geweldig land!!!

  Like

 2. danny zegt:

  De andere Europese landen kunnen een voorbeeld nemen aan Hongarije!

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  En zodra het hek toch gesloopt wordt door kakkerlakken, meteen met scherp schieten, houdt het vanzelf snel op!!

  Like

 4. ieznogoedh zegt:

  Hadden wij maar zo’n president.

  Like

 5. mijn-idee zegt:

  Jemig, 4 jaar gevangenisstraf……… lijkt op bed, bad en brood, vier jaar gegarandeerd…….. Nog niet gek voor een illegaal.
  Doen ze hier een moord voor……..

  Like

 6. jungleelephant zegt:

  Je zou haast daar heen emigreren!

  Like

 7. Geronimo zegt:

  Het enige goede voorbeeld komt momenteel uit Hongarije: de harde vuist, als compromisloze inzet voor de bescherming van het eigen territorium tegen ongewenste indringers. Net zoals het hoort, want de enige taal die deze gewelddadige, veeleisende barbaarse hordes kennen. Geen valse sentimentaliteit hier vermomd als barmhartigheid. Geen zieligheidsindustrie, kortom, geen flauw gezever.
  Wat een politiek leiderschap, en welk verschil met die slapjanussen van bij ons. Ik krijg op den duur nog goesting om naar Hongarije te emigreren. Van zoveel politieke doortastendheid m.b.t. de immense problematiek van deze massale volksverhuizingen omwille van in hoofdzaak economische motieven, volksverhuizingen die Europa grotendeels financieel zullen plunderen en ons finaal aan de bedelstaf zullen brengen, wees daar maar van overtuigd, kunnen wij alleen maar dromen. Nochtans heeft het volk overal meer macht dan het vermoedt. Nu nog enkel die macht leren gebruiken. Niet de politiek, maar het volk bepaalt uiteindelijk als het er op aankomt, zijn eigen lot. Dat moet die arrogante heren nu maar eindelijk eens duidelijk worden gemaakt. Ze zijn er niet om zichzelf te dienen, maar voor het volk dat hen als vertegenwoordigers heeft gekozen. En willen ze niet luisteren, aan de kant ermee. Dat is ook de enige taal die zij verstaan. Die van de volkswoede.

  Like

  • Jean zegt:

   Geronimo, dat propagandeer ik al jaaaaaaren maar veel burgers kijken blijkbaar liever naar die kut TV, naar voetbal of tennis ondertussen neemt het tuig in grote getale bezit van hun goederen.
   En de politiekers dan? Zij de lusten en de burgers de lasten, ze drinken hun glas, doen hun plas en zorgen ervoor dat alles blijft zoals het was.
   Burgers neem ze de sleutels en de auto die door ons betaald wordt af en trap ze de straat op “zonder oprotpremie” sleep ze desnoods voor een volkstribunaal zodat terug veiligheid en leefbaarheid komt in onze samenleving want wij zijn de bazen en niet het politiek schorem, maak ze dat goed duidelijk.

   Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Hongarije, het land waar men nu in ieder geval REALISTISCH is. Dat kan men van veel van de Europese landen niet meer zeggen, horig als ze zijn aan de EUSSR!

  Like

 9. luckybee zegt:

  Als ik me niet vergis heeft Geert Wilders ook eens zo iets voorsteld????

  Like

 10. Jean zegt:

  Waar blijft dat hekwerk rond Vlaanderen? Ondanks mijn ouderdom wil ik er 16u per dag aan meewerken dat te plaatsen.
  Liefst 3 hekwerken zodat we op het middelste 380V kunnen zetten, als we dan ene zien lopen met zijn haren rechtop dan weten we vanwaar hij/zij gekomen is…. 😉

  Like

 11. Francoise zegt:

  De oud Oost-blokkers zijn veel wijzer, dan de dom/verwende westerlingen van dit continent. Hun ‘jong-belegen’ verleden onder het bloeddrinkende socialisme, is nog vers in hun geheugen. “Al die tranen vn weleer,doen nu geen zeer”. Hebben veel levenswijsheid met zich meegebracht, waar ons continent( weleens)veel baat van kan hebben/ – ontvangen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s