Brandbrief: Inwoners van Duisburg-Marxloh voelen zich uitgeleverd

Screenshot_44

Straattafereel in Duisburg-Marxloh: Brandbrief klaagt over onhoudbare toestanden

(Vertaling: E.J. Bron)

DUISBURG – Inwoners hebben in een brandbrief het bagatelliseren van de toestanden in Duisburg-Marxloh aan de kaak gesteld. De meeste van hen zouden al openlijk op straat zijn bestolen, door kinderen bespuugd, door vrouwen uitgescholden en door mannen lastiggevallen zijn. “En we hebben alles gepikt, omdat we weerloos zijn”, staat er in de brief, waaruit de “Rheinische Post” passages gepubliceerd heeft. Sinds ruim een jaar zijn er veel Roemenen en Bulgaren in de wijk gekomen.

“Onlangs werd ik door een meisje bespuugd dat misschien net twee jaar oud was, omdat ik niet wilde dat ze een perzik uit mijn boodschappentas pakte”, schetst een inwoonster haar ervaringen. Het leven van de immigranten zou zich op straat afspelen, overwegend ´s avonds en ´s nachts. Er zou geen rekening gehouden worden met rusttijden. “Dan wordt het buiten zo lawaaierig, dat ik mijn slaapkamer al naar de achterkant heb verplaatst om rust te krijgen.”

“Ik weet waar je woont”

Trottoirs en straten zouden vol afval liggen. Mensen met hulp zouden deze nauwelijks kunnen passeren, omdat groepen mannen de weg versperren en weigeren aan de kant te gaan. Pogingen om de immigranten op problemen aan te spreken, zouden zinloos zijn. “Ik heb het zelfs geprobeerd met gebarentaal, omdat deze mensen net doen alsof ze geen Duits verstaan”, vertelt een buurtbewoner. In het gunstigste geval zou hij dan genegeerd zijn. Vaker zou men hem bedreigd en uitgescholden hebben – in het Duits.

Zinnetjes zoals “Ik weet waar je woont” of “Ik weet waar je auto staat” zouden de schrijvers van de brief, die anoniem willen blijven, vaker gehoord hebben. De buurtbewoners voelen zich door de politie en de autoriteiten in de steek gelaten. “Wij moeten ons rustig gedragen om onszelf niet in gevaar te brengen. Dat is hun tip als we uitleggen waarom we bang zijn.” Veel van de oorspronkelijke bewoners zouden al zijn vertrokken. “We voelen ons uitgeleverd. En we zijn echt bang.”

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Balkan, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, Demografie, discriminatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Brandbrief: Inwoners van Duisburg-Marxloh voelen zich uitgeleverd

 1. Hendrik M. zegt:

  Het ergste is: Hier is geen letter van gelogen!

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Met dank aan Frau Ferkel!

  Like

  • Jean zegt:

   jungleelephant, dat kutwijf staat met grote spreidstand voor Dracula en Hollande en Jancker want ze “staat voor alles open”??? Nu weet ik wat de stank ik die overwaait komende van Duitsland…., die heeft echte nazi trukken. Ga maar eens naar Google en type merkel in en klik dan op Afbeeldingen, je wordt overstelpt met foto’s van dat wijf op de schoot bij haar groot voorbeeld Hitler…
   Woorden zijn dan plots totaal overbodig.

   Like

  • Sjaak zegt:

   Meer-meer-meer !

   Like

 3. ieznogoedh zegt:

  Ach, ze spreken geen Duits, deze aanwinsten voor de Duitse maatschappij?
  Maar toch wel als ze om een uitkering gaan vragen.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Wij Hollanders ook voor al door Gr links werden we totaal veraden ze willen alle blondjes uit Nederland hebben. alle hollandse meiden zijn blond geboren? Willen die hufters ons door andere vervangen?Zwarten uit Afrika bvb?of het MO?

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  De buurtbewoners voelen zich door de politie en de autoriteiten in de steek gelaten. Dat zegt alles, WEG MET ONS, op bevel van de RODEN in Brussel van de EUSSR!

  Like

  • Jean zegt:

   Tom, ze ‘voelen’ zich in de steek gelaten? ze ‘voelen’ zich uitgeleverd?
   Ze ZIJN in de steek gelaten en ze ZIJN uitgeleverd aan het barbaars moslimtuig.
   Mensen laten we dat moslimtuig verdrijven uit onze lage landen want de situatie is levensgevaarlijk en onleefbaar geworden.
   In Vlaanderen loopt een zekere Vrancken rond verantwoordelijk voor ‘aspirine & Migraine’, hij is lid van de huichelaars NVA een samenraapsel a la D66 dus parasieten, diezelfde Vrancken haalt het barbaars tuig met open armen Vlaanderen binnen en wil nu elke gemeente opschepen met dat achterlijk tuig, bah wat voor lafaards houden wij toch aan de vreet… .)
   Vergeet niet dat de grootste lafaards samenhokken in Brussel in die aquarium, hopelijk gaat die aquarium snel lekken…. ,)

   Like

 6. koddebeier zegt:

  Vertel me nog één keer hoe fijn het is dat we lid zijn van de Europese Unie !!
  DE EU UIT NU !!!!!!

  Like

 7. Theodoor zegt:

  Een kat in nood maakt rare sprongen; Huur een moordenaar in.

  Like

 8. Jean zegt:

  Mensen er is een oplossing zelfs een oplossing met positief resultaat nl. Pak het politiek gespuis aan zodat ze geen meter kunnen bewegen zonder pamper, pak ze overal aan en flikker ze overal buiten, laat zien dat de macht bij “de burgers” ligt en niet bij het politiek schorem want politiekers zijn het laagste van het laagste in een samenleving, ze liggen zelfs lager dan islamieten en die liggen zeeeeeeeer laag.
  EIS dat heel het islamgespuis verdreven wordt uit onze landen in Europa en EIS dat die veroorzakers van al die ellende, de EU misdaadorganisatie, de sleutels moet inleveren en oprotten want het gaat van dag op dag slechter met Europa en dan vooral met de ‘Europese’ burgers want het geïmporteerd schorem geniet van alle geneugden.
  Wij walgen van islamieten een zootje wat ons met de dood komt bedreigen want moorden en verkrachten is dat gespuis hun hobby.
  Sluit alle mosselketen en arresteer die baardapen die haat zaaien in die mosselketen.
  Wij willen geen geweld maar als dat pervers gespuis er echt om vraagt krijgen ze het, wij staan met 50 tegenover een moslim, raden wie de strijd zal winnen?
  Islam uit Europa en die Argentijn in Rome aan de ketting want ook die pipo is bezig met zich te bemoeien met zaken waar hij zich niet mee te bemoeien heeft, stuur die pipo terug naar Argentinië naar zijn moordenaarsfamilie.
  Conclusie: wij moeten de macht en het bestuur zelf in handen nemen en elke dwarsligger arresteren en via snelrecht veroordelen te beginnen met dat EU gespuis wat maar een zaak nastreeft nl: “Zij de lusten en wij de lasten” en dat gaan wij 180° draaien..

  Like

 9. Ad de Koning zegt:

  En dat kunnen we hier ook verwachten als er niets verandert, nu weet ik dat niet iedereen dit leest natuurlijk want het staat niet in de kranten en komt ook niet op de TV maar alleen al wat betreft de EU zou je toch mogen verwachten dat de ogen van de mensen eens opengaan en dat ze een volgende keer in het stemlokaal de bedriegers de rug toekeren en op de PVV gaan stemmen, de enige partij die ze niet heeft voorgelogen.

  Like

 10. Ancapa zegt:

  Er komen er nog 800.000 bij !

  Like

 11. Oxymoron zegt:

  Rellen in Duits asielzoekerscentrum na koranbelediging

  In vol asielzoekerscentrum in het plaatsje Suhl in het oosten van Duitsland zijn in de nacht van woensdag op donderdag rellen uitgebroken. Dat gebeurde nadat een bewoner door tientallen andere asielzoekers werd aangevallen.

  De politie heeft een man gearresteerd, schrijft de regionale krant Frankenpost.

  Beledigd

  De man zou de Koran hebben beledigd. Vervolgens werd hij door ongeveer twintig medebewoners aangevallen.

  De politie was naar eigen zeggen snel ter plaatse. Agenten probeerden in eerste instantie de orde te herstellen, maar werden vervolgens door relschoppers bekogeld met stenen en staven. Bij de rellen zijn zeker vier agenten en tien asielzoekers gewond geraakt. Ook raakten zes politieauto’s beschadigd en liep het pand schade op, onder meer aan de ramen. Bij de rellen zouden zo’n 50 asielzoekers betrokken zijn geweest. Lees verder >>> http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/8/Rellen-in-overvol-Duits-asielzoekerscentrum-na-koranbelediging-2674214W/?masterpageid=158493

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Taseren,dat schorem!

   Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   En dat achterlijk pervers gewelddadig barbaars uitschot zit nog steeds in dat opvangcentrum? Zet er draad omheen met 380V op en om de 25m een werkloze met geweer en leg hem/haar uit “voor wat hoort wat”.
   Zet eveneens om de 25 m een werkloze aan de grenzen met geweer en geef hem/haar bevel tot schieten als van dat achterlijk pervers gewelddadig barbaars islamtuig tracht de grens over te komen. Geef die werklozen 25% opslag als ze hun werk goed uitoefenen.
   Wij zullen het enorm waarderen want zoals momenteel met die vuiligheid in ons straatbeeld is het onleefbaar geworden, overal lopen van die fokfabrieken rond te waggelen met voor- of achter hun een fokstier en dat omringt door 10 tallen jonge toekomstige moordenaars, die moeten het praktijkvak nog leren alhoewel hun de theoretische vuiligheid met de paplepel ingegeven wordt.
   Wat gaat dat vuurwerk geven als het lontje opgebrand is en het lontje is reeds zeer kort geworden, ik zou dan niet in de schoenen van een van de politieke lafaards willen staan…

   Geliked door 1 persoon

   • Oxymoron zegt:

    Tja Jean tijdens de eerste wereldoorlog was deze maatregel gewoon van kracht…

    De Dodendraad – de Draad des Doods
    De elektrische grensafscheiding tussen België
    en Nederland tijdens de Eerste Wereldoorlog

    Tekst: Leo Oele – Foto’s: Heleen Oele
    De Dodendraad, of Draad des Doods. Zo stond het stroomstootwapen bekend, dat door de Duitsers in de Eerste Wereldoorlog werd ingezet langs de hele grens tussen Nederland en België. Ook na bijna 100 jaar is de draad nog altijd niet vergeten.
    In Hamont-Achel in Belgisch Limburg leiden speciale bordjes naar een reconstructie van deze afschrikwekkende versperring, waarop 180 km lang, van Vaals tot Cadzand, een spanning stond van 2000 Volt of meer.

    Like

   • M.A.L. Sion zegt:

    ————–>>

    malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com
    !!

    Like

   • jungleelephant zegt:

    Helemaal mee eens:uitroken,dat geteisem!

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Oxymoron: 12.27. uur. En dat noemen de RODEN van de EUSSR een VERRIJKING! Maar deze politieke nitwits, en criminelen zorgen er wel voor dat zij geen last hebben, van deze tsunami aan ongewenste vreemdelingen.

   Geliked door 1 persoon

 12. Pingback: Brandbrief: Inwoners van Duisburg-Marxloh voelen zich uitgeleverd | Nikontino's Blog

 13. Jan zegt:

  In Suhl (ten zuid-westen van Weimar) testen indringers de opstand, belagen politie en proberen hen te verbranden

  Nach Angaben der Polizei waren mehrere Asylbewerber gegen 21 Uhr „wegen Glaubensfragen“ aneinandergeraten. Die Situation sei dann rasch eskaliert, sagte ein Sprecher der Landeseinsatzzentrale der Polizei in Erfurt am Mittwochabend.

  Die dortigen Sicherheitsdienst-Mitarbeiter setzten gegen die Angreifer Tränengas ein. In den folgenden Minuten eskalierte die Lage weiter, nachdem die Angreifer-Gruppe auf etwa 100 Personen angewachsen war. Eintreffende Polizeibeamte verbarrikadierten sich vor der Übermacht der Angreifer in einem Gebäude auf dem Gelände des Heims, an dem die Angreifer schließlich Feuer legten.

  Vor dem Heim selbst spielten sich zwischenzeitlich bürgerkriegsähnliche Szenen ab


  https://indexexpurgatorius.wordpress.com/2015/08/20/invasoren-proben-in-suhl-den-aufstand/

  Waarom de politie niet gericht schiet om te doden ontgaat mij volledig.

  Like

 14. Scheerzeep NU zegt:

  De buurtbewoners voelen zich door de politie en de autoriteiten in de steek gelaten. “Wij moeten ons rustig gedragen om onszelf niet in gevaar te brengen. Dat is hun tip als we uitleggen waarom we bang zijn.”

  De autoriteiten proberen ons op te voeden, terwijl zij die asocialen niet aanpakken, omdat dat hun stemmers zijn. Uitschot, links stemvee, niet te zwart voor een GROENLINKS promotiefilmpje over de geslaagde multicultikul in Amsterdam.
  Eind deze maand worden wij allen door de VN-commissie Afrofoob verklaard incasu Zwarte Piet en witte en zwarte scholen. Vandaar dat promofilmpje van GROENLINKS.
  Te blond is buurmans gek.

  Like

 15. MART HOOGEDOORN zegt:

  Ik woon hier meer dan 30 jaren ,en mag NIET stemmen daar ik niet genacionalizeerd ben.Ik ben hier dus een GAST, en gedraag mij daar naar.
  Slimme regeringsleiders die Brazielieanen!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s