GroenLinks HAAT ‘blonde gezinnen’

Screenshot_32

(Door: “Pritt Stift”)

Field Day voor de diversiteitsdrammers o.l.v. Harriet Duurvoort, Anousha Mbeki Kwazulu Nzume en Tanja Jess. Check die virulente institutuinele blondenhaat in deze oproep voor een GroenLinks-filmpje, waarbij de hele multiculti santenkraam aan mee mag doen. Behalve als u een blond gezin bent. Dan mag je van het GroenLinks campagneteam naar de gaskamers en de verbrandingsovens. Goed bezig, Jesse klaver! Op naar de 0 zetels.

Update: FB-post weggehaald. Gelukkig hebben de screenshots nog.

Bron:
www.geenstijl.nl
Auteur: “Pritt Stift”

(h/t “Heer M”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", discriminatie, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Multiculti, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op GroenLinks HAAT ‘blonde gezinnen’

 1. ronni zegt:

  Word lid van het verzet tegen de Islam ! Meld u!
  verzet2015@yahoo.com

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Er staat helemaal geen informatie bij Ronni. Slechts een email adres. Hopelijk komt dat niet terecht bij de Gestapo van de IS die hier in de diverse moskeeën al overvloedig aanwezig is. Dan zijn potentiële verzetsmensen bij voorbaat al het haasje.
   Dan word je al opgeruimd voor je in actie kunt komen.

   Like

 2. Sjaak zegt:

  Nu weten we in ieder geval wat voor een
  vieze vuile gore vaderlandsverraders dit zijn !
  Wat voor een rooie etterbakken zijn het !

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Teiltje!!!!!Alle blonde mensen dus nooit meer op Groen links stemmen!

  Like

 4. mac zegt:

  een schande voor al die mensen die onze samenleving hebben gemaakt

  Like

 5. Cathja zegt:

  Je reinste discriminatie van het autochtone Nederlandse volk!
  Op en top GroenLinks.

  Like

 6. Ad de Koning zegt:

  Ik heb meteen naar het castingbureau een mail gezonden alsook naar het hoofdkantoor van Groen Links en gevraagd hoe de reactie zou zijn als ik zou vragen om gezinnen (niet te zwart), ik denk dat bij Groen Links dan de wereld te klein zou zijn.

  Like

  • Danny zegt:

   wordt tijd dat die groene goddamn hippies zichzelf zo spoedig gaan opheffen!

   Like

  • jungleelephant zegt:

   Dat denk ik ook wel!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En gelijk heb je, Ad! zou je nog antwoord krijgen, denk je?

   Like

   • Ad de Koning zegt:

    Theresa, daar ben ik ook wel benieuwd naar maar ik zal het vermelden als het zo is. Ik ben al weer een nieuwe mail aan het verzenden aan een Almeerder, waar ik ook woon, die zich in gaat zetten voor asielzoekers die toch zo zielig zijn (hoogzwangere vrouwen en met kinderen) waar hij dat vandaan haalt, als hij de boten bekijkt met enkel jongeren die goed gekleed en gevoed meteen de nieuwste apparaten aanschaffen als ze aan wal stappen, maar gelukkig ben ik niet de enige die reageert want hij beklaagde zich al over de negatieve reacties. Ik dacht goed zo en nu de mijne er nog bij.

    Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Links laat duidelijk zien waar ze voor staan! Niet voor EIGEN VOLK dus!

  Like

 8. Ik stuur naar info@dutchcasting.nl een foto van mijn schilderij van mijn langharige blonde droomvrouw met de tekst “Rose, there ain’t a woman like you!!!” erin geschilderd en boven haar twee naakte borsten heb ik een Jodenster aan een koordje om haar nek geschilderd!!! En dan schrijf ik in het Onderwerp; Mag ik meedoen aan het filmpje?

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Dus zogezegd….Groene fascisten !!

  Like

 10. Jan zegt:

  Patty Greven van Dutch Casting:

  Hoogste opleiding: MAVO; werkervaring: HEMA, Dekamarkt…
  https://nl.linkedin.com/pub/patty-greven/b5/151/679

  Like

 11. OphEUfffen zegt:

  Verbijsterend dat het groepje groen-links fundamentailsten zoveel onterechte aandacht in de media krijgt. Zegt dat iets over GL of over onze “Goedvolk” media? Beide verrot tot in de ruggemerg.

  Like

 12. Buffalo Bill zegt:

  GL maakt zich schuldig aan racisme. Kan hier geen aangifte tegen worden gedaan?

  Like

 13. Thomasson zegt:

  Hier is mijn bericht aan de Casting Agency van Groen Links
  n de oorlog hadden wij de NSB, die graag Arische blonde vader, moeder en kinderen voor propagandafilmpjes en posters had gecast. Wie kent de poster niet “Een verstandig Vrouw stemt NSB”; waarin een knappe blonde Nederlandse vrouw op staat? Tegenwoordig zijn, voor landverraders, blonde mensen te min. Eigen mensen zijn tot paria’s geworden. Ze mogen geen deelnemen in de “Quisling Beker competitie”. . In de jaren ’30 kon men bewondering voor de Nazi’s uiten, precies op de wijze waarin jullie het doen met de multiculturele samenleving. Mensen langs de kustlijn van Nederland, wisten heel weinig van wat er in Nazi Duitsland gebeurde. Niet iedereen had een radio en de Grossdeutsche Rundfunck kon niet overal in Nederland worden ontvangen. Echter nu, anno 2015, zijn wij op de hoogte van de misdaden van jullie ISIS, AL Quida, Al Sha’baab en andere selecte moslim vrienden. Wij zijn niet van plan om ons aan hen te onderwerpen ENKEL EN OMDAT JULLIE HET ZO GRAAG WILLEN. De naam van jullie film is “Ja ik Wil”. De naam past perfect bij onze antwoord: “WIJ WILLEN DAT NIET EN WIJ WILLEN JULLIE NIET”

  Like

 14. Theresa Geissler zegt:

  “Niet te blond!” Wie gooit Tanja Jess-zelf in dat geval even een boerka over d’r op?!

  Like

 15. Ard zegt:

  Zal ik mijzelf dan maar zwart schminken en daarna mij opgeven voor de GL film? Oh nee, dat kan natuurlijk ook niet, want dan krijg ik de “anti zwarte pieten” bewegingen achter mij aan en beschuldigen mij als racist…….. Zucht, het wordt er niet makkelijker op om blanke Nederlander te zijn….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s