Nieuwste vluchtelingenprognose: Nu 800.000 asielzoekers in Duitsland!

Screenshot_41

“Vluchtelingen” voor het Lageso-gebouw in Berlijn

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

En opnieuw een nieuwe vluchtelingenprognose vanuit het ministerie in Berlijn: de stand gisteren 750.000, de stand nu 800.000 asielzoekers! De prognose verhoogt met de dag, wat vermoedelijk betekent dat er tot het eind van het jaar meer dan een miljoen te verzorgen armoedevluchtelingen verwacht worden. Als de voorspellingen van de Duitse regering wat betreft asiel net zo nauwkeurig zijn als haar prognoses voor Griekenland (“. . . is op de goede weg”), dan zullen de Duitsers weldra nog veel lol beleven in dit land.

Maar terwijl de politiek bazelt over “we moeten” – “we verwachten” – “humanitair verplicht”, verwachten de Duitsers ook heel veel, namelijk dat eindelijk de grenzen worden gesloten. Dat is het enige dat werkelijk nog helpt.

De cijfers worden bijna wekelijks, bijna dagelijks naar boven bijgesteld. Van oorspronkelijk 300.000 in het begin van het jaar naar nu bijna driemaal zoveel. Cijfers, die bij iemand bijna het angstzweet doet uitbreken. Als dit zo doorgaat in dit tempo, wordt de grens van 2 miljoen voor het jaar 2016 bereikt. Dan zijn tenten, sporthallen, hotels en scholen niet meer voldoende. Wat wil zeggen dat de Duitsers zware tijden (onlusten)  tegemoet gaan.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “Janina”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Nieuwste vluchtelingenprognose: Nu 800.000 asielzoekers in Duitsland!

 1. Tistochwat zegt:

  [sarcasme] Ik vind eigenlijk dat de islamisering nog véél te langzaam gaat; dat kan stukken beter! kom op Angela, je KUNT het! En als je er nog een paar over hebt, stuur ze dan maar gewoon naar Nederland hoor! [/sarcasme]

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  “Dan zijn tenten, sporthallen, hotels en scholen niet meer voldoende.”

  Dan MOETEN we ze opnemen in onze eigen woningen.
  Zover komt het; we zullen daartoe gedwongen worden, net zoals we worden gedwongen om veel te veel belasting te betalen.

  Like

  • danny zegt:

   @ tistochwat

   Laat die Eurofiele en pro-vluchteling politici die vluchtelingen, maar in huis nemen, dan piepen ze wel anders!

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Ik heb een uitgebreide,nog nooit gebruikte,dus vlijmscherpe,messenset!Welliswaar voor keukengebruik,maar vlees is vlees!Toch?

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ jungleelephant 19 augustus 2015 om 23:16

   Ja, die heb ik ook: levensgevaarlijke wapens!
   Maar wát als zo’n grote zware sterke jonge neger dat mes uit je handen trekt en JOUW ermee te lijf gaat?! Ik denk dat wanneer ik op het punt zou staan om mijn slagersmes te gaan gebruiken tegen een islamitische holbewoner die mijn huis wil komen inpikken en onder schijten, ik altijd het onderspit zou delven.
   Ik bedoel: je moet dat mes dan eerst uit je la gaan halen terwijl je al helemaal in shock verkeert omdat er één of meerdere negers bij je binnen staan en vervolgens moet je snel en sterk genoeg zijn om dat in z’n c.q. hun volgevreten pens te steken…
   Het is makkelijker gezegd dan gedaan…
   Want wát als je alleen thuis bent en er staan drie viriele negers -al dan niet vergezeld van enkele landverraders- in de gang?

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Om te beginnen gaan we het professioneel aanpakken. Kijk op de site van “Cold Steel”
    en bekijk de video’s die je tonen hoe je e.e.a. moet gebruiken.
    Praktisch thuis oefenen kun je door een gehalveerd varken te bestellen bij de slager dat je vervolgens kunt uiteen houwen en fileren.
    Ik maak geen grapje.
    Je zult je daarna veel zekerder voelen en elke situatie de baas kunnen.

    Like

 3. Theodoor zegt:

  Die Angela is een geweldige meid. Ze heeft het goed voor met Duitsland, het sociale gezicht van Duitsland moet goed zichtbaar zijn.
  Waarom doet ze dat, zal ze last hebben dat Duitsland veel levens, heel veel levens heeft opgeofferd tijdens het bewind van supermalloot Adolf, ik weet het niet. Een schrale troost Angela, de wereld heeft meer van dat soort supermalloten gehad.
  Ik heb maar 1 wens Angela, zorg dat jezelf niet bij dat rijtje voegt.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Het is toch niet te geloven, hé! Maar een ding begrijp ik niet, waarom blijven ook de Duitsers stemmen op politici die dit mogelijk maken.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Arend Jan Boekestijn ‏@ajboekestijn 9 u9 uur geleden

  Moet je even voorstellen. Saoedis nemen slechts 551 vluchtelingen op en zaaien dood en verderf in Jemen en Syrie (met financ. steun)
  29 retweets 6 favorieten

  Arend Jan Boekestijn ‏@ajboekestijn 11 u11 uur geleden

  Duitsland vraagt hulp bij opvang vluchtelingen maar onze open grenzen wetenschappers zeggen dat er geen probleem is

  Like

 6. koddebeier zegt:

  De zelf vernietiging van Duitslend !! Is dat de wraak van de Oostblokker Merkel ????
  Haar communistische heilstaat is mislukt, nu vernietig ze Duitsland ??

  Like

 7. Wachteres zegt:

  NCRV: Altijd Wat: De tsunami-leugen van Wilders

  Een tsunami van vluchtelingen … Wilders had toch gelijk.

  Like

 8. luckybee zegt:

  En hoeveel van ze moeten wij verdragen?

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Als een piepkleine Duitsland kenner, probeer ik mijzelf te wagen aan een toekomst prognose m.b.t. Duitsland. Met toekomst bedoel ik ..toekomst op korte termijn. In een leuk reclamespotje voor OPEL zegt een jonge Duitser …” Duitsers maken geen grappen!” …Inderdaad! … Dat hebben ze nooit gedaan. Toen Hitler zijn boek “Mein Kampf” in 1925 had gepubliceerd, meende hij IEDERE WOORD die erin stond. Hij haatte Joden, Slavische volkeren die hij als minderwaardig beschouwde en over de gekleurde mensen wereldwijd hoeft men niet veel woorden te verspillen. Het multiculturalisme in Duitsland is een lege façade die door de politiek wordt gepredikt. Vooral in de vroegere DDR wemelt het van de Neo-Nazis. Regering Angela Merkel lijkt steeds meer op haar voorgangers van de Weimar Republiek. De huidige Duitse regering doet haar best de politiek-correcte houding tegenover migranten en vluchtelingen hoog in het vaandel te houden. Dat deden ook de regeringen in de periode tussen 1919 -1933. De Duitsers gedroegen zich toen als mondaine moderne mensen; vooral de wat meer ontwikkelde Duitsers…Totdat het Nazisme salon fähig werd. Denk maar aan de acteur Hendrik Höfgen uit de film Mephisto of de sfeer in de film “ Cabaret” ( 1972). Hoe lang zal de Kanzlerin en haar pippo’s het volhouden als het land wordt overspoelt met een tsunami van (nep)vluchtelingen uit Afrika en de Moslimwereld? Ik denk niet lang. Ik kan mij nog herinneren hoe de Duitsers hadden zich gereageerd toen de “ Wiedervereinigung” (eenwording) een feit werd. Ze waren op een zeer lelijke manier negatief …Vooral de ouderen die bang waren dat de Ossies hun pensioengeld zouden opvreten. En nu met zo veel negers en moslims in hun straten? De WILDEN uit de Derde Wereld hebben geen besef dat zij juist in Duitsland gevaar lopen. Iedere Duitsers die ten prooi valt aan hun grote of kleine rottigheden, is een potentiële lid van de NPD. Op het moment dat ze slachtoffers worden van Islamitisch- ejn negers geweld kunnen mooie praatjes over democratie en vrede hen gestolen worden. ZE ZOUDEN HUN LAND TERUG WILLEN HEBBEN https://www.youtube.com/watch?v=mCrwob1cCGY

  OP ZO’N MOMENT ZOUDEN DE DUITSERS VUURGEVAARLIJK WORDEN.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Op zo’n moment zouden de Duitsers vuurgevaarlijk kunnen worden…..:geef ze eens ongelijk? Genoeg is genoeg!En dat punt is[ook hier!!!]al lang overschreden!Er komt een moment dat alles wat je leven leefbaar maakte,je is ontnomen.En dan heb je niets meer te verliezen!Dus is het dan nog maar een hele kleine stap om dat gespuis,van hoog tot laag,om zeep te helpen!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Thomasson. De toon van jouw verhaal over de Duitser is al ’n stuk positiever als je vorige reactie.
   Dat sloeg nergens op. Maar ook hier voel ik weer die angst voor een nieuw opkomend
   Nazisme… doordat de huidige situatie in Duitsland door jou als parallel wordt gezien met de tijd waarin het Nationaal Socialisme kon doorbreken.
   Ik heb al ’n hele lange tijd geleden hier geschreven, en herhaald, dat onze bevrijding uit Duitsland gaat komen… Juist doordat ik geloof dat de Duitser niet meer zo naïef is als decennia geleden. De idealist is een gevaarlijk mens of hij nu Duitser is of Engelsman Thomasson. En de tijden van idealen liggen ver achter Duitsland.

   Like

  • L. Wolthuis zegt:

   ZEEEEER goed verwoord; accuraat tot in de perfectie beter heeft tot nu toe geeniemand opgelet!!!!!! IK schrik ervan………..

   Like

 10. pieter zegt:

  iets wat de opstellers van de prognose vergeten zijn: het jaar duurt nog tot 31 december.
  dus maak er maar n miljoen van
  en op 1 januari gaat het gewoon verder…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s