ONWELGEVALLIGE BRIEVEN WORDEN NIET BEANTWOORD!

Screenshot_35

(Door: Harry La Croix)

Aan                                                                                                                                                     De minister-president de heer dr. M. Rutte                                                                     Minister van Algemene Zaken                                                                                               Postbus 20001                                                                                                                               2500 EA Den Haag                                                                                                                       Pays-Bas

19 juni 2015

Geachte dr. Rutte,

Zeer recent las ik uw tweet met de volgende inhoud:

“Graag wens ik de miljoen moslims in Nederland een fijne ramadan toe. Ramadan kareem.”

09:04 – 18 juni 2015

Met walging en gevoelens van grote afkeer moet ik mij wenden tot de minister-president van alle Nederlanders in het Koninkrijk, niet om zijn wensen, maar dat hij zich speciaal richt tot 1 miljoen mensen die een politieke ideologie aanhangen, die al meer dan 1400 jaar omverwerping nastreeft van onze democratie met inbegrip van onze waarden en normen. U, die te pas en te onpas beweert minister-president te zijn van alle Nederlanders, tergt uw kiezers.

U weet vast wel dat moslims vijfmaal per dag bidden tot Allah, en het is ditmaal niet de ideologie maar de moslim zelf. Het bidden is een van de vijf pijlers van de islam. De gebeden zijn meestal in het Arabisch, maar ik heb de vertaling en dus denk ik dat het misschien interessant is voor u om  te lezen hoe u als ongelovige (kafir) een rol speelt in het islamitische gebed van elke moslim, vijfmaal per dag en hoe uw tweet de kafir zal treffen als tijdens de ramadan de moslims ons vervloeken in hun gebeden. Daarom lijkt het mij wenselijk u drie van deze gebeden voor te houden:

Het eerste gebed:

“O Allah, we vragen u om hulp en vragen om uw vergeving, en we geloven in u en vertrouwen op u en we loven u op de beste manier, en we danken u en we zijn niet ondankbaar tegen u en we verzaken niet en we vermijden de Kaffirs.”

Dus hier de eerste vermelding van de kafirs en het is bedoeld dat moslims worden verondersteld zich van ons af te keren. Tenminste, ze bidden om dat te doen, maar waarom is dit? Er zijn niet minder dan twaalf verzen in de koran die zeggen dat moslims nooit werkelijk de vriend zijn van een kafir. Ze kunnen vriendelijk zijn maar ze zijn nooit werkelijk hun vrienden, ze zijn niet een echte vriend, en dit gebed herinnert moslims eraan.

Ik ga verder:

“O Allah, we aanbidden u slechts en bidden u en strekken ons uit voor u  en rennen u tegemoet en dienen u en we hopen van u genade te ontvangen, en we vrezen uw bestraffing – natuurlijk zullen de kafirs uw bestraffing ondervinden.”

Weer een vermelding van kafirs, en kafirs zullen pijn ondervinden en lijden in de hel; de koran staat bol van levendige beschrijvingen van de hel. Er zijn meer dan honderd verwijzingen naar de hel en zij vermelden niet alleen de hel. Zij geven sprekende voorbeelden. Dit moet de kafir in de hel ondergaan: “terwijl je huid afbrandt, ontstaat op die plek nieuwe huid, zodat je lijden zal voortduren.” En dus hebben we in dit gebed een herinnering daaraan.

Het tweede gebed:

“O Allah, voorwaar, wij zoeken uw hulp. We geloven in u en we stellen ons vertrouwen in u en we loven u en we zijn niet ondankbaar tegen u. O Allah, wij aanbidden alleen u en bidden tot u en we strekken ons uit voor u. We streven uw doelen na, we hopen op uw mededogen en vrezen uw bestraffing, want uw bestraffing zal zeker de kafirs bereiken.”

“O Allah, straf de kafirs, van de Mensen van het Boek, die anderen tegenhouden om uw wegen te bewandelen.”

Al weer een verwijzing naar kafirs en hoe we zullen gaan lijden. De betrekkelijk vreemde verwijzing betekent dat christenen anderen ervan weerhouden om zich tot de islam te bekeren. Dit gebed wil helpen om deze actie tegen te gaan.

Het derde gebed is meer dan een gebed, het is de eerste het eerste hoofdstuk van de koran en het bestaat uit zeven verzen:

“In de naam van Allah, de weldadige, de genadige, alle lof komt Allah toe, de Heerser van de werelden, de weldadige, de genadige, meester van de dag des oordeels. U zij gediend en u zij gesmeekt om hulp. Houd ons op het juiste pad — het pad van degenen aan wie u voordelen heeft geschonken, niet het pad van degenen op wie uw wraak zal neerdalen noch op degenen die gaan dwalen.”

Op wie is Allah nu boos? Allah is boos op de Joden. En wie zijn gaan dwalen? Dat zijn de christenen, zij zijn de Mensen van het Boek, die zijn gaan dwalen.

Dus hier hebben we verwijzingen in drie gebeden van de moslims naar niet-moslims en ze zijn alle negatief zonder uitzondering. Ze vragen alle om het lijden over ze heen te laten neerdalen. Nu is dit eigenlijk niet zo’n verrassing misschien, omdat de koran bol staat van het lijden dat moet neerdalen op de kafir. Iedere vermelding van de kafir in de Koran, de Soera, en de Hadith — dat zijn de biografie en de tradities van Mohammed — zijn alle negatief en zeer schadelijk. Alle gebeden geven dit weer, dus vijf keer per dag betrekken moslims kafirs in hun gebeden. En u, onze minister-president wenst ze een fijne ramadan toe!

De overige 16 miljoen Nederlanders (!!), die bespot, beschimpt, en veroordeeld worden in de politieke ideologie van de islam, schoffeert u bijzonder. Als u zich als historicus had verdiept in de islam, dan was u tijdens deze studie 448 haatverzen in de koran  tegengekomen, waarin deze politieke ideologie de overige 16 miljoen Nederlanders, daar beperk ik mij toe, tot de meest erge beproevingen en bestraffingen veroordeelt, waarin het lijden de prominentste rol speelt. En, de moslim, de praktiserende islamist, bidt hierom vijfmaal per dag. Geen tijd meer voor een grijns, die ik meestal op uw gezicht aantref!

Het is u misschien bekend dat in Nederland nog steeds een  grote meerderheid bestaat van mensen die deze politieke ideologie niet aanhangen. Die profiteren van een vrije dag tijdens algemeen christelijke feestdagen, de ramadandeelnemers niet uitgesloten. Dat zijn de dagen waarop de rijksdienst gesloten is. Die staan vast in uw agenda, want als het goed is staan ze in uw computeragenda of op uw smartphone, u hoeft dat niet zelf in te voeren.

Daarom wil ik u nog even bedanken voor het toewensen van “fijne vasten” aan mij als rooms-katholiek, die u stuurde op Aswoensdag, de dag waarop wij katholieken beginnen met vasten. De dag 18 februari 2015 vergeten? Omdat het niet uw electoraat is? Volgend jaar is deze dag op 10 februari; kunt u vast noteren in uw agenda.

De minister-president van alle Nederlanders vergat ook fijne wensen voor Pasen, Pinksteren aan alle christenen. U weet vast niet eens de betekenis van Pinksteren voor de christenen.

Op Twitter vroegen mensen zich af waarom u zo’n tweet niet verstuurde op Rosh Hashana om de Joden een hart onder de riem te steken voor het toenemende antisemitisme door ramadandeelnemers die hen van alles toewensen en hen willen vernietigen. De hindoes zou u ook een prettig Divali kunnen toewensen. Anderen vroegen zich af of het woord ‘fijn’ wel toepasselijk is voor de ramadan. Maar u bent historicus, dus u zult het wel weten.

U maakt vast nog wel meer blunders, zoals de  1.000 euro voor de werkenden, of de nivellering die u tegen zou gaan! Of het feit dat Griekenland ONDER GEEN BEDING meer steun zou krijgen. Ik wens u alvast een fijne verkiezing toe, straks……….. O ja, ik deel de mening van Geert Wilders dit keer: U bent knettergek geworden!

Hoogachtend,

Oud VVD’er

Door:
Harry La Croix
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op ONWELGEVALLIGE BRIEVEN WORDEN NIET BEANTWOORD!

 1. luckybee zegt:

  Ik geef mijn stem Geert Wilders en zijn PVV . Ze veranderen niet van hun mening.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Meneer La Croix, het is zo waar wat U in dit artikel beschrijft. Maar de TREKPOP RUTTE (VVD), zal het aan “zijn reet”, roesten, hij heeft SCH.T aan ONS geboren Nederlanders. De LEUGENAAR is uit op een baantje bij de RODEN in Brussel, net als de LEUGENAAR DIJSSELBLOEM ( PvdA).
  Alles voor de poen en de baantjes. Walgelijker volk dan politici bestaan er niet. Vooralsnog heeft enkel de PVV nog enig krediet bij mij.

  Like

 3. Joga zegt:

  Uitstekend verwoord, en zelfs geen Frans woord bij ondanks uw kruiselijke afkomst.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  “O Allah, straf de kafirs, van de Mensen van het Boek, die anderen tegenhouden om uw wegen te bewandelen.”

  Oh, maar dan hoeft Rutte toch helemaal niet bang te zijn?

  Like

 5. daiyu-ninja zegt:

  Harry La Croix,

  Ik ben het helemaal met u eens.
  CHAPEAU, voor deze geweldige brief!

  Like

 6. Pegidafan zegt:

  LAND en EIGENVOLK VERAAD Niet alleen door Rutte maar door alle volksvertegenwordiger behalve door , GEERT en de PVV , dus op wie stemmen we . Ja juist dit klootjes volk stemt gewoon op hun eigen LAND en VOLKSVERADERS .

  Like

 7. Thoth zegt:

  Volgens mij heeft gewoon een doctoraal examen ‘geschiedenis’ gedaan, dus drs. i.p.v. dr…

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Iedereen kan dode getallen en feiten van buiten leren. “Historie” is geen wetenschap waar je ZELF iets mee kunt doen. Je kunt er geen nieuwe zaken mee creëren in dienst van de samenleving.
   Rutte is daar ook helemaal niet in geïnteresseerd. Excelleert in glad praten en bedriegen.
   Overigens prachtig geschreven Heer la Croix!

   Like

 8. Rene zegt:

  Dit is een brief waar ik het helemaal mee eens ben.
  Als hij en zijn companen dit lezen moeten ze zich toch rot schamen.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Maarre, mag een vreemde man wel aan een vrome moslima zitten? Of geldt dat niet voor homo’s?
  Homo’s zijn in de ogen van de moslim toch nóg verschrikkelijker dan hetero ‘ongelovigen’?
  Vooropgesteld dat Mark homo is hè? Weten júllie of Mark ‘he’ of ‘ho’ is?
  Hij geeft ons zelf hierover geen uitsluitsel.

  Like

 10. Driek zegt:

  Harry La Croix, U heeft een geweldige brief geschreven. Natuurlijk heeft Mark Rutte die brief gelezen, reken maar.

  Like

 11. Theodoor zegt:

  Uw brief is buitengewoon OK.
  Echter de geadresseerde, waar de brief naar toegaat, die man is buitengewoon niet OK.
  Maar we wonen in Nederland en de Nederlanders zijn nog niet geneigd om actie te voeren, de doorsnee Nederlander is slap, verwent en ongeïnteresseerd geworden. Dat zal nog een keer anders gaan worden en dan breekt een onvoorstelbare trammelant uit.
  Ik put mijn hoop uit dat met mij er toch een kleine 2 miljoen Nederlanders wel wakker zijn, de PVV’s en dat gaan er veel meer worden. Daarna zal het weer beter gaan.

  Like

 12. harry zegt:

  Prima verhaal hr. La Croix .
  Laten we hopen dat deze brief niet langs z’n gladde rug afglijdt .
  Prima verwoord !

  Like

 13. Het woord ‘Moslim’ betekent letterlijk ‘Hij die zich [aan de wil van God] overgeeft’. In principe kan dat iedereen zijn. Moslims zijn dus géén apart volk. Zij hebben géén eigen thuisland, gezamenlijke geschiedenis, cultuur, of nationaliteit op Aarde. Zij die bidden in de hoop zelf een goede ‘Moslim’ te worden kenmerken zich door hun discriminerende gedachten over Boeddhisten, Christenen, Hindoes en Joden. Als ik minister-president was zou ik hen telkens waarschuwen en hen eraan herinneren dat wij de Boeddhisten, Christenen, Hindoes en Joden in Nederland juist bijzonder respecteren.

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Heer La Croix, heeft u al antwoord gekregen van onze rubberen redder in het torentje van Babel?

  Like

 15. Jean zegt:

  Verraad is na moord en verkrachting de zwaarste misdaad en die misdaad moet gestraft worden dus pak die nicht in Den Haag op en sleep hem voor een ‘volkstribunaal’ zodat hij minimaal 20 jaar kan leven op water, brood en bed. In Brussel lopen er ook veel rond voor hetzelfde te ondergaan, uiteraard geen luxecellen maar gewoon afgedankte containers met een luchtgaatje in het plafond.
  Ik zie ze daar al zitten, jancker, verafstoot, distelbloem, van-ramp-aaai, dracula, merkel, en nog honderden anderen. Daar kunnen ze nadenken over hun gepleegde misdaden tegen eigen volk, ze mogen er zelfs de koran of de bijbel lezen, fabeltjes moet nog net kunnen. 🙂

  Like

 16. Bob Fleumer zegt:

  Al wrijf je dat ” gezicht”, van onze beste minister-president van na de oorlog, in alle pagina’s van de koran, Rutte zal er niet wijzer van worden want hij lijdt aan ver gevorderde cognitieve dissonantie, hij weigert perse de realiteit te zien die ons allen hard zal treffen.
  Hij zal een van de eerste zijn die het botte mes van de islam door zijn strot zal voelen.

  Like

 17. ron zegt:

  Beste mensen,rutte is een marionetpop hij voert de agenda van de bilderberg groep uit waar
  nazi dochter bilderberg bea bitch een leidende rol heeft.

  Like

 18. Eliabe Swimber. zegt:

  Als we nu eens allemaal deze brief op onze mail zetten en daarmee Rutje bombarderen?

  Like

 19. Cleo zegt:

  Hoe blind en doof is onze narcistische premier…. Of is hij eigenlijk (helaas) een enorme lafaard die duikt, kruipt, slijmt en hielen likt om vooral zijn eigen hachje te redden….
  Schandalig dat zoiets onze belangrijkste bestuurlijke functie mag uitvoeren…

  Like

 20. Jade zegt:

  5 sterren voor dit artikel…

  Like

 21. Jean zegt:

  Die nicht kan niet meer lager vallen, met een moslima hand in hand dat is puur laf verraad aan onze cultuur en beschaving maar ja, dergelijk volk geeft zijn eigen moordenaar nog eerst een kus.

  Like

 22. harrylacroix zegt:

  Het is nu 21 augustus 2015 en nog steeds geen briefje, zelfs niet dat de brief is ontvangen en tzt zal worden beantwoord.

  Like

 23. Joshua zegt:

  Onze premier is een VUILE HUICHELAAR, deze hufter is geloof ik He en Ho van 2 walletjes daar geniet dit SUJET van.
  .

  Like

 24. Dot zegt:

  BRAV0 ! Is rutte besneden of kraamt hij gewoon onzin zoals altijd ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s