Oorlog is de voortzetting van politiek met andere middelen

Screenshot_26

(Door: “rommel”)

Afgelopen dinsdag (18 augustus) heeft de Deense krant Jyllands-Posten een artikel gepubliceerd waarin men Zweden beschrijft als een toenemende verscheurde samenleving. Men bedoelt dat het politieke establishment in Zweden blind is voor de uitgebreide sociale problemen die het gevolg zijn van de massaal stijgende immigratie, terwijl het verzet groeit tegen immigratie. De Jyllands-Posten trekt een drastische conclusie: Als Zweden er niet in slaagt om politieke oplossingen te vinden voor de immigratie-gerelateerde problemen is het risico groot dat er politiek geweld ontstaat en – in het verlengde – burgeroorlog.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Oorlog is de voortzetting van politiek met andere middelen

 1. jungleelephant zegt:

  En dat geldt,woord voor woord,ook voor Nederland!

  Like

 2. luckybee zegt:

  Als wij vrij willen blijven, blijf ons niets anders als naar de Wapenen te grijpen.Vrijheid was nooit gratisch geweest Maar met God zal het minder erg zijn.Denk aan de Geuzen republiek, 80 jaar hebben ze alle vijanden verslagen, dat ons willen vernietigen.en ook nog de gouden eeuw beleefd.

  Like

 3. ronni zegt:

  Word lid van het verzet tegen de Islam ! Meld u!
  verzet2015@yahoo.com

  Like

 4. Fred zegt:

  Draai en keer het zoveel je wil, dit kan niet meer geregeld worden zonder dat er geweld aan te pas komt.

  Like

 5. Dot zegt:

  Ik zou als blonde vrouw voor geen goud in het Zweden van nu willen leven, vooral de justitie is om te huilen. Met haar 800.000 nieuwe illegalen wacht Duitsland dezelfde ellende.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s