Ouderen zien bewust af van benodigde zorg vanwege kabinetsbeleid

Screenshot_37

(Door: Michael van der Galien)

De koopkracht van ouderen is flink gedaald. Waar ze op bezuinigen? Zorg.

De Telegraaf bericht dat de drie miljoen gepensioneerden in Nederland in toenemende mate besparen op de zorg die zij wel nodig hebben. Ze doen dat vanwege hun verslechterde koopkracht.

De krant voor wakker Nederland legt uit:

Lees verder>>>
(h/t Aukina D.)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Overheid, PvdA, Rotzakken, Rutte, VVD. Bookmark de permalink .

9 reacties op Ouderen zien bewust af van benodigde zorg vanwege kabinetsbeleid

 1. Tistochwat zegt:

  “De Telegraaf bericht dat de drie miljoen gepensioneerden in Nederland in toenemende mate besparen op de zorg die zij wel nodig hebben.”

  Nou, dat is mooi hè Markje (Rutte)? Sterven ze gewoon vanzelf af; heb je eindelijk je zin, landverrader!
  Wat ben jij eigenlijk een grote schoft zeg!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Onze overheid ligt hier echt niet wakker van. Hoe meer ouderen voortijdig het loodje leggen, des te minder AOW er uitbetaald hoeft te worden.
  Ooit was Nederland een fatsoenlijk land, met fatsoenlijke zorg voor onze ouderen en gehandicapten, met goede zorginstellingen en bejaardenhuizen. Maar sinds ons land allerlei verplichtingen (ook met diverse niet-Europese landen) is aangegaan, vliegen de miljarden jaarlijks ons land uit. Onze overheid, die vanwege haar ‘gulheid’ daardoor steeds dieper in de rode cijfers zakt, haalt het benodigde geld graag bij onze ouderen weg. Deze kwetsbare groep gaat de straat niet meer op om te protesteren, dus ze zijn een gemakkelijk te ‘pakken’ doelgroep!
  “De meeste ouderen zitten er warmpjes bij”, was ooit een uitspraak van een politicus.
  Als je dan leest wat de werkelijkheid is, dan kun je alleen maar zeer boos worden om zoveel leugens! De ouderen leveren het meeste in, nu al jaren achter elkaar, en velen van hen weten soms niet meer hoe ze de touwtjes aan elkaar moeten knopen. Om geld uit te sparen mijden ze belangrijke zorg. Dit kan en mag niet in een fatsoenlijk land!

  Des te schrijnender is het dat ‘vluchtelingen’ kunnen profiteren van elke denkbare zorg, zonder dat het hen iets kost. Wij hoeven niet te rekenen dat goede zorg betaalbaar wordt voor onze ouderen, want Rutte is niet van plan om beloftes te doen om de koopkracht van deze groep mensen te repareren.
  Nee, de beloftes zijn voor de Grieken!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Cathja: 22.01. uur, op 19/08. Ik sluit mij geheel aan bij jouw reactie, Cathja! Deze vileine regering heeft wel geld voor: de EU socialisten/communisten in Brussel, de instroom van half Afrika naar Europa/Nederland, en het pamperen van de Islam.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Dat mogen ze eigenlijk niet doen, ze hebben er recht op ooooof het zijn ook Marxisten die alles zamen delen willen????

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Toch hoorde ik nog niet zo heel lang geleden ene polliticus op TV zeggen:”Heel Europa loopt uit [ naar NL ], om te kijken HOE GOED WIJ HET DOEN. ( hij bedoelde dus, wat in NL “zorg” wordt genoemd. )

  In het verleden vertelde mijn vrouw als we in de apotheek weer een nwe “lading” medicijnen gingen halen weleens iets over “hoe dat in NL is geregeld”.
  Maar ik zei haar dat maar beter niet meer te doen, ze denken nog dat behalve de fysieke aandoeningen die we hebben, WIJ ook nog mentaal gehandicapt zouden kunnen zijn.
  In FR: geen eigen risico,
  als je een chronische ziekte hebt, rest van je leven medicijnen gratis.
  de premie wordt pas berekend over ,t bedrag boven de AoW ( dus mensen die alleen AoW hebben betalen NIETS.
  ETC,ETC.
  Maar dan nog komen we hier NL-ers op vakantie tegen, die vragen:
  “Is de zorg hier net zo goed als in NL ?”

  Like

 6. Jaantje zegt:

  Er word steeds minder vergoed voor oudjes ook al zijn ze aanvullend verzekerd.
  Steunbeugels in huis jaren geleden al afgeschaft.
  Vlak erna rollator en krukken afgeschaft.
  Eigen bijdrage WMO(inkomensafhankelijk).
  Dan komt eind van het jaar de belasting langs oh heeft u WMO dan word dat bij het inkomen gerekend.
  Verder probeert men de oudjes die met de WMO en/of AWBZ hun hulp betalen in het hokje werkgever te plaatsen als of ze een bedrijf runnen.
  Trek je dat niet recht gebeuren er nare dingen, naheffingen en boetes.
  Af en toe krijg ik er een punthoofd van..

  Like

 7. Francoise zegt:

  De zorgkosten, neem alleen al de maandelijkse premie en het eigen risico, zijn voor legio burgers letterlijk ONBETAALBAAR geworden. De lonen van ‘de gewone man’ zijn nooit netjes meegegroeid met de welvaart uit het recente verleden. Onze OVERHEERSERS zijn zo geld-verslaafd, dat wij burgers ten koste van eigen leefbaarheid/houdbaarheid al hun lasten moeten dragen. “Menig burger is op financieel-vlak als een kaartenhuis ingestort”. Hoe willen de NWO-overheersers dit continent ‘draaiende’ houden??? ? ??? Weten ze zelf niet, een burgervriendelijke oplossing/verlossing hebben zij niet bij handen.

  Like

  • Francoise zegt:

   Heb zelf de pensioenleeftijd nog lang niet bereikt, maar draag nu alweer bijna twee-jr. de titel…arme weduwe!!! ! !!! Groot voordeel, ben nog geen trol/slaaf van de Brusselse/Haagse roversbende. Hoe ‘k verder moet….zou ’t niet weten. “Leef met de dag”. De armoede viert hoogtij, behoor blijkbaar tot de ‘verloren-generatie’.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s