Verzet tegen steun aan Grieken

Screenshot_28

DEN HAAG – Het CDA stemt niet in met nieuwe steun aan Griekenland. Volgens de christendemocraten is de grens bereikt met het land “dat regels aan de laars blijft lappen.”

Dat zei fractievoorzitter Buma na een korte vergadering met zijn fractie. Volgens de christendemocraten mag een land dat zo lang laat zien niet te willen veranderen “niet winnen”.

“Deze regering in Griekenland wil helemaal niet.” Buma betoogt dat het het best is als Athene uit de eurozone gaat.

Het CDA bezweert dat het standpunt niet is bepaald door de draai van de VVD. Nu kan de partij immers, zonder al te veel gevolgen, tegen stemmen omdat er toch wel een meerderheid is voor het miljardenpakket. “We hebben onze eigen afweging gemaakt”, zegt Buma. Andere CDA’ers vertellen dat het standpunt in concept al klaar lag.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in CDA, Griekenland, Hypocrisie. Bookmark de permalink .

25 reacties op Verzet tegen steun aan Grieken

 1. jungleelephant zegt:

  En toch wordt het doorgedrukt!Net als die Pechdrol,die tegen Wilders aantrapt,tegen het weer overmaken van geld is,maar wel voor stemt:hoe hypocriet kun je zijn?

  Like

 2. Breget. zegt:

  Weer een walgelijk debat alle vragen zijn zo opgesteld dat Rutte er als overwinnaar uit de bus komt en het goede gelijk aan zijn kant heeft .Ook door Geert Wilders met zijn vraag kon Rutte het antwoord zoals hij het belijd heeft gevoerd goede daden voor de EU te laten zien,zowas de vraag zijn verantwoording als MP voor de Grieken maar zijn verantwoording voor de NL kwam helemaal niet aan de orde.Hier sprak een EU MP en geen NL premier voor het welzijn voor de NL bevolking.

  Like

 3. luckybee zegt:

  De enige partij die werkelijk Grieken er uit willen hebben en de invasie van de immigranten willen tegen houden, is Wilders en de PVV. Dat zullen wij zien , als de stemmen wordt geteld, in de tweede kamer.Geef Wilders de mandaat om desnoods alleen te regeren.

  Like

 4. dendieje zegt:

  Deze is op https://nl4nl.wordpress.com/ herblogd
  Het maakt helemaal niets uit wie er tegen is. Het besluit is al genomen, in opdracht van Brussel.
  Het tegensputteren is alleen maar voor de show, om het gepeupel stil te houden.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Toppunt van achterbaksheid; het CDA. Nu wat roepen over tegenstemmen doen ze alleen om de prijs op te drijven. Straks peuteren ze weer een extra subsidie los voor hun boeren en blijkt dat ze toch wel voor het steunpakket zijn.
  Anyway, de partij van Balkenende, die ons het Vierde Rijk heeft ingerommeld, dient met pek en veren het land uit te worden gezet. Daar verandert dominee Buma niks aan.

  Like

 6. Sir Colin de Jong zegt:

  Ja natuurlijk want de Duitse belangen in Griekenland zijn te groot, en Iron lady Merkel is de baas.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Overigens is hier een opname van het echte verzet tegen het derde steunpakket aan Griekenland:

  De PVV dus.
  Manneke P. gaat weer vreselijk tekeer tegen meneer Wilders, waaruit geconcludeerd mag worden dat D66 vorige keer voor een steunpakket heeft gestemd waar niets mee bereikt werd. En dat hij; in tegenstelling tot meneer Wilders nog steeds gelooft in het Vierde Rijk.
  Sterker, manneke P. was zo op dreef met zijn priemende vingers, maaiende armen en galmende stem dat hij even deed denken aan zijn evenknie; manneke H. (uw weet wel, die van het Derde Rijk)

  Like

 8. Joshua zegt:

  Griekenland met Nederland uit de eurozone , geen gezeur en gelieg meer over en weer.
  Laat de eurozone lekker ploffen met die bezopen alcoholist.
  En dat schorem met 2 banen die zgn Nederland dienen en de eurozone, hun salaris en eigendommen afnemen zij hebben genoeg geprofiteerd van ons belasting geld.
  Laten zij maar eens echt en eerlijk werk gaan doen wat ons wat op levert ipv dat het ons geld kost.

  Like

 9. ronni zegt:

  Word lid van het verzet tegen de Islam ! Meld u!
  verzet2015@yahoo.com

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Wedden dat de protesterende partijen, als het er op aankomt, allemaal weer meestemmen?

  Maar, hun protest levert wel weer stemmen op natuurlijk.

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Griekenland ja, we blijven ons er over druk maken. De politiek niet, die naait ons het ene na het andere oor aan. Hun enige zorg is, op welke manier kunnen we er voor zorgen dat wij bij de volgende verkiezingen weer op het pluche terecht komen. En dat is schijnbaar een koude kust. Allerlei valse beloftes en zoethoudertjes worden er dan weer rondgestrooid, en men weet dat het overgrote deel van de kiezers er toch weer intrapt. Vandaar dat Rutte al bijna zeker is van het feit dat er een Rutte 3 op komst is. Naast kiezersbedrog met behulp van de MSM media speelt ook nog de stembusfraude. Verkiezingsformulieren die met een rood potlood aangekruist moeten worden zijn o zo makkelijk in de prullenbak te gooien of op een stapel te leggen van een andere politieke partij. Vandaar geen stemmachines. Maar mogelijk is daar ook mee te knoeien. De PVV word niet alleen gebasht, maar krijgt op die manier ook tot in lengte van jaren geen enkele inbreng in het politieke bestel. Neemt niet weg dat ik (misschien tegen beter weten in) trouw op de PVV blijf stemmen.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Errata; koude kust moet zijn; koude kunst.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 17.45. uur. Ik ben het geheel met U eens. En stemmen levert geen verandering op, want partijen als de VVD,PvdA,CDA,D66,CU,GL, zorgen wel dat hun vriendjes in het stembureau komen te zitten. En dat komt precies overeen, wat de communist Lenin vanaf 1917 verkondigde: ” Het maakt niet uit wat de mensen stemmen, maar WIE de stemmen telt”. We worden genaaid waar we bij staan.

   Like

 12. rikie zegt:

  Heb het hele debat gevold. 1 grote chaos en poppenkast!!! Rutte maar liegen liegen liegen!!!

  Like

 13. rikie zegt:

  Tom Hendrix dat liedje ken ik!!! Is zeker van toepassing. Ben een noorderling en kan echt vals worden. Ik walg van het zooitje in Den Haag. Als het moet vecht ik net zo lang als het moet!!!

  Like

 14. Giny zegt:

  Wat een onbeschoft gedrag van Mark Rutte, hij luisterde niet eens naar
  de speech die Geert Wilders hield!
  Zat gewoon te schrijven en keek niet op of om!

  Like

 15. Joshua zegt:

  Tistochwat op 20 augustus 2015 om 10:05
  Deze enquete maanden geleden in gevuld zeker nog maar 13.971 ondertekeningen de slappe Nederlanders verdienen niet anders dan die ruggengraatloze, onbeschofte verraders in den haag.

  Like

 16. Republikein zegt:

  Dit is toch een vrij ernstig lulverhaal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s