VIDEO´s: Inbreng Geert Wilders bij debat over nieuwe steun Griekenland (19-08-2015) + tweede termijn

 

Vz, de Kamer terugroepen van reces. Is dat nodig? Ja, dat is nodig.

We zijn hier vandaag om te verhinderen dat morgen de premier zijn belangrijkste hobby gaat uitvoeren: gireren naar Griekenland. Dit keer 5 miljard. Wat zijn dat voor een keuzes? Wat is dat voor een minister-president? Van welk land denkt hij dat hij premier is? Voor wie denkt hij op te komen? In ieder geval niet voor de Nederlanders. Wel voor de Grieken. En trouwens ook voor de asielzoekers. Half Afrika scheept zich in om hier een uitkering te komen halen. In ons land elke week 1700 gelukszoekers erbij. Dat is bijna 250 per dag. Dat is tien per uur. Dag en nacht. Het is de grootste crisis uit de na-oorlogse geschiedenis. We kampen met een asiel-tsunami zoals we die nog nooit hebben gezien.

Je zou zeggen: we hebben ons geld hard nodig om ze allemaal tegen te houden. Maar nee hoor. Weer 5 miljard naar de Grieken.

Vz, weten we het nog? Dat memorabele televisiedebat. Vlak voor de verkiezingen. VVD-leider Mark Rutte krijgt de vraag. Hij kijkt de presentatrice aan en hij belooft het plechtig: Geen cent meer voor de Grieken! Nederland gelooft hem. Rutte wint er de verkiezingen mee.

Maar wie staat er morgen klaar om de Grieken steunpakket nummer drie te schenken?Premier Rutte. De Pinoccio van de lage landen. Zijn neus reikt inmiddels al tot in Athene. Wat een verraad aan zijn eigen kiezers. Miljarden, miljarden aan zuurverdiend Nederlands belastinggeld zijn al naar Griekenland verscheept. Zo’n 20 miljard maar liefst. Hoe hard moeten onze Nederlandse mensen daarvoor werken? Hoeveel bloed, zweet en tranen van Nederlanders is dat wel niet? Hoeveel gezinnen moeten daar krom voor liggen? Hoeveel pensioengeld van onze ouderen is dat? En nog is het niet genoeg. Weer moet geld naar Athene. Nu 5 miljard. De teller staat dan op zo’n 25 miljard. Nederlands geld. Geld dat we nooit meer terugzien. Ruim 3000 euro per Nederlands huishouden. Denk u eens in, wat we met 25 miljard euro kunnen doen. In de zorg, voor onze ouderen, voor de mensen in de verpleeghuizen, voor de pensioenen. Om de gelukszoekers tegen te houden. Om de grenzen te versterken. Om de politie aan een fatsoenlijke CAO en een fatsoenlijk salaris te helpen.

Wat kreeg Nederland ondertussen voor zijn kiezen? Botte bezuinigingen en belastingverhogingen. Iedereen moet het ontgelden. Maar vooral de ouderen van Nederland. Het is toch schokkend. 80% van de Nederlandse senioren zit inmiddels in financiële problemen. 80%! En vandaag stond in de krant dat ze de zorg gaan mijden, niet naar de specialist gaan, de tandarts overslaan. Het kan Mark Rutte niets schelen. Hij weigert te beloven dat de ouderen in de plus komen. Dit kabinet haat de ouderen van Nederland.

Wat zijn dat voor een keuzes? Wat is dat voor een minister-president?

Hoe betrouwbaar zijn ze eigenlijk in Griekenland? Laat ik het maar zeggen. Grieken liegen. Grieken bedriegen. Alles zouden ze doen. Niets hebben ze gedaan. Ik voorspel u: Als de zilvervloot eenmaal binnen is, zijn alle beloften vergeten. De hardste maatregelen zouden ze nemen; er is niets gebeurd. En elke keer tekent Mark Rutte – daar zit ie – bij het kruisje. Elke keer worden de beloften van de Europese junkie, die Griekenland heet, geloofd. “Nog 1 keer geld, ja heus, ik ga echt mijn leven beteren. Je krijgt het heus terug. Met rente.” En elke keer tuint premier Rutte er weer in.

Wat ze ook doen, de Grieken krijgen hun geld wel. De ouderen niet, maar de Grieken, die krijgen hun geld wel. Want het project dat al tien keer failliet is, moet worden gered. Het project dat heet euro. De bodemloze put die heet Brussel. De afgod die heet EU. Een blind paard kan het zien. Iedereen ziet het. Maar niet Rutte 2, niet deze regering. Dit kabinet lijkt collectief krankzinnig te zijn geworden.

Mijn voorstel is: kappen met die waanzin! Niet nog eens 5 miljard naar de Grieken. Besteed dat geld alsjeblieft aan onze ouderen, aan de grensbewaking, aan de politie. Als u dat geld toch aan de Grieken geeft, meneer Rutte, dan bent u de knip voor de neus niet waard. Politiek is kiezen. U moet kiezen voor de mensen hier en niet voor de Grieken daar. Als u dat toch doet, dan moet u zich doodschamen, opstappen, aftreden. Wegwezen, nooit meer terugkomen. Laat het zwendelen maar over aan de Grieken.

Vz, als de minister-president niet alsnog toezegt zijn verkiezingsbelofte gestand te doen om geen geld aan de Grieken te geven, zal ik in tweede termijn een motie van wantrouwen indienen. Want Nederland verdient een premier die opkomt voor de Nederlanders en niet voor Grieken en gelukszoekers.

Bron:
www.pvv.nl

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, euro, Eurocrisis, EUSSR, Geert Wilders, Griekenland, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, PvdA, PVV, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

22 reacties op VIDEO´s: Inbreng Geert Wilders bij debat over nieuwe steun Griekenland (19-08-2015) + tweede termijn

 1. Tistochwat zegt:

  Je moet toch wel een erg grote schoft zijn om Wilders dit te verwijten!

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24391608/__Rutte_hard_aangevallen__.html

  “Rutte wees de PVV-leider erop dat die ook wel eens een verkiezingsbelofte (over het niet verhogen van de AOW-leeftijd) heeft gebroken.”

  Dus: als Rutte liegt, is dat ‘in het landsbelang’ en als Geert Wilders -tegen zijn zin- water bij de wijn moet doen, is dat ‘kiezersbedrog’!
  OMG, welke idioten stemmen straks WEER op de foute partijen?!

  Maar ach, dat is waar ook: de stembusfraude brengt immer redding voor de linkse kliek…

  Like

  • jungleelephant zegt:

   De verhoging van de AOW-leeftijd is er de avond tevoren door gedrukt en was de oorzaak van het opstappen van Wilders!Maar dat verteld die achterbakse hufter er niet bij!En waarom Wilders dat niet over de tafel gooide begrijp ik dan ook niet.Telkens opnieuw wordt hem dit verweten door mensen die niet van de hoed en de rand weten,alsook door vuige politici die heeeeeeel goed van de hoed en de rand weten!Dit “misverstand”moet nu maar een keer voor eens en altijd uit de wereld worden geholpen!

   Like

 2. gerrit zegt:

  geert heeft zo’n gelijk. en moet je dat zootje nou zien zitten in de kamer. ze moeten toch weten dat geert alle gelijk aan zijn kant heeft? maar niemand durft het -openlijk- met hem eens te zijn. stel hypocrieten en verraders van het eigen volk.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ gerrit 19 augustus 2015 om 18:31

   Dat handjevol figuren toont in het geheel geen belangstelling voor het betoog van Wilders en volgens mij zit Rutte gewoon te spelen met z’n mobieltje; misschien zit de lummel gewoon te ‘facebooken’.

   Like

 3. koddebeier zegt:

  De motie van wantrouwen die PVV-leider Geert Wilders woensdag in het Griekenlanddebat indiende tegen premier Mark Rutte is verworpen. De motie haalde dertien stemmen. 120 Kamerleden stemden tegen.
  We wonen dus in een land met 120 landverraders in de tweede kamer !!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @koddebeier: 18.44. uur. Ik had niets anders verwacht. WIJ geboren Nederlanders worden en zijn verraden door eigen politici!

   Like

   • koddebeier zegt:

    Een staatsgreep zou weleens de enige oplossing kunnen zijn, maar ja, slappe generaals, slecht getrainde manschappen, geen tanks en geen munitie.

    Like

 4. Tistochwat zegt:

  Kijk die Pechtold toch weer eens van leer trekken tegen Wilders; ik zit me gewoon plaatsvervangend te schamen voor die vent!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Och, láát hem! Alles wat Mr. Schelvisoog in het midden denkt te brengen, wordt door Geert met dezelfde vaart weer verworpen. Ook nu weer!

   Like

 5. luckybee zegt:

  Geerts partij is de enige die werkelijk te vertrouwen is, de rest maken het alleen voor de kamera net als of ze tegen zijn .Daar om geeft Geert Wilders een mandaat om te regeren.Wij Nederlanders moeten allemaal op hem stemmen.Dan kan er verandering komen anders niet.

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Proficiat voor deze fantastische actie van de Heer Wilders!
  Wilders heeft hiermee het volk getoond dat er alwèèr 5 miljard Euro van het Nederlandse volk wordt gestolen, welke vervolgens ten behoeve van het eigenbelang van een zootje criminele politieke landverraders aan een corrupt Grieks regiem worden weggeschonken!
  Tevens benadrukt het massaal verwerpen van de motie van wantrouwen van de PVV,
  dat het gehele parlement, met uitzondering van de PVV, schuldig is aan de toenemende mate van vermindering van de welvaart.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Jawel, maar nu moeten de kiezers dat nog wíllen zíen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ach Theresa dat is gewoon ’n kwestie van tijd. De mensen houden na aftrek van allerlei periodiek stijgende ‘afhoudingen’ en ‘belastingverhogingen’ en ‘prijsstijgingen’ steeds minder over voor hun vaste lasten en voedsel.
    Als je de mensen in hun bestaan en geld raakt krijg je de volkswoede over je heen.
    En als de EU ontploft (wat ook ’n kwestie van tijd is…) zal er helemaal geen geld meer zijn.
    Rat Rutte en griezel Dijselbloem vertonen typisch het arrogante wegkijk-gedrag van de Franse koningen. We weten hoe dat is afgelopen.

    Like

 7. Wachteres zegt:

  http://www.burgercomite-eu.nl/nieuwsbrief/nieuwsbrief13.html

  Op naar de volgende ronde voor een referendum,
  u kunt OPNIEUW tekenen!

  Like

 8. Jean zegt:

  Mensen stem die flikker weg en start met Geert Wilders en hopelijk doen we dat in Vlaanderen idem dito en starten we met het Vlaams Belang maar dan als Republiek we sluiten de grenzen en flikkeren alles buiten wat hier niet thuishoort zodat de Republiek Vlaanderen een veilige seculiere leefbare en welvarende Republiek wordt. Oh wat sta ik daar op te wachten want dat decadent profitariaat is dodelijk, ik walg van die massa parasieten lees: politiekers, monarchie en vreemdelingen.

  Like

 9. Danny zegt:

  Helemaal eens met Wilders. Kabinet rutte 2 geeft geld weg aan Griekenland, terwijl zij dat zouden moeten besteden aan de ouderen en een betere politie-cao.
  Rutte is niet alleen de pinokkio, maar ook de Sinterklaas en de verrader van de Lage landen.

  Like

 10. harry zegt:

  Als je Rutte bekijkt tijdens het debat , maakt ie de indruk dat ie het allemaal maar gelaten over zich heen laat komen . Spelen met z’n telefoontje .
  Net alsof ie een opdracht heeft en de sessie maar uitzit omdat het moet .
  In opdracht van …………………….?

  Ons land wordt naar de donder geholpen , we staan er bij , we zien het gebeuren en we kunnen niks doen .
  Joost Niemöller had een prima idee om een landelijke staking te houden .
  Niemand pikt het op .

  Wat gebeurt er ?

  N I K S !

  Zoals altijd .

  Nog even wachten op het uur U , dan gaan de moslims in de aanval .
  Ik durf te wedden dat er zelfs dán niks gebeurt .
  Niet door de politiek , niet door de politie , niet door het leger , niet door het volk , op een enkele dappere na .

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Van de “plisie”hoef je helemaal niks te verwachten:kunnen,willen en durven niks:ik kan het woord niet meer horen!Gisteren werd mijn zoon in het park mishandeld door 2 kerels met een pittbul,die dachten dat hij zijn hond een schop had gegeven.Dat dooie Nederlandse volk stond er bij en keek er naar hoe ze met 2 man op hem zaten te beuken!Hij riep zijn meisje dat ze met zijn hond weg moest gaan en ze viel letterlijk bij mij naar binnen:helemaal over de rooie en buiten adem;ze heeft een spierziekte,dus dit is funest voor haar!Gelijk achter haar die 2 kerels die haar hadden gevolgd,in mijn tuin.Waar die gozer woonde,bla bla .Ik heb het meisje opdracht gegeven om de politie te bellen en ben mijn zoon gaan zoeken.Die 2 kerels dus ook;en onderweg aan Turks uitschot vragen hen te waarschuwen als ze hem ergens zagen.Ik dus het park in en die gore lafbekken maar schelden en proberen mij tegen te houden:niet dus!Toen kwam er een tegen mij aan staan,hand in de zak en zei:als je nu niet omkeert steek ik je hardstikke dood;en je zoon gaat er ook aan en die hond wil ik hebben,die is voor mij!Ik heb hem uitgekankerd en de politie gebeld.Zij draaiden om,richting mijn huis en vertelden me nog even fijntjes dat ik vannacht een brandbom kon verwachten en dat mijn raam er sowieso uit zou gaan!Wel tien keer gevraagd waar ze woonden:nihil!Uiteindelijk,op de hoek van de straat komt zowaar een politie-auto aan,die ik aanhoudt.Zij waren dus op dat telefoontje van het meisje afgekomen.Ik mijn verhaal gedaan;de kerels moesten hun zakken legen:geen mes.Ik:maar ik wil toch aangifte doen:officieel!Eerst mijn zoon in elkaar kloppen en dan mij bedreigen?Ik dacht het niet!Moest ik me legitimeren,maar dat ding lag natuurlijk thuis.Zij mee naar mijn huis:zoon was inmiddels thuis;ook zijn verhaal gedaan.Reactie:tja,dat waren de emoties van die 2 omdat ze dachten dat hij zijn hond schopte!!!Aanklacht?Ach mevrouw;u kunt daar een afspraak voor maken als u dat perse wilt,maar zal niets uithalen!En waarom dan wel niet?Zou helemaal mooi worden!Tja,die mannen waren met zijn twee’en,en u maar alleen;dus is het hun woord tegen het uwe!Nou,politie:bedankt!De Nationaliteit van die kerels weet ik niet;mochten ze mij niets over vertellen!!!!Ze leken niet Nederlands,maar spraken wel Nederlands.Zal me verder ook worst wezen,maar ik vind recht in Nederland zo krom als een hoepel!

   Like

 11. Jan zegt:

  Kamer stemt definitief in met nieuwe steun Griekenland

  Een meerderheid in de Tweede Kamer heeft woensdagavond ingestemd met een nieuw steunpakket voor Griekenland. VVD, PvdA, D66 en Groep Kuzu/Öztürk steunen het pakket.
  ..
  Volgens Geert Wilders heeft Rutte zich met verkiezingsbeloftes ,,het Torentje in gelogen”. Rutte heeft volgens hem al zijn beloftes uit de verkiezingscampagne van 2012 inmiddels gebroken. ,,Als u een vent bent, geeft u dat toe.” Het zou Rutte sieren als hij zou opstappen, aldus Wilders. Hij diende dan ook een motie van wantrouwen in tijdens het debat. Slechts 13 Kamerleden stemden daarvoor, de rest tegen.
  ..
  Rutte betoogde dat je als premier verantwoordelijkheid moet nemen en moet doen wat in het belang van Nederland is. ,,Dan lopen dingen soms anders.”

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4124478/2015/08/19/Kamer-stemt-definitief-in-met-nieuwe-steun-Griekenland.dhtml

  Like

 12. Republikein zegt:

  Van liegen komt oorlog.
  We hebben de WWI en WWII te danken aan list en bedrog en de WWIII is nog bezig, door leugenaars begonnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s