ASIELZOEKERS EN MIGRANTEN – EEN VOORTDUREND TOENEMEND GEVAAR VOOR DUITSE VROUWEN, KINDEREN EN MANNEN

Screenshot_11

Vrouwelijke slachtoffers van de “religie van de vrede” . . .

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Nee, eigenlijk kan men niet zeggen, dat in Dúitsland de asielzoekersgekte heerst , maar wél onder de mensen die ons belastinggeld beheren. Die brengen ons mensen naar Duitsland die uit landen komen waar één op de drie mannen een verkrachter is en zijn eerste seksuele ervaring gehad heeft door een vrouw te verkrachten. 40% van alle kinderen is de dupe. Nergens is het verkrachtingscijfer hoger dan in Zuid-Afrika, gevolgd door Zweden, door de immigratie van Afrikanen. Bij niemand van deze Afrikaanse mannen, die op het ogenblik met honderdduizenden Duitsland binnenstromen en door de Duitsers volledig verzorgd worden, wordt gericht nagegaan of zij een gevaar voor de autochtone vrouwen, kinderen en mannen vormen.

Noch onze Bondskanselier, noch de partijleden van de Grünen en alle andere partijen weten wat deze mannen in het verleden gedaan hebben en of zij verkrachters, plunderaars, veroveraars, drugsdealers, rovers en/of vrouwen-onderdrukkers zijn. Zij weten totaal niets van hen af, behalve dat de criminaliteit in de landen waar deze mannen vandaan komen zeer hoog is en het verkrachtingspeil ook. Daarom is het ongelofelijk naïef om mannen uit deze landen zomaar ongecontroleerd Duitsland binnen te laten en niet eens meer de daadkracht te bezitten ze tenminste nog te registreren.

Politie kan vluchtelingen niet meer behoorlijk registreren.

Hele gevangenissen met zware misdadigers worden in Afrika geopend en duizenden criminelen bevinden zich op vrije voeten. Zij hebben ieder moment de mogelijkheid om naar Duitsland te vertrekken. Niets van deze mannen kan bewezen worden. Noch hoe ze heten, noch wanneer ze geboren zijn, noch waar ze vandaan komen, maar vooral niet welke zware misdaden ze eerder in hun leven reeds tegenover andere mensen begaan hebben.

Niet alleen dat wij ze ongehinderd ons land binnenlaten, nee, wij verzorgen ze ook nog met óns belastinggeld. Zonder onze financiële hulp zouden ze in Duitsland niet eens vaste voet aan de grond kunnen krijgen en zo een gevaar voor alle Duitsers worden. Alle andere landen overal ter wereld stellen hoge eisen aan de mensen die hun land binnenkomen. Zij moeten voor zichzelf kunnen zorgen, een getuigschrift overleggen, garanties, papieren, medische verklaring, enz., enz., enz., zodat het steeds mogelijk is henzelf en hun verleden na te trekken.

Zo niet in Duitsland. De mensen die Duitsland overspoelen, smijten hun papieren van tevoren weg of verbranden ze, om op die manier alle denkbare sporen omtrent hun verleden en hun herkomst te verdoezelen. Bij ons mag ieder crimineel van de zwaarste soort zonder deugdelijke papieren binnen en wordt door het Duitse volk nog volledig verzorgd ook. Een dergelijke waanzin heeft zich in de Geschiedenis der Mensheid nog niet voorgedaan. Duitsland loopt hierin voorop. Dat heeft het te danken aan zijn politici en de “politiek-correcten” in dit land die alles en iedereen de grond in boren  die deze waanzin ontmaskert. Ondersteund worden zij door de massamedia.

Bewustmaking nul komma nul. In paats daarvan verdoezeling en het negeren van alle gewelddadigheden van migranten en asielzoekers jegens Duitsers. Statistieken, juiste namen bij de berichtgeving, foute weergave. Het wordt verdoezeld en gemanipuleerd waar het maar even kan. Duidelijkheid over het feit dat Mohammed vrouwen tot oorlogsbuit gemaakt heeft, zoekt men in dit land tevergeefs.

Wie was Mohammed in werkelijkheid?

www.bild.de

Zonder Mohammed en zijn voorbeeldfunctie zou zich ook in dit deel van de wereld het inzicht ten aanzien van zijn geweldplegingen jegens anderen wel verder hebben kunnen ontwikkelen. Aldus helpt de islam er aan mee dat dit element van geweld zich in het Arabische gebied zo lang kon handhaven en thans heel Europa in de greep neemt.

Duitsland laat in versterkte mate juist vanuit deze gebieden op aarde, waar vrouwen het diepst veracht worden, de mannen zomaar ongehinderd Duitsland binnenstromen.

Een paar uittreksels uit de links hierboven.

In Zuid-Afrika zijn er maar weinig instellingen die zich om slachtoffer én dader bekommeren, hoewel de behoefte enorm groot is. Een van deze instituten is de “Teddy Bear Clinic” in Soweto. Veel van de jongens tussen de 14 en 19 jaar, met wie de maatschappelijke werkers zich hier bezighouden, menen dat een meisje van nature nederig moet zijn en zich aan hen te onderwerpen heeft. Dat is het patroon dat ze over het algemeen van jongs af aan thuis meekrijgen – en ook vaak op straat of op de televisie kunnen zien.Veel van deze jongeren weten niet eens wat een verkrachting is. Meer dan een kwart van de ondervraagde 1738 mannen uit de provincies KwaZulu-Natal en Oostkaap, afkomstig uit alle bevolkingsgroepen, heeft aangegeven, minstens éénmaal een meisje of een vrouw verkracht te hebben.Volgens de gegevens van het MRC was een belangrijk deel van de verkrachters HIV-positief. Een overzicht van de resultaten;

-Driekwart van de mannen zegt dat ze bij de eerste daad jonger dan 20 jaar zijn geweest.
-De helft van de mannen gaf aan meerdere keren vrouwen tot seks gedwongen te hebben.
-Elke vijfde van de verkrachters was HIV-positief.
-Omstreeks tien procent van de ondervraagden gaf aan op het moment van de verkrachting pas tien jaar oud of zelfs jonger geweest te zijn.

“Feitelijk komen wij met onze bevindingen tot de conclusie dat verkrachtingen in Zuid-Afrika maatschappelijk geaccepteerd zijn. Het is in de ogen van de daders de manier om hun eigen  mannelijkheid en overwicht te demonstreren. De daders vinden dat ze in hun recht staan, ze geloven dat hun gedrag legitiem is,” zegt Jewkes. Het misbruiken van een vrouw heeft altijd te maken met het streven naar macht van de man. “Slechts wie macht heeft, kan haar misbruiken.”
Het onderzoek toont in elk geval ook aan dat niet slechts de armste, meest kansloze onder de mannen daders worden.Mannen met een schooldiploma,een inkomen en tenminste regelmatig werk werden zelfs vaker daders dan diegenen die wat betreft school en werk kansloos waren. “Vooral de min of meer geschoolde mannen vinden het hun goed recht om de vrouwen zo te behandelen,” bevestigt de onderzoekster de op het eerste gezicht verrassende uitkomsten. “Alleen wie macht heeft, kan er misbruik van maken.” Bovendien waren veel verkrachters afkomstig uit gebroken gezinnen.De mannen met een bijzonder goed maatschappelijk aanzien, die een bijzonder goede opleiding, een bijzonder goede baan en een bijzonder hoog inkomen zouden hebben, zouden daarentegen andere mogelijkheden hebben om hun macht te demonstreren – en zouden daarom in het onderzoek weinig worden vertegenwoordigd.

Onder de jonge mannen zou het een wijdverbreide “mythe” zijn dat een verkrachting een man pas tot een máchtige man zou maken. “Jongeren worden in Zuid-Afrika vooral door leeftijdgenoten ingelicht. Ze nemen over wat ze bij hun vrienden zien.” Veel jongeren zouden trouwens met het geweld tegen vrouwen opgroeien. “Het is aan de orde van de dag dat vrouwen openlijk vernederd worden en niemand ingrijpt. Ook dat draagt bij aan een verkeerd wereldbeeld

Wie denkt dat er alleen in Zuid-Afrika zoveel geweld heerst, moet deze criminaliteitswaarschuwing over verschillende Afrikaanse landen maar eens doorlezen. Het potentiële geweld bij Afrikaanse mannen is extreem hoog, zoals men uit deze feiten kan zien.

Deze mannen hebben een heel andere kijk op geweld en op de rolverdeling van man en vrouw. Het is naïef om te denken dat mensen die 10 of 20 jaar een dergelijk stempel opgedrukt gekregen hebben dit stempel zomaar even van zich kunnen afschudden, omdat men hen zegt dat het verkeerd is. Dat hebben de vrouwen in die landen ook al eeuwenlang geprobeerd, zonder succes. Komt er dan nog een “godsdienst” als de islam bi,j die een vrouwen-slavenhaler verheerlijkt als profeet, dan is het hek helemaal van de dam. Hoe ze dan gesterkt worden door hun voorbeeldfiguur Mohammed ziet men hier:

ISIS sleept vrouwen doelgericht met zich mee en misbruikt ze als seksslavinnen. Op markten worden de ontvoerde vrouwen verkocht. De ISIS-terroristen rechtvaardigen de systematische verkrachting van hun gijzelaars met de islam, leggen het uit als deel van hun gebeden.

Een 12-jarige Jezidische, die elf maanden in gevangenschap van de terroristen verkeerde tot ze kon vluchten ,verklaarde tegenover de Amerikaanse krant: “Ik zei hem steeds opnieuw dat het pijn deed en of hij alsjeblieft wilde ophouden (…) Hij vertelde mij dat het binnen de islam geoorloofd was ongelovigen te verkrachten. Hij zei dat hij, als hij mij verkrachtte, dichter bij Allah kwam.”

“Iedere keer als hij kwam om mij te verkrachten, bad hij,” verklaarde een 15-jarige tegenover de “New York Times”. Steeds weer legde hij haar uit dat de verkrachting “ibadah”, oftewel een aanbidding van Allah zou zijn. “Hij zei dat mij verkrachten een gebed tot Allah zou zijn. Ik zei tegen hem: ‘Wat je doet is verkeerd en het zal je niet dichter bij Allah brengen.’ En hij zei: ‘Nee, het is toegestaan. Het is halal. (vert. rein/goed).'”

Alleen al ter bescherming van de kinderen in dit land zou men de islam in Duitsland moeten verbieden, omdat zijn profeet een 6- jarig meisje gehuwd en met 9 jaar ontmaagd heeft.

De islam bevordert kindermisbruik over de hele wereld.

Bron:
http://petraraab.blogspot.de
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Duitsland, Europa, Islam, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op ASIELZOEKERS EN MIGRANTEN – EEN VOORTDUREND TOENEMEND GEVAAR VOOR DUITSE VROUWEN, KINDEREN EN MANNEN

 1. daiyu-ninja zegt:

  Ik hoorde net op het nieuws een Syrier zeggen dat angela merkel (geen H-letter waard) gezegd heeft, dat Syriers welkom zijn in Duitsland.

  Zijn de autochtonen Duitsers mooi klaar mee.

  Like

 2. Driek zegt:

  Ik lees op PowNed:

  De Spaanse publieke omroep RTVE zond een radiodocumentaire uit waarin het Joodse volk ervan wordt beschuldigd satanisme te propageren.

  De documentaire had een niets verhullende titel: ‘Uit het Inferno – Het Joodse volk: Verspreider van satans cult’. Begeleid door een onheilspellend achtergrondmuziekje worden citaten van de geëxcommuniceerde Poolse Jood Jacob Frank opgelepeld. Dit door zijn eigen gemeenschap weggestuurde dwaasmens wordt aangehaald om het gehele Joodse volk te ontmaskeren als satandienaren, schrijft The Jerusalem Post.

  Jacob Frank werd in de 18e eeuw geëxcommuniceerd vanwege zijn heidense interpretatie van de Kaballah-leer. Dit feit wordt door de Spaanse radiomakers terzijde geschoven en ze gaan los op de Israëlieten. “De Joden begonnen met het verspreiden van de cult van Lucifer in verschillende geheime satanistische genootschappen”, is de grimmige openingszin van het programma.

  De Spaanse overheid heeft nog niet laten weten waarom de Spaanse belastingbetaler dit stukje onderzoeksjournalistiek heeft betaald. Deze staatsdocu lijkt een trendbreuk met de Jood-vriendelijke wind die de afgelopen jaren door Spanje waait. Zo veranderde het dorpje Fort Dood Joden haar naam in het vredelievendere Fort Jodenberg. De nakomelingen van in de Middeleeuwen uit Spanje verbannen Sefardische Joden kunnen sinds een aantal jaren een Spaans paspoort krijgen.

  Like

 3. Jean zegt:

  De Duitsers en de rest van Europa zullen er zeer snel achter komen als ze zelf of iemand van de familie als slachtoffer vallen in de klauwen van die perverse barbaren.
  Een moslimeikel uit Vlaanderen momenteel op vakantie in Syrië heeft er mee gedreigd België plat te leggen met aanslagen tegen scholen en ziekenhuizen dus tegen ‘onschuldige burgers’.
  Uiteraard en vanzelf sprekend zullen de linkse lafaards en verraders dat weer neerslaan als prietpraat komende van een gefrustreerde “jongere” om zo onrust en angst te stoken onder de bevolking.
  En wat doet den Theo Vrancken van “Aspirine en Migraine” (Asiel & Migratie)? Hij haalt nog meer van dat tuig naar Vlaanderen en zou heel graag hebben dat ALLE gemeenten en steden verziekt en verpest zijn door dat barbaars islamitisch uitschot.

  Like

 4. Ricardo zegt:

  Wat ik nooit , maar dan ook nooit heb begrepen, waarom word zout zuur niet gewoon verboden, overal ter wereld. Ik krijg echt rillingen over mijn lijf, en dat is niks bij deze foto’s van ooit beeldschone vrouwen. Elke gek kan maar, ergens in een winkel zoutzuur kopen, en bijvoorbeeld , wraak nemen , op zijn ex die niet meer bij hem wil blijven.

  Like

  • Frerik zegt:

   Misschien juist wel een idee om naast zoutzuur een supersoaker aan te schaffen, dit in combinatie is een goed wapen tegen de in hordes komende indringers, want komen doen ze toch en ben je zonder wapenvergunning toch een beetje bewapend.

   Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Ach, U kiest zelf voor politici die volledig achter deze import criminele verkrachters staan en U uitlachen…

  Like

 6. jungleelephant zegt:

  Nou,Hendrik,ik in ieder geval niet!Ik begon bij Pim,en daarna,vanaf het begin:Pvv!En dat zal ook zo blijven!En dat geldt ook voor mijn kinderen!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Niet Duitsland haalt deze ongewenste vreemdelingen binnen, maar de volledig criminele, en gekke politici! Met voorop de socialisten, sociaal-democraten, christen-democraten, groenen, en liberalen c.q. links-liberalen. Alles op bevel van: “het vierde rijk”, met de führer Juncker op kop. En Merkel, doet precies wat haar gezegd wordt!

  Like

  • Jean zegt:

   Tom, Merkel staat open…! Zou ze een slipje dragen als ze bij die hufters in Brussel op visite is?
   Betreffende die vrouwen op de foto’s, is het duidlijk waarm die perverse springbokken uit Afrika er op staan waarom de boerka voor ze heilig is? Zo kunnen ze hun misdaden tegen vrouwen verbergen.
   Laten we mar snel starten heel die vuile islam van ons grondgebied te flikkeren en dat t/m de laatste kankercel.

   Like

 8. delamontagne zegt:

  Die barbaarse praktijk van zoutzuur in de gezichten van hun “onwelgevallige” vrouwen gooien, komt toch voornamelijk voor in de moslim-landen.
  En dan vooral de meeste achterlijke ( Afghanistan, Pakistan en VOORAL de achterlijkste van de achterlijken………….Bangladesh.)
  Uit die landen komen ook veel z.g.n Vluchtelingen !!
  o.a. naar NL.
  Ik wil vrouwen dan ook aanraden om een grotere “handtas” te kopen en daar altijd een gewoon pak “soda” in mee te nemen. Een klein plastic-flesje-mineraal-water als supplement, is ook niet weg.
  Bij een aanval van zo,n dolgedraaide idioot, sorry “een devoot muslim”, gelijk je gezicht met de soda insmeren en met ,t water wegspoelen.
  In mijn gedachten, want schrijven mag je het niet, hoop ik altijd dat er nog eens een van de “bovengestelden” met een “praktijkervaring” uit ,t “geloof-van-de-vrede”, te maken krijgt………………

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s