VIDEO Dr. Bill Warner: “Islamitische overheersing begint met immigratie” (transcript)

(Vertaling: “Vederso”)

(Opm: De evt. ingeschakelde ondertiteling correspondeert niet met de gesproken tekst. U kunt rechtsonder deze ondertiteling in de video uitschakelen).

Ik wil u graag iets vertellen over immigratie. Niet zomaar elke immigratie, maar in het bijzonder islamitische immigratie. De reden waarom we naar deze immigratie moeten kijken, naast alle andere vormen van immigratie, is deze: alle islamitische immigratie heeft een verborgen politieke agenda. We zien dit aan de kalender die de islam gebruikt. De islamitische kalender begint niet met de openbaring van de koran en ook niet met de geboorte van Mohammed. In plaats daarvan begint de islamitische kalender met de migratie van Mohammed van Mekka naar Medina. Waarom is voor deze datum gekozen? Omdat dit het begin was van het succes van de islam. Het markeert het begin van de politieke islam.

Omdat Mohammed gedurende 13 jaar in Mekka predikte en slechts 150 Arabieren ervan overtuigde om moslim te worden. Toen hij echter Mekka verliet en naar Medina ging, hij migreerde van de ene stad naar de andere, werd hij een politicus en een Jihadist. Toen hij tien jaar later stierf, was elke Arabier moslim. Dat wil zeggen dat met de migratie het geheel politiek wordt en met politiek en jihad werd de islam succesvol. Dus, weet dat elke moslim in 91 verzen in de koran verplicht wordt het voorbeeld van Mohammed te volgen in alles wat hij zei en deed. Dat betekent dat elke moslim Mohammed moet imiteren en daarom begint er een heel nieuw politiek proces als de islam een ander land binnenkomt. Dit politieke proces dat zich voltrekt begint met: omdat wij moslims zijn en onze religie betekent dat wij speciale gebedsruimtes moeten hebben, speciaal voedsel (halal), wat dan ook, er zijn eisen dat de kleding verschillend is. De islam begint een proces waarin hij zich steeds meer van het gastland begint te onderscheiden: wij moeten anders zijn, want wij moeten moslims zijn.

U moet weten dat elke moslim geen individueel iemand is, maar eigenlijk een onderdeel van de oemma, d.i. een groter geheel, de gemeenschap van moslims. En binnen deze gemeenschap zijn er leiders en deze leiders zijn degenen die de activisten zijn. Het is niet alleen zo dat elke moslim maar iets doet. De leiders doen iets en u moet dit weten: elk lid van de oemma is verplicht z’n leiders te gehoorzamen. Dit maakt van de islam een zeer krachtig en machtig politiek geheel. Dus de islam begint met immigratie en begint een politiek proces door het gastland te islamiseren. Dit is wat islamitische immigratie onderscheidt van elke andere vorm van immigratie.

Dank u zeer.

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Islam. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO Dr. Bill Warner: “Islamitische overheersing begint met immigratie” (transcript)

 1. Pogo zegt:

  En omdat we die immigratie gewoon z’n gang laten gaan, komen we vanzelf in ‘Open Season’.

  Like

 2. Jaantje zegt:

  Zo begon het in Joegoslavië/Servië en Syrië en nog tiental landen.

  Like

 3. Pingback: VIDEO Dr. Bill Warner: “Islamitische overheersing begint met immigratie” (transcript) | Nikontino's Blog

 4. Sjaak zegt:

  Beieren heeft het anwoord daarop !

  Like

 5. Joga zegt:

  En het houdt niet op tot we ons teweer stellen en die achterlijke geloofsgekken eindelijk ons land en Europa weer uit jagen. Maar dat gaat niet lukken met rubberen Rutte, kereltje Peggold en vleespet Samsom. Dus weet waar u op stemt de volgende keer om een begin te maken met de hoognodige omwenteling van de immigratie om zodoende de Islam weer uit Europa te verbannen. Het is ons in de geschiedenis al 2 keer gelukt en 3 keer is scheepsrecht. Laten we niet wachten tot het te laat is of heeft u een bloedhekel aan uw kleinkinderen.

  zomaar een pensionado.

  Like

 6. Avidia zegt:

  Als ik ons volk serieus neem, en te denken aan de oorlog tegen de Duitsers, zijn wij mans genoeg om ieder gevaar tegen te houden of te bestrijden. Wij Nederlanders zijn een apart volkje, God zij dank~!!!!

  Like

 7. Robb zegt:

  En omdat welvaart op zich egoïstische monsters maakt van mensen laten wij het gebeuren…
  Het gros van de westerse slappelingen denkt n.l. : ” Ik heb het goed,dus het gaat goed in de wereld en de problemen met moslms is niet mijn probleem. “

  Like

 8. koddebeier zegt:

  En het Domme Europa met hun Domme Leiders slaapt verder !!!
  Tot de eerste koppen rollen ????

  Like

 9. luckybee zegt:

  Dit is geen immigratie maar een verkapte Invasie.

  Like

 10. Perfide Albion zegt:

  Deze invasie moet worden gestopt! En wel onmiddellijk. Grijp de verantwoordelijken en zet ze bij elkaar op een Noors eilandje..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s