Britten willen dat Nederland en België vluchtelingen tegenhouden

Screenshot_22

Een vrachtwagen bij de veerdienst van Stena Line in Hoek van Holland. Vrachtverkeer wijkt uit naar andere plaatsen met veerdiensten naar Engeland als alternatief voor Calais, omdat ze niet door de Kanaaltunnel willen vanwege de problemen met vluchtelingen die proberen aan boord te komen

(Door: Anouk Eigenraam)

Groot-Brittannië heeft Nederland en België gevraagd om te voorkomen dat vluchtelingen onder meer via Hoek van Holland het land proberen te bereiken. Het ministerie van Veiligheid en Justitie bevestigt dat de landen over de situatie overleggen, bericht het AD.

De Britten vrezen dat migranten op zoek gaan naar alternatieve routes nu het land samen met Frankrijk de beveiliging in de Franse havenstad Calais aan het opschroeven is om de komst van vluchtelingen te voorkomen. Groot-Brittannië en Frankrijk maakten gisteren bekend een gezamenlijk controlecentrum in Calais te openen. Daarnaast besloten beide landen eerder al tot een financiële injectie van miljoenen euro’s om meer hekken, schijnwerpers en camera’s te plaatsen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
NRC.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, België, Demografie, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Nederland. Bookmark de permalink .

10 reacties op Britten willen dat Nederland en België vluchtelingen tegenhouden

 1. Pingback: Britten willen dat Nederland en België vluchtelingen tegenhouden | Nikontino's Blog

 2. Tom Hendrix zegt:

  O, de Eurofiele politici, van Britse afkomst, geloven in sprookjes. Dat gaat ’t niet worden hoor! Door het Verdrag van Schengen, zijn alle Europese grenzen een gatenkaas geworden. Dezelfde politici die dit veroorzaakt hebben, menen nu dat zij dat gaan oplossen. Ja hoor, in 3 termijnen, nu niet, morgen niet, en nooit niet. Het ” VIERDE RIJK”, de EUSSR is de OORZAAK, en de politici van links tot rechts hebben er zelf mee ingestemd!

  Like

 3. Francoise... zegt:

  De geschiedenis herhaalt meerdere keren, per eeuw. Een soort gelijke situatie was er tevens eind jaren-70 – begin jaren-80. Toen waren de ferry’s ook al zo populair, onder de Pakistaanse – en Afghaanse vluchtelingen. Merendeels katholiek-christenen, die op de vlucht waren geslagen tegen het toen al groeiende islamisme. “Dit werd tijden verdoezeld, door de media…Het is dat ‘k destijds enkele op de vlucht geslagen katholieke Pakistani leerde kennen; via m’n werkgever”.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Meen dat er in het ‘Schengen verdrag’ iets staat over een verplichting de buitengrenzen van het Schengen gebied gesloten te houden…
  Wat blijkt?
  €U laat gewoon al dat islam geteisem binnen, gaat ze zelfs halen!
  Ook het ‘Verdrag van Dublin’ waarin het eerst betreden veilige land asielzoekers moet opnemen wordt met voeten getreden.
  €U verdragen blijken minder waard dan het papier waarop ze geschreven zijn.
  Uit die €U; NU!

  Like

 5. Marc zegt:

  Ik begrijp maar niet dat de media volhouden dat het, los van de Syriërs, om “vluchtelingen” gaat, terwijl het evident is dat het om kolonisten gaat.

  Like

 6. Frans de Wit zegt:

  Allemaal tegen beter weten in onze regeringen zijn oost Indisch doof en ze luisteren geen eens naar hun eigen volk.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Ze moeten alleen the Commonwealth politiek in de vuilnisbak gooien, dan komen er geen vluchtelingen meer die naar Engeland willen.

  Like

 8. Republikein zegt:

  De planeet is rond!
  Pardon, dat had ik al gezegd.

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Niks er van! Die inselaffen zijn zo ontzettend populair bij dat ongedierte! Hoe zou dat komen?
  Wij ’n beetje miljoenen investeren om dat tuig maar niet te lozen richting Engeland?
  Neen! Laat de Engelsen eerst maar eens ’n anti-islam politiek durven te ontwikkelen!
  Engeland is laf en volledig in de greep van de islam vandaar dat dat moslim-tuig allemaal richting Gb wil. En wij zouden ze nu moeten tegenhouden!
  Als het onaantrekkelijk wordt gemaakt door de Engelse regering om naar Engeland te “vluchten” komen ze vanzelf niet meer! Probleem snel en gratis opgelost!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s