De anti-immigratie beweging spuit omhoog!

Screenshot_2

(Door: Joost Niemöller)

De immigratie is het belangrijkste probleem onder de Europeanen, volgens een EU peiling. Hoe doen de politici het die zich duidelijk tegen die immigratie uitspreken? De algehele teneur is dat die het heel goed doen.

Een rondgang in vogelvlucht.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Europa, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op De anti-immigratie beweging spuit omhoog!

 1. Cathja zegt:

  Dat zijn mooie geluiden! Ik hoop dat de opwaartse lijn doorzet, en nog veel meer landen de ongeremde wildgroei aan immigranten een halt willen toeroepen.
  Eindelijk lijken velen te ontwaken. Beter laat dan nooit. We moeten een vuist maken tegen Brussel, die dit alles met instemming laat gebeuren. We moeten duidelijk maken dat wij het zat zijn te werken voor luiaards die gezond genoeg zijn om in eigen land aan de slag te gaan, maar een leven als een prins toch aantrekkelijker vinden, uiteraard op andermans kosten.
  We moeten duidelijk maken dat onze democratie in gevaar is, en dat we het niet pikken dat IS-strijders onder het mom van ‘vluchteling’ hier zomaar binnen kunnen komen! De moordenaar die in Tunesië al die mensen op het strand heeft doodgeschoten, is gelukkig inmiddels in Europa gearresteerd. Van mij mag hij de doodstraf krijgen!

  Laten we hoop houden dat er steeds meer verzet gaat komen tegen het huidige slappe beleid. Illegalen moeten direct worden uitgezet, en gelukszoekers net zo goed. We moeten het doodgewoon vertikken om voor die lui te werken.
  Laat ze in eigen land de handen maar uit de mouwen steken!

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Tot voor kort was stemmen op het Vlaams Belang zogenaamd een verloren stem…”!
  En PVV-ers behoorden tot de onderste lagen van de samenleving!…
  Ach ja, het volk moest zich realiseren dat de politici van de gevestigde partijen hun geld hebben gestolen en hun veilige samenleving hebben vernietigd!
  En toch willen en kunnen ze (nog steeds) niet massaal breken met hun valse trouw aan politieke landverraders!!!

  Like

 3. Jan zegt:

  Zou comateus-links een beetje wakker worden?, m.u.v. de harde kern natuurlijk want die is onverbeterlijk, zelfs al vliegen de kogels hen om de oren, wordt hun dochter onder hun ogen verkracht en hun huis in de fik gestoken waar zij bijstaan, immer, de oorzaak is Wilders.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Dit is goed nieuws. Hieruit zou dus blijken, dat de bevolking in Europa het lijkt gehad te hebben met de massa-immigratie. Het is toch ook onmogelijk om half Europa naar Europa te laten komen. Alleen vrees ik dat de rode fascisten van Brussel, toch gewoon doorgaan met het funeste immigratiebeleid, van laat maar komen. De EUSSR maakt het onmogelijk voor eigen bevolking een normaal leven te kunnen voeren. De RODEN willen ONS kapot maken!

  Like

 5. Jan zegt:

  ZDF streicht „Aktenzeichen XY“-Beitrag, weil mutmaßlicher Vergewaltiger ein „Schwarzer“ ist

  Darf man das Verhalten von den Öffentlich Rechtlichen, in diesem Fall das ZDF, bereits als Schizophrenie bezeichnen? Darf nach einem mutmaßlichen Verbrecher im Zweiten Deutschen Fernsehen wegen seiner Hautfarbe nicht mehr gefahndet werden? „Aktenzeichen XY“ zeigt einen Beitrag nicht, weil der mutmaßliche Vergewaltiger einer Frau schwarz ist. Die Chefredakteurin Ina-Maria Reize-Wildemann begründete den Entschluss am Donnerstag mit der Stimmungsmache gegen Flüchtlinge in Deutschland.

  Like

 6. Jan zegt:

  Sügida – Südthüringen Gegen Die Islamisierung Des Abendlandes

  Die geplante Überfremdung Deutschlands
  https://marbec14.wordpress.com/2015/08/21/die-geplante-ueberfremdung-deutschlands/

  Like

 7. jungleelephant zegt:

  Het kan toch ook niet anders dan dat er eindelijk velen wakker worden:bijna iedereen heeft last van en wordt geconfronteerd met de uitwassen van de islam!Het kan mij niet hard genoeg gaan!

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Ja, ja, de peilingen…… Maar in de praktijk vallen de resultaten altijd weer tegen, hetzij door directe tegenwerking, hetzij door meer externe factoren……
  De familieruzie van Marine Le Pen ís zo’n externe factor. En wat te denken van slàg voor de UKIP bij de laatste Britse verkiezingen: Niet vanwege het aantal stemmen, maar vanwege het distríctenstelsel…..?

  Like

 9. koddebeier zegt:

  De beste buitenlander woont in z’n eigen land !!

  Like

 10. Thoth zegt:

  Dat is prima. Maar nog belangrijker is dat de islam in Nederland en Europa verboden wordt. Islam is doodscultus, atheïsten of mensen die een andere religie aanhangen moeten dood geslagen, gekruisigt, de kop afgehakt worden. En die gasten geloven erin. Kijk maar eens de laatste 30 jaar. Overal zijn er aanslagen en de allochtonen nemen het grootste gedeelte van de criminele activiteiten in. Ik zal het maar niet opnoemen wat er allemaal gebeurd is, want dan ben ik er dagen mee bezig…

  Like

 11. luckybee zegt:

  Ik hoop dat Widers en de PVV bij ons gaat regeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s