Help mee! Weg dat AZC!

Screenshot_14

(Door: Joost Niemöller/Antia Hendriks)

Overal in Nederland verschijnen ze en worden ze uitgebreid: De AZC’s. Dorpsgemeenschappen worden ermee kapot gemaakt. Het zijn ondingen, opgezet vanuit de hypocriete gedachte dat deze ‘asielzoekers’ hier tijdelijk zijn om hun procedure af te wachten. In werkelijkheid gaat niemand terug. Het zijn illegale immigranten die hun leven willen  verbeteren door middel van onze verzorgingsstaat. En er zijn andere, betere, en vooral goedkopere, oplossingen. Goed georganiseerde opvang in de regio bijvoorbeeld.

Het verzet tegen de AZC’s heeft zich nu landelijk georganiseerd via het AZC Alert, een organisatie van vrijwilligers die overal in Nederland actief is, maar slechts zelden aandacht krijgt in de Nederlandse pers.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Help mee! Weg dat AZC!

 1. Driek zegt:

  Ik lees op de site van de Dagelijkse standaard dat de partij van Mark Rutte en Halbe Zijlstra de concurrentie voor blijft. Ik vind het onbegrijpelijk.

  Uit de meest recente peiling van TNS-NIPO blijkt dat de VVD 28 zetels zou binnenslepen als er nu verkiezingen waren. Hoewel dat er dertien minder zijn dan bij de afgelopen parlementsverkiezingen (van 2012), is de partij daarmee nog altijd de grootste van het land.
  Volgens de peiling wordt de VVD gevolgd door de SP en D66. De socialisten én de democraten staan op 23 zetels. Dat betekent voor beide partijen een behoorlijk verbetering vergeleken met drie jaar geleden. Toen moesten zij genoegen nemen met respectievelijk 15 en 12 zetels. Dat is nogal een verschil. Voor D66 betekent het zelfs bijna een verdubbeling.

  Ook de PVV zou het nu beter doen dan in 2012. Geert Wilders’ partij zou uitkomen op 21 zetels. De PVV wordt op enige afstand gevolgd door het CDA met 17 virtuele zetels. Hoewel dat een toename is van vier zetels zullen CDA’ers hier over het algemeen niet al te tevreden over zijn; zij hoopten garen te spinnen bij de coalitie van VVD en PvdA. Blijkbaar doen ze dat niet en kiezen gematigde kiezers in plaats van voor het CDA voor D66.
  Dat gezegd hebbende is het natuurlijk altijd goed nieuws voor een partij als zij groeit. Wat dat betreft had het zeker slechter gekund – en dat is dan ook ongetwijfeld de reden dat er geen enkele druk is op Sybrand Buma om zijn strategie aan te passen of zelfs om op te stappen. Het CDA herstelt zich enigszins, voorlopig is dat genoeg.

  De grootste virtuele verliezer is de PvdA. De sociaaldemocraten verliezen met name kiezers aan D66 en de SP. Daardoor moeten ze nu genoegen nemen met 13 zetels in de peiling. Drie jaar geleden kregen ze maar liefst 25 zetels meer.
  Ten opzichte van de vorige verkiezingen zijn er geen andere verliezers – alleen de PvdA en VVD leveren zetels in. De SGP staat ook nu op drie zetels. De ChristenUnie staat op zeven (+2), GroenLinks ook (+3). Ondertussen staat 50Plus nu op vijf zetels (+3) en de Partij voor de Dieren op 3 (+1).

  Nieuwkomer VNL deed het goed bij de vorige peiling van TNS-NIPO in juli. Toen hadden Bram Moszkowicz en Joram van Klaveren op één virtuele zetel. Nu zijn ze die virtuele zetel weer kwijt; als er vandaag verkiezingen waren zou de oud-strafpleiter dus niet in de Tweede Kamer komen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het volk kan gewoon niet in het zwarte gat springen!
   Zo ziet het volk het kiezen op de PVV.
   Ook al worden ze binnenkort verplicht asielzoekers in huis op te nemen… of zelf op straat gezet… dan nog blijven ze kiezen op de voor hun zo vertrouwde “gevestigde partijen”!!!!
   Rat Rutte weet dit en lacht zich rot!!!
   Als er èèn voortdurend die grijns van ’n krankzinnige op zijn smoel heeft is het Rutte wel.
   Dat zie je toch!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    paulzwueste 22 augustus 2015 om19:46

    “Als er èèn voortdurend die grijns van ‘n krankzinnige op zijn smoel heeft is het Rutte wel.
    Dat zie je toch!”

    Dat is zéker overduidelijk te zien!
    Die grijnskop van Rutte doet me altijd aan de hoofdpersoon uit The Shining denken:

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Geweldige film waarin men laat zien hoe je deuren ook zonder sleutel kunt openen, en duidelijk maakt wat er gebeurt door te weigeren met bejaarden in bad te gaan.

    Like

   • janchik zegt:

    Inmiddels achterhaald Paul, zie nieuwe peiling deHond, PVV grootste, VVD 3 zetels verlies.
    Nog steeds teveel gekken die op Pinokkio stemmen. Onbegrijpelijk, zegt toch iets over het IQ van veel kiezers.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Het gaat langzaam. Bovendien fraudeert de linkse vijand met de verkiezingen!
    Maar het komt. Okè… dat weet ik ook wel. Wat ik benadrukte is dat het blijven kiezen op gevestigde partijen bij heel veel mensen in de genen zit.

    Like

 2. jungleelephant zegt:

  Het woord:illegaal is inhoudsloos geworden!Alles,maar dan ook iedereen die hier binnen huppelt,mag blijven!En tot overmaat van ramp ook nog hun ,vaak zeer uitgebreide,familie hier heen halen!En worden ze afgewezen stapelen ze procedure op procedure:van ons geld;dat dan weer wel!Net zo lang tot het onvermijdelijke volgende generaal pardon!Ondanks dat er geen geld meer is,geen huizen en geen werk worden ze toch met duizenden binnen gehaald,per dag!!!!Dit kun je niet anders zien,mede gezien hun bizarre misdragingen,als sluipende genocide op de Nederlandse,en Europese bevolking.In opdracht van de Bilderbergmaffia en uitgevoerd door ons kabinet en het tuig in Brussel!

  Like

  • Perfide Albion zegt:

   Je mag dan ook geen ” illegaal” meer zeggen. Ongedocumenteerde is wat links verzonnen heeft. In lijn met wat die idioot van the Scene (The Lau) zong: iedereen is van de wereld. Alleen het papiertje ontbreekt..dus ongedocumenteerd.

   Dit land- het Westen- is overspoeld met cultureel marxistische propaganda. De laatste VVD-er die kon nadenken – Frits Bolkestein- heeft daar ooit iets over gezegd. Iets in de trant van: Na de val van de muur heeft nooit iemand zich hoeven verantwoorden voor zijn communistische sympathieën, Wij tolereren het dat een Paul Rosenmuller nog steeds parasiteert op belastingbetaler. Wij vinden dat wel best. Sterker nog. Er zijn mensen als Halve Zoolstra die de VVD mag leiden en zich liberaal mogen noemen. En die partij trekt nog stemmers ook..

   Like

   • janchik zegt:

    Het zijn geen asielzoekers, illegalen, vluchtelingen, NEEN het zijn KOLONISTEN.
    Zij komen om ons land islamitisch te koloniseren ter meerdere glorie van de pedofiel.

    Like

  • Sjaak zegt:

   Zo is het en niet anders !
   Maar hoe Meer er komen ,
   hoe korter het tijdperk Links/groen en Konsorten !
   Fuck the EU !

   Like

  • janchik zegt:

   Van die 1700 asielzoekers wekelijks @ Jungleelephant is één derde 1/3 gedeelte afkomstig uit de gezinshereniging, en dat komt dus uit de tijd dat er veel minder asielzoekers waren.
   Kan je nagaan wat ons nog te wachten staat, als de binnenstromers van nu hun gezinnen hierheen halen.
   Ieder jaar een stad als Rotterdam erbij.

   Like

 3. Marc zegt:

  “Nederland lijkt verdeeld in twee kampen wat betreft opvang asielzoekers.

  Het ene kamp blijft tegen beter weten in asielzoekers het voordeel van de twijfel geven en denkt dat de multiculturele samenleving plotseling op de een of andere manier gaat werken. Dit kamp heeft de overhand, omdat daarin ook bestuurlijk Nederland blijkt te zitten en niet te vergeten de MSM (mainstream media).”

  Dit ene kamp maakt zich schuldig aan verraad van cultuur, staat en bovenal dat andere kamp: het ene kamp doet gewoon maar. Ze halen kolonisten binnen zonder daar het andere kamp om instemming over te vragen. Dit ‘ene’ kamp maakt zich buitengewoon schuldig aan de meest antidemocratische praktijken!

  Like

 4. Telkens als ik over dit soort peilingen lees moet ik aan de FIFA denken met gekochte wedstrijden en voorgekookte stempartijen.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Asylzoeker Cenbtrale zal alleen verdwijnen als Wilders en de PVV Groter wordt als alle partijen bij elkaar, dan kunnen ze alleen regeren.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Geheel eens met de strekking van het artikel. Laat deze vluchtelingen, aan het werk gaan in eigen land. Ik zou enkel een uitzondering willen, voor Christenvluchtelingen, deze worden daadwerkelijk met de dood bedreigt door de IS. De rest TERUG naar Afrika! En wel subiet.

  Like

 7. Jan zegt:

  De zelfislamiseing blijft maar doorgaan: islamitische zegen bij beëdiging van soldaten

  Erstmals islamischer Segen bei Soldaten-Angelobung

  Das Schauspiel wirkt ungewöhnlich: Die militärischen Musikklänge sind abgeklungen, die Rekruten stehen in Reih und Glied auf dem grünen Fußballrasen – vor ihnen steht ein Mann in “fremder Uniform”. Der Imam spricht ruhig und besonnen, segnet die Soldaten im Namen Allahs – erstmals in der Geschichte des österreichischen Bundesheeres bei einer Angelobung.
  ..
  http://www.krone.at/Oesterreich/Erstmals_islamischer_Segen_bei_Soldaten-Angelobung-Auf_Sportplatz-Story-468311

  Timur Vermes heeft gelijk, ‘Er ist wieder da’ en iedereen accepteert hem. Onbegrijpelijk dat niemand wegloopt.

  Like

 8. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf:

  Onrust bij Dresden vanwege vluchtelingen

  HEIDENAU –
  In het Duitse Heidenau bij Dresden is het onrustig geweest vanwege de komst van vluchtelingen. Die worden daar tijdelijk opgevangen in een voormalige bouwmarkt. Maar mensen uit de buurt zien dat niet zitten.
  Honderden betogers kwamen vrijdagavond samen in de 16.000 inwoners tellende plaats om de komst van zo’n 250 migranten tegen de houden. De extreem-rechtse Nationaal-Democratische Partij van Duitsland (NPD) had mensen opgeroepen te demonstreren.
  Het protest begon vreedzaam, maar de sfeer sloeg om toen ze de weg blokkeerden en agenten bekogelden met stenen, flessen en vuurwerk. De politie moest traangas inzetten om de menigte te bedaren en de wegblokkade te beëindigen. Meerdere agenten en onruststokers raakten gewond, aldus de politie in Dresden. Onduidelijk is of er mensen zijn opgepakt.
  De eerste migranten kwamen rond 01.00 uur aan bij de bouwmarkt. Het is de bedoeling dat daar uiteindelijk zeshonderd vluchtelingen worden opgevangen. Het terrein zal streng worden bewaakt.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Allahu (h)akbar! Muslimsche Asylantengewahlt in Suhl

  Like

 10. Zelfs de clerus werkt mee aan de islamisatie van Europa, vroeger hadden de leiders van de kerkgenootschappen het recht te oordelen over leven en dood. Nu werken ze op een geheel doorzichtige er aan mee om het eindspel wat dat óók moge inhouden te bespoedigen…

  Belgische bisschoppen vragen huiseigenaars om asielzoekers op te vangen

  ‘Wij vragen solidaire huiseigenaars om hun woning of appartement te verhuren als opvangplaatsen voor asielzoekers’, stellen de Belgische bisschoppen en Caritas International.

  De Belgische bisschoppen en Caritas International lanceren een oproep aan ‘solidaire’ huiseigenaars met de vraag hun woning of appartement te verhuren als opvangplaatsen voor asielzoekers.

  ‘Vandaag dreigt een groeiend tekort aan individuele woningen voor asielzoekers’, meldt een gezamenlijk persbericht van Caritas International en de Bisschoppenconferentie. ‘Daarom wil Caritas International een beroep doen op het solidariteitsgevoel van huiseigenaars.’

  ‘Wij vragen congregaties, parochies en de christelijke gemeenschap in de brede zin van het woord om na te gaan op welke manier ze aan deze oproep gevolg kunnen geven, zoals ook paus Franciscus ons uitnodigt om onze deuren te openen voor de medemens die op zoek is naar de bescherming van een staat’, schrijven de Belgische bisschoppen.

  Correcte huurprijs
  De huizen en appartementen die gezocht worden moeten bewoonbaar zijn, met de nodige sanitaire voorzieningen en een kookhoek en voor minstens zes maanden beschikbaar. Caritas International neemt het beheer over tijdens de verhuurperiode: de organisatie betaalt een correcte huurprijs en staat garant voor het goede onderhoud van de woning.

  ‘We kunnen momenteel de nodige sociale begeleiding verzekeren in Brussel, Mechelen, Antwerpen, Oostende, Luik, Seraing, Verviers en Charleroi’, meldt het persbericht van de Belgische bisschoppen. ‘Maar buiten deze steden zoeken we nog woningen voor mensen die erkend zijn als vluchteling.’ (Belga/AVE) >>>> http://www.knack.be/nieuws/belgie/belgische-bisschoppen-roepen-huiseigenaars-op-asielzoekers-op-te-vangen/article-normal-595987.html

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  “Er hoort natuurlijk wat ruimte te zijn voor een asielzoeker in Nederland”

  Wat MIJ betreft ALLEEN MAAR:
  – nadat de eigen bevolking een goed bestaan heeft en geen slaaf is van de belastingdienst,
  – nadat de eigen bejaarden humaan en respectvol worden behandeld, niet de hele dag in een vieze luier hoeven te zitten en met alle aandacht en liefde worden verzorgd,
  – nadat de zorg voor de eigen bevolking optimaal en betaalbaar is
  – en nadat de eigen burger in alle opzichten profijt mag hebben van zijn eigen belastinggeld!

  Egoïstisch? NEE!
  Rechtvaardig en realistisch? JA!

  Like

 12. Thoth zegt:

  Niet alleen de AZC, maar ook de vluchtelingen-organisaties (subsidie), de CAO, de asieladvocaten, de buurtvaders, werkelijk alles waardoor Nederland een aanzuigende werking heeft van de ‘asiel’ gasten.

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  “Nederland lijkt verdeeld in twee kampen wat betreft opvang asielzoekers.

  Het ene kamp blijft tegen beter weten in asielzoekers het voordeel van de twijfel geven en denkt dat de multiculturele samenleving plotseling op de een of andere manier gaat werken. Dit kamp heeft de overhand, omdat daarin ook bestuurlijk Nederland blijkt te zitten en niet te vergeten de MSM (mainstream media).

  In het andere kamp zit het volk dat lijdzaam toeziet hoe hun Nederland langzaam in een multiculturele nachtmerrie verandert en voor de asielproblematiek andere oplossingen bedenkt.”

  Er is nog een DERDE kamp: nl. dat van de naïeve ‘echte’ “Gutmensch’ die tot tranen toe bewogen raakt bij het aanschouwen van een zwart ‘vluchteling’ kindje met grote bruine kijkers. En bij het zien van al die met zielige negers volgeladen gammele boten op zee.
  De Gutmensch’ die graag’ en met alle liefde, uit misplaatste zorgzaamheid, de hele ‘nooddruftige’ wereld wil binnenhalen. Desnoods gaat de ‘Gutmensch’ zelf uit de vuilnisbak eten. Dit alles geeft hem een lekker gevoel. Ook als hij hiervoor het eigen volk moet verraden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s