“Vluchtelingen” stromen Macedonië binnen

Screenshot_8

Honderden vluchtelingen zijn de Grieks-Macedonische grens vanmiddag ongehinderd overgegaan. “Inmiddels is de stroom vluchtelingen hier weer opgedroogd”, zei correspondent Marcel van der Steen, die in de grensplaats Gevgilija is. “Er zitten hier nu zo’n 400 à 500 mensen op het station.”

De vluchtelingen hopen dat ze met een trein of bus via Servië en Hongarije kunnen doorreizen naar West-Europa. Daar willen ze asiel vragen. Volgens de Macedonische wet hebben de vluchtelingen drie dagen de tijd om asiel te vragen of het land te verlaten.

De vluchtelingen komen vooral uit Syrië en Afghanistan. Hulporganisaties delen op het station voedselpakketten uit. “Er is nog geen trein gekomen, omdat het spoor vol is met mensen. Wel zijn er bussen en taxi’s.”

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, Griekenland, Immigratie, islam-collaboratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Macedonië, Multiculti, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op “Vluchtelingen” stromen Macedonië binnen

 1. daiyu-ninja zegt:

  Het is net een mierenhoop.
  Afschuwelijk, krijg er kippenvel van.

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Zielige plaatjes die onze ondergang aankondigen!!!

  Like

 3. kraftavilqa zegt:

  Mij lijkt dat de Macedonische grens best valt te verdedigen met machinegeweren en vlammenwerpers, traangas phah gebruik dan VX ofzoïets. “De vluchtelingenorganisatie van de VN, de UNHCR, veroordeelt het sluiten van de grens. “Dit zijn vluchtelingen die bescherming zoeken. Dat mogen we niet verbieden”, zei een woordvoerster.” Ze hebben makkelijk lullen daar bij die VN stelletje leipe zwevers. En ze debiteren leugens “vluchtelingen die bescherming zoeken” ¡Buzz! Gelukzoekers die een lui leventje zoeken.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Heel Europa zit midden in een zware beurscrash en we gaan richting een deflatoire depressie zoals nooit vertoont!!
  We hebben straks zelf helemaal niets meer, wat moeten we met al die moslim gelukszoekers of te wel invaders of te wel asieleisers, of te wel uitkering eisers???
  Op naar Brussel en daar de gore ratten uitroken die dit allemaal op hun geweten hebben!!!!!

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  Er is nog geen trein gekomen omdat het spoor vol zit met mensen????Juist dan:volle kracht vooruit!Nog niet binnen en al dwingen?Opsodemieteren!

  Like

 6. ildiko zegt:

  Er wordt hier niet verteld dat een politieman werd in zijn buik met een mes gestoken omdat hij identiteitscontrole wou uitvoeren. Over de toestand van deze politieman er is verder niks bekend.
  Dus met zulke monsters hebben wij straks mee te maken.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Dat is heel erg,maar,dan vlucht dus de rest van de politie????In plaats van de dader accuut dood te schieten?Ik kan geen enkel respect meer opbrengen voor de politie!Niet raar,toch?

   Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Honderdduizenden islammers onderweg, op de vlucht voor de islam, om hier hun jihaddistische IS misdaden te plegen, dat op onze kosten.
  De met een goede reden vluchtende christenen en Jezidi’s worden onderweg door die islammers vermoordt.
  €uropese landen gaan ten gronde aan eigen idioterie.
  €U- en lands politici vinden dit prima, juichen het zelfs toe, ontvangen ze met open armen en ons belastinggeld.
  Hoe lang kan dit nog duren?

  Like

  • Jean zegt:

   Die flikkers van de bende van Rome zijn er zich ook al mee aan ’t bemoeien. Ze zoeken volk om de kerken weer vol te krijgen want er valt niets meer in het schaaltje.

   Like

   • Hendrik M. zegt:

    Zullen ze die kerk toch tot moskee om moeten bouwen en daar is dan voor die roomschen geen plaats meer.
    In een ander topic hier was zelfs sprake van Belgische bisschoppen, roomsche hoogwaardigheids bekleders, die onbenullige Belgische RK gelovigen proberen op te zadelen met islamitische terroristen….
    Tja, de RK kerk was ook nogal pro Adolf…
    Ach, tegenwoordig hebben we Adolfina Merkel, die geen haar beter blijkt dan haar terecht verguisde voorganger…

    Like

 8. Cathja zegt:

  UNHCR probeert telkens weer om met zielige praatjes landen zover te krijgen dat ze alles wat zich als ‘vluchteling’ meldt binnen te laten. Dat wij hiermee een enorm risico lopen en onze veiligheid binnenkort niet meer gegarandeerd kan worden, daar wil deze organisatie niets over horen.
  Denkt UNHCR ook aan de toekomstige slachtoffers die IS gaat maken in de Europese landen? En wat vinden zij ervan dat wij straks onze welvaart -waarvoor we zelf gewerkt hebben- moeten inleveren ten gunste van mensen die helemaal geen bescherming nodig hebben, in welk land dan ook, maar er op uit zijn om het vrije westen in hun macht te krijgen?
  Nee, alleen om de huisvesting en verzorging van die ‘zielige vluchtelingen’, die nu massaal de Europese grenzen oversteken maken zij zich druk.
  Daarmee doen ze honderden miljoenen Europese burgers tekort, want zij zullen de rekening betalen van dit verschrikkelijke beleid! De levens van miljoenen Europeanen lopen groot gevaar door het ongecontroleerde binnenhalen van immigranten, waaronder velen met zeer kwaadaardige bedoelingen!

  Like

 9. Don Tessers zegt:

  Ze krijgen het razend druk dar aan het kaartjesloket, of betalen wij dit ook via de Eu belastingen?

  Like

 10. Don Tessers zegt:

  Een moedig beleid zou zijn om nu het leger in tezetten, ten eerste om de veiligheid van eigen burgers te waarborgen en ten tweede om ons te verdedigen tegen de massale delicten, want de politie is daar gezien het grote aantal niet meer tegen opgewassen.

  Like

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Alleen met grof geweld valt deze invasie van parasieten nog een halt toe te roepen. Gebeurt dat niet dan zullen alle Europeanen door deze barbaren volledig uitgeroeid worden.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Ik word hier zo moe van…….Dag aan dag, komen ze als een sprinkhanenplaag over ons heen. Met geen dank aan de EU, de Bilderbergbende en de NWO.

  Like

 13. luckybee zegt:

  Moeten wij Karel Martel weer laten herleven?Het ziet zo uit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s