VOLKSVERRAAD!

Screenshot_28

Screenshot_29

Screenshot_30

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Graaien, landverraad, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op VOLKSVERRAAD!

 1. Francoise... zegt:

  En rotte Marx-jes….goede verkoopcijfers??? “Kan weleens tegenvallen….”.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Geheel en al naar waarheid!

  Like

 3. Jean zegt:

  Volksverraad is een zeer zware misdaad.
  In een beschaafd land staat op volksverraad de doodstraf.
  Conclusie: 💡 😉

  Like

 4. Giny zegt:

  Volgens mij zijn dit werkelijk hun gedachten die smeerlappen!

  Like

 5. Eerste officieuze Iraanse raketaanval op Israël

  De raketten vernietigden enkel wat struiken, maar veroorzaakten desondanks grote onrust, omdat twee uit Syrië afgevuurde projectielen voor het eerst ook Galilea bereikten.

  Nadat gisteren vanuit Syrië vier raketten op Israël waren afgevuurd, bombardeerde de Israëlische luchtmacht minstens 14 doelen van de Palestijnse terreurbeweging Jihad Islami, die verantwoordelijk wordt gehouden voor de raketbeschietingen. Tot zover ‘business as usual’, ware het niet dat de Israëlische premier Netanyahu vandaag verklaarde dat een Iraanse commandant het bevel voor de aanval had gegeven. Daarmee heeft Iran in de ogen van de regering in Jeruzalem voor de eerste keer officieus op Israël geschoten, wat in de nabije toekomst verstrekkende gevolgen kan hebben.

  ‘De landen die zoveel haast maken met het omarmen van Iran moeten weten dat een Iraanse commandant degene is die dekking en richting gaf aan de (terreur)cel die op Israël schoot,’ aldus Netanyahu. Deze Iraniër, Said Izadhi, zou aan het hoofd staan van de Palestijnse afdeling van de Al-Quds macht van de Iraanse Revolutionaire Garde.

  Voor het eerst raketten met groter bereik gebruikt

  Hoewel de raketten geen schade aanrichtten, veroorzaakten ze desondanks grote onrust, omdat voor het eerst projectielen van veel grotere afstand dan normaal werden afgevuurd en deze niet alleen op de Golanhoogte, maar ook in Galilea terechtkwamen.

  Bij de Israëlische tegenaanval zouden zeker vier Palestijnse terroristen zijn omgekomen. Syrië spreekt van de dood van vijf burgers en één soldaat (3).

  ‘Westen kan dit maar beter niet negeren’

  Netanyahu zei dat Westerse regeringen officieel per brief op de hoogte worden gesteld van het voorval. ‘Dit is een verdere duidelijke indicatie van Irans toenemende betrokkenheid bij aanvallen op vooral Israël en op andere regionale doelen. De inkt van de nucleaire overeenkomst is nog niet droog nu deze aanval duidelijk bewijst wat Iran van plan is nadat de internationale sancties zijn opgeheven.’

  In de brief wordt het Westen mede verantwoordelijk gehouden voor de Iraanse agressie, omdat de Islamitische Republiek in het nucleaire akkoord in bijna alles zijn zin heeft gekregen. ‘Na het opheffen van de sancties zien we in deze aanval een voorspel van een welvarender en moorddadiger Iran, dat veel geld en wapens aan terreurorganisaties zal geven om de belangen van Israël en het Westen te beschadigen. Dit is de bedoeling van Iran, en het Westen kan dat maar beter niet onder het tapijt moffelen,’ onderstreepte minister van Defensie Moshe Ya’alon. (4)

  Nieuwe fase in aanloop naar oorlog

  Iraanse officials zouden al in april de Syrische regering van president Assad hebben opgedragen om Israël aan te vallen en een nieuw oorlogsfront op de Golanhoogte te openen. De vier raketten van gisteren zijn natuurlijk geen nieuw ‘front’, maar nu Iran als dader is aangewezen lijkt de aanloop naar die al jaren verwachte oorlog tussen beide landen een nieuwe fase ingegaan.

  De gecombineerde Iraanse-Palestijnse-Hezbollah eenheden in Syrië krijgen inmiddels anti-tank en luchtdoelraketten verstrekt, mogelijk voor een grootschalige aanval op de Israëlische Golanhoogte, of om voorbereid te zijn op een Israëlische tegenaanval met tanks en aanvalshelikopters (2). >>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/08/Eerste-officieuze-Iraanse-raketaanval-op-Isral

  Like

  • Francoise... zegt:

   “Hé, klinkt gek….maar ben nu héél vrolijk aan het worden”!!! ! !!! De jubel- en juich-stemming begint actief te worden. Binnen nu en vier weken is het Rosh-Hashana….Wie weet wat dit komende nwe. Hebreeuwse jaar met zich meebrengen zal. Tevens is gaat de maan nog één keer rood-kleuren. Een bloedrode maan, voor de tweede keer in ruim ’n half-jaar tijd. “Shar Shalom….onze Vrede-Vorst is heel welkom op deze hete aardbol”.

   Geliked door 1 persoon

 6. Hendrik M. zegt:

  Wat een vuile verachtelijke landverraders&minkukels.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Stuur al die klootzakken naar huis , en laat Wilders en de PVV regeren.

  Like

 8. VVD blijft de grootste in nieuwe peiling TNS-NIPO

  Uit de meest recente peiling van TNS-NIPO blijkt dat de VVD 28 zetels zou binnenslepen als er nu verkiezingen waren. Hoewel dat er dertien minder zijn dan bij de afgelopen parlementsverkiezingen (van 2012), is de partij daarmee nog altijd de grootste van het land.
  Volgens de peiling wordt de VVD gevolgd door de SP en D66. De socialisten én de democraten staan op 23 zetels. Dat betekent voor beide partijen een behoorlijk verbetering vergeleken met drie jaar geleden. Toen moesten zij genoegen nemen met respectievelijk 15 en 12 zetels. Dat is nogal een verschil. Voor D66 betekent het zelfs bijna een verdubbeling.
  Ook de PVV zou het nu beter doen dan in 2012. Geert Wilders’ partij zou uitkomen op 21 zetels. De PVV wordt op enige afstand gevolgd door het CDA met 17 virtuele zetels. Hoewel dat een toename is van vier zetels zullen CDA’ers hier over het algemeen niet al te tevreden over zijn; zij hoopten garen te spinnen bij de coalitie van VVD en PvdA. Blijkbaar doen ze dat niet en kiezen gematigde kiezers in plaats van voor het CDA voor D66. Lees verder >>> http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/08/vvd-blijft-de-grootste-in-nieuwe-peiling-tns-nipo/

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Hersenverweking heeft toegeslagen in dit verdomde polderland!

   Like

   • Mark Rutte windt er geen doekjes om: hij wil dolgraag nog een keer lijsttrekker van de VVD worden.

    Mark Rutte windt er geen doekjes om: hij wil dolgraag nog een keer lijsttrekker van de VVD worden.
    Als hij vandaag de knoop moest doorhakken, weet minister-president Mark Rutte het wel. Dan wordt de VVD-politicus graag nogmaals lijsttrekker en minister-president van Nederland:
    Als hij het vandaag zou moeten beslissen, zou Mark Rutte in 2017 “dolgraag” weer lijsttrekker van de VVD zijn, maar hij neemt daarover pas later een beslissing.
    […] Hij herhaalde vandaag dat hij als premier zijn verantwoordelijkheid moest nemen en dat hij daarom zijn belofte dat er geen geld meer naar Griekenland zou gaan, niet kon handhaven.
    Ondanks de recentelijk aangezwollen kritiek op de VVD-voorman overweegt de premier sterk om nog een keer de kar van zijn partij te trekken. Als hij vandaag moest beslissen, zegt hij zeker ja. Maar aangezien de eerstvolgende Kamerverkiezingen pas in maart 2017 zijn, neemt Rutte de tijd en zal verschillende zaken overpeinzen:
    Bij zijn afweging zal een belangrijke rol spelen of het kabinet en de VVD erin geslaagd zijn om Nederland sterker uit de crisis te laten komen, of het aantal banen weer groeit en of het vertrouwen van de consumenten toeneemt, zei de premier. >>> http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/08/mark-rutte-wil-dolgraag-nog-een-keer-lijsttrekker-worden/

    Like

   • jungleelephant zegt:

    Gelooft nog in sprookjes!

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Adriaan Jansens 22 augustus 2015 om 11:42

    Wat bazelt die leugenaar nou toch? Ziet iemand hier de logica van in?
    ‘Verantwoordelijkheid nemen’! Zou die zwamneus zélf wel weten wat-ie uitkraamt?

    “Hij herhaalde vandaag dat hij als premier zijn verantwoordelijkheid moest nemen en dat hij daarom zijn belofte dat er geen geld meer naar Griekenland zou gaan, niet kon handhaven.”

    En dan dit:

    “Bij zijn afweging zal een belangrijke rol spelen of het kabinet en de VVD erin geslaagd zijn om Nederland sterker uit de crisis te laten komen, of het aantal banen weer groeit en of het vertrouwen van de consumenten toeneemt, zei de premier.”

    ‘OF’?!! Hij -van het allerbeste kabinet aller tijden- wist het toch allemaal zo zeker en goed? Hoezo dan ‘OF’?!!!!

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Adriaan Janssens: 16.02. uur. Het verbaast mij niets, van de rode TNS-NIPO. Met alle geweld blijft men bezig de Nederlandse burgers de hersenen te spoelen.

   Geliked door 1 persoon

   • Ja Tom mijn verstand kan het ook niet behappen hoe dit zooitje politiek correcte waanzinnigen virtueel hoog in de peilingen blijft staan. Zelfs na Rutte z’n uitspraak: Er gaat geen geld richting Griekenland, niets maar dan ook niets veranderd er wat in de peiling, volgens mij is dat zo gekunsteld mogelijk gemaakt, het Nederlandse volk of wat er van overgebleven is wordt op alle mogelijke manieren voor de gek gehouden.

    Groet

    Like

   • Margie zegt:

    De pest is dat we allemaal een grote mind hebben maar meer dan de helft nie gaan stemmen omdat hun stem toch niet gehoord wordt vinden ze. En juist de VvD en D 66 clan gaat wel stemmen en dan krijg je dat helaas. Dus willen we er echt iets aan doen oet iedereen gaan stemmen

    Like

  • Francoise... zegt:

   Vieze Vuile Demons….dit zijn de huidige VVD-ers.

   Geliked door 1 persoon

 9. Tistochwat zegt:

  Heer Bron, u inspireert mij tot het vervaardigen van een compleet stripboek!
  Maar dat kan ik beter niet doen, vanwege mijn bloeddruk!

  Ik ben momenteel nog steeds verbijsterd over de domheid die ik vanmiddag weer uit de strot van een -ongetwijfeld ‘goedmenselijke’- dwaas heb moeten aanhoren.
  Het ging over de zegeningen van de euro en die zegeningen werden besproken tussen twee idioten.

  Ik had net mijn 4 handtekeningen voor het Burgercomité EU gepost.

  Like

 10. Don Tessers zegt:

  Wat zijn dat voor Nederlanders die op de foto hier boven rond Rutte staan in z,n skijack, beseffen die niet wat voor een ramp zich aan het voltrekken is?

  Like

 11. Don Tessers zegt:

  Op Fb heb ik gezegd vanmiddag, stuur Rutte en zijn boeven uit DenHaag met niets naar een regenwoud, dan weten ze teminste wat overleven is.

  Like

 12. Andre L zegt:

  Vuile gore landverraders daar was Mussert een lieverdje bij, die kwam er tenminste voor uit!

  Like

 13. ron. zegt:

  Beste mensen,voor de zoveelste keer deze marionet poppen voeren de bilderberg agenda uit.
  En pechthold wordt minister president,heb ik jaren geleden al gelezen.

  Like

 14. De belangen in de droomwereld van Rutte

  Nog niet veel vaker is het in de Nederlandse politiek zo overduidelijk geworden hoe politiek functioneert en waartoe deze dient. Het gaat zoals wij reeds jaren schrijven niet om democratie, het belang van die burgers die je gekozen hebben of zelfs die , die de voorkeur aan een andere kandidaat gaven. Het gaat slechts om eigen belang gepaard met een behoorlijke dosis narcisme.

  De beelden die de NOS uitzond van een vrolijk langs het Scheveningse strand lopende stel pubers, met de premier in een “hoody en jeans” voorop, dit op aanraden van zijn styliste, die hem het advies had meegegeven vooral jeugdig en dynamisch over te komen, lieten zelfs de meeste traditionele VVD kiezers twijfelen.

  Overigens, en het zij ons vergeven, vonden wij het beeld van Rutte en Asscher die te samen de wat trappelende Jette Kleinsma tussen zich meesleepten wel symbolisch voor dit kabinet. De coalitie van VVD en PvdA een bij voorbaat al heilloze combinatie heeft de zelfde dynamiek als die van de meegezeulde Jette, het blijft trekken, zeulen, strompelen, opstaan en weer inzakken.

  Maar het meest interessante is wel dat u met de houding van de narcist Rutte ( zou hij met Timmermans de zelfde cursus gevolgd hebben ? ) een inzage kon krijgen in de houding en gedachten wereld van mannen ( nou ja, met wat vraagtekens ) die in vroegere tijden gewoon naar een open inrichting gingen, voordat zij verder onheil konden aanrichten. Jammer dit zijn vervlogen tijden en zo werden wij opgezadeld met :

  Het algemeen belang, een omschrijving die Rutte introduceerde om alle misstapen van zijn broodheer uit Wassenaar te camoufleren, het staatsbelang, waarmee Griekenland 92 miljard ontvangt en wij voor 5 miljard de boot ingaan en niet te vergeten het belang van Rutte zelf, om vooral de door hem zelf bedachte troon niet te hoeven afstaan. Lees verder >>>> http://www.geennieuws.com/2015/08/de-belangen-in-de-droomwereld-van-rutte/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s