1 miljoen ISIS-slachters op weg naar Duitsland

Screenshot_54

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Zou u, als ISIS-slachter, níet naar een land gaan dat zijn grenzen voor alles en iedereen geopend heeft zonder zelfs maar te checken wie zijn land binnenkomt? Ziet u, precies om die reden maken zich momenteel hoderdduizenden ISIS-slachters op om naar Duitsland te gaan, vermomd als vluchteling. En als er maar eenmaal genoeg ISIS-slachters in Duitsland zijn, kan de grote slachtpartij op het Duitse volk losbarsten!

ISIS-slachters leven slechts voor het in bezit nemen de landen der ongelovigen en het installeren van Allah´s wetten in die landen. Geen moslim zal zich ooit werkelijk tegen ISIS keren; waarom zou hij ook? Hij verheerlijkt Mohammed de profeet, die precies zo gehandeld heeft als ISIS.

Screenshot_55Daarom begeven zich op het ogenblik zoveel moslims op deze wereld naar Duitsland: om Duitsland te islamiseren en zich aldus te verzekeren van een plaats in het Paradijs. Tegelijkertijd hebben deze mensen nog nooit zo in luxe kunnen leven. Aldus slaan de moslims twee vliegen in één klap: De Duitsers worden van hun verworvenheden beroofd en hun land wordt geïslamiseerd. Prominenten helpen bij deze overname en islamisering van Duitsland. De politici in ieder geval en de media eveneens.

Het is de Duitsers gelukt in 20 jaar hun volkomen vernietigde land weer op te bouwen voor hun nakomelingen. Als zij geweten hadden aan wie hun nakomelingen hun verworvenheden zouden overlaten, zouden zij Duitsland niet opnieuw opgebouwd hebben.

800.000 vluchtelingen tot het einde van het jaar.

Bron:
http://petraraab.blogspot.de
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Genocide, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op 1 miljoen ISIS-slachters op weg naar Duitsland

 1. mijn-idee zegt:

  Ik word hier zo ontzettend beroerd van….
  En we moeten het allemaal laten gebeuren….
  En als het mis gaat. nee wanneer het misgaat zijn de verantwoordelijken allang verdwenen…
  De burgers achterlatend in een chaos, burgeroorlog……en slachtingen…..

  Ik mag vannacht doodvallen……..
  Dat zou ik een zegen vinden…..

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Als iemand dat 50 jaar geleden voorspeld had zou men hem voor gek verklaard hebben maar dat mensen uit landen als Engeland, Duitsland en Zweden waar het allemaal nog het ergste is zich dat laten welgevallen en gewoon op partijen blijven stemmen die hun ondergang bewerkstelligen
  is niet te begrijpen, je zou denken dat de mensen in opstand komen en gelukkig lijkt het tij hier en daar te keren als het tenminste niet al te laat is.

  Like

  • Jaan zegt:

   Wat wil je? De linkse hap heeft de media overgenomen. De pers en de t.v. stations en het onderwijs hebben ze in hun bezit. ze braken continu hun verderfelijke kolder uit over onze beïnvloedbare kinderen en degenen die niet de begaafdheid hebben door de linkse praatjes heen te prikken.
   Het is gebeurd met ons, het had zo mooi kunnen zijn.

   Like

 3. Vederso zegt:

  Er bestaat in een artikel van Stürzenberger op PI wie, naast Duitsers, het land weer hebben opgebouwd. Geen moslim te bekennen.

  Like

 4. Jean zegt:

  En voor alle duidelijkheid 😉 niet alleen naar Duitsland, straks is voor zover het nog niet al is heel Europa vergiftigd en verpest door die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam en de veroorzakers, de EU misdadigers zingen in koor “Wij de lusten en zij (de Europeanen) de lasten.

  Like

 5. Pingback: 1 miljoen ISIS-slachters op weg naar Duitsland | Nikontino's Blog

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Ook weer verbaast het me niet. Europa (EU) niet alleen alle grenzen voor onze moordenaars geopend, maar ze ook nog gepamperd.

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Rustig aan Petra.
  Ze hoeven echt geen massa duitsers uit te roeien.
  Laten ze maar eens beginnen met wat kleine groepjes op te ruimen en hopelijk vooral wat politici, en Til Schweiger die vind dat alle duitsers die tegen die toestroom van die honderdenduizenden “arme ” mensen zijn het liefst uit het land wil gooien, waar hebben we dat eerder gehoord???, die dus vluchtelingen arme mensen vinden die vooral in andere buurten moeten worden opgevangen

  Like

  • Nemesis zegt:

   Voor Til Schweiger met z’n grote bek, moeten ze wel naar Engeland, want daar woont hij al járen. Komt alleen naar Dld. om weer eens een van z’n verschrikkelijke liedjes te promoten.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ha, die Tiny!
    Ben jij, als Duits ingezetene, nog een beetje tevreden over mijn manier van vertalen?
    Eindelijk kan ik mijn hart weer eens ophalen!

    Like

   • Nemesis zegt:

    Hallo Theresa !
    Haal jij je hart maar op, er wordt hier genoeg geschreven wat ze in Nederland nooit te zien krijgen en met jouw vertaling ervan is absoluut niks mis.
    Ik zou willen dat ik niet steeds zo moe was in mijn hoofd, anders ging ik weer een handje helpen. Ik probeer wel alles bij te houden en dat is best veel. Maar gebeurt regelmatig dat ik bovenop m’n laptop zomaar in slaap val. Kan nog duren voordat ik eventueel weer mijn oude ik ben zegt de neuroloog, moet geduld hebben. Lekker makkelijk, toch? Voor nu dus maar weer welterusten allemaal.

    Like

   • BertG. zegt:

    Theresa, vraag ’t aan lucky. Dat schijnt nogal een talent te zijn in talen.
    Die man heeft werkelijk overal verstand van.
    Als hij het niet weet, dan moet het nog bedacht worden.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG. 10.00u.:LOL!!!

    Like

   • Nemesis zegt:

    😀 😀 😀

    Like

 8. jungleelephant zegt:

  Engeland,Frankrijk,België,Duitsland…..Nederland;hoe lang gedogen wij dit faalkabinet nog?Totdat het te laat is?Tot er hoofden over de straat rollen?

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   De derde dinsdag in september Den Haag volledig blokkeren; gewoon geen prinsjesdag…
   De hele wereld ziet het dan.
   Ow, vergeet de superlijm niet; plakt stropdassen prima aan lantaarnpalen, dit terwijl de drager met z’n voetjes 10 cm boven het wegdek steun zoeken…

   Like

   • Nemesis zegt:

    Denk je dat die gekke oranje uitgedoste vrouwlui met hun vlaggetjes van de straat krijgt? Die verkeren toch daarom in hogere sferen. Jakkes.

    Like

 9. Ricardo zegt:

  Er is geen ander, continent dat alleen maar vrijgezele, ongeschoolde, nooit aan een baan komende mannen opneemt, die ook nog eens hun vrouwen komen verkrachten, mee naar bed gaan om het maar netjes te zeggen, alleen maar een grote muil hebben , roven en moorden.

  Probeer dit zelfde geintje eens in Zuid America, China, Midden Oosten, of Oost Europa,Afrika.
  Er komen al heel veel vrijgezelle mannen uit Oost Europa , echter werken die keihard.

  Like

 10. Marc zegt:

  Ik wil niet veel zeggen hoor, maar als de Bondsregering de verwachting uitspreekt te rekenen op 800.000 kolonisten, in hoeverre is dat dan niet gewoon een open uitnodiging aan moslims en Afrikanen?

  Tegelijkertijd is dit een gebod aan de gewone Duitser zijn mond dicht te houden en deze kolonisatie gewoon te accepteren. Tezijnertijd zal er wel weer een economisch argument naar voren worden gebracht, waarmee de natie verder de mond gesnoerd zal worden.

  Ik vind dat die de Maziere gewoon zijn kop dicht moet houden.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Die moet je dichttimmeren, zelfs als hij al dood is.
   Ze zeggen dat ze reken op 800.000, dan bedoelen zo ongeveer het dubbele. Er wordt no als zeer ernstig overwogen particuliere huizen en woonruimte in beslag te nemen. Ze hebben een paar wetten uit het stof opgevist, waarin staat dat dat gewoon kan. Nu, ik ben benieuwd al de eersten er aan moeten geloven.

   Like

 11. Perfide Albion zegt:

  Wie weet nog wie het eerste schot loste in de Amerikaanse burgeroorlog? Wie weet wie het eerste schot loste dat de inleiding was voor de Franse revolutie.

  En belangrijker? who cares? De tijd van praten ligt wel zo’n een beetje achter ons. Wie lost het eerste schot? Wie de landverraders zijn ziet iedereen. En zij moeten het eerste doelwit zijn.

  Like

 12. Qvic zegt:

  Deze instructies worden door Amerika bevolen, (west)Europa is na de WOII nog steeds een bezet gebied. Nu door Amerika. Duitsland staat bekent om zijn hoogwaardige technologische industrie en die mag nimmer met Rusland samen gaan werken, volgens de Amerikanen. Plus dat Hosein Obama de islamiet zijn ambtstermijn er bijna op heeft zitten, moet er nu met volle kracht o.a. Duitsland ten gronde richten. Dit mes snijd aan 3 kanten; 1) De Duitse, maar ook de Europese economie moet kapot gemaakt worden. Dit is goed voor de E.U. 2) De islamieten dromen nog steeds van een weder opstanding van het Ottomaanse kalifaat. Daarmee wordt de autochtonen in Europa met al hun kennis geëlimineerd en vormen zo dan geen bedreiging meer voor Amerika. 3) Nu kunnen de Amerikanen hun plan van de NWO weer een stapje vooruit schuiven richting Rusland en deze islamieten weer opnieuw inzetten voor verovering van Rusland en China.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Qvic: 23.57. uur, op 22/08. Precies zoals U het hier verwoord heeft. Het is één groot complot! Er is zonder meer sprake van boze opzet!

   Like

  • Pegidafan zegt:

   Qvic , ben het helemaal met je eens dit is opgezet door Amerika , we werden te veel vrienden met Rusland . Economisch ging het voor de boycot goed tussen Europa en Rusland , dat vinden die Amerikanen niks . Als Rusland en Duitsland te close zijn is dat een te groot machtsblok voor hun , daar houden ze niet zo van , verdeel en heers is hun motto.

   Like

  • Anna zegt:

   Qvic………Daar kon u wel eens gelijk in hebben…Duitsland via de moslim invasie ten gronde richten…. En Europa destabiliseren; ook financieel wat dat zal uiteindelijk het gevolg zijn van deze massa immigratie……En de islamiet husein Obama zou het nog heel goed kunnen gebruiken dat voor het einde van zijn ambts termijn de beurzen in zijn land instortten. Dan instaat daar ook chaos….. En dan zou hij de noodtoestand in zijn land kunnen uitroepen daar aast hij op TOTALE CHAOS IN DE WERELD zijn broer is immers een moslim broeder met wie hij samen met een verborgen agenda de wereld wil islamiseren. Waarschijnlijk samen met de paus de Nieuwe wereld orde……..de kerk zal een beetje toegeven aan Allah om uiteindelijk ook opgeslokt te worden…Obama wil totale chaos zodat er geen nieuwe verkiezingen in de USA meer hoeven te komen in 2016
   In Amerika bestaan al de zgn.FEMA KAMPEN om tegenstanders zonder vorm van proces op te sluiten de operatie Jade Helm is ook van ondemocratische snit en heeft gevaarlijke intolerante trekjes…. Duizenden lijk kisten staan klaar waarvoor???????? Dat is niet nodig als er niets aan de hand is……Kortom Obama is HET grote gevaar voor een heel complex gebeuren in de wereld.

   Like

 13. Charles Martel zegt:

  Alles is van allaat en door haar voorbestemd voor haar broedsel; alles wat de kuffar bezitten hebben zij zich wederrechtelijk toegeeigend en moet aan de rechtmatige eigenaars worden teruggegeven. Terecht dus dat ze hier alles komen jatten.

  Like

  • Perfide Albion zegt:

   Je nickname stond in ” vroegere” tijden voor het heldendom. Wat mij betreft is dat nooit veranderd. Ik BEN de wet Niemand kan mij goed of slecht voorschrijven. De islam is slecht. En dus gaan wij alles doen om de islam uit te roeien..Want wij zijn het goede volk van Europa. En zij dwalen. We gaan ze een lesje leren dat ze nog lang zal heugen.

   Of niet? Of ben jij ook zo’n jankerd die vindt dat Breivik ” kindertjes” vermoordt heeft? Alsof Charlemagne geen “kind” was 🙂

   Like

 14. Pegidafan zegt:

  Ben het helemaal met je eens Qvic , je omschrijft precies hoe het zit.

  Like

 15. luckybee zegt:

  Niet naar Nederland natuurlijk, hier zijn de Grenzen gesloten, Toch?

  Like

 16. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
 17. ron. zegt:

  Qvic nazi prins bernhard heeft in 1954 samen met de c.i.a. de bilderberg groep opgericht.
  nazi dochter bilderberg beabitch heeft het stokje overgenomen.Zij zijn de schaduwregering
  achter alle regeringen in europa.

  Like

 18. Pingback: Slaap lekker….. | voorzieners

 19. Pingback: IS DIT WAT U WILT VRAAG IK ME AF? | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s