De geest is uit de fles

Screenshot_18

(Door: Markus Jonsson – Vertaling: “rommel”)

Wat iedereen wist wat ooit zou gebeuren, vroeger of later, vond eergisteren plaats. Voor de eerste keer werden de Zweden Democraten de grootste partij in een opiniepeiling. Met een resultaat van 25,2% in een opiniepeiling van YouGov. Toen de Zweden Democraten verleden maand in een opiniepeiling van Sentios voor het eerst de Moderaterna passeerde en als tweede grootste partij uit de bus kwam, schreef ik dat “niemand verrast moet zijn”. En dat geldt ook voor deze keer.

De avondkranten rapporteerden over deze opiniemeting relatief objectief. Het was de public service die verzuurd reageerde. Sveriges (Zweedse) radio vroeg zich af of peilingen nog wel zin hadden, en kwam tot de conclusie dat ze nutteloos zijn, terwijl SVT (Zweedse tv) al zijn focus richtte op de meetmethode van de peiling en deze in twijfel trok. Maar de reactie van de gevestigde media is in dit geval niet interessant, de meetresultaten zijn belangwekkend, wat dit zegt over het Zweden in 2015 en wat de gevolgen kunnen zijn.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Populisme", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

6 reacties op De geest is uit de fles

 1. luckybee zegt:

  Ik hoop dat de gevolgen zijn, dat de Nederlanders eindelijk niet meer op de Marxisten stemmen maar op Wilders en de PVV.Een garantie dat bij ons geen dictatuur van het prolettariaat kan overleven.

  Like

 2. Jean zegt:

  Markus Jonsson, we kennen toch de media vandaar dat de meeste ‘nuchtere’ mensen de kranten buiten flikkeren en niet naar ‘het nieuws’ op de linkse TV kijken.
  Als morgen een peiling gedaan wordt over de verderzetting van de monarchie (want de toegevoegde waarde van dergelijk circus is nul) en 20% is voor monarchie en 80% is tegen dan zullen de huidige media enkel schrijven en orakelen dat toch 1 op 5 voor de monarchie is kwestie van het domme volk te manipuleren.
  Misschien met alle Chinezen maar niet met den deze.
  Uitgaande van hetgeen “dagelijks” plaatsvind weet ik verdomd goed wat ik moet doen en dat is thuis blijven en zorgen voor voorraad want dat er een zware confrontatie gaat plaatsvinden “”TEGEN”” die massa binnenstromende vreemdelingen waarvan meer dan 95% nog achterlijker is dan een wild everzwijn is een vaststaand feit.
  Op dit moment is de grootste vijand voor Europa die EU misdaadinstelling, een gedrocht gevuld met lafaards en verraders die enkel voor zichzelf aan ’t zorgen zijn en die zingen de hele dag “eerst ikke en de rest kan stikke, wij de lusten en zij (de burgers in Europa) de lasten.
  😡 :mrgreen:

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  25% is mooi, natuurlijk, maar het zou minstens moeten verdubbelen, wil het ècht wat worden. (Geldt, om eerlijk te zijn, trouwens net zo goed voor onze eigen PVV.)
  Wat er toch omgaat in diegenen, die in deze tijden nog steeds links stemmen…..

  Like

 4. Ad de Koning zegt:

  Ik denk dat ze in Zweden nu graag de peilingen zouden afschaffen. Peilingen zijn alleen goed zolang de gevestigde partijen de meerderheid houden, ze willen niet zien dat de mensen hun ogen zouden opengaan.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Prima stuk beste Vederso! En wat zijn de LINKSEN woest. Maar ze zullen alles doen, om de kiezers alsnog aan hun kant te krijgen. De RODE PERS en MEDIA zullen ze daartoe inzetten. Socialisme maakt meer kapot dan goed is!

  Like

 6. Jan zegt:

  ‘Nieuwe Zweden’ vluchten massaal naar Groot Brittannië

  Migrants trying to reach UK from Gothenburg

  Rising numbers of migrants have been found hiding in Gothenburg harbour this summer, according to port authorities.

  Officials have told Swedish media that while staff have long been used to discovering stowaways trying to get into the Nordic country from cargo ships, in 2015 the practice seems to have been replaced by a trend in the opposite direction, with migrants desperate to sail away from the biggest port in the Nordics on vessels heading to the UK.

  http://www.thelocal.se/20150820/migrants-trying-to-reach-uk-from-gothenburg

  Dit bevestigt eens te meer dat al dat gespuis niets anders is dan parasieten en sprinkhanen. Alles kaalvreten en hup, naar het volgende land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s