De moslimlanden democratiseren? Dat betekent dat ze de islam vaarwel moeten zeggen.

Screenshot_30

(Door: Salem Ben Ammar – Vertaling: “delamontagne”)

“Naar  de hel met democratie en leve de islam”. 100% van de moslims is het met bovenstaande eens. Het tegenovergestelde zeggen betekent het verloochenen van de islam. Twee politieke systemen die lijnrecht  tegenover elkaar staan, ze zijn niet met elkaar te verenigen. Men kan geen democraat zijn en moslim tegelijk, of moslim en democraat. Een Jood kan geen nazi zijn en een nazi kan geen “Judeo-fiel”.

Noch Tunesië noch een ander moslimland kan in  de ware zin des woords democratisch zijn. De islam is de motor en de “levende vloeistof” in ´t hele leven van alle moslims. Dit  uit de weg gaan, is geen redding voor hen. Want het is onmogelijk je voor te stellen dat moslims de islam verlaten om de weg van de democratie te kiezen. Zij zijn de eersten om van alle  goede zaken in het Westen te profiteren tot aan de dag dat zij de meesters zijn in het politieke spel en dan kunnen zij via de legitieme weg van de democratie ons de dictatuur opleggen. En hierna als het ware alle individuele en gemeenschappelijke vrijheden ter dood  brengen. Er zal echt geen Islamitische Republiek het daglicht zien die tegelijkertijd democratisch is, zoals de schijnvertoning Iran. Dit is een kalifaat om het rijk van de moslims, de oemma, te regeren.

Er is geen enkel moslimland dat zich erop voor kan staan democratie  verenigd te hebben met de grondbeginselen van de religie van de beschermers van het “heilige” geloof (het islamgeloof zoals zij dat zien. Zelfs Turkije is verre van een echte democratische staat te en haar keuze van “laïcité” komt niet voort vanuit nationaal  politieke overtuigingen. Haar interne “recht” wordt altijd beheerst door de rechten van de moslim en die garandeert niet de gelijkheid van man en vrouw en beschermt ook niet de rechten van minderheden.

Dit is niet minder het geval in Tunesië, dat een typisch voorbeeld is van een “gekozen” verlichte theocratie met een grondwet, waarin de radicale islamieten, bezeten van de sharia en het kalifaat, een groot aandeel hadden en een voorstander zijn van de totale toewijding aan de islam. Zij willen geen staat zonder islam, noch medeburgers die dit niet zijn en die fundamentele rechten hebben die onverenigbaar zijn met de islam. Zoals de gelijke rechten voor man en vrouw wat betreft erfenissen.

Screenshot_32

In een democratisch bestel moet de religie niet het leven van de burgers bepalen en hen voorschrijven hoe zij zich in openbare aangelegenheden of in hun privéleven moeten gedragen. Onder het voorwendsel dat men in een islamitisch land is, wordt de verkoop van alcoholische dranken op de vrijdagen verboden. Het is vrouwen verboden om met niet-moslims te trouwen,  tijdens de ramadan moet men verplicht vasten. En dit alles bewijst toch dat het  geloof voorrang heeft  boven het privéleven van de mens.

Een religie die zo  autoritair aanwezig is in het leven van de mens en in de steden kan niet anders dan een hinderpaal zijn in democratische samenlevingen. Democratie is toch niet alleen een zaak van verkiezingen volgens het algemeen kiesrecht, zij moet ook totaal neutraal zijn en geen enkele invloed ondervinden van welk geloof dan ook. En de uitvaardiging van wetten mag dan ook nooit worden gedaan in de naam van Allah. In een echte democratie laat men nooit het recht  gelden uit naam van Allah. Justitie is voor de mens en religie voor God.

Zolang  de stem van de mensen wordt onderdrukt of ontkend, overschaduwd wordt in het voordeel van de stem van “Allah”, zullen de islamitische landen veroordeeld zijn om onder de tirannie van de islam te leven. De experimenten met democratie in die moslimlanden zijn niet anders dan “luchtspiegelingen”, die verdampen bij de eerste oproep tot gebed.

Bron:
https://salembenammar.wordpress.com
Auteur: Salem Ben Ammar

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Islam. Bookmark de permalink .

24 reacties op De moslimlanden democratiseren? Dat betekent dat ze de islam vaarwel moeten zeggen.

 1. Bob Fleumer zegt:

  Om het op zijn ” Zaans” te zeggen; je hewwe skoon gelaik man!

  Like

 2. De moslimlanden democratiseren? Dat betekent dat ze de islam vaarwel moeten zeggen. Zal men dan toch weer in het westen de repeterende fout maken om deze 1400 jaar oude veroveringsideologie op zijn woord te gaan geloven, niets is minder waar.

  De islam is geen religie van vrede. Door zijn aard is de islam radicaal en heeft geen nuances.
  De meeste mensen zijn er gewoon niet van bewust dat de islam niet zomaar een religie is, maar een totalitaire politiek cult-achtige ideologie. Welke zijn volgelingen dwingt tot blinde gehoorzaamheid, hen intolerantie bijbrengt, brutaliteit en sluit alle moslims en niet-moslims op in een strijd die rechtstreeks voortvloeit uit een 7de eeuws nomadische, roofzuchtige, Bedoeine-achtige cultuur.

  Een monocultuur die de Islam kenmerkt als “onderwerping” aan de wil van Allah en de leer zoals geschreven is in de koran. Het uiteindelijke doel van de jihad is onder meer de genocidale slachting van alle ongelovigen door het zwaard, het doden door onthoofding, intolerantie van de andere religies, evenals een dwingende onderwerping aan de islam. Het uiteindelijke doel van de jihad is de overheersing van de islam over de hele wereld.

  In de islam wordt één gematigde, beschouwd als als hij de doelstellingen steunt van de jihad, en niet de uitvoering. Degenen die de gewelddadige leer van de islam verwerpen worden beschouwd als afvalligen (Kafirs) van de islam en als zodanig worden ze ter dood veroordeeld. Gematigde moslims zijn rustig “in weerwil van de islam”, niet vanwege de islam. De “religie van de vrede” is een concept van het Westen, en deze staat te popelen van ongeduld om het te omhelzen, allemaal in de naam van de politieke correctheid – weigeren te geloven dat deze grote wereldreligie één grote verwoestende bedreiging van de mensheid vormt.

  Like

 3. Joga zegt:

  Daar denkt Pechtold en zijn d’66 heel anders over geheel volgens de leer van Hussein Obama.
  Zij doen zich voor als ware democraten, nog wel.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Kun je dus nagaan welk een taqiyya figuren als Aboutaleb en Marcouch momenteel aan het plegen zijn!
  Zich moslim noemen, maar tegelijkertijd bezweren, dat ze stáán voor de Nederlandse Democratie, alsof dat überhaupt samen zou kunnen gaan!
  Dat soort lui valt op de keper beschouwd méér te verwijten dan de meest orthodoxe imam in djellaba, die tenminste geen twijfel laat bestaan over zijn doelstellingen!

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Geheel off topic:

  [sarcasme] Ik kwam toch zo’n ontroerende foto tegen op internet en die wilde ik mensen als Theresa Geissler, jungleelephant en andere ‘koningsgezinden’ niet onthouden. Ik hoop dat ik de heer Bron er ook een plezier mee doe. Zelf ga ik hem zo groot mogelijk uitprinten om boven m’n bed te hangen. Zo’n met volle teugen genietende ‘koning’ is toch het eerste wat je wilt zien als je wakker wordt? [/sarcasme]

  Like

  • Tistochwat zegt:

   En nu ik tóch op dreef ben:

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Bea voelt zich kennelijk veilig in de nabijheid van die flikker; ze verwaardigt zich zowaar een ‘geamuseerd’ pruimenmondje!
    En over die boerenhondenrotkop van haar zoon hebben we nu wel genoeg gezegd èn geschreven…..
    Je moet ook wel echt van koninklijke komaf zijn om met zó ’n bakkes nog wat aan de haak te slaan, al is het dan een Tango-trut! (eh……gehólpen door Opa, hè…….)
    Dat kwam zo: Die zat met Pa Zorreguieta vliegtuigen te verkwanselen en van gedachten te wisselen in een Zuid-Amerikaans bordeel……Moet ik nog verder gaan…..?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Altijd dat gemene gehak op ons Koningshuis!
    Iedereen weet dat ze ons land geweldig presenteren in het buitenland!
    Bovendien kost ’n President meer dan ons Koningshuis!
    En ik vind bovendien dat ze er allemaal geweldig uitzien!
    Allemaal jalousie dus!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Verdomme, ze hebben ’t door…

    Like

 6. Sjaak zegt:

  Kunnen jullie hebben geitenneukers !
  Rot op naar jullie moslimzandbak en
  wij hebben weer vrede !
  We kunnen jullie missen als kiespijn !
  OPROTTEN DEMOKRATIE-HATERS !

  Like

 7. ieznogoedh zegt:

  Auteur heeft helemaal gelijk.
  Ik zou het zo willen samenvatten: Er is niet een land, niet één, waar grote groepen moslims wonen (en dan heb ik het niet over de islamitische landen want daar is het sowieso geen leven) waar geen gedonderjaag is met dat volk. NIET ÉÉN !!!

  Like

 8. Jean zegt:

  Dus voor 100% alles wat met islam te maken heeft uit Europa verwijderen en de grenzen terug sluiten en iedereen controleren die binnenkomt, als dat gebeurd was had die maroc geen enkele kans gehad op die trein.
  Waarom zit er zelden tot nooit van dat smerig corrupt politiek gespuis tussen de slachtoffers? Die vraag blijft me door het hoofd spelen, zouden ze dat zo afgesproken hebben??? 😉
  Die islam smeerlapperij MOET verdreven en verbannen worden en die opruier in Rome moet aan de ketting gelegd worden, al hun propagandafabeltjes moeten gecontroleerd worden naar onze seculiere wetten en indien in strijd met die seculiere wetten dan die handel verbieden, punt.

  Like

  • Q zegt:

   Ik ben het wel eens met uw reactie Jean.

   Maar, er is een grote maar …
   om de islam succesvol uit onze samenlevingen te kunnen trappen zullen we eerst een einde moeten maken aan de hegemonie van hun faciliteerders, de socialisten.
   Gruwelijk, doch noodzakelijk.
   Dat zie ik mezelf nog niet zo snel doen, eerlijk gezegd.

   Like

 9. Pogo zegt:

  In zekere zin geldt dit ook voor de aanbidders van JAHWEH en de volgers van Yeshua HaMassiach.
  Ook zij moeten zich schikken in een systeem wat voort komt vanuit de mens; de stem van het volk.
  Democratie noemen wij dat. Althans, zo zou het moeten zijn. Hedendaagse democratie is een schijnvertoning want niet de stem van het volk regeert maar de ‘geldkraan’, de lobby groeperingen, de multinationals, de elite maken de dienst uit. (al is dat nog niet voor iedereen zichtbaar).
  Maar die stem is in heel veel zaken niet verenigbaar met de wil van Hem die zij volgen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Pogo: 15.28. uur. Ten aanzien van de Joden en Christenen, denk ik er anders over dan U. Ik ben een belijdend christen, en ik sta 100% achter de seculiere Staat, omdat dat de enige garantie is om in vrijheid te kunnen leven. Verder ben ik het geheel met het artikel eens, een islamitisch land is altijd een DICTATUUR=THEOCRATIE.

   Like

 10. Jan zegt:

  We are offended (wanneer eens niet)

  Horrified Wetherspoon customer finds racist ‘Lord Kitchener’-style poster on the pub’s noticeboard telling Muslims to ‘get the f*** out of our countries’
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3205984/Horrified-Wetherspoon-customer-finds-racist-Lord-Kitchener-style-poster-pub-s-noticeboard-telling-Muslims-f-countries.html#ixzz3jTHmuRJF

  Alleen de titel al ‘horrified’, ‘racist’, f***. Wat zijn socialisten toch assholes met tere zieltjes.

  Like

 11. Qvic zegt:

  Niet alleen moslims zijn onverenigbaar met een democratie, dit geldt tevens ook voor alle monarchieën. Zoals Nederland.

  Like

 12. delamontagne zegt:

  Maar hoe moet je nu zo,n kameel afleren om niet 6 keer per dag op de grond te gaan liggen bidden, als de moslims zelf al niet willen luisteren…….

  https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/10418514_1692975624263700_7093345161597736497_n.jpg?oh=281b6a2196c6a04e46d900e2ea92fe75&oe=5620E3AC

  Like

 13. Hendrik M. zegt:

  Lui die het over democratie hebben…
  Democratie blijkt zelfs hier in Nederland niet te bestaan.
  Waarom zouden we iets wat we zelf niet kennen aan anderen opdringen?
  Waar bemoeien we ons mee?
  Laat die moslim barbaren daar in zandbakkië toch lekker hun gang gaan; hun gelukkig en wij geen last.

  Like

 14. Jaantje zegt:

  Een religie kan niet democratiseren.
  Daarom is staat en kerk gescheiden ingevoerd.
  Wat kan een religie dan wel om beetje bij te blijven?
  Moderniseren die oude regels aanpassen aan de huidige tijd.
  En wie weet gaat er een lichtje schijnen.
  Voorlopig heeft alleen het westen dat licht gezien…al hoewel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s