FOTOREPORTAGE: “Vakantiegroeten uit Kos”

Screenshot_21

Screenshot_22

Screenshot_23

Screenshot_24

Screenshot_25

Screenshot_26

Screenshot_27

Screenshot_28

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

35 reacties op FOTOREPORTAGE: “Vakantiegroeten uit Kos”

 1. luckybee zegt:

  Vacantie op Kos?Tsipras is een Communist Vriend van de Ilsam,en Kos is helemaal door moslims bezet.

  Like

 2. Denk dat veel regelmatige vakantiegangers welke Griekenland altijd als vakantieland hebben gekozen, deze asieleisers en schijnvluchtelingen uit de weg willen gaan en niet willen ontmoeten of je moet zo’n randdebiele hulpverlener zijn welke nog steeds geloofd dat de multiculturele samenleving ‘spring’levend is en alleen door hun hulp een nieuw leven ingeblazen wordt.

  Like

 3. Pingback: FOTOREPORTAGE: “Vakantiegroeten uit Kos” |

 4. Cathja zegt:

  Ik ken mensen die eind augustus naar Kos met vakantie gaat. Nou, ‘geniet’ ervan zou ik zeggen. Deze mensen hadden eerst geboekt voor een reis naar Turkije, maar door de onrust daar kozen ze voor Kos. Ze zullen van de regen in de drup komen, want het vakantiegevoel zullen ze vast niet krijgen als ik naar bovenstaande foto’s kijk! Wat een viezigheid en rotzooi overal!! Eén ding is zeker: je kunt vakantiefoto’s maken zoals je ze nooit eerder op Kos hebt kunnen maken.

  Daar kun je mee thuiskomen.

  Like

 5. Frans de Wit zegt:

  Die kunnen evenals Tunesië hun toeristen wel vergeten

  Like

 6. mijn-idee zegt:

  En kijk eens hoeveel vrouwen en kinderen er te zien zijn ( buiten die toeristen )…
  Welgeteld EEN, die dan ook nog aangekleed een “frisse” duik neemt.
  Waar hebben al die andere zielige vrouwen met nog zieliger kindjes zich verstopt….

  Like

 7. sylvia58 zegt:

  dit immigratie vluchtelingen probleem zorgt er ook voor dat de vakantie en toerisme industrie kapot gaat,
  ook ik leef van een uitkering en zal wel 4 jaar moeten sparen om ergens heen te gaan en wil ik dan deze toestanden?
  nee…………………
  kan ik als vrouw in een rok lopen en sandaaltjes en s avonds ff naar een bar of cafe?
  deze mensen komen uit een geweldig en prachtig land en omdat de politici oorlog brengt daar moeten de onschuldige burgers zowel immigranten als Europeanen er voor boeten,
  laten ze hun land gebruiken voor speciale gewassen als medicijn tegen bv ziektes als kanker, zuurzakbomen, abrikozenpitten kweken en mediewiet dan zullen hun rijk worden en niet eens wij trieste bedoeling hoor, arme hun en ook arme wij, waar ligt de grens?

  Like

 8. Ad de Koning zegt:

  En overal hetzelfde beeld, zogenaamde vluchtelingen laten overal een bende achter en dan zijn de autoriteiten nog verbaasd dat de mensen niets van asielzoekers moeten hebben. Ook als ze ergens een huis krijgen kun je als buren beter zorgen dat je uit de voeten komt, ze maken er een bende van.

  Like

 9. jungleelephant zegt:

  Dit is te goor voor woorden;je zult daar maar op vakantie zijn!Of nog erger:wonen!Horror!

  Like

 10. ieznogoedh zegt:

  Binnenkort gaan we weer lezen dat mensen steeds verder weg gaan voor hun vakantie. Griekenland, met al zijn mooie eilanden, WAS een mooi vakantieland. Spanje WAS ook een mooi land maar ook daar lopen inmiddels teveel tapijtvliegers rond.
  Turkije en anderen islam landen praten we maar helemaal niet over.
  Dan blijft over Zuid-oost Azië en China. In Thailand natuurlijk liever in het Noorden blijven, in het zuiden vliegen teveel tapijten rond. En in China is de regering niet makkelijk voor de provincie van tapijtvliegers. Dus als je daar niet heen gaat, ben je redelijk veilig.
  Las ik net nog in de Telegraag dat een of andere “deskundige” beweerde dat er altijd idioten zullen blijven en dat je de beveiliging nooit op 100 % krijgt. Dan haalt hij daarbij uiteraard Anders Breivik aan en het feit dat Noorwegen de samenleving niet heeft aangepast.
  Hij verliest daarbij dan wel fijn uit het oog dat Anders Breivik, hoe je ook over hem mag denken, een alleenstaand geval op zich was. Hoe vaak horen we van terroristen van dat slag?
  Anders is het met tapijt vliegende terroristen. Het is zo ongeveer als Geert Wilders zei: Niet alle islamieten zijn terrorist, maar alle terroristen zijn wel islamiet. OK, Anders Breivik en die paar sukkels uit Duitsland daargelaten dan.
  Kan je je als samenleving daartegen beschermen?
  Ja, een volmondig ja. Door alle tapijtvliegers een enkele reis naar hun thuisland te geven, alle uitkeringen voor die vliegers bevriezen en zo is er nog wel meer te bedenken.
  Zodra er niets meer te halen valt, zal het merendeel of teruggaan, of de daadwerkelijke strijd aanbinden. Een strijd overigens, waarvoor de troepen nu al worden samengebracht, zodat het “vrijwillig” vertrek van nog niet overgehaalde strijders het allemaal wat makkelijker maakt om ze uiteindelijk allemaal kwijt te raken.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Ik denk dat de Griekse inkomsten uit vakantiegangers nu ook wel weg zullen vallen, geen enkel normaal denkend mens gaat daar nou nog op vakantie !!

  Like

 12. Jan zegt:

  wilde in sept.samen met mijn vrouw naar Kosstad,zijn er vaker geweest een mooi klein stadje met fijne terrasjes en mooie winkeltjes,mijn vrouw winkelen ik terrasje pikken lekkere ouzo en een lekkere mythos(bier) .Wij wilden naar hotel Zephyros tegenover de jachthaven, maar na de TVbeelden en navraag zien we er toch maar vanaf.Jammer helaas.

  Like

 13. anna zegt:

  foto 1. lekker de waterpijp roken en luieren, te lui om de rommel op te ruimen, dat is eventueel werk voor vrouwen

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Overal waar deze tsunami van ongaangepaste / ongewenste vreemdelingen neerstrijken zal de maatschappij naar de verdommenis gaan! Wat er zal overblijven: VERSCHROEIDE AARDE! Het is net een sprinkhanenplaag.

  Like

 15. Floortje zegt:

  Geachte heer Bron,
  Ik lees al meer dan een jaar uw berichten, meestal met veel instemming. Wat ik zo jammer vind is dat er mensen zijn die de heer of mevrouw Lucky Bee steeds voor gek zetten. Omdat hij/zij niet zo goed Nederlands schrijft? Ik dacht dat er niet opmde man gespeeld mocht worden…. Ik stoor me hier steeds meer aan, en vind het afbreuk doen aan de uitstekende artikelen.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Nee, dat heeft niets met zijn spelling te maken. Ze hebben kritiek op hem omdat hij te pas en te onpas met Bijbelteksten en passages uit de koran, Hadith strooit.

   Webmaster

   Like

   • BertG. zegt:

    Dat is toch ook iets waar jij geen enkel probleem mee heb?
    Misschien nog wel zinnig vind zelfs. Een aanvulling zelfs.
    Want dat aanpakken en dat aan de beurt zijn van jou dat kennen we nu wel.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Cool down Bert G.!

    Met ingang van dit moment heeft luckybee een ban. Hij begon teveel reaguurders op de zenuwen te werken, waardoor sommige van hen zelfs wegbleven van de site.
    Dat kan dus absoluut niet de bedoeling zijn. Vandaar.

    Webmaster

    Like

 16. Dot zegt:

  Vuilnis alom, overal waar zij staan, ik zag hier ook drie van die hoeren met hun zwarte lakens in zee baden.

  Like

 17. Floortje zegt:

  En wat is er mis met het strooien van Bijbelteksten? So much for the freedom of speech….Hij/zij beledigt niemand, wat niet van iedereen hier gezegd kan worden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat is in principe wel waar, maar dit is in beginsel opgezet als een neutrale site en veel mensen die een neutrale site bezoeken hebben daarvoor evenveel reden als diegenen die juist een ‘bevindelijke’ site bezoeken.
   Wat gelovigen zich niet altijd kunnen voorstellen: Veel seculieren zijn dat geworden omdat ze slechte ervaringen hebben met het geloof. Al dan niet in hun jeugd, maar in de meeste gevallen dus wèl.
   Het werd dan door de ouders/opvoeders té dwingend opgelegd, niet zelden tot in de volwassenheid toe!
   Ja, en dàt maakt allergisch. Als ik voor mijzelf spreek: Als het ter sprake komt, weet ik er nog wel wat vanaf, maar allergisch voor opdringen ben ik evengoed.

   Like

  • jungleelephant zegt:

   Alles dat met overdosering tegen je wil door je strot geduwd wordt is niet wenselijk!

   Like

  • harry zegt:

   Floortje , hoe verbazingwekkend dat je dat niet begrijpt .
   We proberen hier om te doorgronden hoe we door de politiek bedonderd worden , hoe gevaarlijk de islam is , door wie en hoe we bedreigd worden .
   We doen hier een schat aan kennis op , nationaal en internationaal gezien .

   Wat koop je dan voor een godsdienstwaanzinnige die continu het bloed onder je nagels vandaan probeert te persen ?
   Dat iemand gelooft ( ik niet overigens ) , kan ik best pruimen zolang het geen islam is .
   Maar die debiele uitingen als : de God van weet ik veel zal er wel voor zorgen dat ons niks overkomt , of woorden van die strekking , dag na dag , dat werkt bij mij persoonlijk een dusdanige ergernis op dat ik die ouwe zak met plezier op z’n bakkes geslagen had .
   Er is dan ook 0,00 % bewijs voor zijn gelijk . Die God doet helemaal NIKS !
   Dat hebben we hem honderden keren verteld .
   Dat weet ie natuurlijk ook wel , hij doet dat om te treiteren .
   Als ie denkt dat het anders is , is ie helemaal de weg kwijt .

   Onze Tom Hendrix is ook een gelovig mens , hij valt ons er NOOIT mee lastig en niemand zal het in zijn hoofd halen om hem aan te vallen !
   Begrijp je wel ?

   Lucky hebben we regelmatig op de korrel genomen vanwege zijn ergerniswekkende gedrag . Het haalde allemaal geen donder uit .
   Uiteindelijk ging ie ook nog in de tegenaanval .
   En als je denkt dat ie nooit beledigend uit de hoek kwam , dan heb je toch ettelijke comments gemist !

   En echt niet vanwege zijn belabberde Nederlands waar geen enkele progressie in zat , al was dat een extra factor bij zijn irritante bijdragen .

   Ook ik heb de site enigszins gemeden vanwege onze Indische terrorist .

   Like

  • delamontagne zegt:

   Er is niks mis mee met Bijbelteksten, maar Meneer Lucky Bee wilde blijkbaar, althans volgens sommigen hier, de reageerders BEKEREN.
   Ik heb me er nooit zo aan geërgerd en vind het eigenlijk wel jammer van die Sloera-teksten, die hij heel goed wist te benoemen, nu moet ik ze zelf verifiëren.
   Een ander die heel, veel van de bijbel weet, is de heer Driek. Maar hij is niet (langer) gelovig, zegt ie zelf.
   Maar over al dat “geloven-gedoe”, kan ik me niet meer zo druk maken op m,n ouwe dag.

   als ik er op terugkijk wat ze me als kind allemaal probeerden “WIJS” te maken, kan ik er 70 jaar later alleen maar om lachen.

   Like

  • Jaantje zegt:

   Mee eens heb hier regelmatig scheldpartijen gezien en soms oproepen tot moord als men opgenaaid is…

   Like

 18. BertG. zegt:

  “En wat is er mis met het strooien van Bijbelteksten? ”

  Meen je dat nou werkelijk? Waarschijnlijk wel.
  Kom maar op dan. Weet waar je aan begint.
  Maar daar zijn voldoende andere sites voor te vinden.
  Begin eens te neuzen bij een EO site of iets in die richting. Dat moet helemaal goed komen.

  ” So much for the freedom of speech”
  Dan ga ik jouw ook de hele dag lastig vallen met alles wat ik belangrijk vind als invulling van mijn dagelijkse bestaan. Kijken hoelang jij dat volhoud. En we noemen het? Freedom of speech.

  Like

 19. Floortje zegt:

  Wat een agressie! U hoeft het toch niet te lezen? Ik sla er ook enkele over, geen probleem. Ik vind niet dat iedereen over alles hetzelfde hoeft te denken als ik, en soms steek ik er wat van op.

  Like

  • BertG. zegt:

   Zegt het je wat? Geloof neutrale site?
   Schijnt vrij moeilijk te zijn voor mensen die menen ergens een waarheid aan te kunnen ontlenen.
   Kunnen ze verder ook niks aan doen maar dat kan wel eens als opdringerig ervaren worden.
   En is dat altijd nodig? Wil je echt weten wat mij bezig houd? Ik verzin ze waar je bij staat.

   Like

 20. Floortje zegt:

  U mag van mij zeker zeggen wat u bezighoudt, als ik het interessant vind lees ik het, als ik het niet interessant vind sla ik het over. Dat is toch zo moeilijk niet? Ik vind het belangrijk dat gelijkgestemden wat de islam e.d. betreft hier ook hun zegje mogen doen, gelovig of ongelovig. Ik denk dat we elkaar hard genoeg nodig hebben. Waar staat overigens dat deze site neutraal, wat dat ook zijn moge, is? Ik heb het nergens gezien, maar misschien kijk ik er overheen. Wat een vraag over Luckybee al niet los kan maken.

  Like

 21. rs zegt:

  Ik ben christelijk opgevoed. Christelijke scholen doorlopen. Christelijk voortgezet onderwijs gehad. Er was toendertijd eigenlijk geen andere keus……….Ik zei altijd baad het niet , schaad het niet………………Maar NA mijn schooltijd , in de puberleeftijd ging het mis. Werd van de catechesatie afgetrapt omdat ik te veel vroeg…………en toen ging mijn geloof als een donder naar beneden…………..Na een hersenspoeling van 17 jaar had ik het helemaal gehad………………Na een ruzie met de KERK, ja echt waar, de dominee kwam toen nog thuis en vroeg waarom mijn vader zondags nooit meer in de kerk kwam……………( mijn vader zaliger kreeg toen zondagswerk aangeboden om ons toch nog iets meer te willen geven…..dat leverde toen nog 200% extra op )
  Alles, maar dan ook alles heeft te maken met het GELOOF!!!!!!!!!!!!!!! Mijn vader zei altijd:”Alles draait om HET GELD ,KAPITAAL en DE KERK en de KUDT ( zei die dan zachtjes) er achteraan. !!!!!!!!!!!!!!!

  Dus ik kan LUKIEBEE ergens wel begrijpen, hij zit er nog “vol “van, maar het is mijn pakkie an niet meer!
  Strooien met Bijbelteksten is uit de oude tijd……………………..

  Like

  • Cathja zegt:

   @ rs 11:04

   Niet iedereen heeft dezelfde ervaring met geloof en kerk als u. Wat voor u geldt, hoeft niet te gelden voor anderen.
   Er is niets mis met geloven. Wat er wel mis is, is als je jouw overtuiging dwingend aan anderen oplegt.
   Laat ieder in zijn waarde en toon respect voor mensen die God nog niet aan de kant hebben gezet. Het christen-zijn is niet iets waar mensen zich voor zouden moeten schamen.

   Like

   • rs zegt:

    Ik ben een persoon die iedereen in zijn waarde laat……………..hoop dat men mij OOK in mijn waarde laat. Nee ik geloof niet .Niks.Nada Noppes.
    Maar ben er wel van overtuigd dat GELOOF meer kapot maakt dat lief is………….
    Ps. Ik heb een stikker bij de deurbel: “Geloven kunnen wij zelf wel “……………

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s