Het gevaar en het verraad komt van links

Screenshot_39

(Door: “Erik60”)

De linkse goedmensch van Nederland en België is in mijn ogen niet bijster slim. Want zijn gedachtegang is zo anders, dat een normaal functionerend mens hem eigenlijk niet begrijpt. En geloof me, ik ken heel wat linkse goedmenschen en ze leven allemaal in hun eigen wereldje. Een wereld, waarin zij de hele wereld in Nederland en België een thuis gegeven hebben, behalve in hun wijk. En ook vinden zij moslims beter dan onze rechtse christelijke bekrompen cultuur. Zo erg zelfs dat zij dat bereid zijn om alle rechts denkenden eruit te knikkeren. Want alleen, ja, alleen hun mening doet er toe. De rest heeft volgens hen het verstand van een kleuter.

Ik stond gisteren te praten met een oude vriendin. Een linkse politieke vriendin. In ons stadje stikt het van de Syriërs en Somaliërs. Er ging een luid roepende groep Syriërs voorbij (allemaal mannen) die ons met minachtende blikken aankeek. Ik zei tegen haar: “Kijk wat ze hier allemaal binnenlaten. Deze mensen haten ons. Heb je hun blikken gezien?”

Ze keek me verontwaardigd aan. “Blikken? Hoezo? Deze mensen hebben onze hulp nodig.” Ik zei: “Maar ze haten ons en het zijn allemaal moslims. Wat komen die hier in godsnaam doen?” “Oh”, zei ze, “ik heb een groot hart. Van mij mogen alle vluchtelingen hier naartoe komen. Je zou daar maar geboren moeten zijn. Dan zou je wel anders piepen.” Ik wilde daar geen antwoord op geven. Om de simpele reden dat dit niet gaat. Ze luisteren toch niet. Maar ik moet er wel bij vertellen dat zij in een klein dorpje woont zonder één enkele vreemdeling.

Screenshot_40En zo boert links verder. We laten iedereen binnen en stoppen hen bij het gepeupel, de arbeiders. Maar ik hoor ook andere geluiden in mijn omgeving. De mensen zijn het beu en willen actie zien. Zij willen niet alleen actie zien vanuit de regering, maar ook willen zij zelf actie voeren. Velen zijn zich aan het bewapenen voor de komende burgeroorlog. Maar weer anderen spelen het slimmer. Zij gaan de adressen van de linkse elitaire goedmenschen openbaar maken op internet en ook aan de vluchtelingen uitdelen. Zo komt de linkse elite ook nog eens met deze mensen in contact en misschien, heel misschien, gaan ze zich wel vestigen in hun wijken. Dan zal het snel gedaan zijn met het vluchtelingenprobleem. Want nu heeft de elite er geen last van en boert ze gestaag verder. Maar de dag dat ze er last van gaat krijgen, zal alles snel veranderen.

Maar ik ben bang dat het nog lang zal duren voor de zelfbenoemde politieke elite in actie zal komen. Er wordt teveel geld aan die vluchtelingen verdiend en zolang ze er zelf geen last van ondervindt zal er niets veranderen. En met een premier die lijdt aan het syndroom van Asperger zal er niks veranderen. Wat hij ook zal doen om zijn imago te verbeteren, de mensen zullen hem blijven herinneren als de slapste en zwakste premier van Nederland ooit. Of hij nu meeloopt met de luchtmobiele brigade of niet, het is en blijft een zwakkeling zonder enige vorm van daadkracht met de meest plooibare ruggengraat uit de geschiedenis.

Ik heb ondertussen besloten om het adres van mijn voormalige vriendin aan de Syrische luidruchtige vluchtelingen te geven. Met de boodschap dat ze geld en onderdak van haar krijgen. Ik en erg benieuwd hoelang het zal duren voor ze de politie belt om hen te laten verwijderen.

Want waar je geen last van hebt, doet je geen pijn.

Door:
“Erik60”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Het gevaar en het verraad komt van links

 1. Tom Hendrix zegt:

  Heel goed Erik60. En ik ben het met U eens, dat LINKS en de scene ” van links tot rechts”, ELITE, nog GEEN LAST heeft van de instroom van ons vijandige moslimgelovigen. Ik stel daarom voor- net als U- dat deze RODEN en de ELITE gedwongen worden 5 van deze islamisten in HUN WONING te HUISVESTEN. Maar dat gebeurt natuurlijk niet….

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Haha,ik wil haar gezicht wel eens zien!En dit zou wel eens het begin van de oplossing kunnen zijn:doorsturen naar mensen waar ze van harte welkom zijn!Grandioos!

  Like

 3. ron. zegt:

  islam en de moslims zijn de stoottroepen van de bilderberggroep,ze worden gebruikt tegen de autochtone bevolking voor een N.W.O (new world order.)

  Like

 4. luckybee zegt:

  Daar om moeten wij alle Marxisten PvdA SP Gr.links enD66 in de prullebak gooien.Ze deugen allemaal niet.

  Like

 5. Marlies zegt:

  Wat een uitstekend idee! Bedankt; ik ga meteen aan de gang.

  Like

 6. Frerik zegt:

  Helemaal mee eens Erik, hun gedachtengang is alleen maar te begrijpen als je zelf behept bent met deze suicidale ziekte. Je bent altijd weer verbijsterd als je iemand antwoord met feiten en dat er dan ineens geen bereik meer is. Dan inderdaad maar de adressen doorgeven. Ik zou ook wel alle woonadressen willen hebben van de linksche gutmensch want daar kan je dan nog iets mee doen als de nood hoog is.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  “Ik ben erg benieuwd hoe lang het zal duren voor ze de politie belt om hen te laten verwijderen.”
  Och, niet lang: Kijk maar naar Femke Halsema en die leuke ‘zwarte’ school voor haar kinderen……
  Het praatje is goed, maar het in praktijk brengen is nog weer wat anders…..

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Syndroom van Asperger; een beetje te veel eer voor deze zwaar gestoorde levensvorm.
  Een volk- en landverrader van de allerergste soort.
  Ow ja, dat doorgeven van gutmensch adressen aan asielklaplopers moet veel meer gebeuren!

  Like

 9. Qvic zegt:

  Een discussie met een links type mens is hopeloos voor een andersdenkende, want al leg je hem/haar met feiten onderbouwde onderwerpen aan hen voor. Dan worden deze feiten simpel weggewimpeld als zijn de fabeltjes of iets dergelijks. Ook als je ze persoonlijk wijst op hun eigen handelswijze wat ze absoluut niet moeten/mogen doen, want anders gaat het kapot of loopt het verkeerd. Dan is het nog niet overtuigend voor hen, precies wat jij zegt: wat ze absoluut niet moeten/mogen doen, doen ze. En begrijpen dan niet waarom het dan kapot of verkeerd gaat. (al leg het hen 100.000 keer uit over hoe en wat, dan nog begrijpen jou niet. Het principe van actie reactie begrijpen ze niet) (wat er niet in zit, zal er nooit uit komen)
  Met deze mensen is geen land mee te zeilen en al maak je (bindende) afspraken met hen. Die komen ze gewoon niet na en als je dan vraagt waarom dan niet komen ze met uiteen lopende smoesjes aan. Die er eigenlijk op neer komen dat die afspraken niet voor hen gelden. Dit soort mensen heeft ook een chronisch te kort aan geld, omdat zij het actie/ reactie principe niet begrijpen. Zij leven met de dag (korte termijn visie dus) Zij geven meer geld uit dan er binnen komt. Als je dan vraagt waarom ze dan niet de tering naar de nering zetten. Dan kijken ze jou raar aan,van hoe bedoel je. (deze mensen leven veelal op de pof) Dit soort mensen is altijd op zoek naar andermans geld om dat te kunnen uitgeven en mooi weer te spelen naar andere, van kijk eens hoe goed ik ben voor andere en mijn medeleven toon. Het aller ergste is dat deze mensen zelf zo’n air over zich heen hebben, dat ze zelf denken dat zij de enige zijn die de wijsheid in zich hebben. Dit type mens is nu de goedmens.
  Tevens zit soort mensen hoofdzakelijk in bestuursorganen bij overheden e.d..

  Like

 10. Ivanneau zegt:

  De komende maanden gaat onze Asperger weer met miljoenen smijten. En aangezien de NL bevolking het geheugen heeft van een asperge gaan ze bij de volgende verkiezingen weer massaal op deze kwibus of zijn companen stemmen. Onze Asperger heeft niet voor niets geschiedenis gestudeerd. Hij weet dat het zo werkt.

  Like

 11. Driek zegt:

  Mooi geschreven, Erik60. Inderdaad, ze luisteren toch niet, ik doe ook geen moeite meer. Het kost me iedere keer zoveel energie, die kan ik op mijn leeftijd beter besteden. Maar ik vind het heel erg, dat ons eens zo mooi welvarend Nederland nu radicaal de vernieling ingaat. En wij kunnen niets doen om het tegen te gaan. We zijn overgeleverd aan een stel schobbejakken. En met die vriendin was het toch nooit wat geworden.

  Like

 12. Don Tessers zegt:

  De vrijheid waar mijn vader (rip) op de Mitchell B25 bomber sq320/RAF voor heeft gevochten wordt verspeeld aan een nieuwe orde. Het is triest dat er “gekozen” lieden zijn die zich hiervoor inzetten, niet beseffen wat zich daadwerkelijk heeft afgespeeld in de jaren 1940-1945

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Links / rechts bestaat niet meer. Denk aan de motie Halsema, iedere partij (behalve de PVV) is bezig met de islamisering van ons land. Iedere partij. Actief. Iedere dag weer.

  Like

 14. Jan zegt:

  Intussen gaat in Amerika de sloop van de staten gewoon door:

  DHS Kept Secret the Release Of Violent Criminal Illegal Immigrants

  Obama administration officials only began notifying local law enforcement officials of the release of violent criminal illegal immigrants within the last two weeks, according to Arizona law enforcement officials, who say they have for years been kept in the dark about the release of illegal immigrants back into local towns.

  The Department of Homeland Security (DHS) had been keeping secret its release of illegal immigrants with violent criminal records from local law enforcement for at least two years, denying for a time that this was taking place, law enforcement officials disclosed to the Washington Free Beacon.

  http://freebeacon.com/national-security/dhs-kept-secret-the-release-of-violent-criminal-illegal-immigrants/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s