In Suhl begon een nieuw hoofdstuk van de islamisering van Duitsland: De gewelddadige Jihad is begonnen

Screenshot_34

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Acht jaar geleden schreef ik al dat met de miljoenen naar ons toe komende moslims ook hun religieuze springstof naar ons toe zou komen: al die religieuze conflicten rondom en binnen de islam: de haat tussen soennieten en sjiieten bijvoorbeeld, de haat tussen radicale en gematigde islamitische stromingen, de islam gebonden ongelijkheid tussen man en vrouw evenals de algemene intolerantie van deze monotheïstische religie tegenover alle andere niet-islamitische geloofsrichtingen maken de islam tot de gevaarlijkste ideologie van de moderne tijd.

Slechts heel weinig van de linkse en goedmenschelijke islamvrienden begrijpen iets meer dan een heel klein beetje van deze gevaarlijke ideologie, die sinds haar bestaan 300 miljoen “ongelovigen” in naam van Allah en Mohammed vermoord heeft (en daarmee de nummer 1 van de meest genocidale ideologieën van de mensheid is, met ruime afstand voor het nationaalsocialisme, de kerk en het socialisme).

Normaal gesproken oriënteren westelijke goedmenschen zich in hun oordeel over de islam op de weinige moslims die zij persoonlijk kennen en die zij als onproblematisch respectievelijk vriendelijk kwalificeren. Maar ze zien niet de macht van de islamitische ideologie achter deze moslims. De islam heeft – net zoals het nationaalsocialisme of het socialisme – zijn capaciteit vaak genoeg bewezen om van gematigde moslims radicale moslims te maken, die bereid zijn om voor hun religie te doden. Ook ten tijde van het Derde Rijk waren de meeste Duitsers aardige, relatief onproblematische tijdgenoten. Dit staat zo vermeld in ontelbare buitenlandse kranten. Maar als de partij riep, moest iedere Duitser naar de wapens grijpen – of hij wilde of niet.

Suhl laat zien: In Duitsland is de islam oncontroleerbaar geworden. Hadden de Duitse islamverenigingen tot enkele jaren geleden hun Duitse oemma nog enigszins onder controle, uiterlijk met de opkomst van het salafisme – en nu nog meer met de islamitische vluchtelingen uit de hele wereld – heersen er nieuwe wetten in ons land. Nauwelijks in Duitsland aangekomen, formeren deze vluchtelingen zich om met “Allahu Akbar!”-kreten door de straten te trekken – en demonstreren daarmee hun machtsaanspraak ook hier in het land. De politiek zal deze geesten, die zij zelf heeft opgeroepen, niet meer kwijtraken. En de propagandaberichten van de media over de zogenaamd vreedzame islam en de zogenaamd vreedzaam naar ons toe komende moslims worden door dagelijks toenemende tegenovergestelde ervaringen bijna tot in het belachelijke doorkruist. Ik voorspel hier en nu de spoedige ineenstorting van de Berlijnse Republiek.

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op In Suhl begon een nieuw hoofdstuk van de islamisering van Duitsland: De gewelddadige Jihad is begonnen

 1. jungleelephant zegt:

  Van mij mag heel Europa in elkaar donderen;kunnen we beginnen met een rigoureuze schoonmaak en daarna weer opbouwen!Voor de zoveelste keer!

  Like

  • koddebeier zegt:

   Laten we dan vooral niet vergeten de linkse en de gutmenschen voorgoed buitenspel te zetten !!

   Like

  • bigljohn zegt:

   jungleelephant; Waar de Islam zich eenmaal geworteld heeft, krijg je ze (bijna) nooit meer weg. Hoe lang is het wel niet geleden dat het complete midden Oosten en Turkije Christelijk waren ? Als wij zo’n (misschien wel) eeuwenlange Sharia overheersing moeten doorstaan, hebben die Allah mannen tegen de tijd dat het pleit in ons voordeel beslist zou moeten zijn, ons met zijn allen allang uitgemoord !

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Daar ga je toch niet op zitten wachten???Je kunt in ieder geval actie ondernemen om jezelf en je naasten te beschermen!

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Zo is het helemaal jungleelephant!

   Like

 2. Peter Rissing zegt:

  Prima stuk. Jammer genoeg halen de MSM voor zo een verhaal hun neus op i.v.m. niet politiek correct. Culturele zelfmoord, daar zijn die politiek correcte media schuldig aan.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Maar socialisten, christen-democraten, liberalen en links-liberalen, vinden niet dat de islam gevaarlijk is. Ik noem hen ondertussen grote landverraders, en marionetten van de communistische EUSSR, van de BILDERBERGBENDE en de NWO.

  Like

 4. Geronimo zegt:

  Angstaanjagend correct artikel. Niet alleen Duitsland, maar geheel Europa staat een gitzwarte tijd te wachten.

  En als de auteur stelt dat “Normaal gesproken oriënteren westelijke goedmenschen zich in hun oordeel over de islam op de weinige moslims die zij persoonlijk kennen en die zij als onproblematisch respectievelijk vriendelijk kwalificeren. Maar ze zien niet de macht van de islamitische ideologie achter deze moslims.”, dan kan ik niet anders dan dat beamen. Hoeveel ik dit argument al bij benadering gehoord heb, weet ik niet. Iedere discussie blokkeert daarop. Is het uit louter onwetendheid, of heeft het te maken met een soort koppige verdringing van de waarheid om de realiteit niet te moeten inzien, ik weet het niet. Het probleem is dat de grote massa nog altijd niet bij machte is om het gevaar van de islam te onderkennen. Zij blijven deze uiterst gevaarlijke en dodelijke ideologie zien als een godsdienst als een ander. Van een misvatting gesproken. Het valt deze mensen niet echt kwalijk te nemen, gehersenspoeld en belogen als zij dagelijks worden door hun politieke leiders en alle media. Dit zijn de hoofdschuldigen voor dit drama. Ze verdienen enkel de guillotine voor zoveel verraad.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Gebeurd dat niet ook hier bij ons in Nederland ? In de Schilders wijk in Den Haag, de Kanaalen eilanden in Utrecht, en bijna overal in Amsterdam en Rotterdam?

  Like

 6. Jan zegt:

  “Deutschland muss von außen eingehegt, und von innen durch Zustrom heterogenisiert, quasi verdünnt werden.” (Joschka Fischer)

  Duitsland 1970 en 2015

  Like

 7. Pingback: In Suhl begon een nieuw hoofdstuk van de islamisering van Duitsland: De gewelddadige Jihad is begonnen |

 8. Paul zegt:

  Europa vecht al sinds de 8e eeuw tegen de islam. Held Karel Martel, de opa van Karel de Grote, moest al alle zeilen bijzetten om ze bij Poitiers terug te slaan. Vervolgens moesten we een ruim 600 jaar durende islam-bezetting van Spanje en Portugal gedogen. Pas in de 15e eeuw werd het schiereiland helemaal van dit tuig bevrijdt. Links gebruikt dit moslimrijk, Al Andaluz, altijd om te laten zien hoe verlicht de moslims daar wel niet waren. Nou niet dus, maar dat even terzijde.

  Vanaf de 8e eeuw werd Europa doorlopend aangevallen door moslims van verschillende herkomst. Zelfs Rome werd geplunderd in de middeleeuwen.
  De belangrijkste slag was echter die in 1683, waarbij de Poolse held koning Jan Sobiski er aan de pas moest komen om te voorkomen dat heel West-Europa in handen van de islam viel.
  Daarna was het wel goeddeels gedaan met het gevaar, maar pas in de 19e eeuw werden Griekenland en Bulgarije van de islam bevrijd en het duurde nog tot in de 20e eeuw voordat de hele Balkan min of meer schoongeveegd was. De aanwezigheid van grote groepen Skiptaren in Kosovo (afstammelingen van Turkse moordenaars) en de islam in Albanië en Bosnië zijn daar een irritante en gevaarlijke erfenis van.

  Nu, anno 2015 zijn er geen Karel Martels en Jan Sobiski’s meer. Alleen nog lafbekken, moslim-appeasers. Ze geven Europa, mede op bevel van Washington en Ryad (goedkope olie !) zonder verdere slag of stoot cadeau aan de radicale islam. Ooit zal er weer een tribunaal opgericht worden. Deze keer om de verantwoordelijken voor deze chaos te berechten. En deze keer komen ze niet weg met “Ich habe es nicht gewusst” of “Ich war nicht dabei” !

  Like

 9. Hvd Berg . zegt:

  Mij is in 1979 al verteld in Karachie ,Pakistan het broeinest van haatbaarden dat de moslims zich moeten verspreiden in europa en intergreren in bestuurlijke functies ,zoals zie bv ,PVDA ,D66 ,gr links ,burgemeester Rotterdam enz ,in 2020 zeiden ze moet de missie zijn volbracht ,ik ben nooit geloofd zelfs niet door mijn eigen fam ,en ben nu zover dat ik denk ,je komt er wel achter ,ik heb veel voor mijn werk te maken gehad met deze mensen ,mijn hemel het wordt de grootste ramp ooit ,gr ikke.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s