Saoedi-Arabië wil een mondiale wet tegen “godslastering” van de islam

Screenshot_45

(Door: Zohra Nedaa-Amal – Vertaling: “delamontagne”)

De Saoedische vrienden van François Hollande en van alle andere socialistische regeringen gaan maar door met proberen om de “vrijheid van meningsuiting” te ondermijnen en wel grootschalig op wereldniveau. Saoedi-Arabië gaat, samen met de andere leden van de OIC (Organisatie van de Islamitische Conferentie ), door met zijn plan om deze fundamentele rechten over de hele wereld te willen onderdrukken: “Het is nodig dat ´belastering van de islam en zijn religieuze symbolen´ strafbaar wordt gesteld.

De dhimmitude van president François Hollande wat betreft deze barbarij: deze oproep, die in tegenspraak is met alle fundamentele rechten die door de mensheid zijn verworven, weerhield president Hollande er in het geheel niet van om samen met z´n Saoedische vrienden een sabeldans uit te voeren. De socialistische regering deinst voor niets terug om haar Saoedische vrienden maar zoveel mogelijk te plezieren: hij privatiseerde het strand voor deze “koning” van een obscuur koninkrijk, op bevel van deze zelfde “monarch” zette hij een vrouwelijke politieagent op non-actief. In alles getuigt onze regering van een “dhimmitude” zonder weerga.

Terwijl de president zich gewillig liet verleiden tot deze “abjecte” sabeldans praktiseren zijn Saoedische vrienden de onthoofding, de geseling en amputatie, dit alles  conform de “goddelijke wetten” van Allah :

Screenshot_48

Het aantal executies in Saoedi-Arabië in 2013 bedroeg meer dan 78, in 2014 waren dat 87.In de eerste 5 maanden van 2015 hebben er al 88 onthoofdingen plaatsgevonden. Dat is meer dan het totale aantal in 2014.

Ook moet men zonder meer benadrukken dat de verachtelijke stilte van François Hollande en al die andere socialistische regeringen onder vuur liggen wegens de kritiek omtrent  “de zaak” Raif Badawi. Deze blogger is veroordeeld tot 1000 zweepslagen, uit te voeren elke vrijdag 50 stuks. Daarna nog 10 jaar gevangenis…

Screenshot_47

Om deze barbaarse executies te verduidelijken, hoeft men alleen maar te kijken naar de video van de onthoofding van een arme vrouw, zijnde een bediende.

Het filmpje werd verwijderd van YouTube, wat aantoont dat een steeds groter en belangrijker deel van de mensen in het Westen zich als dhimmies gedraagt. In deze video ziet men een paar politieagenten die de arme vrouw op de grond houden. Ze roept steeds dat ze onschuldig is en schreeuwt om de onrechtvaardigheid . . . tot het einde toe. De beul slaat haar op de nek met een sabel. Het gejammer van de vrouw houdt op. Daarna komt er een stem op volle sterkte uit een luidspreker die de verzen uit de koran begint te citeren (soera 5, vers 33):

Daarna komt er een stem op volle sterkte uit een luidspreker, die  de verzen  uit de koran begint te citeren (soera 5, vers 33):

De vergelding dergenen die oorlog tegen Allah en Zijn boodschappers voeren en er naar streven wanorde in het land te scheppen, is slechts dat zij gedood of gekruisigd worden, of dat hun handen en hun voeten de ene rechts en de andere links, worden afgesneden, of dat zij het land worden uitgezet. Dat zal voor hen een schande in deze wereld zijn en in het Hiernamaals zullen zij een grote straf ontvangen. 

Godslastering, geloofsafval of homoseksualiteit worden gestraft volgens deze barbaarse moslimwetten van de sharia.

De OIC samen met haar Saoedische voorman willen deze terreur, die de wetten van Allah in principe zijn, over de hele wereld laten gelden. Deze lobby werkt er op wereldschaal aan om een wet in werking te stellen die godslastering van de islam strafbaar stelt. De lobby bestaat uit Saoedi-Arabië 56 andere moslimstaten. Het is een “mondiale” lobby, die zeer machtig is.

Ze hebben de status van permanente waarnemer bij de VN en de Raad van Mensenrechten.

Door deze “lobby”weten Saoedi-Arabië en Qatar, de Golfstaten, dat zij over de middelen beschikken die voor hen alle deuren openen in Frankrijk en Europa. Onze regeringen geven blijk van totale overgave aan deze “nieuwe islamitische meesters”. Bij opeenvolgende gebeurtenissen capituleren onze regeringen voor de eisen van deze moslimheersers. De oproepen van deze nieuwe “meesters”worden met de dag veeleisender. Zoals het volgende artikel aantoont.

Oproep van Saoedi-Arabië: Het strafbaar stellen van de belastering van religies.

Een interessante analyse (Franstalig) kan men lezen op de site:”’European Center for Law and Justice”

Het blijkt alleen te gaan om het strafbaar stellen van belastering van de islam. Als de OIC en zijn woordvoerder het heeft over “belastering van religies” moet men goed begrijpen dat zij alleen de islam bedoelen. Want het volstaat om de koran te lezen of de soenna van Mohammed om te begrijpen dat de islam officieel en zonder een enkele gêne doet aan belediging en het aanzetten tot haat tegen de gelovigen van het christendom, het Jodendom en de aanhangers van “polytheïsme”, zoals:

De islamitische gemeenschap is de allerbeste gemeenschap onder de mensheid.
Het merendeel van de Joden en christenen is verdorven (soera 3, vers 110)
De koran roept op om de christenen en Joden te vernietigen ( soera 9, vers 30)
Van de hele schepping zijn zij de ergste wezens (soera 98, vers 6 )
Men moet hen niet als vrienden nemen (soera 5, vers 51)
Deze”mensen van het boek” moet men behandelen als apen en varkens (soera 5, vers 60; soera 2, vers 65; soera 7, vers 166

De koran roept ook op om de ongelovigen te doden, etc.,etc.

Screenshot_46

Al deze uitspraken over haat, racisme en moord werden niet door Saoedi-Arabië en de 56 andere leden van de OCI herroepen. Voor de islam vormt de christenfobie, de Jodenfobie en al het antisemitisme onderdeel van zijn dogma. De 57 landen van de OIC hebben het cynisme om te verkondigen dat “islamofobie” de oorzaak is van  het terrorisme. Maar het echte gevaar dat ons bedreigt, komt niet uit Saoedi-Arabië of van de OIC, maar van onze regeringen en de politiek-correcte media,  die kruipen voor dit islamfascisme.

Bron:
http://ripostelaique.com
Auteur: Zohra Nedaa-Amal

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, dictatuur, Europa, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, oliebelangen, political correctness, propaganda, Rotzakken, Saoedi-Arabië, sharia, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Saoedi-Arabië wil een mondiale wet tegen “godslastering” van de islam

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv #PVV tIS GENOEG @MinPres!KWAK ze uit onze landen!SA wil n mondiale wet tgn “godslastering” vd islam http://wp.me/p1O7aM-oOe

  Like

 2. Jan zegt:

  Eens is het genoeg, dat eeuwige gezanik

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Moeten zij weten!Zolang die stompzinnigheid dan maar daar blijft!

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Ik pleit voor een nuke op Saudi-Arabië, probleem opgelost.

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  We moeten ons niet druk maken over al die martelingen en executies in die moslimlanden.
  De moslims willen dit? Oké laat ze. Ieder diertje zijn pleziertje.
  Laten we ons maar liever druk maken over de vraag hoe we hier die moslims er allemààl en hèèl snél uit kunnen trappen!

  Like

 6. Charles Martel zegt:

  Er zijn drie manieren om ‘respect’ af te dwingen voor religie van de onreine varkensgodin: geweld, geweld en geweld, moreel geweld, sociaal geweld en fysiek geweld. Er is maar een manier om daaraan te ontsnappen: de psychotische ISlam ideologie verbieden, Wie bedenkt één zinnige reden om dat niet te doen?

  Like

 7. Jean zegt:

  Ha ha ha ha Ha ha ha ha Ha ha ha ha Ha ha ha ha …. 🙂 🙂 🙂
  In België heeft Michel de halve maan gezien, hij ‘denkt’ eraan om de Schengenakkoorden aan te passen i.v.m. die Thalys moslim!!!
  Michel binnen enkel weken is het volle maan “doek dan de Schengen akkoorden op en sluit de grenzen” wij Vlamingen en Walen zullen er u voor belonen want wij zijn die importbarbaren spuugzat en kotsbeu.
  Laat die vuiligheid in Saudi Arabia maar spelen met hun lul, vooral niets van aantrekken, in onze seculiere samenleving geen alla troelala en zeker geen perverse pedofiel zijn speeltjes.
  Ha ha ha ha Ha ha ha ha Ha ha ha ha Ha ha ha ha …. 🙂 🙂 🙂

  Like

 8. Pingback: Saoedi-Arabië wil een mondiale wet tegen “godslastering” van de islam | Nikontino's Blog

 9. Hendrik M. zegt:

  Laat ze maar doen, goede reden de koran te verbieden, daar de koran alles wat geen islam doch wel Godsdienst (mensen van het Boek, christenen) is, bedreigd en beledigd en wil vermoorden danwel onderwerpen.
  Mohammedanen, islamietjes en moslims uit ons land verwijderen vanwege de opdrachten uit hun koran en hadith.
  Het kan zo eenvoudig zijn….

  Like

 10. Claudia M. zegt:

  Feitelijk heb ik er geen enkele behoefte aan om welke religie dan ook te belasteren. Alleen is het niet zo dat islam opgedrongen wordt? Zelfs op extreme wijze. Als u nu uw geloof lekker zelf houdt dan zult u mij verder niet horen!

  Like

 11. Don Tessers zegt:

  Angst is de grootste vijand van de mens maar dit boezemt toch een angst in die onvermijdelijk is als je kijkt naar de huidige ontwikkelingen binnen Europa. Wordt het hoog tijd een groot militar blok in Europa te vormen.

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   De €U wil dat graag, om reden landen die niet naar hun pijpen dansen militair te straffen.
   Italië, Spanje en Frankrijk zouden graag militairen leveren om Nederland tot de orde terug te brengen…

   Like

 12. Perfide Albion zegt:

  Deaud aan Saoedie Arabie! Dat land en haar duivelse inwoners moet totaal van de kaart geveegd worden. Mekka en Medina als eerste.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Ach, de VERENIGDE NAZIES, kruipen voor de ISLAM. Deze VN is even laf als de VOLKERENBOND van voor 1940. Die lieten Hitler en Mussolini OOK HUN GANG GAAN IN SPANJE TIJDENS DE BURGEROORLOG! De LAFHEID regeert, omwille van olie, baantjes en poen, of het nu de VN of de EU (SSR) betreft, het is een grote VERRADERSBENDE.

  Like

 14. Irene zegt:

  Een mondiaal verbod op de islam zullen ze bedoelen, om te beginnen in Nederland.
  Kunnen we een petitie starten hiervoor ?
  Ik loop vanmiddag reclame op de Sail voor de Pegida Nederland demonstratie op 11 oktober

  Like

 15. Andre L zegt:

  Schreeuwen om respect terwijl ze zelf niet eens weten wat het is.
  Gedegenereerd volk!

  Like

 16. luckybee zegt:

  En zo terug te keren in het Middeleeuwen? Nee dank je.

  Like

 17. Dot zegt:

  O ja ? Is PISSALLA en MOMOSHIT voortaan verboden ?

  Like

 18. wilders zegt:

  ik hoop ook dat ze mekka een keer goed overhoop bombarderen.
  al was het alleen maar voor 9/11

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s