Seksslavinnen besmetten IS-terroristen met HIV

Screenshot_16

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens ARA-news zouden twee Marokkaanse vrouwen minstens 16 IS-terroristen met het HIV-virus hebben besmet. Volgens een arts bevinden de mannen zich op dit moment onder medisch toezicht in het ziekenhuis in Al-Mayadeen, een stad in de oostelijke provincie Deir ez-Zor. Onafhankelijk van dit incident zouden vele Jihadisten met HIV geïnfecteerd zijn.

Enkele maanden geleden nog was er sprake van berichten volgens welke een Jezidische seksslavin, die meermaals was doorverkocht, het virus onder de IS-barbaren hebben verbreid. Bovendien worden in de ziekenhuizen in Raqqa bloedtransfusie al heel lang niet meer op ziekten getest. Op iedere straathoek zijn weliswaar zedenpolitie en executiecommando´s van de IS aan te treffen, maar nauwelijks medisch verzorgingsmateriaal. De met HIV besmette Jihadisten zouden nu doelbewust als zelfmoorddaders ingezet worden.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, Seks. Bookmark de permalink .

27 reacties op Seksslavinnen besmetten IS-terroristen met HIV

 1. jungleelephant zegt:

  Boontje komt om zijn loontje;ik gun het ze van harte!Zijn ze toch nog ergens positief in!

  Like

 2. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  ALLAH AKBAR! 😛

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Allah geeft deze IS moordenaars en verkrachters de ziekte, dat ze er snel door mogen aftakelen doch lang zullen lijden.
  Ow ja, dit vullis zeker niet hier opnemen..
  Om zeker te zijn geen enkel islam geval!

  Like

 4. Marc zegt:

  Jammer genoeg gaat die ziekte nu ook weer niet zo snel dat hen het verder schaden van de mensheid onmogelijk gemaakt had kunnen worden.

  Verder een hele goede zet van die vrouwen.

  Like

 5. ieznogoedh zegt:

  Nou, dan kunnen de daar nog verblijvende christelijke en yezidi vrouwen wel bedenken wat hen te wachten staat.
  Gelukkig heeft dat tuig geen medicijnen om die besmetting niet dodelijk te laten zijn.

  Like

 6. simon borgers zegt:

  Laten die gasten allemaal maar in een afgelegen gebied aanelkaar geknoopt en in het midden een zelfgemaakte bom zodat zij dan direkt uitgeschakeld worden als die bomploft.opgeruimd staat netjes.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Is dat God’s wapen tegen de IS?Dat is een zeer pijnlijke ziekte als ik me niet vergis ?????

  Like

 8. Joga zegt:

  Onmiddellijk alle bekende geneesmiddelen vernietigen, oh wacht….

  Like

 9. Jan zegt:

  ISIS forces fighters who contract HIV/AIDS to become suicide bombers
  After over a dozen of Islamic State fighters become infected with AIDS, their punishment is certain death.

  https://www.the-newshub.com/international/isis-forces-fighters-who-contract-hivaids-to-become-suicide-bombers

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Mooi! Zie je wel, dat je nooit moet wanhopen:
  Tenslotte straft het kwaad altijd zichzelf!

  Like

 11. Drs.P. zegt:

  Helemaal geweldig, lekker doorgaan zo met die motherfuckers.

  Like

 12. Totaal Off Topic, maar belangrijk genoeg voor diegenen welke Windows 10 onlangs hebben geïnstalleerd..

  Ongelooflijk wat Microsoft nu weer flikt. Wist jij dit?

  Sinds kort is Windows 10 beschikbaar. Het nieuwe besturingssysteem is sneller en gebruiksvriendelijker, maar de softwaregigant neemt het steeds minder nauw met onze privacy.

  Net zoals de miljoenen anderen die de afgelopen dagen Windows 10 installeerden, las je waarschijnlijk de nieuwe privacyverklaring niet. Gewoon even ‘akkoord’ aanvinken en op ‘volgende’ klikken.

  Maar in de privacyverklaring staat dat Microsoft een hele waslijst aan persoonlijke gegevens verzamelt. Het bedrijf geeft iedere gebruiker een uniek ID, dat wordt uitgewisseld met adverteerders. Het ID wordt door het softwarebedrijf opgevuld met informatie in mails, apps, netwerken en aankopen.

  Vanaf het moment dat een Windows 10-account aangemaakt wordt, kijkt Microsoft mee. Het bedrijf houdt zorgvuldig bij wat je opzoekt en doorzoekt je mails en de apps die je gebruikt, net als de inhoud van privé-mappen.

  “Het is tijd om Microsoft te dumpen”

  Paul Rosenberg, expert op het gebied van computerveiligheid en privacy, is niet iemand die gewoon even ‘akkoord’ aanvinkt. Hij heeft de nieuwe privacyverklaring aandachtig doorgenomen. Volgens Rosenberg moeten we stoppen met het verrijken van Microsoft. Met de nieuwe verklaring is Windows in feite veranderd van een besturingssysteem in spyware, zegt hij.

  European Civil Digital Rights, een organisatie die opkomt voor onze digitale rechten, concludeerde: “Na het lezen van deze 45 pagina’s kun je stellen dat Microsoft zichzelf het recht geeft om alle informatie te verzamelen over wat je doet, zegt en schrijft om reclame op maat aan te bieden of om je gegevens te verkopen aan derden. Het bedrijf lijkt zichzelf het recht te geven om jouw gegevens te delen.” >>> http://www.ninefornews.nl/ongelooflijk-wat-microsoft-nu-weer-flikt-wist-jij-dit/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Adriaan Jansens 22 augustus 2015 om 10:08

   O ja hoor; wist ik al:

   https://ejbron.wordpress.com/2015/08/07/wat-gaan-we-doen/#comment-348901

   Tistochwat zegt: 8 augustus 2015 om 11:56

   Overigens wil ik u allen graag deze waarschuwing geven.
   Uit de user license agreement van Microsoft Windows 10:

   “Finally, we will access, disclose and preserve personal data, including your content (such as the content of your emails, other private communications or files in private folders), when we have a good faith belief that doing so is necessary.”

   Op elk gebied wordt ‘Big Brother’ alsmaar groter…

   Geliked door 1 persoon

   • Heb zelf al maatregelen genomen om Win 10 af te schermen van MicroSoft, maar als deze maatregelen genoeg zijn kan men nooit helemaal zeker er van zijn. Daar ontbreekt gewoon de technische kennis voor om alle spy-options uit te schakelen. Ja er zijn al freeware programma’s voor om de meest in het oog lopende spioneer acties uit te schakelen. Maak me geen illusies meer over privacy de NSA weet gewoon alles mijns inziens….

    Like

   • Duitsers Beschadigen Massaal RFID Chip Op ID Kaart

    Duitsers beschadigen massaal hun op afstand uitleesbare chip (RFID) van hun ID kaart door hem even in de magnetron te leggen volgens Trueactivist.com. Deze week is een 29 jarige Duitser daarvoor zelfs gearresteerd op de luchthaven van Frankfurt, nadat de politie had geconstateerd dat hij zijn ID een dergelijke behandeling gegeven had.

    De man wordt beschuldigd van het illegaal aanpassen van officiële documenten en het knoeien met overheidseigendommen.

    Volgens the Washington Post, heeft een onderzoek uit 2014 uitgewezen dat bijna 40 percent van de Duitsers de toegenomen digitalizering en de rol van de spionagediensten ziet als een bedreiging.

    nieuwe generatie RFID chip niet groter dan een suikerkorrel

    Een soortgelijke aanklacht is in NL ook mogelijk, omdat de Nederlandse overheid er van uitgaat dat het paspoort eigendom is van de Staat der Nederlanden en alleen in bruikleen gegeven wordt gedurende een zekere tijd (artikel 4 Paspoortwet). Nederlandse paspoorten zijn ook uitgerust met een RFID chip. Deze chip bevat onder andere alle gegevens die op de houderspagina staan weergegeven, aangevuld met extra (niet zichtbare) gegevens, waaronder een tweetal biometrische kenmerken van de houder: een gelaatsscan en twee vingerafdrukken (linker en rechter wijsvinger)

    Wanneer de chip in je paspoort stuk gaat heb je een probleem. Volgens artikel 54 Paspoortwet kan je paspoort worden ingenomen als “het zodanig is beschadigd dat daarin opgenomen beveiligingskenmerken zijn aangetast, gegevens niet meer leesbaar zijn of een deel ervan ontbreekt.” Je reis naar het buitenland kan ook in NL zomaar op het vliegveld eindigen.

    De angst van de Duitsers voor deze chip is niet ongegrond,want wat als dit soort geavanceerde technologie (de nieuwe generatie RFID-chips kunnen aan- en uitgeschakeld worden) bij mensen ingebracht wordt? Zou een mens ook op afstand bestuurbaar zijn? Het idee is misschien komisch, maar wel mogelijk.

    In ieder geval hoeft de burger niet alles te accepteren wat de overheid aan privacy aantastende maatregelen invoert. De magnetron blijkt een ongekend voordeel te hebben (naast alle gezondheidsnadelen) en de Duitsers gaan ons voor.

    Rob Vellekoop, 18 augustus 2015

    Like

 13. Tistochwat zegt:

  “De met HIV besmette Jihadisten zouden nu doelbewust als zelfmoorddaders ingezet worden.”

  Kan dat smerige besmette ongedierte tijdens hun laffe perverse (groeps)verkrachtingen nog onschuldige westerse vrouwen besmetten ook!!!

  Like

 14. “Kan dat smerige besmette ongedierte tijdens hun laffe perverse (groeps)verkrachtingen nog onschuldige westerse vrouwen besmetten ook!!!” Ja dat zal ongetwijfeld óók een van de haalbare doelstellingen van de jihad worden Tistochwat…

  Like

 15. Ad de Koning zegt:

  Ze gaan er toch altijd van uit dat Allah iedereen straft die iets misdaan heeft volgens hen, nu dan is dit toch ook de straf van Allah of gaat dat nu ineens niet meer op.

  Like

 16. Jean zegt:

  Er bestaat dus toch nog “gerechtigheid” 🙂 🙂 🙂

  Like

 17. Qvic zegt:

  Hoe komen ze aan deze gegevens, want de ziekte AIDS is niet zo maar te identificeren. Daar zal je toch een uitgebreide onderzoek lab. voor nodig moeten hebben. Dan kunnen we er van uitgaan dat die strijders onder een medische toezicht staan en dat suggereert ook dat ze onder een Amerikaanse/Israëlische organisatie staan. De C.I.A. bijvoorbeeld. Want de moslims zelf nemen het niet zo nauw met medische normen en waarden. Dan is dat gehele IS gebeuren niets anders dan grote valsvlag operatie, om chaos en angst onder de bevolking te creëren en het westen zelf te rechtvaardigen om zowel Irak en Syrië te mogen aanvallen voor regime change te bewerkstelligen.

  Like

  • Jaantje zegt:

   Ja dat vermoeden heb ik ook,
   Het zijn me te veel landen met ‘dictators” die er bevrijd moeten worden.
   Dat er daarna blijvende chaos is en het westen de VS er handig gebruik van maakt is niet toevallig maar zorgvuldig bedacht.
   Dat leger van ISIS bestaat voornamelijk uit westerse/VS huurlingen en soldaten.
   Vandaar dat ze bij terugkeer zo in de watten worden gelegd.

   Like

 18. Jaantje zegt:

  En wie oh wie heeft deze 2 vrouwen besmet?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s