40 miljoen nieuwe asielaanvragen voor Duitsland in 2016 verwacht

Screenshot_67

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Vanzelfsprekend zou onze regering ook deze mensen Duitsland binnenlaten en elke burger van de Bondsrepubliek aanpraten dat het zijn plicht zou zijn zich om de volledige verzorging van deze arme mensen in Duitsland te bekommeren. In Duitsland zijn geen grenzen gesteld aan de asielzoekersstorm en aangezien er op deze planeet 6 miljard mensen leven die het slechter gaat dan de Duitsers, komen ze allemaal naar óns toe. Dat is een heel eenvoudige berekening. Waarom zouden mensen zich niet in het beloofde land vestigen als men het ze zogezegd cadeau geeft?

Ze zouden toch zeker stom bezig zijn als ze van de domheid van een hele natie NIET zouden profiteren tot er van diens welstand niets meer over is!? Zo doen de sprinkhanen het ook: die vragen zich niet lang af aan wie het veld toebehoort. Die komen, vreten, en zodra er niets meer over is, gaan ze weer verder naar een volgende plek waar iets te vreten te vinden is. Waarom zouden de mensen het niet precies zó doen? Dat is een heel eenvoudig principe. Waar wat te halen valt, daar ga ik heen. Ik bedien mezelf en ga weer.

Dat hebben reeds hele groeperingen in de geschiedenis der mensheid zo gehandhaafd en, teneinde als volk iets op te bouwen, kon men dit eenvoudige principe slechts binnen de perken houden door grenzen te stellen en zo deze toestroom van mensen af te remmen. Anders zouden alle mensen op deze planeet er op afkomen en net zolang alles plunderen wat anderen opgebouwd hebben tot er niets meer van hun welstand en wat zij opgebouwd hebben over is. Aangezien Duitsland zijn grenzen wat dit betreft opgeheven heeft, komen nu bijna alle armere mensen van over de hele wereld naar Duitsland, net zolang tot er van Duitsland niets meer overgebleven is. Zoals reeds gezegd: Het is een zeer eenvoudig principe.

Iedereen die dit eenvoudige principe niet begrijpt, zou alleen maar eens een feest moeten organiseren waar alles gratis is en iedereen uitnodigen die er zin in heeft. Binnen de kortste keren is het buffet leeg gegeten en ziet het huis eruit als een slagveld. Dat is heel normaal. Zo zijn de mensen nu eenmaal. Het is dan ook geen wonder dat, wanneer eerst maar eenmaal het nieuws de ronde gedaan heeft, als er ergens een feest gegeven wordt dit feest ook bestórmd wordt. Daarvoor heb je tegenwoordig de mobiele telefoons om elkaar op de hoogte te brengen. Op kleine schaal gaan zo hele stadswijken op weg om een feest te laten knállen, op grote schaal de hele wereld. Precies om deze reden komen er dan ook steeds meer zogenaamde “vluchtelingen” naar Duitsland, omdat zij van dit feest hebben gehoord. Van zichzelf beweren “vluchteling” te zijn, klinkt gewoonweg wat beter dan er eerlijk voor uit te komen dat men zich simpelweg zat wil eten en met alles in huis aan de haal wil gaan wat anderen gedurende decennia hebben opgebouwd. Als men meteen eerlijk zou zeggen dat men niet meer uit dit huis weggaat tot er niets meer te halen valt, kon de huiseigenaar zijn gastvrijheid misschien nog eens heroverwegen.

Dient hij echter niet gelijk van tevoren een behoorlijke maaltijd op, dan kan men meteen al zeggen wat men van hem vindt. Eisen stellen doen zulke mensen daarnaast dan ook nog. Met het spreekwoord “Een gegeven paard kijkt men niet in de bek” zijn ze niet opgegroeid. Eerder nog schieten ze het paard af en eigenen zich het paard van de gulle gever toe, als dat nog betere tanden heeft. En de gulle gever wordt meteen méé vermoord, omdat hij ze niet meteen van tevoren het betere paard gegeven heeft. ZO gaat het ware overleven!

Met deemoedigheid en bescheidenheid komt men niet ver. Men moet zien wat men krijgen kan. Deze mensen doen het precies zoals bijna alle mensen op deze planeet als men ze daartoe de kans geeft. Precies om deze reden zal de toestroom van vluchtelingen dan ook niet meer wegebben, maar net zo lang toenemen tot er in Duitsland niets meer te halen valt. Dat is een heel eenvoudig principe.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Multiculti, Naïviteit, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

60 reacties op 40 miljoen nieuwe asielaanvragen voor Duitsland in 2016 verwacht

 1. luckybee zegt:

  Wij respecteren de 10 Geboden dat betekent dat wij geen enkele afgoden aanbidders mogen ontvangen.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  KOP HOOG VOLKSVERRADERS !
  JULLIE ZIJN SNELLER AAN DE BEURT ALS JULLIE VERWACHTEN !
  En in internettijdperk telt ,, Wir haben es nicht gewust ” ook niet meer !

  Like

 3. jowitteroos zegt:

  Als een sprinkhanenplaag…………….. geen stoppen meer aan.

  Like

 4. Jean zegt:

  Blijkbaar is die alla ha ha ha dan toch niet die grote bescherming die de achterlijke islamieten van die ‘onbestaande’ hebben? Misschien komt die pedofiel je beschermen w.w.z. dat wij 1.000% moeten opletten op onze dochters en kleindochters….:x

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Wij zijn in ‘ons eigen’ land door de ‘overheid’ nog NOOIT zó goed behandeld en verzorgd als de huidige ‘vluchtelingen’ die massaal onthaald worden!

  Like

  • FAAAC zegt:

   Volgens mij doen ze het expres veel vluchtelingen zenden naar Europa dat ontwricht heel Europa daardoor ook onze goede bedoelingen en hierdoor onze economie… kolere zeg… ik denk zelf dat we midden in de grootste terroristische aanval zitten, zonder dat wij er erg in hebben… denk daar maar eens over na… pffff….

   Like

 6. Geronimo zegt:

  Zo gaat dat inderdaad. Tot geheel Europa kaal gevreten zal zijn, en iedereen even arm. Dan zullen de sprinkhanen andere oorden opzoeken. Want de handen uit de mouwen steken, daar hebben ze geen oren naar.

  Like

  • FAAAC zegt:

   Volgens mij doen ze het expres veel vluchtelingen zenden naar Europa dat ontwricht heel Europa daardoor ook onze goede bedoelingen en hierdoor onze economie… kolere zeg… ik denk zelf dat we midden in de grootste terroristische aanval zitten, zonder dat wij er erg in hebben… denk daar maar eens over na… pffff….

   Like

 7. jungleelephant zegt:

  Theresa:hier zijn ze niet minder gek dan in Duitsland!Het gaat nu in sneltreinvaart,zoals gepland!En individueel iets ondernemen snijdt geen hout!Zolang ons volk als los zand aan elkaar hangt,wordt het alleen maar meer en meer en erger en erger!

  Like

  • Dirk Kindt zegt:

   Beste Jungleelephant,
   Duitsland heeft wel één voordeel. Ze hoeven slechts hun hemelpoorten te openen.
   “Arbeit macht doch frei?” oder nicht… Escaleren zal het toch.
   Alle gerelateerde artikelen worden bij mij alvast bewaard voor het geschiedwerk.

   Like

   • Darwint zegt:

    Ik ga er alvast prat op “Racist” te zijn. Mettertijd wordt dat woord een titel.
    De nog ignorante meerderheid zal mij volgen.

    Like

 8. harry zegt:

  Goed verhaal Theresa !

  Maar nu moeten we wat verzinnen om de menigte er kennis van te laten nemen en doordringen van de ernst van het probleem .
  Ik heb sterk de indruk dat velen net zo onnozel , infantiel en onbevangen naar de gebeurtenissen kijken als kinderen naar de attracties in de Efteling of Disneyworld .

  Bots dagelijks tegen lui op die het maar voor een heel klein deel snappen , wat er allemaal loos is .

  Eigenlijk zouden we met een stel ijzersterke teksten een hele pagina in een grote krant moeten huren .
  Dat kost flink geld , maar als links weer aan de macht komt , met in hun kielzog die moordendemosselbende , gaat het ons ALLES kosten .

  Like

  • bigljohn zegt:

   harry; – Eigenlijk zouden we met een stel ijzersterke teksten een hele pagina in een grote krant moeten huren -. Maar welke – kwaliteitskrant – moeten we daar voor uitkiezen ? Ze zijn allemaal zo rood als de neten, en weigeren ieder verhaal wat tegen hun linkse principes indruist. Overbekend zijn de verhalen van mensen die een ingezonden stuk wilden plaatsen in hun krant, en tot de ontdekking kwamen dat hun stuk geweigerd werd !

   Like

 9. Maak schuld en leef als god in Frankrijk!!
  De hele wereld leeft van schulp! Geweldig dat we politici hebben zoals Draghi van ECB die in een handomdraai even €104o miljard uit dunne lucht kunnen toveren.Hieronder een mooi overzicht.*****
  Blijkt o.a. dat USA verreweg de grootste toveraar is!*****

  Ook interessant dat “Nederland” een grotere schuld heeft dan bv.Griekenland!!

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Goh zijn we weer in 1928 beland ??

   Kijk eens naar Japan en hun nieuwe wetten !

   Dat wordt knokken .

   Geliked door 1 persoon

  • Amazona zegt:

   dus nederland is meer failliet dan griekenland

   Like

   • De cijfers tot achter de komma, Amazona die weet ik natuurlijk niet precies wel dat de schuldenlast van Nederland gemiddeld per jaar met 18 miljard oploopt, dus het beste kabinet ooit volgens Rutte maakt óók schulden als bij de vleet, Ze proberen wel om onder de 3% staatsschuld te blijven, maar of deze cijfers kloppen weet ik niet, deze cijfers zijn voorbehouden aan een select groepje mensen. Wel is het zo dat de staatsschuld om en nabij de 480 miljard ligt, 7,2 miljard per jaar kost de multiculturele maatschappij, de EU bijdrage zie:

    http://www.europa-nu.nl/id/vh9w9l2qtnwn/wat_kost_europa_ons

    Vanwege onze enorme berg hypotheekschuld die eind 2012 rond de 653 miljard euro bedroeg en het hoogste van Europa is, wordt er steeds geld uit lucht gemaakt als grote voorbeeld het land wat aan de overkant van de Atlantische oceaan ligt. Dus Nederland is moreel en financieel failliet, maar toch gaat het circus gewoon door…

    Like

 10. ‘Ontmaskerde jihadi john’ belooft: ik kom terug naar Engeland

  door Shari Deira 23 aug 2015

  Het lijkt erop dat de beul die in diverse video’s opdook van terreurbeweging Islamitische Staat (IS) zijn gezicht heeft laten zien. In een nieuw filmpje zegt de man van wie wordt gedacht dat het Jihadi John is, dat hij teruggaat naar Groot-Brittannië.

  Behalve zijn terugkeer naar zijn thuisland, zegt de man dat hij doorgaat met onthoofden, meldt de Britse krant The Daily Mail, die de video in handen heeft.

  Londen

  In februari werd na verschillende gruwelijke onthoofdingsvideo’s waarin de beul te zien was, eindelijk duidelijk wie hij is. Jihadi John, zoals hij in Groot-Brittannië werd genoemd, is de 27-jarige Mohammed Emwazi uit Londen. Lees verder >>>> http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/8/Ontmaskerde-jihadi-john-belooft-ik-kom-terug-naar-Engeland-2675051W/?masterpageid=158493

  Like

  • Jaantje zegt:

   Neem aan dat hij op een horde wraaklustige die hem opwachten kan rekenen?
   Familie vrienden en bekenden van al zijn slachtoffers hier is je kans.

   Geliked door 1 persoon

   • jungleelephant zegt:

    Ik hoop dat iemand met veel geld een prijs op zijn kop zet!

    Like

   • harry zegt:

    Maak je maar geen enkele illusie , Jaantje .
    Kijk nou maar eens naar Nederland , waar de moordenaar van Fortuyn gewoon voortijdig losgelaten is en gewoon weer ergens ongestoord kan wonen .
    Ook ik heb lang gedacht dat ze hem wel te grazen zouden nemen .
    Het gebeurt gewoon niet !
    De mensheid is totaal murw gemaakt door onze laffe overheden , die in het kielzog van het socialisme en de islam slechts de “wrekers” hard aan zal pakken .
    Omdat het niet in onze “koeltoer” zit .
    Als zo’n geitenneuker iets overhoophaalt loopt men over van begrip .

    Like

   • pluis zegt:

    o maar….dan gaan die mensen die wraak willen nemen zo de bak in want zo gaat dat hier. las laatst dat verkrachting in de culturen waarin dit “traditie” is niet gestraft wordt. waarom zou moord dan bestraft worden van die mensen waar het “traditie”is zoals eren moord 🙂

    Like

 11. rs zegt:

  ‘EU maakt mensensmokkelmaffia mogelijk’

  Hij heeft vakantie. Toch stuurt Maxime Tandonnet, vanaf de camping nabij Bordeaux, geregeld een blog of opiniestuk voor Le Figaro de wereld in. Stof genoeg voor Sarkozy’s Monsieur Immigration, die destijds wetsvoorstellen en toespraken voor de president schreef: de crisis op de Griekse eilanden, aan de Hongaarse en Bulgaarse grens en in Calais.

  Rechts en links wakkeren beide emoties aan – gevoelens van afwijzing, of juist van solidariteit. En ze geven ‘Europa’ de schuld van alles

  Eens, ‘gelukszoekers’ kunnen een waardevolle aanvulling zijn in onze maatschappij

  Zijn de migranten in Calais vluchtelingen?

  “Nee. Vluchtelingen zijn mensen die aan vervolging in hun geboorteland proberen te ontkomen. Zij willen het vege lijf redden en in vrijheid leven. Dan hou je je niet bezig met de voors en tegens van verschillende Europese landen. De migranten in Calais willen naar het Verenigd Koninkrijk om daar te werken. Dus moeten we spreken van economische immigratie.”

  Ze bivakkeren tussen planken en plastic. Waarom is er nooit een echt opvangcentrum gekomen?
  “Opeenvolgende Franse regeringen hebben nooit een officiële springplank gewild die illegale immigratie richting een bevriende natie aanmoedigt.

  Men had dat onbehoorlijk gevonden. Bedenk overigens wel dat de immigratie van het type dat nu de aandacht trekt (in de afgelopen zeven maanden bereikten 340.000 illegalen de Europese Unie over land en over zee, een record, red.) niet het leeuwendeel is van illegale immigratie. Dat zijn de mensen die na het verlopen van een visum niet terugkeren.”

  Volgens u is het thema immigratie gegijzeld door ideologie en politieke berekening. Hoezo?

  “Ik doel op de toestand in Frankrijk, voor andere landen kan ik niet spreken maar ik vermoed dat het elders niet veel anders is. Rechts heeft hier uit electorale overwegingen vaak maatregelen beloofd die het, eenmaal aan de macht, niet waarmaakte. Of het zei dat immigranten afkomen op sociale voorzieningen, terwijl ze vertrekken – aangemoedigd door mensensmokkelaars – om werk te vinden, en daardoor hun inkomen te vertien- of vertwintigvoudigen.

  Bij links is de toestand complexer, hier leeft sterk het idee dat immigratie een grote, goede zaak dient. Kofi Annan verwoordde dat in 2004 zo: ‘De geschiedenis leert ons dat immigratie het lot verbetert van hen die vertrekken maar ook de mensheid als geheel ten goede komt.’ Immigratie zou dus een betere wereld dichterbij brengen, een wereld zonder grenzen, met meer gelijkheid, broederschap en ruimhartigheid. Tegelijk vrezen progressieve partijen de kiezers, die weinig van immigratie moeten hebben. Daardoor is links nu al decennia incoherent: het ene moment streng, dan weer in ontkenning van de werkelijkheid. Men komt er niet uit.

  Rechts en links wakkeren beide emoties aan – gevoelens van afwijzing, of juist van solidariteit. En ze geven ‘Europa’ de schuld van alles. In plaats van het heel praktisch te hebben over de organisatie van immigratie, bijvoorbeeld over de vraag hoe we illegale immigratie aanpakken.” .

  Zoals het nu gaat, met reddingsacties, faciliteren we de mensensmokkelmaffia

  Laten we het praktisch houden dan. We openen de grenzen voor tijdelijke arbeidsimmigratie, met betaalde visa.

  “Tijdelijke werkvergunningen is een aantrekkelijk idee waar ook het land van herkomst veel aan kan hebben door de ervaring die immigranten hier opdoen. Alleen zal het niet eenvoudig zijn: het systeem staat of valt met de bereidheid van de immigrant om terug te keren.”

  Waarom laten we asielzoekers niet kiezen naar welk land ze willen?

  “Dat is erg onverstandig, iedereen zal naar het land gaan dat de grootste kans op succes biedt. Laat je de Dublin-akkoorden los, die bepalen dat je slechts in één land een aanvraag kunt doen, dan leidt dat tot onbeheersbare toestanden.”

  U bepleit om de boten uit Libië tegen te houden. Hoe? Met een leger onder VN-mandaat?

  “Europa is sterk verdeeld, totaal niet in staat om wat voor kant dan ook op te bewegen. De voorzitter van de Europese Commissie Juncker stelde quota voor om de lasten gelijker te verdelen. Het toppunt van onmacht: als men het niet meer weet duikt altijd het woord quota op. Maar dat werkt niet. Elke lidstaat zal zijn best doen zich eraan te onttrekken. En hoe wil je migranten dwingen in het land te blijven dat hun is toegewezen? Wat wel zin heeft is als Europa – 28 landen, 500 miljoen mensen, de belangrijkste economische macht in de wereld – zijn directe omgeving stabieler en welvarender maakt, met geld en militaire middelen.

  Een paar maanden geleden leek het even de goede kant op te gaan. De Europese Commissie overwoog militaire actie om boten van smokkelaars te vernietigen. Maar uiteindelijk ontbrak de wil om de daad bij het woord te voegen. Toch is dat de enige manier als je te maken hebt met gebieden zoals Libië, waar geen afspraken mee te maken zijn.

  Spanje wist in 2006 door een akkoord met Senegal een stroom van Afrikanen richting de Canarische Eilanden te stoppen, op die route vielen toen ook veel doden. Als dat niet kan, is het legitiem smokkelaars aan te vallen om slachtoffers te voorkomen. Een VN-mandaat heb je er niet eens voor nodig, het is een actie gericht tegen de georganiseerde misdaad, en je redt er duizenden mensen mee. Een gemiste kans. De Europese Unie had eindelijk kunnen laten zien dat ze echt bestaat. Zoals het nu gaat, met reddingsacties, faciliteren we de mensensmokkelmaffia.” .

  Ik ben ervan overtuigd dat de meeste Europeanen helemaal niet vijandig staan ten opzichte van buitenlanders en immigratie

  Europa moet meer rekening houden met de vraag hoeveel nieuwkomers het aankan, en tegelijk open en gastvrij blijven, hebt u geschreven.

  “Op langere termijn ontvangt Europa 1 à 2 miljoen reguliere immigranten per jaar, volgens de Oeso. Europa lijkt dus in niets op een fort dat zich afsluit voor de buitenwereld, dat is de karikatuur die nu vaak wordt gemaakt. Maar we hebben wel problemen: 20 miljoen werklozen, woningtekorten, moeizame integratie van al aanwezige immigranten, begrotingstekorten en hoge schulden. Daarom moet onze ruimhartigheid stoppen bij illegalen – die kunnen we niet accepteren, die moeten we uitzetten.”

  Hoe?

  “Een wondermiddel heb ik niet in de aanbieding, maar het meest effectief ben je aan het begin van het traject, net als bij de boten op de Middellandse Zee. Europese verbindingsofficieren kunnen op vliegvelden in de vertreklanden in samenwerking met lokale autoriteiten mensen eruithalen die met valse visa willen reizen. Dat werkt heel goed. Asielzoekers horen hun aanvraag op een consulaat te doen, of in opvangkampen van de UNHCR. Daar krijgen ze dan een asielvisum voor Europa. Of niet.”

  Ieder individu heeft in geval van nood recht op asiel. Kan dat recht blijven bestaan met zoveel gegadigden? We kunnen niet alle ellende van de wereld opvangen, zei de Franse socialistische premier Michel Rocard al in de jaren negentig.

  “Het recht op asiel moeten we handhaven. Maar je moet heel strikt zijn. De Geneefse conventie is duidelijk: wie wordt gearresteerd, gevangengezet, mishandeld of bedreigd om zijn opinies of specifieke achtergrond, heeft recht op bescherming. Aanvragen moet je uitgebreid controleren, immigratiediensten moeten de toestand ter plekke door en door kennen. Bij misbruik moet je mensen terugsturen. Bij oorlog vang je mensen tijdelijk op in de eigen regio.”

  De Europese burger maakt zich ook zorgen over de islam, dat die zijn omgeving verandert.
  “Volgens een peiling van februari dit jaar vindt 69 procent van de Fransen dat er te veel immigranten zijn. Je kunt niet je kop in het zand steken en zeggen ‘dat zijn allemaal enge, bange mensen’ – de dominante gedachte in politiek en media.

  Maar ik ben ervan overtuigd dat de meeste Europeanen helemaal niet vijandig staan ten opzichte van buitenlanders en immigratie; ze maken zich alleen zorgen dat hun regeringen het probleem niet beheersen. Europese burgers hebben in het algemeen denk ik geen bezwaar tegen islamitische buren die hun dagelijks leven delen en kunnen werken en hun kinderen in goede omstandigheden opvoeden.” .

  Wij leven in een tijd waarin politiek meer een kwestie is van carrière en persoonlijk imago dan van het algemeen belang

  U werkte voor oud-president Sarkozy tussen 2007 en 2011. Die wilde ook streng en fatsoenlijk zijn, maar dat mislukte. De politiek lijkt weinig invloed te hebben op de omvang van immigratie, legaal of illegaal.
  “Mislukt, dat is snel gezegd. De gezinshereniging en -vorming hebben we weten te binden aan voorwaarden: voldoende inkomsten, passende woning, het volgen van cursussen Frans en ‘republikeinse waarden’. Met een aantal landen hebben we afspraken gemaakt over aantallen visa voor arbeidsimmigranten en studenten.

  Al deze wetten en akkoorden zijn eendrachtig onder vuur genomen door links en extreem-rechts: het zou veel te hard zijn geweest, of juist te slap. Er is bijvoorbeeld een enorme rel geweest over DNA-tests die we als extra middel wilden gebruiken om – op vrijwillige basis – familiebanden te verifiëren bij gezinshereniging. In de VS, Canada en veel Europese landen is dit gebruikelijk. Maar een storm van ideologie, emotie en politiek opportunisme stak op. Het ging niet door, dankzij de associatie met nazi’s en eugenetica.”

  Immigratie is volgens u te beperken met ontwikkelingshulp. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, gezien de matioge resultaten.

  “Maar op de lange termijn draait het toch echt om deze vraag. De stroom immigranten zal alleen afnemen wanneer de armste landen, waar geen werk, onderwijs of medische zorg is, zich ontwikkelen. Het is in mijn tijd op het Elysée in Mali aardig gelukt met een project dat bedrijven financierde: er kwamen bakkers, transportbedrijfjes, crèches, honderden banen, maar het is weer wegbezuinigd.”

  Zal Europa voortmodderen of nu echt iets ondernemen?

  “Het eerste, ben ik bang. Men ziet het probleem natuurlijk wel, maar de politieke wil ontbreekt.

  De politieke elites zijn als verlamd door deze kwestie, bang voor conservatief en geborneerd te worden versleten – denk aan de woorden van Kofi Annan. Wij leven in een tijd waarin politiek meer een kwestie is van carrière en persoonlijk imago dan van het algemeen belang. Daarom loopt men weg voor het probleem, ook al verlangen Europeanen dat er wordt ingegrepen.” .

  Wie is Maxime Tandonnet?

  Maxime Tandonnet (1958) is een Franse ambtenaar en schrijver. Hij werkte op de Franse ambassade in Soedan waar hij getuige was van een putsch, een hongersnood en de werking van de sharia. Hij zag daar dat door emigratie jonge mannen voor hun familie geld konden verdienen in Egypte of de Golfstaten. “Maar hun dorpen waren totaal verlaten.”

  In de jaren negentig onderhandelde hij als ambtenaar in Brussel over immigratievraagstukken en werkte hij voor de socialistische minister van binnenlandse zaken Jean-Pierre Chévènement. Nicolas Sarkozy wilde hem graag houden toen hij minister van binnenlandse zaken werd in 2002. Toen Sarkozy in 2007 president werd, benoemde hij Tandonnet tot adviseur immigratiezaken.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/4126991/2015/08/23/EU-maakt-mensensmokkelmaffia-mogelijk.dhtml?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20150823

  Men wil wel maar men dut ut niet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 12. Gasso zegt:

  Sprinkhanen en andere soorten schadelijke insecten moet je bestrijden met krachtig vergif, voordat ze je land kaalvreten.

  Arm Duitsland……gaat geheel kapot aan politieke correctheid…. zum kotzen!

  Like

  • Jean zegt:

   Casso, en niet alleen Duitsland.
   Ik hoop en steek er dagelijks een kaars voor aan dat Gerald Celente zijn uitspraken bewaarheid worden en dat Europa voor het einde van 2016 totaal moslim/islam vrij geveegd wordt, zoals het momenteel er voor staat met die barbaarse importbarbaren is het misschien zelfs sneller aan de orde…. 😉

   Like

 13. Jan zegt:

  Giga-tsunami van vakkrachten komt op Duitsland afrollen om het land op te stuwen in de vaart der volkeren

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  40 MIljoen; is dit serieus? Dat is ongeveer de helft van de Duitse bevolking!
  Waar moet dat luie gespuis gehuisvest worden??????
  Wie betaalt hun vreten?
  En die lui fokken ook nog eens als dolle ratten!!!!!!!!!!!!

  Ik weet zeker dat de ‘importeurs’ van die rampzalige ellende er geen privé cent in willen steken en dat ze er niet één in huis nemen!

  Ik blijf het zeggen: het is één vuil duivels vooropgezet plan om ons te vervangen door die rif-apen! En ‘vervangen’ betekent: uit de weg geruimd, plaatsmaken voor ‘vluchtelingen’!

  Like

 15. Pingback: 40 miljoen nieuwe asielaanvragen voor Duitsland in 2016 verwacht | Nikontino's Blog

 16. An Lathouwers zegt:

  Helemaal mee eens. Goed geschreven stukje. De vraag is waarom zegt Duitsland geen nee. Die vraag kan ik heel makkelijk beantwoorden. ..laten we beginnen met de leningen en giften aan Griekenland. Geld willen ze wel hebben van de duitsers maar hun beleid veranderen nee dan wordt bondskanselier Merkel als Hitler met hakenkruizen afgebeeld in hun kranten. Nee tegen asielzoekers zou hetzelfde effect hebben. Maar al te graag herinneren zich mensen de stok en smet uit het verleden om ermee te slaan als ze hun zin niet krijgen. Maar mijn inziens na hebben de Duitsers toch inmiddels bergen aan liefdadigheid gedaan en het mocht toch niet baten. Als Duitsland zo door gaan zijn ze idd binnenkort failliet en waarvoor . ..eerherstel? Nou dat gebeurd toch niet de strontkarr staat toch klaar voor het geval dat de beslissing negatief uitvalt. Ik zou Merkel willen adviseren om nou eens een strakker beleid te voeren en eventuele beledigingen m.b.t tweede wereldoorlog langs haar neer te leggen. Wij in Nederland zijn verbonden aan de Duitse economie. Gaat het Duitsland goed gaat het ons goed. En als het werkelijk mensen in nood zijn prima. .helpen. .maar economische vluchtelingen en leegvreters terug naar eigen land. Ik heb er geen woorden voor als dan ook nog de geboden hulp wordt afgekraakt omdat de voedselpakketten niet helal zijn. Ipv blij zijn met de geboden hulp ook nog babbels hebben. Of je hebt honger of niet. Als je honger hebt eet je …als je een nep asielzoeker bent niet..in boven genoemde termen gesproken. ..het feestje is over..blijven slapen mogen mensen die ook op een bankstel slapen of op een kussen op de grond. ..de kingsize bedden zijn op !

  Like

  • Jaantje zegt:

   Duitsland staat vol met Amerikaans bommen/raketten tuig ze zullen hoe dan ook ten onder moeten gaan.
   Amerikanen blij weer wederopbouw en leningen(Marshallplan in meervoud) en kunnen ze er hun Giga dollar gaten mee vullen.

   Like

 17. Henkie zegt:

  Mijn zegen heb je Europa je hebt het zelf zover laten komen , ga nu maar op de blaren zitten, Europe is FUCKED.

  Like

 18. jo zegt:

  Waarom gaan ze niet naar Egypt of blijven ze niet in Turkey Soedie Arabie Heeft toch ook genoeg plaats en geld en het zelfde geloof.

  Like

 19. Thomas zegt:

  Laten we niet te hard van stapel lopen mensen.

  “40 miljoen nieuwe asielaanvragen voor Duitsland in 2016 verwacht”? Volgens wie dan? Ik zou graag de bron zien.

  En tja, bevolkingsgroepen of ‘asielzoekers’ in het algemeen met sprinkhanen vergelijken, waar hebben we dat eerder gezien…

  Like

 20. Peter zegt:

  Geen halal? Oprotten godverdomme!!! Onze landen , onze wetten !! Vluchtelingen? Nutteloze profiteurs dat zijn ze!! Eruit ermee !!

  Like

 21. Angel Wynton zegt:

  Als het Christenen zijn die op de vlucht zijn pakten ze het wel aan, duidelijker kan NIET, HET ZIJN GEEN VLUCHTELINGEN MAAR JIHADISTEN…dus weigeren die hap!!! En nu niet zeiken wat zegt Angel Wynton? Gewoon de keiharde waarheid, Serische Christenen pakken die hulp wel aan..zelfs die geen christen zijn. Het word nu gewoon op passen en niet meer toelaten. Hier heb je geen paspoort voor nodig zeg ik dan.

  Like

 22. Letty Bruijnesteijn zegt:

  Te gek voor woorden . 😡😡😡

  Like

 23. Kees DOO zegt:

  Laat ze in hun eigen land blijven en IS en ander ongewenste groeperingen onder de voet lopen. Daarna is er werk genoeg in hun eigen land o.a. in de wederopbouw. Jihadisten zijn er hooguit enkele 100.000 den. De “vluchtelingen” hebben de kracht om met 100.000den helemaal hierheen te komen dus kunnen ze die kracht aanwenden om thuis te blijven en daar orde op zaken te stellen. Daar kunnen ze leven in hun eigen kultuur, hun eigen taal, in hun eigen land. De kracht van de massa kan de situatie in eigen land keren. West Europa kan daarbij “HELPEN”. Helpen betekent niet dat West Europa het voor ze doet. HELPEN betekent assisteren. Zoals overal en in alle situaties dienen problemen terplaatse te worden opgelost. Er van weglopen zoals deze emigranten doen veroorzaakt alleen meer problemen. In het thuisland wordt niets opgelost en in West Europa wordt een groot probleem gecreeerd.
  Dit is een NIEUWE GROTE VOLKSVERHUIZING zoals er paar duizend jaar geleden een is geweest. Het was voorspeld. Deze eeuw zouden er problemen uit het oosten komen. Nu hebben we die. Alleen een krachtige daadgerichte politiek kan de ondergang van ons bestel voorkomen.

  Like

  • Pluisje zegt:

   Idd! Hulp heb ik 0 problemen mee ! En volksverhuizing….dat gaat helaas niet want dan gaan mensne van hier ook vechten als een heel volk of meerderen hierheen komen met ziektes gebreken en dat wij weinig tot niks overhouden en boor hun moeten betalen😝

   Like

 24. Sjef zegt:

  Eigen volk eerst ! dan ben ik maar een racist !

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Sjef 27 augustus 2015 om 14:38

   Het is toch de normaalste zaak van de wereld om zo te denken?!
   Waarom mag je bijv. wel opkomen voor de ‘asiel-parasiet’ en NIET voor je eigen bejaarde bevolking?

   Ze staan tegenwoordig rap klaar met het scheldwoord ‘racist’, maar dat is te belachelijk voor woorden! Ik heb helemaal geen hekel aan negers, maar ze moeten hier niet de boel komen uitvreten! Het gaat mij absoluut niet om iemands huidskleur maar wél om de mentaliteit. Zo heb ik bijv. een vreselijke afkeer van iemand met een grote smoel en juist die zwarten lopen altijd te brullen!

   Like

 25. Jan zegt:

  800.000 vluchtelingen zijn geen nationale ramp, het is een kans


  Er komen veel met gaven, met beroepen, die bij ons afwezig zijn en met de wil een leven op te bouwen. Dat moet sterker in het middelpunt komen te staan. Dan zal ook de acceptatie in die delen van de bevolking groeien die het grote aantal vreemdelingen met zorg aanschouwen. Dan heeft de sociale vrede een kans.

  http://www.focus.de/politik/deutschland/fietz-am-freitag/fluechtlingsdebatte-800-000-fluechtlinge-sind-keine-nationale-katastrophe-sie-sind-eine-chance_id_4895285.html

  Like

  • Pluisje zegt:

   En die mensen gaan dan werken als vervanging voor de mensne die nu werken en de werkelozen can nu hebben dan al helemaal geen kans meermeer. Laat me niet lachen meneer Jan

   Like

  • EdJan zegt:

   Jan, als je dit echt meent, ben je zo gek als een deur. Het worden er trouwens nu al 1,1 miljoen. Bewust hierheen gehaald om onze samenleving te ontwrichten en het volk compleet onder de duim te krijgen. Slaap zacht, Jan! Je zult wel in de hemel komen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s