Dat is Duitsland: School voor kinderen met een leerhandicap wordt vluchtelingencentrum

Screenshot_68

“Wij willen les krijgen in onze school”: ouders en kinderen demonstreren op 19 augustus in Heiligenstadt in de Duitse deelstaat Thüringen tegen het feit dat de plaatselijke speciale school een vluchtelingenonderkomen wordt

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw een voorbeeld van de “vluchtelingen-asiel-waanzin”. Men verdrijft benadeelde kinderen uit hun school om er “vluchtelingen” in onder te brengen. Wie probeert om zich hier als gedupeerde tegen te verzetten, wordt onmiddellijk naar de “bruine” hoek verbannen. Maar om de mensen, die zich inzetten voor de gehandicapten, in de extreemrechtse hoek te drukken, is niet alleen brutaal, maar ook een historisch fiasco. Het zou toch bekend moeten zijn wat er tussen 1933 en 1945 in Duitsland met gehandicapte mensen gebeurde, onwaardig leven had men niet nodig. Wie zich inzet voor kinderen met een leerhandicap verdient alle ondersteuning, echter absoluut geen vijandigheid.

Deze leugenachtige “vluchtelingen”- en schijnasielzoekerspolitiek zal deze regering en de gevestigde partijen, met al hun helpers en handlangers, nog met een enorme knal voor de voeten vallen. De burgers zullen zich deze willekeur van politiek en autoriteiten, dit oneigenlijk gebruik en de verspilling van belastinggeld, de verpaupering van tot nu toe goede woonomgevingen, de toename van de criminaliteit en het geweld enz. niet meer lang laten welgevallen.

Zoals Bismarck het al zo raak verwoordde:

“Het moet eerst heel slecht gaan met ons Teutonen, voordat we moed hebben. Zolang we nog iets te verliezen hebben, zijn we bang; als we helemaal uitgekleed en afgeranseld zijn, dan is iedereen een leeuw.”

(Bron: “Welt Online”)

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “Janina”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Dat is Duitsland: School voor kinderen met een leerhandicap wordt vluchtelingencentrum

 1. Frerik zegt:

  Het gaat tijd worden dat men de zwaardere methoden gaat hanteren, wapens voor de autochtonen en georganiseerd liquidaties uitvoeren op de verzamelde adressen van de linkse bestuurders , die als eerste dan de zuivering. In gedachten heb ik er al velen vermoord.

  Like

  • Marlies zegt:

   In gedachten volledig mee eens, alleen hoe komen die autochtonen aan de benodigde reële hardware???

   Like

   • jackvdveen zegt:

    Met 1.000.000 mensen tegelijkertijd een staatsgreep plegen.
    Eigenlijk is het vrij simpel! Tegelijkertijd moeilijk met de huidige afluistermiddelen.
    Want voor aanvang zal men reeds een hierarchie voor de nieuwe beleidsmakers opgesteld dienen te hebben. Anders ontstaan er onderlinge twisten.
    Bij overname gaan de wapendepots vanzelf open. Maar waar flikkeren we die rommel naartoe? Wat zullen de criteria zijn? De aanvang, daar zit het hem niet zo erg in, maar het vervolg.

    Like

 2. Jan zegt:

  Nietsnutten, analfabeten, zwervers, criminelen, jihadisten, verkrachters, psychopaten, al dit gespuis wordt binnen gehaald, zal nooit iets presteren en nooit iets van te verwachten, maar van diegenen waarop een staat kan bouwen worden bij het vuil gezet en zullen uiteindelijk ook niets presteren.
  Iedereen gelijk: allen miserabel en tot schooier gedoemd.

  Like

 3. Jan zegt:

  ‘Förderzentrum’. Hoe verzin je dit idiote woord, wat niets anders is dan een opvangplek voor uitschot.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ze doen er verstandig aan om ‘die leeuw’ nu alvast te laten zien. Waarom wachten tot alles overhoop ligt en de samenleving totaal geruïneerd is door die klaplopers? Want het zijn geen vluchtelingen, maar figuren die te beroerd zijn om te werken!
  Dat zou in Duitsland gewoon gezegd moeten kunnen worden. Waarom snoert men de bevolking de mond? Wat zijn dat voor praktijken?
  Ik vind Duitsland momenteel één van de slechtste landen wat asielpolitiek betreft. De autochtone bevolking kan een schop onder hun achterste krijgen (net zoals in Zweden), en de vreemdeling wordt van A tot Z in de watten gelegd.

  Het wordt tijd voor een massale opstand in Duitsland. Laten de Duitsers eens met één mond spreken en hun verdeeldheid opgeven. Duitsland gaat verloren of is al verloren.
  Hoe ziet de Duitser van nu eigenlijk zijn toekomst?

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  Nazi-streken!Overal pakken ze eerst de zwakkeren in de diverse samenlevingen;maar vergeten daarbij dat zij zelf daarna aan de beurt zijn!

  Like

 6. tjonge zegt:

  hoe ironisch, mossels met een iq van een mossel die ze laten verblijven in een school voor kinderen met een leerhandicap.
  .
  willen ze stiekem onbedoeld een signaal afgeven 🙂

  Like

 7. Pingback: Dat is Duitsland: School voor kinderen met een leerhandicap wordt vluchtelingencentrum |

 8. luckybee zegt:

  Dus eigenlijk geen verandering, moslims zijn in het algemeen hersens gehandikapten

  Like

 9. Pingback: Asielzoekers gaan vóór Nederlanders! | eunmask

 10. Pingback: Asielzoekers gaan vóór Nederlanders! |

 11. bigljohn zegt:

  Alhoewel ik geen helderziende ben, is een van mijn voorspellingen al uitgekomen. Men gaat naast de bejaardenoorden ook scholen ontruimen om die te gaan gebruiken voor illegale Moslim migranten. Binnenkort ook in Nederland. Duitsland loopt altijd voorop omdat daar een escalatie plaats vind. De volgende stap is al algemeen bekend. Door de Staat afgedwongen en verplichte opname van die illegale Moslim migranten in ons eigen huis. Mocht de Staat ons niet langer beschermen tegen dat gespuis, word het tijd voor eigenrichting. Compleet met (zware) vuurwapens ! Op de steun van de politie en het leger hoeft men niet te rekenen. In zoverre die dan nog bestaan.

  Like

  • Cathja zegt:

   Die man is behoorlijk de weg kwijt. Hoe denkt hij erover als straks al die vluchtelingen ook hun uitgebreide families laten overkomen? En hoe staat hij tegenover de islam, die beslist dominant zal zijn of worden in zijn dorp? Heeft hij nog oog voor de autochtone bevolking, die al die vluchtelingen (terecht) niet zien zitten?

   Wonderlijke man, die burgemeester. ‘We zijn een rijk land’, zegt hij. Ja, dat wás altijd wel het geval. De Duitse economie deed het goed. Maar dit jaar 800.000 (wie weet zelfs nog meer) asielzoekers opvangen en al hun eisen inwilligen kunnen de Duitse schatkist tot op de bodem leegmaken. En dan hebben we het nog maar niet over de tegenstellingen tussen de asielzoekers en de plaatselijke bevolking. Daar komt spanning van. De burgemeester ziet het blijkbaar allemaal door een roze bril, en denkt dat het straks in zijn woonplaats weer ‘gezellig druk’ gaat worden.

   Hij komt bedrogen uit.

   Like

   • bigljohn zegt:

    ‘We zijn een rijk land’, zegt hij. En als je dan rijk bent, moet je goed opletten dat je geen verkeerde vrienden aantrekt. – Vrienden – die op je geld afkomen en je prompt laten vallen als dat geld op is. Daarna keren ze zich tegen je. Een aloude waarheid !

    Like

   • Republikein zegt:

    Je hebt volkomen gelijk beste Cathja.
    Het zijn vaak ook nog hoogopgeleide sukkels, dat is het rare.
    Zoveel verstand en desondanks zo dom, snappen we het nog?
    Ik al lang niet meer.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s