Marine Le Pen na treinaanval: Bekende radicale islamieten moeten worden uitgezet

Screenshot_2

Marine Le Pen

(Vertaling: E.J. Bron)

Mensen van wie bekend is dat zij banden hebben met radicale islamitische groeperingen moeten uit Frankrijk verwijderd worden en geen toestemming krijgen om terug te keren, zei de leider van het rechtse Front National, Marine Le Pen, nadat een verdachte radicale islamiet overmeesterd werd in een trein.

“Buitenlanders van wie bekend is dat zij banden onderhouden met de radicale islam moeten niet alleen worden opgeslagen in de database van de geheime diensten, maar onmiddellijk van Frans territorium worden verwijderd als zij in Frankrijk wonen. En hoe dan ook mogen zij geen toestemming krijgen om terug te keren”, zei de Franse politica die bekendstaat om haar anti-immigratie standpunt.

Het statement kwam een dag nadat een man, een 26-jarige Marokkaan die al bij de Spaanse autoriteiten bekend was vanwege radicaalislamitische banden, in de sneltrein Thalys werd overmeesterd door passagiers. De man had meerdere wapens bij zich, inclusief een automatisch geweer, en was blijkbaar van plan een bloedbad aan te richten.

Le Pen zei dat in het geval van deze man, Ayoub El Khazzani, de speciale Franse eenheden slecht waren omgegaan met informatie betreffende potentiële veiligheidsdreigingen.

“Het systeem werkt niet, omdat het niet toestaat dat de juiste vraag wordt gesteld: waarom laat Frankrijk een buitenlandse burger binnen van wie bekend is dat hij gevaarlijk en aan een moorddadige ideologie verbonden is”, zei ze.

Bron:
http://www.rt.com

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Front National, gezond realisme, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, Marine Le Pen, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Marine Le Pen na treinaanval: Bekende radicale islamieten moeten worden uitgezet

 1. Sjaak zegt:

  Een kwart van de franse bevolking om precies te zijn !
  WERK AAN DE WINKEL !

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Mevrouw Marine Le Pen Heeft groot gelijk!
  Hoop dat toch zeker meer dan 50 % der Fransen op haar zal stemmen.

  Like

 3. Thoth zegt:

  Mensen van wie bekend is dat zij banden hebben met radicale islamitische groeperingen moeten uit Frankrijk verwijderd worden en geen toestemming krijgen om terug te keren, zei de leider van het rechtse Front National, Marine Le Pen, nadat een verdachte radicale islamiet overmeesterd werd in een trein.(..)

  Ik zou zo zeggen, ALLEN. Van de ‘gematigde ‘ tot extremen. Maar ik neem aan de linkse politici hier niet mee eens zijn en dat Marine het op haar buik kan schrijven. Tot, er weer een nieuwe geweldexplosie plaatsvindt. Welnu – het zal jammer zijn voor de slachtoffers – maar moslims, voer een bloedbad uit, dan zijn we eindelijk van jullie af. Hoe eerder, hoe beter.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Bravo, Marine! Je moest er in het begin even in groeien, maar je islamkritische houding wordt àl sterker geprofileerd! Deze opmerking is 100% terecht!
  Tóch ergens wel wat overgenomen van Geert, denk ik zomaar.
  Iets anders is, of je gehoor krijgt: In elk geval níet van die hitsige tuinkabouter, valt te vrezen.
  Jij moet dan ook op een dag zijn plaats zien in te nemen. Laten we duimen, dat het ooit zo ver komt!

  Like

 5. harry zegt:

  Precies : uitzetten , dat tuig !
  En dan ook iedereen die sympathiseert met dat gajes .
  Daarna ook allen die begrip hebben voor dat tuig .
  Dan allen die die ideologie aanhangen .
  Zal dat even een opluchting geven !

  Like

 6. Je moet gewoon, zoals in de lessen conflictbeheersing wordt geleerd, proportioneel reageren. Dus als er 1 haar wordt gekrenkt een klein model Big One op het gebied waar betrokkene zijn roots heeft. Bij 2 haren de neutronenbom.

  Like

 7. Charles Martel zegt:

  We zijn nog maar aan het begin van de overrompeling.

  Like

 8. Jean zegt:

  Marine, ALLE islamieten eruit is veel beter en geeft een direct resultaat op gebied van veiligheid en leefbaarheid.
  Zwijnen die vrij rondlopen vreten alles weg en zijn gevaarlijk.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Jean als men begint met criminele moslims uit te zetten komt men al vrij snel op een groot gedeelte en al zoekende steeds verder totdat de rest vanzelf vertrekt.

   Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Iedereen moslim is een tijdbom, gewoon iedereen met een strafblad het land uit.
  Het kost veel teveel geld, moeite en mankracht om van iedere haatbaard uit te zoeken in hoeverre deze een gevaar vormt. Zeker wanneer er dagelijks duizenden bij komen.
  Zet ze op het vliegtuig wanneer ze een strafblad hebben, dan is er genoeg bewijs aanwezig dat M of F zich slecht hebben gedragen en een tweede kans verdienen in de zandbak des voorvaders.
  En herstel natuurlijk de grenzen, want nu is het water naar de zee dragen.

  Like

 10. Sjoe! zegt:

  Is het helemaal tolerant?
  En is er niet antisemitisme hier?
  😉

  Like

 11. Republikein zegt:

  Slap verhaal!
  Weg met de pislam, totaal.

  Jean zegt:
  23 augustus 2015 om 21:35
  Mee eens Jean!

  Like

 12. Dot zegt:

  Ah die Marine, altijd politiek correct. Nee, alle moslims met een strafblad, levend van een uitkering of bezoeker van een salafiste moskee standen pede uitzetten !

  Like

 13. Citaat: “waarom laat Frankrijk een buitenlandse burger binnen van wie bekend is dat hij gevaarlijk en aan een moorddadige ideologie verbonden is”. Omdat men een enorme blinde vlek heeft; omdat men niet in staat is zelfstandig onderzoek te doen en na te denken; en omdat men de Islam nog steeds als een ‘godsdienst’ beschouwt.

  Like

 14. Amazigh zegt:

  zijn er dan moslims zonder strafblad?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s