Naar aanleiding van de mislukte aanslag in de sneltrein Amsterdam-Parijs

Screenshot_61

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Schuldig zijn de Europese regeringen, die de islam naar Europa gebracht hebben – evenals de linkse media, die iedere kritiek op deze veroveringsideologie criminaliseren.

Wat er eergisteren in de sneltrein Amsterdam-Parijs gebeurde, heeft niets met “islamisme” te maken. Het is de naakte islam, wiens tronie we weer eens gezien hebben. Feit is: We bevinden ons inmiddels in fase drie van de islamitische Jihad. Met deze fase begint de bloedige, de genadeloze veroveringsveldtocht van de moslims tegen de “ongelovigen”, in wier landen zij – eerst vreedzaam (fase 1 bij tot 5% moslimaandeel), dan met steeds meer politieke eisen (fase 2 bij ongeveer 15% moslimaandeel) – binnendringen, terwijl ze constant hun frase van de zogenaamd vredelievende islam herhalen. Totdat ze zich sterk genoeg voelen om de gewapende strijd tegen de niet-islamitische meerderheidssamenleving op te nemen.

Zo was het in Libanon, zo was het in Kosovo, in Nigeria, in Soedan, in Egypte – en in talrijke andere van de 57 landen die de islam in zijn 1400-jarige bestaan inlijfde bij zijn heerschappijgebied. Journalisten en politici die nu nog onderscheid maken tussen islam en “islamisme” liegen tegen hun volkeren en dienen wegens hoogverraad voor een militaire rechtbank gezet te worden. Ze hadden sinds 9/11 genoeg tijd om het ware karakter van de islam te bestuderen. Deze religie is een gesel van de mensheid. Ze heeft overal daar waar ze heerst ongelijkheid tussen man en vrouw gevestigd, alle andere religies of uitgeroeid of onderdrukt (dhimmi-status) en iedere vrijheid van denken (wetenschap, cultuur), zoals die van de keuze van alternatieve levenswijzen die geen verband houden met de islam, tot doodzonde verklaard.

Tot de dag van vandaag heeft de islam het tot 300 miljoen in naam van Allah gedode niet-moslims gebracht. En staat daarmee eenzaam aan de top van alle totalitaire ideologieën. Gevolgd door de ideologie die met hem een bondgenootschap heeft gesloten om met zijn hulp haar droom van wereldheerschappij te bereiken: het socialisme (130 miljoen in 90 jaar). Islam en socialisme zijn daarom de beide dodelijkste bedreigingen van de menselijke civilisatie. Zij komen met de nationale variant van het socialisme – het nationaalsocialisme – op 500 miljoen in naam van hun desbetreffende ideologie gedode mensen. Beide ideologieën voldoen aan het strafbaar feit van een terroristische vereniging volgens §129a van het Wetboek van Strafrecht en moeten verboden worden. Wie dit niet inziet, heeft het belangrijke principe om te overleven niet begrepen: Geen tolerantie tegenover intolerantie en verspeelt de toekomst van de mensheid in vrijheid en gelijkheid voor de wet.

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, socialisme. Bookmark de permalink .

19 reacties op Naar aanleiding van de mislukte aanslag in de sneltrein Amsterdam-Parijs

 1. Thoth zegt:

  (..)Feit is: We bevinden ons inmiddels in fase drie van de islamitische Jihad. Met deze fase begint de bloedige, de genadeloze veroveringsveldtocht van de moslims tegen de “ongelovigen”, in wier landen zij – eerst vreedzaam (fase 1 bij tot 5% moslimaandeel), dan met steeds meer politieke eisen (fase 2 bij ongeveer 15% moslimaandeel) – binnendringen, terwijl ze constant hun frase van de zogenaamd vredelievende islam herhalen. Totdat ze zich sterk genoeg voelen om de gewapende strijd tegen de niet-islamitische meerderheidssamenleving op te nemen.(..)

  Genaamd de ‘taqiyya’ en daarna, de strijd.

  Like

 2. Jean zegt:

  Al jaren zeg ik, schrijf ik “laten we de veroorzakers van al die ellende aanpakken” dan droogt de rest vanzelf op dus politiekers van hun zeteltjes stampen, van de OCMW’s de deuren sluiten zodra ze geld spenderen aan die vreemdelingen troep.
  De enige positieve daad is die barbaarse perverse troep bestaande uit hoofdzakelijk moslims/islamieten, dus een tuig zonder enig respect, het land uit flikkeren liefst met het dubbele aantal per dag als ze momenteel binnenkomen, daar hebben we toch gvd een leger voor of niet? 😡

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Maar onze verrotte regering heeft wel eerst gezorgd dat niet alleen wij,maar ook ons leger zo goed als ontwapend is!En bovendien verdomd de regering het om ook maar het even welke stap tegen de islamisering te ondernemen!Er zal dus eerst een coupe gepleegd moeten worden!En dan nog zit je met het gegeven dat de mossels meer zware wapens hebben dan wij en ook nog eens een keer totaal geen scrupules hebben!

   Like

 3. Charles Martel zegt:

  Zwaarbewapende allaaah akbar strijder overmeesterd door onbewapende Amerikaanse kuffar! Wat een vernedering! Iets om te laten duiden door taqiyya Jahjah.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Nee, Nee, het was vast een verwarde man. 🙂

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  Er is geen enkele zinnige reden om die extreem psychotische ideologie niet te verbieden. Het is de meest makabere uitvinding die de mensheid ooit heeft gedaan, en waaraan de mensheid ten onder gaat indien onze politici niet dezelfde moed opbrengen als die Amerikaanse kuffar!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Journalisten en politici die nu nog onderscheid maken tussen islam en “islamisme” liegen tegen hun volkeren en dienen wegens hoogverraad voor een militaire rechtbank gezet te worden.
  Deze Landverraders dienen dan wel de doodstraf te krijgen wegens het opzettelijk in levensgevaar brengen van de bevolking en collaboratie met de vijand !

  Like

 7. topsporter zegt:

  De koran en de hadith vergiftigen een samenleving.

  Like

 8. Breget zegt:

  Laten we nu naar oplossingen zoeken kunnen de Europese legers deze oorlogszuchtigen nog terug drijven naar hun eigen landen ,die door onze regeringen zijn ontdaan van hun wapens die in schrikbarende hoeveelheden bij de vijand zijn aangeboden en wel door VS.en anderelanden .

  Like

 9. jowitteroos zegt:

  …………… iedere dag via b.v. you tube, een alternatief journaal brengen een idee??

  Like

 10. ildiko zegt:

  En nu begrijp ik waarom hier de zo goed geïntegreerde moslima’s hun hoofddoeken niet af willen doen. Ze worden ze door fanatici Allah hakbaars bespaard, en wij niet. Gisteren op strand van Egmond, moslima’s onder doeken,in burqinis aan, terwijl de moslim mannen lekker naar alle blote vrouwen kijken en Arabisch opmerkingen maken, Als vrouw in je eigen seculiere land voel je niet meer veilig, bedankt politiek correcte idioten.

  Like

 11. ildiko zegt:

  correctie : Hier die zo goed geïntegreerde…… Zo worden ze door

  Like

 12. Jaantje zegt:

  Trein vol met mensen en precies 2 Amerikanen en een Brit die de terrorist aanpakken.
  Nou dat gaat gebruikt worden (zijn in Syrië ook vazallen) om daar de bevolking te bombarderen
  arme bevolking en Assad.

  Like

 13. Jan zegt:

  Vrouw meende serieus dat de staat haar tegen islamitisch geweld zou beschermen

  ‘Personeel Thalys liet ons aan ons lot over’

  Het personeel van de Thalys-trein waarin vrijdag een aanslag is verijdeld, heeft alleen zichzelf in veiligheid gebracht en niets gedaan om de passagiers te beschermen. Dat zegt een Nederlandse vrouw die in de trein richting Parijs reisde. “Ik vind het een kwalijke zaak dat het personeel, zonder enige waarschuwing, zichzelf veilig stelde en ons aan ons lot overliet.”

  De Nederlandse Nicole de Groot zag rond 18.00 uur het personeel door haar coupé naar het einde van de trein rennen. “Daar gingen ze een deur door en die ging dicht.” Nadat een passagier had geroepen dat iemand aan het schieten was, raakten de mensen in de coupé in paniek. “Iedereen rende snel in de richting waar de personeelsleden waren verdwenen. De deur bleek echter gebarricadeerd. We bonsden op de deur, maar we kregen geen gehoor.”

  De Vakbond voor Rijdend Personeel (VVMC) wil niet op deze kwestie ingaan en verwijst naar de NS. Een woordvoerder van het spoorbedrijf wil niet ingaan op berichten dat het personeel zich verschanst zou hebben en verwijst daarvoor naar Thalys.

  verder op: http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/4127570/2015/08/23/Personeel-Thalys-liet-ons-aan-ons-lot-over.dhtml

  Like

 14. Thoth zegt:

  Zoals de jihadist die de Thalys een bloedbad wilde aanrichten. Hij gaf nu aan dat hij een ‘overval’ wilde plegen. Yep, ‘taqiyya’ is op zijn lijf geschreven…

  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/08/thalysverdachte_het_was_een_ov.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s