Sneltreindader geïdentificeerd. Nu knutselen de media en de politici opnieuw aan hun these van de zogenaamde “individuele dader”

Screenshot_75

Ayoub El Khazzani was geen individuele dader. Hij handelde, net zoals miljoenen “individuele daders” voor hem, rechtstreeks in opdracht van Allah en Mohammed

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Een individuele dader is iemand die alleen, zonder contact tot een organisatie en zonder opdracht door een derde handelt. Daarmee zijn die islamitische Jihadisten die alleen handelden GEEN individuele daders, zoals de media (meestal linkse) en politici (links, ignorant of laf) ons willen doen geloven. Want deze Jihadisten mogen dan wel in hun eentje gehandeld hebben, maar ze staan in nauw contact met een organisatie (de islam) en handelen in de directe en voor iedereen na te lezen opdracht van een derde (Allah en Mohammed).

Ik wil hier niet opnieuw in detail ingaan op de 2017 passages in de koran en de nog eens 1.800 passages in de Hadith, ik wil niet de honderden fatwa´s en duizenden preken in de moskeeën van deze wereld citeren, waarin moslims op het bevel van Allah, hun allerhoogste, en Mohammed, de in hun ogen “beste van alle mensen”, getrimd worden, waarin samenvattend wordt gezegd: “Dood alle ongelovigen van deze wereld!” Want dan pas, als de wereld alleen nog bestaat uit streng gelovige moslims, dan – aldus de leer van de islam – zou de eeuwige vrede op aarde (“Dar al-Islam”) intreden.

Wie dit selectieve dodingsbevel van de islam nu nog steeds betwist, heeft of nooit de koran gelezen – of telt tot die gevaarlijke soort van misleiders, waarvoor de islam een eigen woord – “Taqiyya”- heeft. Iedere moslim weet dat hij ongelovigen moet misleiden en beliegen voor wat betreft de ware bedoeling van de islam. Want Allah hoogstpersoonlijk staat zich erop voor de “beste listensmid” te zijn (koran, soera 3, vers 54).

Dat het politieke establishment bijna krampachtig vasthoudt aan zijn leugen van de “individuele dader” heeft zijn redenen: zonder deze leugen zou zijn hele constructie van de zogenaamd vreedzame islam als een kaartenhuis in elkaar donderen en vooral zijn misdadige immigratiepolitiek (90% van de immigratie in de EU sinds de jaren-90 is islamitisch; de afgelopen vier decennia kwamen er 50 miljoen moslims op uitnodiging van Europese regeringen naar Europa) zou het politieke establishment (partijen, media, grote delen van de kerk) als datgene ontmaskeren wat hij is: een doodsvijand van de Europese civilisatie en de volkeren van Europa. Het wordt tijd dat de Europese volkeren opstaan tegen hun onderdrukkers en hen voor eens en voor altijd de woestijn in sturen.

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Counterjihad, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Sneltreindader geïdentificeerd. Nu knutselen de media en de politici opnieuw aan hun these van de zogenaamde “individuele dader”

 1. koddebeier zegt:

  Hoezo de zogenaamde “individuele dader”, zijn de verwarde mannen soms op ????
  ‘Beste’ politici, niet alle burgers hebben een IQ van 30 !!

  Like

 2. luckybee zegt:

  Verbaasd onze elite politiekers en journalisten niet dat al deze individuele daders allemaal moslim zijn?

  Like

 3. BertG. zegt:

  De man beweert ook dat hij de wapens die hij bij zich had, te hebben gevonden in een park in Brussel. Hij was alleen van plan geweest om passagiers met de wapens te bedreigen en ze te gebruiken om het raam kapot te schieten om te kunnen ontsnappen na zijn daad, zegt hij.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/08/thalysverdachte_het_was_een_ov.html

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  ……..En hoe vreselijk verraderlijk taqiyya is blijkt wel uit het feit, dat zelfs sommige reaguurders van DIT blog enige tijd geleden nog in de val dreigden te trappen door een Aboutaleb voor één van ‘de beteren’ aan te zien. Ik bedoel maar: Dan kun je wel nagaan in welke mate dat gevaar op de loer ligt voor argelozer geesten van wie er helaas tàllozen bestaan.
  En natuurlijk kun je ervan uitgaan, dat verreweg de meesten de koran nooit gelezen hebben, maar dat is niet de voornaamste oorzaak; dat heb ik bijvoorbeeld zelf óók niet. Veel belangrijker is, of je open staat voor de realiteit. -En dan niet de oppervlakkige, maar de díepere realiteit.
  Maar juist dat laatste ontbreekt al te vaak nog.En dàt maakt helaas de massa zo stékeblind.

  Like

  • Jean zegt:

   Theresa, die Marokkaan in Rotterdam zal snel uit zijn schelp komen als hij nog meer soldaten kan onderbrengen in woningen die normaal voor ONZE bejaarden zouden zijn…
   Dat krijg je nu met ‘vreemdelingen stemrecht’. Een van de grootste vuile wetten in Europa opgelegd door islam reetlikkers.

   Like

  • Pegidafan zegt:

   Snap wat je bedoeld Theresa Geissler , aboutaleb en marcous zijn sluwe gevaarlijke vossen. marcous , er moeten meer marokanen bij de politie en geheimedienst , zou je hem niet. LEVENSGEVAARLIJK.

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  Geef toch eindelijk eens toe dat die hele gore islamitische kliek uit een bende levensgevaarlijke moordenaars bestaat! De ‘gematigden’ onder hen moorden niet zelf, maar juichen dit wél toe!
  Kortom: de hele islam is duivels!

  Like

 6. Thoth zegt:

  B.v. de jihadist die in de Thalys een bloedbad wilde aanrichten. Hij gaf nu aan dat hij een ‘overval’ wilde plegen. Dus ja, ‘taqiyya’ is op zijn lijf geschreven en uiteraard geloofde z’n ‘verdediging’ hem.

  Like

  • Thoth zegt:

   Jawel, zijn vader, een ‘gematigde’ moslim zei het volgende : “Hij was een goede jongen, werkte hard”. Dat moet wel als negen patroonhulzen hebt voor de mitrailleur, een pistool en vele messen…

   Like

 7. Scheerzeep NU zegt:

  God kan niet liegen, Hij kan zichzelf niet verloochenen.

  Numeri 23:19
  God is geen man, dat Hij liegen zou,

  Psalmen 89:36
  Nooit zal Ik tegen David liegen!

  Titus 1:2
  in de hoop op het eeuwige leven, dat God, Die niet liegen kan, vóór de tijden der eeuwen beloofd heeft. En Hij heeft op de door Hem bestemde tijd Zijn Woord geopenbaard,

  Hebreeën 6:18
  opdat wij door twee onveranderlijke dingen, waarin het onmogelijk is dat God zou liegen, een sterke troost zouden ontvangen, wij die bij Hem de toevlucht genomen hebben om de hoop die voor ons ligt, vast te houden.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  “lone wolf”
  “verwarde man”
  “individuele dader”

  Like

 9. Jean zegt:

  Die Marokkaanse vuiligheid had honger en was van plan de mensen geld af te nemen om eten te kopen?????? aldus madame bef. Van lullen gesproken, ik snap niet dat dergelijk ziek brein advocaat kan blijven????? mar ja “wiens brood men eet diens woord men spreekt” en dat passen die mediageile idioten steeds toe.
  Zoals Marine Le Pen zegt en wij reeds jaren zeggen “smijt die vuiligheid uit Europa met het label om zijn nek ‘persona non grata'” dan wordt een grote dienst bewezen aan de Europese bevolking.
  Die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam wordt door zowat 75% Europeanen gehaat want het IS een smerige perverse idioterie.

  Like

 10. Pegidafan zegt:

  Als er mensen zijn die echt verward zijn ,zijn het de politisie van Nederland . Die blijven denken dat we hun landveradende leugens blijven geloven. Nou heren cq sukkels, we hebben jullie nog nooit geloofd . Want politiek bedrijven is liegen , misleiden , veraden , graaien , volksverlakkerij , en bij de huidige kliek ook nog LAND EN VOLKVERADEN .

  Ook al weten we dat wat er gebeurd heeft te maken met de nwo en de bilderberg , waarom zou je willen dat je eigen land en je werelddeel in puin gaan en het volk geelimineerd wordt . Want daar draaid het volgens mij op uit . Denk niet dat het er gezelliger op wordt met al die asosielen .
  Wie ruild er nou zijn keurige bevolking in voor barbaren , koppensnellers , opblaasgelovigen , homoflatwerpers , vrouwenstenigers ,klitorissnijders , voor vrouwen lopers (10m) , boerka(pers) ,
  vliegtuig tegen een berg aan vliegende zelfmoordenaar(s) , door winkelstraat scheurende killercoureurs , charlie afschieters . Maar voor de rest zijn het wel vredelievende mensen hoor of weten jullie nog iets?

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Ik kan haast niet geloven dat er mensen zijn die zo denken. Iedereen heeft internet en velen kunnen ook Engels etc, lezen.
  Ik kwam hier gisteren diverse sites tegen met bewijzen (o.a. facebook etc. ) foto,s waarop hij met vrienden staat….bewapend. Z,n sympathie voor de radicale islam, etc, etc.
  Dan moet je toch wel onnozel zijn om de politiek/media-leugens te geloven van de “lone-wolf”.
  ……………
  142 artikelen over de Thalys uit de media

  http://news.google.com/news/story?ncl=dXSBfc5NwG92KfM54Yinteq_erv2M&ned=fr&topic=h

  (p.s.: volgens de vader van de “lieverd” is het een heel lieve,beleefde jongen en bovendien een harde werker. Praat nooit over politiek en houdt van footbal en vissen )
  `Volgense hem toegewezen advokate was hij “STOMVERBAASD” over alle commotie en zei dat er in wezen “niets gebeurd was”.
  interview =
  http://france3-regions.francetvinfo.fr/

  Like

 12. Dit is een false underbroekbom aanslag zoals in dat vliegtuig met die verwarde vent die z’n lul per ongeluk in de fik stak met een voetzoeker, overweldigd werd door helden en waarna er plotseling in de hele wereld nieuwe electronische doosjesgluurdingen op vliegvelden werden geplaatst. Volgende week moeten alle treinreizigers door een toevallig weer onmiddellijk leverbare gluurinrichting en worden alle lekkere wijvon in diverse poortjes betast. Ik zeg het u, wat we hier de laatste jaren zien is de Grootste Rooftocht Aller Tijden. Graas smakelijk verder, O Schaapsel, tot gij in de winter wakker schrikt zonder vacht.

  Like

  • Pegidafan zegt:

   Daar ben ik het mee eens dit is wel te sullig voor woorden he. Net wat je zegt Breinbrouwsel , ze willen ons overal en altijd kunnen controlleren en volgen . Precies zoals je zegt nu hebben ze weer een excuus om overal op en om stations camera’s op te hangen en plaatsen . Big Brother is watching you ,Orson Wells 1984 is waarheid geworden.

   Like

  • Mart. zegt:

   En zònder harsens….maar die hebben ze tòch al weinig.

   Like

 13. wout eenhoorn zegt:

  Als we nu eens alle menen die dit in ,,hun” krantje lezen hun abonnement opzeggen komen we misschien een klein stapje verder.

  Like

 14. wout eenhoorn zegt:

  we is te veel. Sorry

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s