Truck met “vluchtelingen” rijdt door blokkade

Screenshot_7

WELS – Een kleine vrachtwagen met in het laadruim twintig vluchtelingen is zondag door een politieblokkade gereden toen die werd achtervolgd door agenten vlakbij de Oostenrijkse plaats Wels. De chauffeur negeerde een stopteken tijdens een reguliere verkeerscontrole en reed even verderop door de versperring.

De bestuurder van de truck nam de benen toen hij tot stilstand was gekomen, maar kon al snel worden ingerekend. Toen agenten de laadruimte open maakten vonden ze twintig mensen, van wie nog niet bekend is waar ze vandaan komen.

Eerder op zondag ontdekte de politie elders in het land 38 vluchtelingen uit Irak, Iran, Afghanistan en Syrië in een vrachtwagentje, dat met pech langs de kant van de weg stond.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Tistochwat”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

20 reacties op Truck met “vluchtelingen” rijdt door blokkade

 1. Berthe zegt:

  Het houdt niet op……………niet vanzelf……………..

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Je begint met 20 en voor je het weet, heb je er veel meer.

  http://muizeninhuis.com/huismuis/

  “MUIZENPLAAG: HOE SNEL VAN 2 NAAR 100?

  Begin met 2 baby-muizen, 1 mannetje en 1 vrouwtje. Na 6 weken kan het vrouwtje zwanger worden. Draagtijd is 3 weken en onder optimale omstandigheden kan vrouwtje direct na de bevalling opnieuw zwanger worden.

  Dat zijn al gauw 10 nesten per jaar. Met in elk nest tussen de 3 en 14 babies levert binnen het jaar 1 muizenpaar al gauw meer dan 100den nakomelingen.”

  Like

 3. Torkel zegt:

  Het wachten is op plunderende “vluchtelingen” door de straten van onze steden terwijl de politie toekijkt.

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   Ja, en dan moet het leger ingezet worden, soldaten die heel hard ‘pang pang’ roepen om de plunderende hordes te stoppen.
   Ja, daar heeft de politiek al over nagedacht….

   Like

 4. Jaan zegt:

  Na de blokkade geramd te hebben zijn ze direct naar de gevangenis gebracht en werd hun een hoge rekening gepresenteerd.
  Oh wacht, dit is Europa: Ze werden met een luxe tourincar naar een hotel gebracht en meteen ingeschreven en voorzien van halal voedsel en zakgeld.

  Like

 5. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de telegraaf:

  Scepsis in Kamer over werkgroep

  DEN HAAG –
  De oppositie in de Tweede Kamer ziet niet veel in het voorstel om een werkgroep binnen het kabinet in te stellen die de grote vluchtelingenstroom te lijf moet gaan. De meeste betrokken ministers gaan bekijken hoe het „anders en beter” kan, maar de oppositiepartijen verwachten meer actie.

  PVV-leider Geert Wilders (foto) heeft aangekondigd tijdens het debat met premier Mark Rutte en minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën) een motie van wantrouwen in te zullen dienen.
  PVV-leider Geert Wilders (foto) heeft aangekondigd tijdens het debat met premier Mark Rutte en minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën) een motie van wantrouwen in te zullen dienen.

  PVV-leider Geert Wilders is het meest uitgesproken: ,,Wat een incompetent en zwak gedraai.” D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma noemt het ,,een voorstel uit verlegenheid. De VVD wil uit angst voor de PVV niet eens nadenken over manieren om de migratie in goede banen te leiden. Die politieke opstelling van Rutte en de VVD verlamt het kabinet.Teleurstellend dat het kabinet zich zo passief opstelt.”

  Linda Voortman van GroenLinks verwacht niet veel van de werkgroep. ,,VVD en PvdA zijn het niet met elkaar eens over een oplossing en komen nu met een commissie zodat ze niet nu meteen iets hoeven te doen.” Ze vreest dat het kabinet de werkgroep gebruikt om voorlopig geen werk te maken van concrete voorstellen die nu al op tafel liggen.

  CDA’er Peter Oskam stelt dat het kabinet de problemen met asielzoekers heeft onderschat en nu achter de feiten aan loopt. Daarom moet de regering alle zeilen bijzetten, vindt het CDA. ,,Een taskforce kan hier wellicht aan bijdragen”, zegt Oskam. ,,Maar de aanpak mag niet versnipperd raken over allerlei bewindspersonen en ministeries.”

  SP-Kamerlid Sharon Gesthuizen staat welwillend tegenover het voornemen van het kabinet, maar is niet gerust op de uitkomst. ,,Waar ik een beetje bang voor ben is dat het er weer op neerkomt om mensen zoveel mogelijk buiten te houden.” Ze wil daarom dat het parlement ook zelf een werkgroep instelt.

  Minister Lilianne Ploumen (Ontwikkelingssamenwerking) kwam zondag met het voornemen in het tv-programma Buitenhof. Regeringspartij PvdA steunt het voorstel. ,,Gezamenlijke inspanningen zijn nodig om deze humanitaire crisis aan te pakken”, zegt Kamerlid Attje Kuiken.

  Like

 6. Sjoe! zegt:

  Waarom schieten de moffen niet?

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  De volgorde is dus: 1. muizen, 2. konijnen, 3 moslims. O ja, de politie kijkt dus toe terwijl vluchtelingen plunderen. Ja, ja. En wij, wij kijken al heel lang toe hoe Nederland naar de bliksem wordt geholpen door links tuig in Den Haag.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 8. luckybee zegt:

  Karel Martel heeft de Toenmalige Kalief AbdelRachman Al Ghafiqui morsdood gemaakt, dat kunnen wij nu ook doen toch?
  http://www.isgeschiedenis.nl/militaire-confrontaties/slag-bij-poitiers-confrontatie-tussen-het-christendom-en-de-islam/
  Toen was de macht van de Arabieren gebroken en konden wij west Europeanen ons tot een machtige Franken rijk ontwikkelen.

  Like

 9. ieznogoedh zegt:

  Als deze muizenplaag ervoor zorgt dat de bevolking eindelijk eens wakker wordt, dan moeten we het voordeel bij dit grote nadeel maar proberen te zien.
  “Onze” politici zullen echter niet wakker worden. Er is inmiddels een werkgroep van de “deskundigen” onder hen, zodat de rest rustig verder slaapt.
  Blijft dat op een gegeven moment er wel een flink aantal muizenvallen nodig is.
  Hierbij een clip met een ijzersterk ontwerp:
  https://www.google.de/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=Doris%2C+muizenval

  Like

 10. Jean zegt:

  Vroeger, heel vroeger, ± 70 jaar geleden hadden wij een leger dat bekend stond als ‘defensie’ een leger dat zijn eigen volk beschermde, ik spreek wel over heel vroeger….
  Nu gaat ONS leger naar Afghanistan of naar andere vakantieoorden en worden wij “overstelpt” door de vijand die dagelijks aanrukken met ± 4.000 manschappen, ze gaan ze zelfs ophalen midden op zee, ik spreek hier wel over onze militairen….
  Daar is een woord voor: VERWERPELIJK.
  Op 21 juli staan een massa huichelaars te kijken naar de militairen en ze zijn gelukkig, ze klappen in de handen maar wij, diegenen die datzelfde leger betalen, zien nooit militairen in ons straatbeeld alhoewel hun verdomde taak toch is “eigen burgers beschermen”… 😉

  Like

 11. Immigrantenvideo: Allah Akbar gillende moslims stromen Europa binnen. Kijk dan!

  Wie de emo porno wil geloven die ons dag in dag uit wordt voorgeschoteld door de BBC, de NOS en RTL, zal geloven dat de golven van illegale immigranten die Europa overstromen ‘wanhopigen’ zijn. Ja, zelfs zo wanhopig dat vaders zich met hun baby’s door het prikkeldraad willen wurmen. Niemand lijkt te willen zien dat de werkelijkheid achter deze zogenaamde ‘wanhoop’ hebzucht en veroveringsdrang is. We worden platgelopen.

  Wie wat beter kijkt naar de beelden, ziet dat het allemaal georganiseerd is door militante ophitsers die hun zakken vullen. Mannen blazen op fluitjes. Mannen geven tekens. Mannen met baby’s, kinderen met baby’s dringen zich naar voren waar de politiek correcte camera’s zijn.

  Wie de echte beelden wil zien, de beelden die de BBC, de NOS en RTL ons niet laat zien, moet maar eens hier kijken. In Hongarije. Schreeuwende moslims met moslimvlaggen. Dit is wat ze willen. De desintegratie van het Midden Oosten overplaatsen naar hier. En dan op de puinhopen het kalifaat stichten.

  Bron
  Joost Niemöller

  Like

 12. Pand voor asielzoekers afgebrand in Duitsland

  VLUCHTELINGENCRISIS Een leegstand gebouw waarin asielzoekers ondergebracht zouden worden, is onbewoonbaar nadat het door een brand helemaal vernield werd. Een politiewoordvoerder zegt dat het nog te vroeg is om uitspraken te doen over de oorzaak van de brand. Er valt echter niets uit te sluiten – ook geen brandstichting.
  Het drie verdiepingen tellende gebouw in Weissach im Tal, op een dertigtal kilometer van Stuttgart, stond volledig in brand toen de reddingsdiensten er kort na vijf uur aankwamen. Na ruim een uur had de brandweer de brand onder controle.

  Het gebouw zou binnenkort gerenoveerd worden, maar is nu definitief onbewoonbaar, klinkt het. Het is nog te vroeg om de schade te becijferen.

  De afgelopen dagen kwam het al enkele keren tot zware rellen tussen extreemrechts en de Duitse politie in de buurt van asielcentra.

  Bron
  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2433677/2015/08/24/Pand-voor-asielzoekers-afgebrand-in-Duitsland.dhtml

  Like

  • SeeMore zegt:

   In de MSM lees je dan dat “Linkse” demonstranten werden aangevallen door “Extreem Rechtse”. Het anarchistische rapaille is altijd “gewoon” Links terwijl “bezorgde burgers” direct en onmiddellijk worden weggezet als Extreem Rechts.

   Like

 13. D66: Student, vluchteling en gevangene onder één dak

  D66 denkt dé oplossing te hebben gevonden om wat te doen aan het nijpend tekort aan studentenhuisvesting, vereenzaming van ouderen, integratie van vluchtelingen en re-integratie van gedetineerden. Als het aan de democraten ligt worden die vier bevolkingsgroepen in de toekomst namelijk samen onder één dak gehuisvest.

  Lees ook: Almeers echtpaar woont al maanden in bushokje

  Het Amsterdamse D66-raadslid Reinier van Dantzig zegt in Metro dat hij alleen maar kansen ziet in het aanbieden van woonruimte in ruil voor maatschappelijk werk. “Er zitten niet alleen voordelen aan voor de stad, zoals het beter omgaan met mensen die hulp nodig hebben en de resocialisatie van (ex-)gedetineerden, het geeft studenten ook meer kans op een woning en wellicht een mooie stageplaats”, zegt de politicus. Vluchtelingen leren volgens Van Dantzig zo op “een natuurlijke wijze” de Nederlandse taal en cultuur kennen.

  Lees ook: Studentenkamers duurder en duurder

  Het idee voor het plan, dat D66 binnenkort neerlegt bij de Amsterdamse gemeenteraad, haalde Van Dantzig uit Denemarken.

  Bron

  Spits Nieuws

  Like

 14. koddebeier zegt:

  En het waardeloze zooitje van politici in Nederland en in de Europese Unie kijkt toe hoe hun burgers verzuipen in de ongecontroleerde stroom van gelukzoekers, de toekomstige bezetters van het ‘vrije’ westen !!
  EIS ACTIE van die opvreters !

  Like

 15. SeeMore zegt:

  Als nederige, door honger en ellende verzwakte, vluchteling doe je zoiets…
  Is dus simpelweg een invasieleger dat zich niet meer laat tegenhouden en zich inmiddels letterlijk naar binnen vecht. Helaas hoeven we niets meer te verwachten van de overheid. Klinkt cru, maar onze enige hoop is een groot aantal zeer bloedige aanslagen. Ook en vooral in Nederland. Misschien dat dan het volk het heft in eigen hand gaat nemen en zal vechten voor haar vrijheid.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Misschien dat dan het volk het heft in eigen hand gaat nemen en zal vechten voor haar vrijheid. Misschien wel, maar waarschijnlijk niet. De enigen die zich als eerste gewapend deden en doen gelden zijn de muzelmannen. Een nieuwe soldaat van Oranje, Hannie Schaft, georganiseerde verzetsstrijders ? Ik moet het nog zien !

   Like

 16. Gasso zegt:

  Het lijkt godverdomme wel D-day…………..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s