Wil de Europese Unie opnieuw een totale oorlog?

Screenshot_65

(Door: Arnold Karskens)

Wederom maakt de dosis het vergif

Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië en Marokko weigeren vluchtelingen uit het Midden-Oosten een verblijfsvergunning. Het gevaar voor terroristische infiltratie is erg groot, luidt de motivatie. Ongecontroleerd stromen honderdduizenden migranten het Europese continent binnen. Een buitenkansje voor Islamitische Staat en Al-Qaida. Hun ‘Allahu Akbar’ is het ‘Sieg Heil’ van de 21ste eeuw. Ooit schreeuwde Nazi-Duitsland om de totale oorlog. Een historisch blinde Europese Unie knikt nu ongeïnteresseerd: “Ach, doe maar”. Wederom maakt de dosis het vergif.

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t G.S.)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Wil de Europese Unie opnieuw een totale oorlog?

 1. luckybee zegt:

  De totale oorlog ? was het van Göbels of toch van Allah en Mohammed ?
  8. De Oorlogsbuit (Al-An’faal)
  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 75 strofen.
  39. En bestrijdt hen totdat er geen vervolging is en de godsdienst geheel voor Allah wordt. Maar als zij ophouden dan ziet Allah voorzeker hetgeen zij doen. De laatste zin wordt door de A- HADITH TEGEN GESPROKEN.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  “Het gevaar voor terroristische infiltratie is erg groot, luidt de motivatie.”

  Horen jullie dat, stel criminele eu-dictators?
  Die motivatie komt van de deskundigen op islam-gebied, dus als jullie doorgaan met jullie verwoestende islam-import, is hier zonder enige twijfel sprake van pure kwaadaardigheid:

  EVIL!!!

  Jullie weten donders goed wat jullie aan het doen zijn; jullie zijn de demonen in de hel, maar het enige wat jullie interesseert, is jullie overbetaalde luizenbaantje met de daarbij behorende financiële extra verwennerijen.

  Like

 3. Frans de Wit zegt:

  Die gasten hebben geen eens een Trojan Horse nodig. Maar stel dat het de bedoeling is, wat houden ze dan over aan goedgelovige mensen en hun inkomen van ons ?

  Like

 4. Natie van schapen geregeerd door wolven in handen van varkens.

  Like

 5. Jean zegt:

  Dat wil dus zeggen dat wij EERST de veroorzakers van al die ellende en miserie die zich onder eigen volk bewegen moeten uitschakelen, de grootste bende lafaards zit in Brussel in dat EU gedrocht, die bende leeft op verraad en profitariaat en dat mag nooit onbestraft blijven.

  Like

  • Cathja zegt:

   Hoe zou u dat logge EU-apparaat willen uitschakelen? Achter hen staat weer een nieuwe lichting gelijkgestemden klaar. Dat zien we ook bij onze overheid. Vriendjespolitiek. Wij zouden liever nieuwe, frisse gezichten zien, en geen oud-gedienden. Mensen met een gezond stel hersens, onbesmet met het virus wat in Den Haag rond gaat. Mensen met écht veel kennis van zaken, die ons land deskundig kunnen leiden. Geen ja-knikkers en nee-doeners, waarvan we er al heel wat hebben versleten.

   We moeten het aandurven om de grenzen te sluiten, en lak te hebben aan wat Brussel ons dicteert. Nederland is ONS land, en wij moeten het recht opeisen over het laatste woord als het om belangrijke beslissingen gaat. We moeten, net als in Zwitserland, referenda houden over belangrijke beslissingen. Dát moeten we doen. Een krachtige overheid, die afrekent met al die profiteurs in de asielindustrie. Je hebt absoluut een verkeerde job als je je geld moet verdienen aan ‘vluchtelingen’. Je bent dan partijdig, omdat je in eerste instantie oog hebt voor je eigen bankrekening, in plaats van de veiligheid voor je land en volk.

   Er is nog heel wat werk aan de winkel eer we zóver zijn, beste Jean!
   Áls we ooit zover komen……

   Like

 6. jungleelephant zegt:

  De Eu-dictators,evenals het schorem in ons kabinet horen alleen wat ze horen willen!

  Like

 7. Jaantje zegt:

  Marokko weigert vluchtelingen uit het MO.
  Zelf lopen ze als immigrant/allochtoon de wereld plat.
  Als je alleen al durft te denken :Zijn er veel mag wel MINDER gaan ze huili huili doen.

  Like

 8. Pingback: Wil de Europese Unie opnieuw een totale oorlog? | Nikontino's Blog

 9. ron. zegt:

  Google biderberg groep en coudenhoven kalergi plan.

  Like

  • Dot zegt:

   Precies, het is het goede antwoord, of “ordo ad chaos”, eerst de chaos met de multiculti invasie creëren, gevolgd door de dictatuur van de NWO.

   Like

   • jungleelephant zegt:

    En vecht daar maar eens tegen!Hoe?Dat hij mag rotten in hel!En Merkel en van Rompuy;dat ze hem maar heel snel mogen volgen!Alsmede met de gehele Bilderbergmaffia!

    Like

 10. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s