CARTOON

Screenshot_1

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op CARTOON

 1. luckybee zegt:

  Ik heb een verdacht dat Hillary’s verleden in de Kaukasus lag net als de Moeder van Barack Hussein Obama ??????

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @luckybee

   Ik heb je comments eens even goed aangezien de laatste tijd. Ik krijg de indruk dat je steeds meer andere reaguurders op hun zenuwen gaat werken. Zelfs zó erg, dat sommige van hen wegblijven om comments te plaatsen. Dat kan niet de bedoeling zijn. Daarom heb ik besloten om je een ban te geven. Wat dus betekent, dat u vanaf dit moment niet meer op “E.J. Bron” kunt reageren.

   Webmaster

   Like

 2. Het reisgeld van de Duitse Antifa: met belastinggeld naar de betogingen.

  Denken jullie dat zoiets in ons land onmogelijk is?

  “Think twice!” luidt het Britse gezegde.

  Al eens gedacht aan de Loterij, Koning Boudewijnstichting, via subsidies aan links-culturele organisaties die als dekmantel en doorluiskantoor dienen, …..

  l ruim vijf jaren worden in Thüringen in het oosten van Duitsland verplaatsingen van linkse organisaties betaald/gesubsidieerd met geld uit de deelstaatkassa. Dit leidde tot een parlementaire vraag in het deelstaatparlement in Erfürth. Als genieters van deze steekpenningen kwamen daarbij niet enkel de linkse partijbewegingen als de ‘Junos’ of de ‘Neue Linke’ ten goede maar ook pertinent links-extremistische groeperingen als de ‘Junge Gemeinde’ uit Jena, en de links extremistische Lothar Könige, en/of een organisatie die zijn zetel in Weimar heeft.
  DS-TV (afkorting voor Der Stimme-TV) ging dit misbruik achterna , en laat hierover de NPD mandataris justitie Frank Schwert, alsook de Thüringse deelstaatvoorzitter van de Nationaldemokraten aan het woord komen. >>>> http://nageltjes.be/wp/

  Like

 3. Oh, Nederland is te duur, en het is overbevolkt, en het stinkt naar pis en kots.

  Like

 4. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf:

  ‘Student moet samenwonen met vluchteling’

  Studenten moeten samen gaan wonen met ex-gedetineerden, vluchtelingen en ouderen. D66 in Amsterdam denkt dat dat een goede oplossing is voor vier verschillende problemen in de samenleving. Het huisvestingsprobleem van studenten, vereenzaming van ouderen, integratie van vluchtelingen en re-integratie van ex-gevangenen.
  Studenten zitten te springen om woonruimte en zouden die kunnen krijgen in ruil voor maatschappelijk werk. „Er zitten niet alleen voordelen aan voor de stad, zoals het beter omgaan met mensen die hulp nodig hebben en de resocialisatie van (ex-)gedetineerden, het geeft studenten ook meer kans op een woning”, zegt D66-raadslid Reinier van Dantzig in Metro over het plan.

  Enkelband
  Het idee om ex-gedetineerden en jongeren samen in een wooncomplex te laten wonen, komt uit Denemarken. ,,Dit zou in Amsterdam ook heel goed kunnen werken. Nu worden ex-gedetineerden met z’n drieën in een huis geplaatst waar ze zich soms aan elkaar optrekken, maar elkaar soms ook juist naar beneden halen. Aan studenten kun je je beter optrekken.” Het gaat om gedetineerden die het laatste deel van hun straf thuis met een enkelband mogen uitzitten.
  Verzorgingshuizen
  Daarnaast zouden studenten die woonruimte zoeken in half leegstaande verzorgingshuizen kunnen wonen. ,,Waarom zou je studenten niet een kamer geven in de half leegstaande verzorgingshuizen in de stad?”, vraagt Van Dantzig zich af. ,,In ruil voor vrijwilligerswerk kunnen ze korting op de huur krijgen. Daarnaast zou het voor studenten in de zorg ingezet kunnen worden als (onderdeel van) hun verplichte stage.”
  Veel kamers in verzorgings- en verpleeghuizen komen leeg te staan door bezuinigingen in de zorg.

  Vluchtelingen
  Een ander idee is om jonge vluchtelingen met een verblijfsstatus tussen de studenten in studentenhuizen te laten wonen. ,,De vluchtelingen leren de Nederlandse taal en cultuur zo op een natuurlijke wijze kennen. Het zou fantastisch zijn als ze in een studentenhuis met gezamenlijke voorzieningen terecht kunnen.”
  Ben jij student en zie je het wel zitten om met een oudere, vluchteling of ex-gedetineerde samen te gaan wonen? Mail je reactie met telefoonnummer naar nieuwsdienst@telegraaf.nl of stuur een WhatsApp-bericht naar 06-10039437.

  Like

  • BertG. zegt:

   Een perfecte opleiding om crimineel te worden, ze kunnen zich er helemaal aan optrekken, anders overleef je niet, wanneer je alleen maar vriendelijk blijft.
   Want dat is inmiddels de beste manier geworden om alles voor elkaar te krijgen.
   Schreeuwen, dreigen en eisen stellen, en het wordt ze gratis bijgebracht.
   Nederland bestaat niet meer.

   Like

   • BertG. zegt:

    En zo leren ze ook nog hoe aan wapens moet komen.
    Dat is dan weer meegenomen, want jezelf verdedigen is waar het op neer gaat komen.
    Anders red je het niet meer vandaag de dag.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Inderdaad. Ongelofelijk zoals Pechtholt met die zooi van D66 van de weg af is.
    Als die klootzak ooit MP wordt is Nederland totaal verloren en dreigt er een direct gevaar voor een burgeroorlog.

    Like

   • Jayceeha zegt:

    Nederland heeft opgehouden te bestaan sinds de toetreding tot de Europese vulleshoop..Het ja-knikken is naar Brussel toe.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s