De spanningen lopen op in Zweden

Screenshot_4

(Door: “Fjordman” – Vertaling: “Vederso”)

(Mochten de ZwedenDemocraten in Zweden in 2018 een grote overwinning in de verkiezingen behalen, dan is Fjordman er van overtuigd dat onderstaande elementen hierbij een rol gespeeld hebben).

Eerst de positieve factoren:

1. Dissidenten en onafhankelijke websites hebben het internet en andere media gebruikt om geduldig het verhaal dat door gevestigde media wordt gepresenteerd uit te dagen. Dit proces duurde jaren, maar hun inspanningen worden eindelijk beloond.

2. De enorme omvang van de problemen in verband met de islamisering, het multiculturalisme, de open grenzen en de massale migratie zijn gewoon te groot om te verbergen. Dit geldt voor heel Europa, niet alleen voor Zweden.

Maar er zijn ook een aantal negatieve factoren op te noemen:

Ten eerste: de ZwedenDemocraten wedijveren nu met de grootste politieke partijen wat betreft de grootte, maar tot nu toe alleen in de opiniepeilingen. Dat is niet hetzelfde als verkiezingen.

Ten tweede: zelfs als de ZwedenDemocraten inderdaad in Zweden de grootste partij worden, dan zullen de volgende verkiezingen plaatsvinden in 2018. Dat betekent, minstens, enkele jaren met mogelijk onherstelbare schade aan het Zweedse volk.

Ten derde: geen enkele politieke partij in het Zweden van vandaag de dag is dicht bij een meerderheid van zetels in het parlement. Dat betekent waarschijnlijk dat de ZwedenDemocraten het suïcidale immigratiebeleid van het land niet wezenlijk veranderen, totdat zij er een aantal andere partijen van hebben overtuigd om hetzelfde te doen. Dit zou kunnen gebeuren als de regerende elites onder druk van de kiezers komen te staan. Echter, tot nu toe heeft dit niet plaatsgevonden. In tegendeel, alle andere gevestigde partijen sloten de rijen om de ZwedenDemocraten weg te houden van alle invloedrijke posities.

Ten vierde: in het zeer onwaarschijnlijke geval dat de ZwedenDemocraten een meerderheid van de zetels in het Zweedse parlement krijgen,  zou dat zelfs  niet genoeg zijn. Om het afglijden van Zweden in de afgrond te stoppen, zou het zich terug moeten trekken uit het Akkoord van Schengen en eventueel uit het verouderde Vluchtelingenverdrag van de Verenigde Naties uit 1951.

Tenslotte: om een ​​doeltreffende controle over zijn eigen nationale grenzen en wetten te herstellen, zou het zich geheel uit de Europese Unie (EU) moeten terugtrekken. De leiding van de ZwedenDemocraten heeft tot nu toe niet enige bereidheid getoond om dit alles te doen.

Screenshot_6

Kortom, ik zou een minister-president van de ZwedenDemocraten met een sterk mandaat verwelkomen om eindelijk echt iets te doen aan de op hol geslagen massa-immigratie dat het land destabiliseert. Helaas vrees ik dat zelfs als dit gebeurt, dit zal zijn alsof je tot kapitein van de Titanic benoemd wordt vijf minuten nadat het schip de ijsberg heeft geraakt.(…)

Op 18 augustus 2015 publiceerde in het buurland Denemarken de krant Jyllands-Posten een hoofdartikel over deze kwesties. De krant betreurde het dat veel mensen zich niet meer kunnen herkennen in wat ooit bekend stond als Zweden. Afsluitend met een donkere noot komt de krant tot de conclusie dat tenzij de overheid snel in staat is om greep op de Zweedse immigratieproblemen te krijgen, het eindresultaat chaos en anarchie zal zijn: “De veiligheid van Zweden hangt grotendeels af van de vraag of de regering problemen met politiek kan oplossen. Indien niet, zullen de oplossingen anti-politiek zijn, met andere woorden, bijzonder heftig. Wanneer de machthebbers geen legitimiteit meer hebben, dan dreigt voor de maatschappij een heftig einde. Dit is gebeurd in Syrië, maar het kan ook gebeuren Zweden”. Geschreven op een moment dat Syrië bezig is met een uiterst bloedige burgeroorlog is dit inderdaad een duidelijke waarschuwing. Helaas is het niet onwaarschijnlijk. Op dit moment groeien zowel de “diversiteit”-problemen en de oppositie er tegen. Dit zal in de komende jaren voor toenemende polarisatie zorgen.

Ik wens de beschaafde Zweden, die willen dat het goed gaat met hun land, alle geluk. Ik vrees dat ze het nodig zullen hebben. Maar nogmaals, dat geldt ook voor veel andere Europese landen, waaronder dat van mijzelf.

(Opmerking: Het gehele artikel is te vinden op:)

Screenshot_5

Bron:
http://snaphanen.dk
Auteur: Fjordman

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Zweden. Bookmark de permalink .

9 reacties op De spanningen lopen op in Zweden

 1. Drs.P. zegt:

  Het strerft overal in Europa van de zwaar geschifte guttmenschen en die blijven volledig geschift totdat hun kop eraf gaat (bijv. bij Ikea) en zelfs daar schijnen ze geen probleem mee te hebben!!
  Zweden en trouwens heel Europa is menselijkerwijs niet meer te redden.
  We worden overlopen/overspoeld door hordes nomaden waar niet logischerwijs mee is te praten, terwijl de guttmensch DENKT dat er op onze West Europese manier mee gesproken kan worden.
  Booslim familie clans daar praat je niet mee, of je flikkert ze het land uit of de stengun moet erover.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Drs.P. Als de revolutie losbarst zul je niets meer van die guttmensch horen of zien.
   Het zijn allemaal figuren die niet in de realiteit staan en alleen ’n grote bek hebben als ze denken macht te hebben over ’n slapende massa. Maar als het volk wakker wordt zullen ze vluchten als ratten. Je zult het meemaken.

   Like

 2. Thoth zegt:

  1. Dissidenten en onafhankelijke websites hebben het internet en andere media gebruikt om geduldig het verhaal dat door gevestigde media wordt gepresenteerd uit te dagen. Dit proces duurde jaren, maar hun inspanningen worden eindelijk beloond.

  2. De enorme omvang van de problemen in verband met de islamisering, het multiculturalisme, de open grenzen en de massale migratie zijn gewoon te groot om te verbergen. Dit geldt voor heel Europa, niet alleen voor Zweden.(..)

  Daarom zit ik ook op een onafhankelijke website en draag mij daar mijn mening uit. Ik hoop dat ook dat in Nederland mijn mening wordt vertrouwd en de geïnstalleerde partijen, media worden weggevaagd.

  Like

 3. Jean zegt:

  De Europeanen MOETEN de strijd aanvangen TEGEN alles wat met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam te maken heeft willen we een leefbaar Europa bekomen en…. moeten zich vooral NIETS aantrekken van die EU parasieten, die bende met die jeneverfles hebben ons geen regels op te leggen, die zwijnenstal MOET WEG want die vernietigen Europa en de Europeanen. Het respect voor die lafaards staat op -0.000.001%

  Like

 4. ildiko zegt:

  in zweden leven de meeste idioten. Ze willen daar zwarte pleisters introduceren omdat de witte voor de blanke mensen zijn uitgevonden en dat is discriminerend voor de zwarten. Nog even en hier komt het ook, en mee de zwarte ziekenwagens, zwarte operatiekamers zwarte dokter pak enz.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Inderdaad: een belangrijk deel van problematiek die Fjordman hier opsomt is een exacte kopie van die, waarmee onze eigen PVV te maken heeft.
  Het verschil met Zweden is welis waar dat dat land in nog sterkere mate in de goedmenschelijkheid getuind is, maar in principe zitten we nog steeds allemaal in hetzelfde (EU)schuitje……..

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Ik denk dat er in Zweden geen democratische oplossing gevonden kan worden voor de eliminering van het immigrantenprobleem. Dat wordt daar burgeroorlog! Zo zeker als wat.

  Like

 7. Jan zegt:

  Spanningen hebben in Michigan kookpunt bereikt. Geitenneukers willen Amerikanen inwrijven dat zij 2977 Amerikanen op 9/11 hebben vermoord. Houden ramadanvreetfeest op deze dag. Dhimmies stemden direct toe.

  The Democratic mayors of two Michigan cities plan to celebrate September 11th this year by honoring Sharia and hosting their “9th Annual Ramadan Unity Dinner.”

  Ramadan ended in July, but the Islamic Society of Greater Lansing has scheduled its dinner at the city-owned convention center on the very day when 19 Muslim terrorists killed 2,977 innocent victims at the World Trade Center, the Pentagon, and three crashed airliners, 14 years ago.

  In an almost unbelievable act of callousness and dishonor of those victims, Mayors Virg Bernero and Nathan Triplett of Lansing and East Lansing, respectively, will host a dinner themed “Hope, Not Hunger.” The event’s poster features an Islamic crescent and a skyline of mosque-styled buildings.

  http://www.bizpacreview.com/2015/08/24/outrage-spreads-as-cities-plan-ramadan-dinner-celebration-on-911-242278

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s