ONSCHULDIG NEDERLAND

Screenshot_17

Palmpasen in de zestiger jaren . . .

(Door: “Driek”)

Zojuist komt het bericht tot mij dat de Italiaanse Marine wederom drieduizend drenkelingen heeft gered uit de wateren der Middellandse Zee. Directeur Amnesty International in de gestalte van pluimstrijker Eduard Nazarski, die jaarlijks € 127.644,- verdient, wrijft zich vergenoegd in de handen. Want al die goudzoekers moeten straks worden voorzien van voedsel, medische verzorging, traumahulp en juridische bijstand. Anders raken ze ontstemd. Voordat je het weet gaan ze muiten. Maar, spitse lezers van deze rebelse site van E.J. Bron – een vraag die mij dagelijks teistert –  waarom kunnen wij niet terug naar die onschuldige tijd van weleer? Want als wij die duivelse gezanten van Mohammed het land uit flikkeren en al die weerzinwekkende moskeeën afbreken of er fijne sportaccommodaties van maken, kortom: die hele afschuwwekkende islam voorgoed uit ons leven verbannen, misschien, ja heel misschien komen dan die onschuldig ogende zestiger jaren weer terug.

En nog hoop ik eenmaal de dag te prijzen
voordat de avond hem heeft achterhaald.

Maurits Mok

Wat belet ons onvervaard op te marcheren naar de paleizen waarin de Machtigen der Aarde hun duistere plannen smeden? Want, let wel, op snelle schreden nadert het Apocalyptisch moment dat de lichten doven. En onze vileine bewindslieden met hun geestelijke middelmatigheid zullen dan hun hoogmoed neersmijten en vluchten naar veiliger oorden. Het zijn verre van nobele geesten. Spitsboeven zijn het. Normloze praalhanzen. Dank zij deze smiechten gaan wij straks allen gekleed in schamele dracht. Den ijzeren bedelnap rammelt alreeds zijn povere opbrengst.

Want het duizendkoppig gevaar der haat predikende bedoeïenen, die in hun heidense tempels hun opruiende apekool uitschreeuwen tot het zooitje imbecielen in djellaba, neemt met den dag toe. Ik heb hier vaak genoeg voor gewaarschuwd. Ook onze bewindslieden heb ik al geruime tijd geleden op deze site de wacht aangezegd. Doch deze schransende lakeien van Brussel horen nog steeds niet het luiden van de stormklok. Onverstoorbaar werken zij aan de vernietiging van ons vaderland.

Natuurlijk waren wij allen zeer verheugd Koning Alexander, vergezeld van Koningin Maxima, de prinsesjes en prinses Beatrix, te aanschouwen als roerganger van de Groene Draeck. Met vastberaden trek op zijn Koninklijk gelaat beroerde hij het stuurwiel. Maar wat hebben wij daar aan? Dat schip is betaald van ons belastinggeld. Mooi weer spelen van andermans centen. Ja, zo kan ik het ook.

Ach, lezers, ik kan wel aan de gang blijven. Voor de ongelooflijke armoezooi waarin ons land door toedoen van een stel onbenullen is vervallen, daarvoor zijn geen woorden te bedenken. Wij moeten maar pal blijven staan voor Geert Wilders. Ik zie hem nog niet als de redder des vaderlands. Doch in zijn rol als strijder voor het Vrije Woord boekt hij voortgang. Hij is onze laatste strohalm. Want anders gaan wij voorgoed ten onder in het islamitisch hellevuur. Ik wens u allen nog een fijne dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Nederland. Bookmark de permalink .

38 reacties op ONSCHULDIG NEDERLAND

 1. Mowdes zegt:

  Ik sla de trom, stroomt samen, wij zijn velen.
  Mijnwerkers komt met bijlen en houweelen,
  Gij boeren scherpt Uw zeisen en Uw grepen,
  Matrozen neemt de haken van Uw schepen,
  En jagers laadt met scherp Uw jachtgeweren,
  Wij zijn de laatsten en wij moeten ’t keeren.
  Boven den knoet verkiezen wij den dood.
  Wordt wakker, want de nood is groot.

  Like

 2. Willie zegt:

  @ Driek : ik vrees dat we t volgende nog veel zullen mogen brengen

  Like

 3. Luc zegt:

  ik heb maar 1 vraag, Hoe?
  tenzij je resoluut voor geweld kiest is dat de enige vraag die ik kan bedenken, mijn steun en handen heb je al.

  Like

  • Ivanneau zegt:

   Niemand van ons wil geweld gebruiken. Maar je kunt wel anticiperen op hun afkeer. Ik ben er nog steeds verbaasd over dat er zo weinig op het idee komen. Je hoeft je er niet eens voor te organiseren. Het kunnen allemaal ‘lone wolfs’ zijn zoals onze overheid deze tegenwoordig overal ziet. Maar misschien moet je daarvoor op het platteland wonen waar je regelmatig een vleugje van deze knorrenburgsoep meekrijgt. Protesteren en demonstreren heeft in mijn ogen weinig zin. Het ‘gepeupel’ telt in de ogen van de ‘elite’ gewoon niet mee. Het enige wat die mogen is betalen en hun bek houden. Onze overheid en Brussel gaan dit echt niet oplossen. Sterker nog ze doen hun uiterste best om het probleem te verergeren en ze laten de autochtone bevolking gewoon in het probleem stikken. We zullen het dus zelf op moeten lossen en misschien eens nadenken over wat Aristocrateles 2500 jaar geleden al filosofeerde:
   Wij hebben geweldige beesten die we ook nog graag eten,
   Ze zijn niet heel erg klein maar knorren tevreden en fijn,
   Onze vrolijke vrienden willen er echter niets van weten,
   Het heeft iets met rein maar mogelijk doen ze aan de lijn.
   Dus wil je van onze vrolijke vrienden af,
   Deel dan eens iets uit, dat vinden ze best wel maf.

   Like

 4. Tom zegt:

  Luc,

  Precies. De vraag ‘hoe?’kan dan ook achterwege blijven. Je eigen conclusie zegt het al. Het zal dan ook de enige wijze zijn die op korte termijn verandering kan brengen.

  Like

 5. Irene zegt:

  Mijn vraag is of Pegida Nederland misschien een symbool heeft waarmee wij ons af kunnen zetten tegen de hele bezettingsproblematiek die nu aan de gang is.
  We moeten de straat op en protesteren.
  We moeten laten zien dat we deze bezetting niet pikken, onder geen beding. Ook niet omdat ‘de regering’ het goed vindt.
  Want het land is van ons en wij, het volk bepalen wat er gebeurd. Liever geen regering dan zo’n regering die ons land naar de godverdommenis laat gaan.
  Permanent protest door het dragen van een symbool
  en georganiseerd protest in het weekend. Nos gebouw, tweede kamer,… vul maar in. We gaan ervoor !!

  Ik was zondag op Sail met mijn Pegida bordje. De eerste stap is gezet.
  Maar handig was mijn bordje niet; ik kreeg een lamme arm en het bordje ving te veel wind.
  Ik wil best met een wake-up tekst lopen op straat, maar weet het niet goed aan te pakken.

  Wellicht dat Pegida mij kan helpen, of andersom dat ik Pegida kan helpen.
  We moeten wat doen, we zijn het verplicht aan degenen die ons land hebben opgebouwd, en aan degenen aan wie we ons land achterlaten.

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Driek:

  “Want als wij die duivelse gezanten van Mohammed het land uit flikkeren en al die weerzinwekkende moskeeën afbreken…”

  Dat is nou juist het struikelblok, Driek. Want als jij een oproep doet om ermee te beginnen, melden zich vijf, of misschien wel tien vrijwilligers. Het wordt een ander verhaal als alle mannelijke PVV-kiezers zich melden. Dan veeg je in één dag of nacht de hele rotzooi schoon. Maar ja, die moeten de vakantiefoto’s nog inplakken, de auto wassen, de hond een beurt geven, GTST kijken, etc.

  Ik heb al eerder gezegd, dat ik wacht op de bouwvakkers die met shovels en sloopkogels die moskeeën gaan afbreken. En als de hele bouwvak actie gaat voeren, (Niet zoals ze nu doen voor hoger loon, wat betekent dat ze niets doen. Dat is hun opvatting van actie) en aan de slag gaat, wil ik zien wie of wat ze tegenhoudt. Als er een vigilante groep gevormd moet worden, zeg het maar, ik loop vooraan.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Driek zegt:

   J. C. Th. Köhler zegt: Want als jij een oproep doet om ermee te beginnen, melden zich vijf, of misschien wel tien vrijwilligers.

   Dank voor uw reactie, beste meneer Köhler, maar ik doe geen oproep, ik schrijf een artikel. Meer niet. Ik ben te oud voor de barricaden. Heb er ook geen zin in. Die Nederlanders zoeken het maar uit.

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Driek,

    ik was misschien niet duidelijk, maar ik schreef en bedoelde ALS jij een oproep doet. Dus: STEL dat jij een oproep doet. Dan zou… etc. Het doen van zo’n oproep is volstrekt zinloos, want je krijgt de meute toch niet van z’n luie stuiver.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

 7. delamontagne zegt:

  De foto lijkt mij jaren 50. Met ,t woord “Palmpasen” kwam weer bij mij boven de betekenis.
  Was ,t hele woord vergeten. Dit moet dan “kinder-palm-pasen” voorstellen en dat ging weer gepaard met allerlei lekkernijen aan een versierde stok met alerlei “frutseltjes”.
  Het echte Palmpasen was de laatste zondag van de vasten. De vasten, die weer begon met “aswoensdag”.
  Dan kreeg je in de kerk zo,n askruisje op je voorhoofd gedaan door de priester.
  De vasten duurde 40 dagen, dan Palmzondag en de Zondag erop was het Pasen.
  Maar wat maakt ,t allemaal uit.
  Ik hoorde (meen ik ) rond de Paastijd 2015 op de radio mensen gevraagd worden naar de betekenis van Pasen.
  De meesten wisten het niet, een paar iets met eieren of zo!!!!!!!!, anderen weer over lekker eten.
  WAT MEN TEGENWOORDIG DAN BLIJKBAAR WEL WEET:” Wat rammeldan is en dat ,t afgesloten wordt met een Iftar maaltijd”.
  Ik ben wel niet meer zo gelovig, maar daar kan ik dan PISSIG over worden als ze wel weten wat die islammige feesten zijn, MAAR NIETS MEER van de oorspronkelijke Christelijke Feestdagen.
  Die tijden komen waarschijnlijk nooit meer terug. Net zo min, zoals je tot in de jaren 60 Amsterdam met de auto binnen reed door de Haarlemmermeerstraat, bij ,t Surinameplein.
  Ik ben bang dat we ook in NL, in plaats van die misschien “oubollige” kinderpalm-pasen een ander kinderfeest gaan meemaken in de [ nabije ] toekomst. Nieuwe Moslim Feesten…………
  KINDER-ZELF-KASTIJDINGS-FEEST…………………

  Like

 8. R.A.F zegt:

  al die weerzinwekkende moskeeën afbreken of er fijne sportaccommodaties van maken, kortom: die hele afschuwwekkende islam voorgoed uit ons leven verbannen,

  Als je de hele islam uit ons leven wilt verbannen moet je van de moskee dus geen sportaccommodatie willen maken dat zou nog teveel herinnerringen oproepen , en ik zou niet weten wat voor sportaccommodatie er in een moskee zouden moeten .

  Like

 9. Drs.P. zegt:

  Helaas Driek, het komt echt nooit meer goed met NL of 60-er jaren terug en dat dank zij de gore nsb-ers en eigennest bevuilers van het gross van de 1e + 2e slaapkamer die NL hebben verkocht aan de EU.
  De enige oplossing is om het complete zooitje in Brussel te ruimen!!

  Like

 10. Fockewulf190 zegt:

  Met het huidige beleid en toestroom van immigranten uit islamitische streken, vrees ik dat ons een zéér gewelddadige toekomst te wachten staat. Eerst zullen er nog vele aanslagen volgen en dan is de geest uit de fles. Bendeoorlogen met het karakter van een burgeroorlog. Een regering en parlement dat geen grip meer heeft op de samenleving. Niet alleen Nederland, maar alle voormalige Nato landen plus Oostenrijk, het voormalig Joegoslavië en Zweden zullen onrustige tijden tegemoet gaan. De voormalige satellietstaten van de Sovjet-Unie lijken door hun houding minder last te krijgen. Langzaam begin ik het gevoel te krijgen dat wij als ratten in de val zitten. Emigreren is ook al bijna geen optie meer, want alleen Zuid- Amerika is nog redelijk verschoond van het moslimtuig…
  Ik ga maar slapen en lekker dromen van de jaren ’60 (toen het enige straatvuil bestond uit een paar Damslapers) 😉

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Ja toen was geluk heel gewoon.

  Like

 12. Pingback: ONSCHULDIG NEDERLAND |

 13. dendieje zegt:

  Volgens mij was er begin dit jaar een demonstratie gepland die werd afgeblazen vanwege een paar bedreigingen door moslims. Natuurlijk is geweld niet de oplossing, daar pleit ik ook niet voor. Maar we hebben de recht om te demonstreren en ook het recht om ons te verdedigen. Wat is een sterk wapen van de islam? Juist, angst zaaien. Maar hier in Nederland hebben de moslims hiermee geen enkel probleem, ze uiten een dreigement en wij kruipen als een angsthaas terug in onze hol. Dus, als men wil demonstreren tegen de islam maar niet bereid om zich te verdedigen, blijf dan aub thuis.

  Like

 14. Hendrik M. zegt:

  Er blijft ons niets anders over dan de ons vijandige doctrine ofwel islam met geweld uit ons eens zo mooie land te verwijderen.
  Vuige landverraders besturen dit eens zo mooie land naar een totale ondergang.
  Blokkeer Den Haag op de 3e disdag in september!

  Like

 15. Francoise zegt:

  Kinder-palmpasen begin jaren-60, foto genomen te Rotterdam-Kralingen??? “Deze kiek komt mij niet geheel onbekend over/voor. Althans…”.

  Like

 16. jowitteroos zegt:

  Met zijn allen een proces aanspannen tegen Staat der Nederlanden, Regering???

  Like

 17. Bob Fleumer zegt:

  Wat mij benauwd is de grauwsluier die de islam over de wereld heeft gelegd, elke dag worden wij geconfronteerd met wat de islam aanricht in de wereld en dat alles omdat onze regeringen hen daartoe in staat stellen in plaats van te erkennen dat we in oorlog zijn met de islam en dat die verboden moet worden in ons land. Hoe kunnen ze een ideologie dulden die ons land af wil schaffen en de sharia invoeren. Als er nu geen afdoende maatregelen worden genomen is er sprake van landverraad.

  Like

 18. Als je iemand “Taqbir!” hoort roepen, is je leven om zeep!

  Geplaatst door a. griffon

  Als moslims het hier voor het zeggen krijgen, dan behoort de westerse cultuur als in het mooie balletfilmpje tot het verleden.
  De linkse toeters en klapdeuren die leven van cultuur, hebben nog niet door dat er haast nooit een moslim in de zaal zit. (tenzij straks misschien eentje met een bom)
  Dat haast geen moslim hun boeken of blaadjes leest.
  Dat moslims al dat toneel, al die concerten, die balletten en die film- schilder- en beeldhouwkunst haram vinden.
  Dat als de moslims het hier voor het zeggen krijgen, de islam-knuffelende artiesten dan hun matten wel kunnen oprollen, en er zelfs hun hoofd kunnen verliezen terwijl iemand “Taqbir !” roept. De theocratie dan wordt ingevoerd, en de democratie in de vuilbak verdwijnt.

  Denk eens na linkse toeters, wie jullie klanten zijn, waar jullie geld en subsidies vandaan komen, wie jullie leven mogelijk maakt en wie dat in de toekomst onmogelijk gaat maken?

  Daarom zo lang het nog kan, even wat schoonheid:

  En dan (helaas) wat lelijkheid, waarvan er steeds meer is:

  Een massale betoging van IS -sympathisanten in Denemarken op 21-8-2015. Nu lopen ze nog tussen touwtjes begeleid en beschermd door de politie.

  In hun reistas op hun vlucht naar hier stak de koran. In hun hoofd het moorddadige achterlijke gedrag.

  Vrijwel allemaal leven ze van OCMW- stempel- en ziekengeld afkomstig van belastingbetalende ongelovige honden. Enig idee wat er zal gebeuren wanneer de kassa leeg is, de honden stoppen met het betalen van losgeld? (zoals voorgeschreven in, jawel, de koran)

  Goed nagedacht linkse klapdeuren en goedmenschen, of is dat onmogelijk? >>>> http://nageltjes.be/wp/

  Like

 19. Torkel zegt:

  Ik heb er alle vertrouwen in dat er over enige tijd als aanslagen in Europa zo’n beetje het maandelijkse gemeengoed zijn geworden er een ondergrondse verzet beweging zal komen.
  Als je de kranten uit Europa leest zie je dat er op verschillende plekken in Europa veel weerstand komt tegen de islam in zijn geheel.
  We zijn voor dit nieuws afhankelijk van websites die nu nog ongestoord nieuws kunnen verspreiden.
  Onze lugenpresse komt liever met een lief verhaal van schoolkinderen die de bedden voor asielzoekers opmaken (terwijl die asielzoekers lachend met hun dure i-phone staan te filmen voor thuis) dan met straatgevechten tussen tegenstanders van de asielindustrie in Duitsland en Zweden.
  Het rommelt behoorlijk in de media en zodra de regeringen verboden gaan opleggen aan berichtgeving (zoals in Denemarken en Zweden) wordt het de hoogste tijd om ondergronds te gaan net als in 40-45.

  “Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht”

  Like

 20. Onschuldig Nederland, Rutte legt aan de nabestaanden van de tragische ramp vlucht MH-17 uit hoe de onderste steen boven komt (Kuch). En President Obama durft niet de waarheid te vertellen over de Oekraïense oorlog en MH17″

  “Nederland verzwijgt info over crash MH17”

  http://s1.gvacdn.be/Assets/Images_Upload/2015/08/24/1c04008a-4a7e-11e5-a682-fde6f09def62_web_scale_0.0828958_0.0828958__.jpg?maxheight=460&maxwidth=629&format=jpg

  Nederland houdt feiten uit het onderzoek naar het neerstorten van vlucht MH17 voor Rusland geheim. De Nederlandse onderzoekers gaven geen antwoord op Russische vragen over het veronderstelde puin van een Buk-raket dat zou zijn aangetroffen en dat als bewijsvoering werd opgevoerd. Deze beschuldiging deed de Russische minister van Buitenlandse Zaken, Sergej Lavrov, aldus het persbureau Tass maandag.
  “Wij willen een eerlijk onderzoek, maar essentiële feiten worden voor ons geheimgehouden”, stelde de Russische minister.

  Rusland verdenkt er het Westen van (via de Oekraïense separatisten) Rusland de volle verantwoordelijkheid te willen laten dragen voor de ramp. Daags na die ramp blokletterden vele kranten trouwens beschuldigingen in de trant van ‘Poetins raket’.

  “Nederlandse onderzoekers hebben met ons overlegd nadat ze deze maand hadden aangekondigd fragmenten van een (Buk-)raket te hebben gevonden. Ze bleken de vondst zeven maanden geleden te hebben gedaan en weigerden ze te laten zien”,zei Lavrov. >>>> http://www.gva.be/cnt/dmf20150824_01831753/nederland-verzwijgt-info-over-crash-mh17

  “President Obama durft niet de waarheid te vertellen over de Oekraïense oorlog en MH17″

  De Amerikaanse president Obama durft niet te zeggen wat de werkelijke reden is voor de burgeroorlog in Oekraïne. Dat zegt de Amerikaanse onderzoeksjournalist Robert Parry.

  De journalist legt uit dat de huidige president van Amerika in een spagaat zit tussen twee groepen. Barack Obama realiseert enerzijds positieve verandering door met andere landen samen te werken (atoomdeal met Iran), maar aan de andere kant is hij bang om de neoconservatieven en liberale haviken in Washington uit te dagen. Als deze hardliners hun zin krijgen, gebeuren er slechte dingen, aldus Parry.

  En dus is Obama deels verantwoordelijk voor het uitlokken van nare crises, zoals de regime-veranderingen in Honduras (2009), Libië (2011), Syrië en Oekraïne (2014), zo legde hij uit. Hij kiest ervoor om niet de waarheid te vertellen zodat we niet het ware verhaal te horen krijgen over deze conflicten.

  Door de VS gesteunde coup

  Zo wil de VS ons doen geloven dat het idee voor een burgeroorlog in Oekraïne is ontsproten in het Kremlin om het Russische Rijk opnieuw vorm te geven. Dit verhaal, waarin Poetin de zwartepiet krijgt toegespeeld, is bedacht door Washington en wordt via de media in ons bewustzijn geprent, aldus Parry. Lees verder >>>http://www.ninefornews.nl/president-obama-durft-niet-de-waarheid-te-vertellen-over-de-oekraiense-oorlog-en-mh17/

  Like

 21. Tistochwat zegt:

  “Wat belet ons onvervaard op te marcheren naar de paleizen waarin de Machtigen der Aarde hun duistere plannen smeden?”

  Beste Driek, ik ben het helemaal met u eens, maar… hoe kunnen wij in vredesnaam oprukken naar de ‘politieke’ duivels die ons vanuit hun luxe ‘paleizen’ onderdrukken en kapotmaken?
  We hebben geen vuurwapens! We zijn weerloos en monddood gemaakt.
  Bovendien vinden de meesten dat het allemaal nog steeds prima gaat; degenen die het gevaar wél zien, zijn vaak te oud en/of lichamelijk niet in staat om op te marcheren.
  Als u toch ziet hoe de levensgevaarlijke agressieve achterlijke rif-aap een demonstratie aanpakt -onder volledige bescherming van de plaatselijke landverraders-, zijn wij toch nérgens met onze vreedzame rustige Pegida-tochten en met onze keurig ingezonden handtekeningen?

  Het is om te huilen van machteloze woede…

  Like

 22. Joshua zegt:

  En PIAS rutte en alle regeerders in hun vuistje lachen, wij hebben het klootjesvolk zover wij zijn uit wind, laten zij elkaar maar lekker afmaken, de enigen die afgemaakt dienen te worden zijn het eu kontlikkers zooitje.
  Laten die cultuur verrijkers beginnen in den haag waar zij het zo goed voor hebben met dat satans tuig.

  Like

 23. J. C. Th. Köhler zegt:

  Wat kennelijk nog niemand is opgevallen, is dat de dame met de kinderwagen op de foto een hoofddoek draagt. Dus die moslima’s hebben het van ons afgekeken. Denk ik. Toch? In elk geval vonden we het toen niet erg. Waarom dan nu wel? Een hoofddoek is toch een hoofddoek?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ J. C. Th. Köhler 25 augustus 2015 om 15:09

   U maakt hopelijk een grapje over die hoofddoek?
   Vroeger droegen vrouwen die om hun haar tegen weer en wind te beschermen…
   U weet toch net zo goed als ik dat een islamitische hoofddoek een geheel ander doel dient?

   Like

 24. ronni zegt:

  Vuurwapens genoeg ,amunitie is wat moeilijker.Dat moeten we van de musselmannen stelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s