OPHEFFINGSUITVERKOOP

Screenshot_12

(Door: M.A.L. Sion)

Hoe moet ik mijn lezers aanspreken? Beste landgenoten? Hebben we nog een eigen land? Beste lotgenoten? Delen we een gezamenlijk lot? Ja, een noodlot! Het liefst zou ik jullie aanspreken als: Beste mede-patriotten, want dan zou er nog een toekomst kunnen zijn. Helaas, het aantal patriotten in Nederland is klein, veel te klein.

Opheffingsuitverkoop? Ja, daar begint het al op te lijken. Omdat wij het zat zijn? Gaan we rentenieren na goede zaken gedaan te hebben? Nee, beste ‘patriotten’. We zijn de fase van opheffingsuitverkoop genaderd omdat de NIEUWE EIGENAAR staat te dringen. Het kan nog even duren, maar het is onontkoombaar dat we straks te horen krijgen: Inpakken en wegwezen…. of ….. DHIMMITUDE!!!

Heel veel van ons ‘patriotten’ zullen te laat zijn met de voorbereidingen en niet kunnen INPAKKEN EN WEGWEZEN. Waarom? Er zijn dan geen bestemmingen meer. Heel misschien resteert dan alleen Australië nog. Op de ons omringende landen hoeven we niet te rekenen, want die hebben inmiddels ook allemaal NIEUWE  EIGENAREN. Er is enige haast geboden want de NIEUWE EIGENAAR wil met zijn zaken aan de gang. De zaak wordt penibel.

De NIEUWE EIGENAAR  komt langs en stelt de vervolgvraag: DHIMMITUDE? … of … het blijft even stil en dan haalt de NIEUWE EIGENAAR van onder zijn kaftan een groot slagersmes tevoorschijn. Met een vieze, onverzorgde nagel van de wijsvinger van zijn rechterhand tikt hij nadrukkelijk op het mes en zegt: Nu, komt er nog wat van: DHIMMITUDE of …. Op de achtergrond scharrelen al een paar handlangers van de NIEUWE EIGENAAR met een verzameling DOODSKISTEN.

U bent een goed en aandachtig lezer en u zeer bewust van de stand van zaken. Tijdens het avondeten stelt u het onderwerp aan de orde. De oudste zoon schampert wat en zegt: “Pa, op onze school zitten vrijwel alleen nog kinderen van de NIEUWE EIGENAAR. Die pesten ons, lachen ons in ons gezicht uit en we krijgen steeds te horen: Als ons pa hier eenmaal de baas is. . .”

De oudste dochter heeft ook zo haar verhaal: “Pa, de kinderen van de NIEUWE EIGENAAR willen steeds maar aan me zitten.” Ze kijkt daarbij benauwd om zich heen en lijkt zich wat te schamen nadat ze dit gezegd heeft. Vermoedelijk heeft ze er al minder prettige ervaring mee opgedaan. Nee, ze is nog niet zwanger, maar wat scheelt het?

Tijdens de rest van de maaltijd heerst een bedrukte sfeer. De oudste zoon vraagt aan zijn vader: “Pa heb jij een wapen? Als het er op aankomt, kun jij ons dan verdedigen?” Pa kijkt wat bedremmeld voor zich uit en wegkijkend zegt hij: “Neen, zoon, ik heb me altijd aan de wet gehouden en die schrijft voor dat ‘de macht van het zwaard’ toebehoort aan de staat. In het verleden is het de burger verboden nog een wapen te bezitten en dus. . .”

“Mooi”, zegt de zoon met een ferm gezicht, PPa, als jij het niet doet, dan doe ik het. Ik ga me aansluiten bij de PATRIOTTEN.  Ik wil toch echt wel nog een toekomst hebben”. De rest van de maaltijd verloopt in een bedrukte sfeer.

De volgende dag ontvingen we zijn mailtje en aan het eind van de opsomming van zijn gegevens stelde hij de vraag of wij voor hem voor een wapen konden zorgen. We hebben zijn mailtje nog niet beantwoord, want. . .

Door:
M.A.L. Sion
(malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com)

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, burgermoed, Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op OPHEFFINGSUITVERKOOP

 1. delamontagne zegt:

  Met het artikel kan ik ,t wel helemaal eens zijn. Ik kon me 30 jaar geleden al niet voorstellen dat door ,t verstrekken van een “papiertje”, zijn de het NL-se paspoort, je van de een op de andere dag NL-er zou zijn geworden. En dan daarna ( 3 generaties later ) je familie nog steeds “berberish” spreekt en je nog steeds in woestijnkleren rond loopt.
  Met de foto had ik wat meer moeite. Leek me geen NL-s gezin. Er zijn er misschien nog die bidden voor ,t eten……..!
  Toen wist ik het.
  Het is een Amerikaanse gezin op Thanksgiving Day in Novemeber.
  Ik zag ,t ook aan de kalkoen en ,t schaaltje “cranberries” voor ,t hoofd van de jongen op tafel.
  De mensen op de foto hoeven ook niet eens “gelovig”te zijn
  Het is een ceremonie om te danken voor ,t verkregen voedsel van ,t afgelopen jaar.
  Voor degenen,”die al steigeren bij een Christelijk Gebed”, hier een alternatief inheems gebed::::

  Traditional Native American Prayer
  Now that I am about to eat, O GREAT SPIRIT……..
  Give my thanks to the beasts and birds
  Whom you have provided for my hunger;
  And pray deliver my sorrow
  That living things must make a sacrifice
  For my comfort and well-being.

  ////////////////////////////

  Is het geen idee iets dergelijks in NL / EU in te voeren vanaf de dag dat alle moslims zijn verdre……., ik bedoel natuurlijk “zijn verzocht het land te verlaten “.

  Like

 2. Pingback: OPHEFFINGSUITVERKOOP |

 3. Hendrik M. zegt:

  We hebben geen eigen land meer, onze soevereiniteit is in oorlogstijd (Afghanistan) door vuige landverraders over gedragen aan een verzameling vreemde landen.
  Daarna heeft een demissionaire kliek ook nog eens onze schatkist inclusief pincode overgedragen aan een onaantastbare organisatie, het ESM: https://www.youtube.com/watch?v=Lf0O0sm664M
  Het land ligt er nog, doch alle zeggenschap ligt elders…
  Nederland was vroeger een fijn land, gebaseerd op een christelijk – joodse basis, ruimdenkend en tolerant.
  Nederland, een vrij denkend land waar bijna alles mogelijk was; ontkerkeling vond plaats…
  Geen punt, leven en laten leven was het motto.
  Werk was er zat, zelfs zoveel dat we het niet aankonden en het ‘mindere’ werk graag overlieten aan gast arbeiders; vaak Italianen, Spanjaarden en Portugezen.
  Deze meestal jonge liedenkwamen op contract hier werken, maakten leuk geld en verlieten ons land na afloop contract; sommigen vonden hier een vrouw en bleven, geen enkel probleem.
  Ze integreerden in één generatie nagenoeg probleemloos…
  Ondertussen ging het ook in hun thuislanden beter en hier was nog werk zat.
  Turken en Marokkanen kwamen, eerst ook gewoon op contract, geen probleem…
  En toen begon de linkse zooi ze hier te laten blijven, het begin der ramp….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s