PVV en VNL roepen kabinet op om Schengen-verdrag op te zeggen

Screenshot_11

(Door: Tim Engelbart)

De mislukte aanslag in de Thalys van afgelopen weekend noopt tot het sluiten van de grenzen, vinden Wilders en Van Klaveren.

Nadat van het weekend een teruggekeerde Syriëganger een bloedblad probeerde aan te richten in de Thalys van Amsterdam naar Parijs, klinken er vanuit de politieke arena stemmen die beweren dat het hebben van een systeem van volledig open grenzen mede debet is aan de ontstane situatie. De politieke partijen PVV en VNL zijn onafhankelijk van elkaar tot de conclusie gekomen dat het beter is om het verdrag dat onze open grenzen reguleert – het Schengen-verdrag – beter kan worden opgezegd:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, EUSSR, Islam, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op PVV en VNL roepen kabinet op om Schengen-verdrag op te zeggen

 1. Ad de Koning zegt:

  Heel goed, dat had allang moeten gebeuren maar dat mag natuurlijk weer niet, hoewel er gelukkig steeds meer geluiden komen dat regeringen zoiets willen, niet van Zweden en Duitsland natuurlijk,

  Like

 2. Jean zegt:

  Dat verdrag MOET opgezegd worden want dat verdrag wordt niet door de meerderheid in Europa gedragen, integendeel, de meerderheid is TEGEN HET SCHENGEN-VERDRAG want het geeft gespuis ‘vrij verkeer’… en er is veel gespuis in Europa en dat wordt dagelijks aangedikt.

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Schengen is altijd een schandalige vertoning geweest. Je gaat toch ook niet zo met je eigen huis om. De voordeur open, de achterdeur open, en aan de voorkant een bord met de tekst; Vrij toegang voor iedereen, gratis eten en geld. In dit huis word niet gecontroleerd wie u bent of dat u mogelijk een crimineel verleden heeft. En heren bezoekers, ook mijn vrouw staat volledig ter uwer beschikking. Waar geen recht en Wet meer is, komt anarchie.om de hoek kijken. Die rellen in Duitsland kwamen niet zomaar uit de lucht vallen. Nu wil men de vluchtelingen gaan herverdelen, als dit al lukt. Dit laat dit niet onverlet dat op termijn Duitse toestanden in heel Europa gaan plaatsvinden. Want die immigranten stroom zal nooit stoppen, alleen maar steeds verder aanzwellen.

  Like

 4. SeeMore zegt:

  De ellende met oproepen van de PVV is; Dat er vervolgens per definitie niet naar geluisterd word. Juist omdat het van de PVV afkomstig is. Liever het hele land plus haar bevolking naar de kaloten; dan Geert een podium te geven.

  Like

 5. Tempelier zegt:

  Om Schengen op te zeggen heb je verstand nodig , laat het daar nu juist aan ontbreken bij die eurofiele.

  Like

 6. Idefix zegt:

  Dat verdrag zal nooit opgezegd worden..Want het gajes dat het werkelijk voor het zeggen heeft,n.l. de Europese miljardairs die achter de schermen aan de touwtjes trekken en overal met hun tentakels in zitten,hebben veel te veel belang bij één munt en open grenzen.Verder hebben deze figuren schijt aan de Europese bevolking en cultuur…De stroom gelukzoekers is voor hen enkel maar een zegen want uiteindelijk zullen die ervoor zorgen dat de loonkosten enorm omlaag gaan…..

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Dat betekent dat alle op ondemocratische wijze afgesloten verdragen alléén en uitsluitend met geweld zullen worden vernietigd. Een andere weg zal er niet zijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s