‘Student moet samenwonen met vluchteling’

Screenshot_7

De huisvesting van studenten (linksboven) zou prima gecombineerd kunnen worden met die van ex-gedetineerden, vluchtelingen en ouderen, vindt D66 in Amsterdam

Studenten moeten samen gaan wonen met ex-gedetineerden, vluchtelingen en ouderen. D66 in Amsterdam denkt dat dit een goede oplossing is voor vier verschillende problemen in de samenleving. Het huisvestingsprobleem van studenten, vereenzaming van ouderen, integratie van vluchtelingen en re-integratie van ex-gevangenen.

Studenten zitten te springen om woonruimte en zouden die kunnen krijgen in ruil voor maatschappelijk werk.  „Er zitten niet alleen voordelen aan voor de stad, zoals het beter omgaan met mensen die hulp nodig hebben en de resocialisatie van (ex-)gedetineerden, het geeft studenten ook meer kans op een woning”, zegt D66-raadslid Reinier van Dantzig in Metro over het plan.

Lees verder>>>
(h/t “Driek”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amsterdam, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, D66, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op ‘Student moet samenwonen met vluchteling’

 1. Driek zegt:

  Ik moet er toch niet aan denken, dat ik mijn laatste levensdagen moet doorbrengen in gezelschap van studenten, ex-gedetineerden en vluchtelingen. Maar die gedachte alleen al, die in het brein van Reinier van Dantzig opkomt, zegt genoeg over het niveau van de man. Ja, D66. Het wordt de hoogste tijd dat er verkiezingen worden gehouden. En als dan alsnog dit soort figuren wederom een vinger in de pap krijgen, dan weten we in ieder geval dat we voorgoed verloren zijn. Ik vind het weer een ongelooflijk staaltje van onbenul. Ik kan er niet eens om lachen, zo triest is het. Mocht het ooit zover komen dat er een volksopstand uitbreekt, dan gaan lieden als Reinier van Dantzig er het eerst aan. Levenslang in ieder geval.

  Like

  • Jan zegt:

   Al dat schorem uit Afrika steelt je koelkast leeg, nodigt ander uitschot uit en neemt bezit van woning en keuken. Ik heb het op de studenflat meegemaakt. Recherche over de vloer. Uiteindelijk sloeg ik nog net geen Eritreër in elkaar en dat alleen omdat ik geen strafblad wilde. Had ik hem ongestraft om zeep kunnen helpen had ik het gedaan. Uitschot was het en een stel verkrachters zoals een paar stupide meiden later zouden meemaken. Het linkse volk jammerde en was ziedend op mij omdat ik zei dat zij er zelf om hadden gevraagd door dat volk om de hals te vallen in de disco. Al dat volk was lid van de PSP, ICCO en andersoortige geschiften

   Like

 2. Drs.P. zegt:

  Demonen D666, geschifte partij, houdt niet van eigen volk!!!!!

  Like

 3. Scheerzeep NU zegt:

  Wie betaald de kamerhuur voor de student? De asieleiser krijgt het gratis en de student heeft een bijbaantje anders komt-ie niet rond. Wat een krom plan. En hoe laat je ouderen communiceren met gebrekkig sprekende asieleisers en gefrusteerde ex-bajesklanten die er niet voor terug deinsden om bejaarden in elkaar te slaan. Trekt D66 idioten aan of is het bijvoorbaat al een idiotenpartij? Stem PVV.

  Like

 4. Jean zegt:

  Mensen vernietig D66 voor D66 jullie vernietigd.
  Lafaards horen niet thuis in onze gemeenschap.

  Like

 5. jowitteroos zegt:

  …………… Laat ouderen die alleen zijn en bij elkaar willen wonen hun pensioen behouden. laat kinderen die hun ouders in huis willen nemen dit kunnen doen zonder afname of korten op inkomen. Laat mensen met een uitkering die samen willen wonen dit doen zonder korten op die uitkering…..enz enz. Laat ‘vluchtelingen’ het land uit, laat ex gedetineerden de draad zelf maar oppakken en wachten op een woning net zoals een ander. Laat ouderen in een verzorgingshuis of verpleeghuis of bejaardentehuis wonen met alle zorg die ze maar hebben willen…………..

  Like

 6. Jade zegt:

  In dat geval zal er wel niet veel van de studie terecht komen…
  Gewoon weer een waanzinnig slecht plan.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Wat gaan we nou weer krijgen? Al dan niet verkapte “Arbeitseinsatz?”
  Niet iedereen is voor maatschappelijk werker in de wieg gelegd, hoor!
  Het doet me er trouwens ook aan denken, dat ze enige jaren geleden nog eens zo ver gingen om op TV een datingprogramma gingen opzetten t.b.v. voormalige gedetinéérden! Liep op een fiasco uit,doordat de vrouwen die ze op deze manier leerden kennen, vervolgens door die kerels óók weer bedonderd en bestolen werden……
  Enfin, als dit uitmondt in één grote ellende is het ècht eens de schuld van D66 en níet van de PVV!

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Ik heb een nog véél beter idee:
  Als Alexander Pekdrol nou eens 30 ‘vluchtelingen’ in huis neemt en de rest van z’n plucheplakkers-club nemen er elk 20 in huis, hebben we al een leuk begin.
  En als iedere D66 stemmer er nou ook eens zo veel mogelijk opneemt, is dat gewoon dé ideale situatie!
  En groter genot kun je als islamofiele eurofiel niet ervaren!

  “Aan studenten kun je je beter optrekken.” Het gaat om gedetineerden die het laatste deel van hun straf thuis met een enkelband mogen uitzitten.”

  Lekker ontspannen studeren met een crimineel in je kamer…

  Like

 9. Teunis zegt:

  Gezien de politieke voorkeur van de meeste studenten:waarom niet? Kan leerzaam voor ze zijn.

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Dat zal wat worden als het tegen de winter gaat lopen…

  Like

 11. Thoth zegt:

  Studenten zitten te springen om woonruimte en zouden die kunnen krijgen in ruil voor maatschappelijk werk. „Er zitten niet alleen voordelen aan voor de stad, zoals het beter omgaan met mensen die hulp nodig hebben en de resocialisatie van (ex-)gedetineerden, het geeft studenten ook meer kans op een woning”, zegt D66-raadslid Reinier van Dantzig.(.)

  Prima. In dit geval wordt D’66 afgebroken. Geen ene student gaat nog op D’66 stemmen…

  Like

  • Thoth zegt:

   Ik heb nog zoiets meegemaakt op de Zilverberg in Amsterdam-N. Eerst was dit gewoon een studentenflat, later konden iedereen er wonen. Aan de overkant woonde een Arabier, daarnaast iemand die constant depressief en dronken was en wat verder weg, woonde iemand die schizofreen was en mij nu nog steeds lastig valt met allerhande dreigbrieven.

   Dus ja, van Dantzig, ga er mee door. Criminelen, hoera!

   Like

 12. Hendrik M. zegt:

  Elke student een analfabete muzel als kamergenoot, zullen ze dat linkse gedoe snel terzijde werpen.

  Like

 13. hans zegt:

  Wat denkt dat linkse liberalistische vieze d66 gajestuig wel niet!?
  Het wordt echt tijd dat deze wereldvreemde landverrader eens een keer geconfronteerd wordt met wat de bevolking echt van hem denkt!
  Ze worden met de dag banaler en cynischer over ons.
  Kortom verbijsterend.

  Like

 14. SeeMore zegt:

  Kan mij niet voorstellen dat ik óóit zó eenzaam en alleen zal worden; dat ik samen zou willen wonen met een “vluchteling” of ex-gedetineerde. Mocht mij dit opgedrongen worden, dan hoop ik fysiek nog sterk genoeg te zijn om deze ongenode gasten bij kop en kont te pakken en van mijn balkon te donderen. Anders help ik ze wel om zeep als ze liggen te slapen.

  Like

  • required zegt:

   Prachtige spierballentaal, maarre…helaas…dit soort figuren slapen meestal op een tijdstip dat u onderweg bent van huis naar werk of u zich op het werk bevindt.

   Like

   • BertG. zegt:

    En wat wil je daarmee zeggen, dat je dus niet zoveel last van ze hebt of zo.
    Omdat ze dan toch slapen als jij op je werk bent.
    Als je thuis komt is je hele huis leeg geroofd en gesloopt, waarschijnlijk kom je er niet eens meer in, in je eigen huis.

    Like

 15. BertG. zegt:

  Criminelen zijn niet om te vormen in brave burgers als ze door hebben wat het oplevert en wat de pakkans is. Wat let je om niet crimineel te zijn.
  Ik heb er nog nooit eentje in een brave huisvader zien veranderen.
  Ja, heel even, maar het blijft knagen blijkbaar om het weer op te pakken.
  Eigenlijk levert het je alleen maar voordelen op in Nederland.
  Gelijk aan de mensen die er financieel een puinhoop van maken.
  Ze komen om in de mensen die ze aan alle kanten willen helpen waar je als brave burger geen schijn van kans maakt. Met wangedrag scoor je hier het hoogst mee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s