VIDEO: Grote IS-demonstratie in Denemarken met politiebescherming

(Vertaling: E.J. Bron)

Supporters van de “Islamitische Staat” hebben in Denemarken toestemming om door te straten te marcheren, ondertussen haatleuzen schreeuwend. Hierbij worden ze beschermd door de regering en de politie. Dit zijn dezelfde personen die gesubsidieerd worden met gemeenschapsgeld om te verkrachten en burgers in de hele wereld te verminken en te terroriseren. Wanneer zijn de Europese volkeren het beu? Wanneer zullen de mensen inzien dat linkse democratie/cultureel marxisme onze mensen vernietigt en onze samenleving met massa-immigratie?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Pogo”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, democratie, Denemarken, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

39 reacties op VIDEO: Grote IS-demonstratie in Denemarken met politiebescherming

 1. Sjaak zegt:

  En in Duitsland is de vette dombo Gabriel aan het krakelen !

  Like

 2. Scheerzeep NU zegt:

  Waarom hebben de Denen het gemeentehuis niet in de brand gestoken? Op die massa afgaan heeft geen zin, wel op de vergunningverleners.

  Like

 3. Charles Martel zegt:

  Europa schaft zichzelf af. Binnen 10 jaar is het gebeurd und “wir haben es nicht gewusst”. De laffe politieke bende was de handen in onschuld.

  Like

 4. Frans de Wit zegt:

  Ik vermoede dat of chantage of bedreiging hier achter zit, kan niet anders

  Like

 5. Tom zegt:

  Dichterbij dan je denkt……mooie testcase voor een brisante oplossing. Duidelijk is dat we:

  A Bezet worden
  B De bezetter hier ook volkomen duidelijk in is, terwijl de zittende politieke kliek, op zowel nationaal als Europees niveau, nog immer doen voorkomen alsof de huidige opvang en toestroom van migranten met een islamitische inslag beter, en humaner moet. De weinig kritische Nederlander zal zich nog wel even laten sussen.
  C We ons actief hier tegen moeten verzetten. Zelfs agenten die ik voor m`n werk spreek geven in persoonlijke gesprekken aan dat we ons maar beter kunnen bewapenen. Pas nog t advies gekregen om maar lid te worden van een schietvereniging te worden, en een wapen in huis te halen. De dreiging wordt door de veiligheidsdiensten een stuk realistischer geduid dan de politiek dit doet voorkomen.
  D De toename van met name islamieten het afgelopen half jaar een dusdanige vlucht heeft genomen, dat ik hetzelfde straatbeeld zie in elke plaats waar ik kom: hoofddoekjes, hijabs, en niqaabs. De heren lopen er overigens een stuk sportiever bij. Alles gaat in een veel rapper tempo dan je zou vermoeden.

  Voor de praktisch ingestelden onder ons, zoek op internet naar the Anarchists Cookbook, voor huisvlijt.

  Like

 6. Pegidafan zegt:

  Dit is niet meer normaal , dit behoren wij te zien op het journaal , maar nee die propagandamachine laat ons alleen zien wat in hun straatje past . Geen een dokuprgramma , of discusieprgramma hierover op tv , het word nu wel angstig hoor , en daar bedoel ik niet mee angstig voor die issers maar angstig van onze eigen regering en media . Zou er bij de bevolking bij het zien van deze beelden nou eindelijk eens een belletje gaan rinkelen of een lampje gaan branden . Dit is prachtig matriaal om de opinie de anderekant op te krijgen . Ik ben een Pegidafan maar bij het zien van deze beelden , weet je dat protesteren geen zin meer heeft , dit onkruid moet weg uit onze samenleving . Maar hoe reageren die mensen in Denemarken hier op , he ze nemen openlijk je land over . Als we een ding van de tweede wereld oorlog geleerd moeten hebben is het toch wel dat we ons niet zonder slag of stoot naar de slachtbank laten voeren , zoals verschrikkelijk genoeg bij de Joden is gebeurd . Want dat zal er gebeuren als we niet opstaan tegen dit verschrikkelijke eu regime .
  STUUR DIT FILMPJE AUB NAAR AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN , DIT MOET IEDEREEN WETEN .

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Vreselijk; het wordt met de dag gekker en gevaarlijker met die invasieve achterlijke rif-zwijnen!
  Moet je dat waanzinnige hysterische gebrul toch eens horen; ik weet niet wat ik meemaak!!!
  Ze moeten zich wel héél zeker van hun zaak voelen!

  En Alexander Pekdrol had al zo’n moeite met die verfoeilijke demonstratie van Geert Wilders; luister maar eens hoeveel zorgen hij zich zogenaamd maakt!

  Wat zou Alexandertje met z’n gevoelige zieltje nou zeggen -behalve natuurlijk dat het alwéér niets te maken heeft met de islam en dat ‘ze’ niet allemaal ‘zo’ zijn- van die demonstratie in Denemarken?

  Like

 8. Nog eventjes en de barbaren worden uitgeroeid. De enige remedie om er snel vanaf te komen. Dit zijn geen mensen met eigenschappen zoals die waar het westen mee is opgegroeid. Zij hebben deze eigenschappen niet. Het enige dat ze verstaan is ze tegemoet te treden op hun nivo. De weg van het geweld dus. Onkruid en bloedzuigers roeien we ook tenslotte uit met agressieve middelen. Het duurt niet lang meer en dan schoppen we ze terug naar de zandbak waar ze zijn uit gekropen. En mogen ze Mohammed dankbaar zijn dat ze de baas mogen zijn in de woestijn. Dan bouwen wij er een waterdichte muur omheen en gewoon afvullen met water, dan zijn we er in 1 keer van af. Men moet tenslotte de zaken simpel houden.

  Like

 9. Marc zegt:

  Schandalig dat die Denen dit toestaan!

  Like

 10. Vederso zegt:

  Mannen en vrouwen keurig gescheiden, mannen voorop en de vrouwen achteraan. Hmm.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Hmmm Vederso, ik heb het nog nooit met jou er over gehad hoe jij daar over denkt. 😉

   Like

   • Vederso zegt:

    Ik dacht nog; zet er nu niet het woordje “keurig” in de reactie, want dat roept misverstanden op. Het kwaad is al geschied. Mij lijken demonstraties waar iedereen door elkaar loopt veel gezelliger dan deze strakke orde. Hun orde is de mijne niet en daarom viel me dat meteen op. Ik zoek een antwoord op de vraag hoe dit mogelijk is. In principe is dit hetzelfde als in Den Haag; de overheid stond er bij en keek er naar.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Vederso, 22.55u.: Nou, weet U, het is een wat triviaal detail, maar nu U daar tóch zo over begint: De Pro Patria-demonstratie in Den Haag, vorig jaar, hebben Jack Terrible en ik, behalve noodzakelijk, toen ook héél gezellig gevonden!
    Het is, zoals U zegt: Alles liep gewoon door elkaar en soms ontstond er een spontane gedachtewisseling met iemand met wie je op dat moment samen opliep. Je kende elkaar tot op dat ogenblik niet eens, maar who cares? Je kwam voor hetzelfde, dat zei genoeg! En geen màn daar, bij wie het ook maar ópkwam, dat hij niet naast een vrouw zou willen lopen of met haar praten, ben je gek! Dan nog de verscheidene Surinamers en Antillianen, die ook aanwezig waren; in zekere zin was het een multi-raciale- en -culturele happening! Ha ha!
    Nee, dat is een mooie herinnering! Het was natuurlijk lullig van die omleiding -voorbode van wat Jozias later zou gaan flikken- maar tóch……
    Maar die twee demo’s zijn dan ook puntgave afspiegelingen van de samenlevingen, waaruit ze voortkomen: Vergelijk ze en je weet meteen, waarom je als westerling niet in een islamitische samenleving wílt en kúnt leven.

    Like

 11. Jean zegt:

  Nu ingrijpen en optreden tegen die barbaarse smeerlapperij islam want die vuiligheid wordt de ondergang van ons Europa en zeggen dat die misdaad veroorzaakt wordt door die smerige EU bende lafaards en volksverraders die decadent liggen te parasiteren op de burgers die ze aan ’t vernietigen zijn…. 😉

  Like

 12. Johan zegt:

  Deze demonstratie was een uitgelezen gelegenheid om een F16 op af te sturen.
  Maar nee hoor, de NAVO doet weer moeilijk en gaat helemaal naar Irak om een bom af te gooien.
  Dat is volkomen misplaatst, zoals blijkt uit deze demonstratie. De vijand is onder ons en niet 10 duizend kilometer ver weg.

  Like

 13. jungleelephant zegt:

  Als ik daar de baas was gaf ik opdracht:met een paar tankwagens er dwars door heen/over heen!

  Like

 14. skrheinlandmodell zegt:

  Dit is op My Blog Nordlandia Seminar herblogd.

  Like

 15. Frerik zegt:

  Hier heb je ze allemaal mooi bij elkaar, wat zou het mooi zijn als er een lone-wolf van onze kant er even doorheen zou maaien met een mitrailleur. Opruimen die rottroep ik hoop dat ze dit komen te lezen die rotzakken. ik wens ze allemaal DOOOOD!!!!!maar wel langzaam

  Like

 16. Hendrik M. zegt:

  Prachtig zo’n demonstratie!
  Iedereen vol in beeld en goed te identificeren.
  Volgende stap zal natuurlijk het uitzetten dezer IS fanaten zijn.
  Hoeft niet eens naar het thuisland wat deze lieden ook niet moet, doch direct naar IS.
  Uw keuze, wij helpen u!

  Like

 17. Tempelier zegt:

  En wij maar denken dat die Denen ietsje meer verstand hadden dan die Zweden. Compleet van de pot gerukt !

  Like

 18. delamontagne zegt:

  Toch niet te geloven dat die Denen dat allemaal accepteren. Hoe Noordelijker, hoe “flegmatieker”
  alleen al die afschuwelijke moslim-kreten.
  Toch hebben de Denen ook andere geluiden kunnen horen en wel uit NL, Geert Wilders…………..
  voor Deense TV ? ! ?

  Like

 19. Pingback: Onze mariniers brengen de jihadi’s naar Europa en de veiligheidsdiensten beschermen hen tot het moment van hun aanslag | De Vrije Chroniqueurs

 20. Vederso zegt:

  Niet alles is wat het lijkt. Dit schijnt al een aantal jaren oud filmpje te zijn voordat er van ISIS sprake was.

  Like

 21. Pingback: Onze mariniers brengen de jihadi’s naar Europa en de veiligheidsdiensten beschermen hen tot het moment van hun aanslag | Fubar

 22. leefbarbaar zegt:

  Daarom ook Nexit; het is al erg genoeg dat onze eigen regering uit NSB-ers bestaat, maar waarom zouden we willen samenwerken met idioten als de Deense regering? De Fransen, Duitsers, Zweden? Het wordt tijd dat de burgers elkaar de hand reiken en het roer weer overnemen.

  Like

 23. koddebeier zegt:

  Ook hieruit blijkt dat de meeste politici niet helemaal fris zijn tussen de oren of het nu Denen zijn of Nederlanders dat maakt niet uit !!!

  Like

 24. Benesha zegt:

  Dat was toch geen recente demonstratie met hun winterjassen aan. Maar ja, zo kennen we ze wel deze Akhbar schreeuwers.

  Like

 25. B.J. van Bommel zegt:

  Ik schrik heftig bij de ‘vertaling’ van de heer Bron. Ik ga twijfelen aan de juistheid daarvan als hij de demonstranten dezelfde noemt die moorden en verkrachten. Klopt het dat de demonstratie pro IS was? Wat riepen de mensen en wat stond er op de borden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s