Wilders: Ook Nederlandse onderscheiding voor Thalys-helden!

PVV rood wit blauw

Vragen van het lid Wilders (PVV) aan de minister-president, minister van Algemene Zaken over ook een Nederlandse onderscheiding voor de Thalys-helden:

1.) Heeft u er kennis van genomen dat de vier helden die afgelopen vrijdag een aanslag in de Thalys Amsterdam – Parijs wisten te voorkomen door de dader te overmeesteren met gevaar voor eigen leven, vandaag de hoogste Franse onderscheiding hebben gekregen van de Franse president? (*)

2.) Is het u bekend dat ook de Belgische premier aan het viertal een eremedaille zal uitreiken?

3.) Realiseert u zich dat deze vier mannen met hun heldhaftig optreden waarschijnlijk ook Nederlandse slachtoffers hebben weten te voorkomen doordat de in Amsterdam vertrokken trein ook vol zat met Nederlandse reizigers?

4.) Bent u bereid deze vier helden ook een hoge Nederlandse onderscheiding uit te reiken? Zo neen, waarom niet?

5.) Kunt u deze vragen per ommegaande beantwoorden?

(*) www.nu.nl

Screenshot_8

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

9 reacties op Wilders: Ook Nederlandse onderscheiding voor Thalys-helden!

 1. Doc zegt:

  Reactie Rutte aan Wilders: we zijn op het moment druk bezig met wegkijken en hopen zo een goed voorbeeld te geven aan de rest van de wereld, als dat goed opgevolgd wordt gaat alles vanzelf over.

  Like

 2. Jan zegt:

  Rutte vraagt het OM de drie Amerikanen en Brit te vervolgen en uit te leveren aan Nederland wegens ernstige beschadiging van het Thalys-treinstel voortkomend uit het plegen van ernstig fysiek geweld tegen een staatsburger van een bevriend land en wegens wederrechtelijke vrijheidsberoving.

  Rutte: “Als iedereen voor eigen rechter gaat spelen krijgen wij wildwest-taferelen en die kunnen wij niet accepteren. Dus, er komt geen lintje”

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Nou vraag 4 kan ik alvast wel beantwoorden; dat is natuuriijk “NEEN”!

  En waarom niet? Omdat Rutte en z’n linkse kameraadski’s veel te graag vriendjes willen blijven met de moslim en diens ‘beschermvrouwe Bea Bilderberg!
  Daarom kiest hij uiteraard partij voor die zielige schutter, die helemaal uitgehongerd was; de arme getergde stakker.
  Degenen die de uitgemergelde moslim hebben overmeesterd, dienen in de ogen van Rutte en z’n maten juist zwaar gestráft te worden; niet belóónd, KOM NOU, dat snappen jullie toch ook wel?!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Een uitstekende suggestie! En…..? De antwoorden……?

  Like

 5. dgneree zegt:

  Ach welnee, in Nederland krijgen alleen vriendjes medailles en heldendom is iets waar fronsend naar gekeken wordt. In Nederland zou de psychopatische schoft een aanklacht hebben ingediend tegen deze mensen vanwege obstructie over wederrechtelijke vrijheidsontneming o.i.d. en nu wordt er al in de Telegraaf geschreven dat de dader eigenlijk overmeesterd werd door een slechte WIFIverbinding.

  Onze politici leven in een megalomane waanwereld, volkomen losgezongen van de werkelijkheid. Zo

  Like

 6. Heer M zegt:

  Nee ik denk dat Nederland zal er alles aan doen om ons te overtuigen dat het geen terroristische aanslag was, maar ander motief, zoals ik elders had gelezen.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Een zeer goed voorstel! Deze helden hebben ook een hoge Nederlandse onderscheiding verdiend!

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Als ik één van deze Thalys-helden zou zijn geweest dan had ik niettemin NOOIT een onderscheiding willen krijgen van president Hollande maar veel liever van Wilders! Deze eerstgenoemde snertfiguur wou na de aanslag in Parijs op Charlie Hebdo door islamtuig namelijk kritiek op de islam strafbaar maken en probeert nou samen met dat akelige mens van een Merkel heel Europa te verdelen onder de asielzoekers! De “liefde” van de islam voor Hollande was geenszins wederzijds daar ze hem ooit afbeelden met een hitlersnor en zij Hollande zelfs dood wensten!
  En als Rutte inderdaad het gore lef had om deze helden te vervolgen op aandringen van de afschuwelijke advocaat van de Marokkaanse schutter (hij vond dit walgelijke sujet een zielige overvaller die alleen maar rijke kapitalisten in de Thalys wilde beroven wat nochtans net zo slecht is als mensen overhoop knallen!) dan mocht Rutte wat mij betreft van alle EU- en islamhatende reageerders op deze site met een flinke lading rotte eieren en tomaten worden bekogeld! Die vent lijkt wat uiterlijk en gedrag betreft op de stomme Balkenende (Bak-ellende!) en deze idioot had al helemaal een flinke klap in zijn gezicht verdiend en dan het liefste van alle vrouwen die op E.J. Bron terecht hun gal spuiten op de kut-EU, IS-tuig, akelige moslimextremisten en blauwe jakhalzen zoals Merkel en Hollande en zij krijgen terstond eens de Apocalyps over zich heen en de Dag des oordeels!

  Like

 9. Don Tessers zegt:

  Mijn vader R.H. Tessers (rip) vocht voor vrij Nederland op een Mitchell B25 bij sq 320/RAF, Ik las ergens verslagen van de KMLD = Koninklijke Marine Luchtvaart Dienst, dat tijdens ww2 de oorlogs- vliegers een onderscheiding hebben gekregen, alle andere die als crew meegingen op raid, gesneuveld of niet, hebben geen onderscheiding gekregen, terwijl hun inzet even groot was. Ach regeringsbeleid en de commissies die beoordelen en advies uitbrengen is voor mij een grote stinkpot.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s