Asielinstroom maakt woning onbereikbaar

Screenshot_20

(Door: Jorn Jonker)

Woningzoekenden zien wachtlijsten sociale huur dramatisch groeien

DEN HAAG – Sociale huurwoningen zijn steeds moeilijker te vinden door de grote toename van asielzoekers die een verblijfsvergunning krijgen.

Deze groep heeft een streepje voor op de woonmarkt. De wachtlijsten voor betaalbare huizen worden daardoor langer en langer voor Nederlanders. Gemeenten zitten met de handen in het haar doordat de problematiek alleen maar erger wordt.

Dat blijkt uit een rondgang langs meerdere gemeenten. Ook Aedes, de vereniging van woningcorporaties, ziet dat wachtlijsten voor andere mensen fors langer worden doordat asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen, als eerste aan de beurt zijn voor een huis.

Lees verder>>>
(h/t “delamontagne” en “Driek”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Nederland, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Asielinstroom maakt woning onbereikbaar

 1. Ad de Koning zegt:

  Belachelijk, ik zou zeggen “eigen volk eerst”, we hebben ze toch niet uitgenodigd en bovendien zijn de meesten gewoon economische asielzoekers. Als de mensen hier nou ook eens aan denken als ze in het stemhokje staan “aan wie heb ik te danken dat ik geen woning kan krijgen” en dan komen ze uit bij de gevestigde partijen en blijft er maar een partij over die het wel voor ze opneemt de PVV.

  Like

 2. Thoth zegt:

  (..)Dat blijkt uit een rondgang langs meerdere gemeenten. Ook Aedes, de vereniging van woningcorporaties, ziet dat wachtlijsten voor andere mensen fors langer worden doordat asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen, als eerste aan de beurt zijn voor een huis.(..)

  Jazeker. De asiel-migranten zijn natuurlijk ‘zielige’ mensen en daarom staan zij vooraan in de rij. Naast natuurlijk een cursus Nederlands, een opleiding en 26495,= Euro in de maand. De autochtonen kunnen stikken. Zij moeten gewoon meebetalen aan deze allochtonen en subsidie aan de vluchtelingen organisatie, asieladvocaten buurtvaders. enz.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Het hoort er allemaal bij om de oorspronkelijke bevolking uit te roeien.
  Geen huis meer krijgen zorgt er vanzelf wel voor dat er geen gezinnen gesticht meer gaan worden.
  Wie nu een huis heeft zal die met ze leven moeten beschermen want het zou weleens je laatste huis geweest kunnen zijn.
  Voor de Nederlander rest een zwervend bestaan wanneer je die kwijt raakt met hooguit een nacht opvang bij het leger des heils als het vriest.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Ik zie het ook in mijn buurt gebeuren dat wanneer er iemand uit Afrika een kleine starter woning krijgt, die voorheen beschikbaar waren voor als je net op je zelf gaat wonen, deze na een paar maanden geheel gerenoveerd moet worden.
  Totaal uitgewoond is zo’n woning dan en werkelijk alles moet er vervangen worden, van tegels in de badkamer/keuken tot elke deur die er in zat incl. alle af en aanvoer leidingen.
  En daarna zijn ze spoorloos verdwenen.
  Sommige woningen hier zijn nu al zo vaak gerenoveerd dat moet een vermogen kosten.
  En elke keer gebeurt er weer precies hetzelfde. Steeds weer opnieuw.

  Like

 5. Johan zegt:

  Hoezo hebben indringers, asiel-eisers en kolonisten “recht” op een woning in Nederland ?
  Ze hebben nergens recht op. Dat zijn alleen maar verzinsels van de linkse Kerk.

  Like

 6. OphEUffen zegt:

  Onbereikbaar en onbetaalbaar. Alleen de slavenarmband ontbreekt nog. Werk is er ook onvoldoende en afgaande op de voortschrijdende robotisering hebben we geen enkele geimporteerde aanwas meer nodig. Ik hoor het onze politici straks al roepen, “wij hebben het nooit geweten, succes met de bescherming van uw moestuintje. Nederland is failliet, dat is onze schuld maar wie maakt ons wat?

  Like

 7. Eerst worden de beste huurwoningen door de gemeenten bij de corporaties gevorderd. En de resterende mogen ze dan – in Arnhem/Nijmegen – op entree.nu zetten voor de eerlijke verdeling. Een jaar gelden werden er daar altijd ruim 200 woningen per week aangeboden omdat er niet of nauwelijks door de gemeenten gevorderd werd. Dat zijn er inmiddels minder dan 100 geworden. Dat houdt in dat er zo’n 100 per week door de gemeenten in de regio gevorderd worden voor asielzoekers. Als je in je historische gegevens op die website van entree.nu gaat grasduinen om te zien aan wie de woningen waar jij als zoekende met een meettijd van bijna 20 jaar – waardoor je altijd voorrang zou hebben op iedereen en z’n moeder – op hebt gereageerd, blijkt dat ruim de helft naar ‘Statushouders’ en Urgentiegevallen’ gaat. Dit betekent dat driekwart van de beschikbare huurwoningen naar de asielzoekers gaan en dat de voorheen eigen bevolking de ongeziene tiefus kan krijgen. En dat niet alleen; het valt bij nadere beschouwing van de toekenningen erg op dat de betere en nieuwere woningen aan de bemanningen van de Trojaanse Paarden toe worden gewezen terwijl de stomme Hollander de grootste sloophutten aangeboden krijgt. De woningcorporaties zitten nu trouwens ook nog met woningen in hun maag die ze moeilijk kunnen verhuren omdat er vreemde culturen naast wonen. Alleen GroenLinxers willen daar misschien naast wonen. Maar ja, die hebben allemaal een koophuis in een erg witte buurt. Dus daar komen dan ook weer asielzoekers in. Hele straten en wijken lopen momenteel leeg, mensen bouwen muren om hun wijk en draaien de hele dag muziek van André Hazes en Fransje Bauer want alleen daardoor gaan de dobbernegers verhuizen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wat ’n ontzettend verstikkend ambtenaren-systeem is dat in Nederland toch!
   In België, waar ik woon, mag iedereen overal alles huren wat hij/zij wil!
   Dat is toch normaal!
   Nee! In Nederland moet alles volgens de ambtenarenregeltjes gaan!
   Wat ’n verstikkende samenleving is het in NL toch. Ben blij dat ik er niet woon!
   Daarom is het ook zo’n ongelofelijke criminaliteit van diezelfde overheid om zonder enig probleem ALLES voor dat tuig wat binnenstroomt, en geheel gratis ook nog….,
   ter beschikking te stellen!!!

   Like

 8. Aegolius cs zegt:

  Heel ver weg ergens, achter mijn ‘bestuurlijk” geheugen, herinner ik me een uitspraak van de Hoge Raad over de gemeente Zandvoort dat vakantiewoningen wenste te vorderen voor eigen inwoners om de nijpende woningnood aldaar te ledigen.

  Dat besluit werd NIET vernietigd op grond van gemeentelijk recht tot vordering van het gebruik private eigendom DOCH wel wegens het inbreukmakende privaatrecht dat de gemeente tevens de huurprijs zal vaststellen.

  Aldus niet reproduceerbare uitspraak zoals mijn studieboek HR 14-01-1949 nj 49, 557 meldt.
  Evenwel had de gemeente Zandvoort in die tijd met behulp van de Woningwet een duidelijk antwoord gegeven ten behoeve van eigen inwoners éérst!

  Dat ligt heden bestuurlijk wel wat anders, nietwaar?!

  Like

 9. Drs.P. zegt:

  Ander volk met uitkering EERST toch?????????

  Like

 10. Jean zegt:

  Asielinstroom maakt:
  a- woning onbereikbaar
  b- leven onbestaanbaar
  c- veiligheid onbereikbaar
  d- toekomst onbestaanbaar
  Conclusie: asielinstroom moet omgebogen worden naar asieluitstroom.

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Iemand die zijn huis verhuurd had aan een Afrikaanse familie kon ze er wegens wanbetaling pas na een jaar uit laten zetten. Bij het inspecteren constateerde hij dat alle deuren aan de onderzijde tot een hoogte van ca. 40 centimeter waren afgezaagd om de kippen vrij in de woning te kunnen laten rondlopen.
  Je begrijpt hoe de rest van het ‘kippenhok’ er uit zag!…

  Like

 12. Jaan zegt:

  Terecht dat die blanke Nederlanders geen huis krijgen! Wat denken ze wel? Eerst het geld waarvoor ze moeten werken opbrengen via de belasting. Dan de huizen bouwen en inrichten. Dan is het zonneklaar, dat je die gratis en voor niks weggeeft aan wat schorriemorrie uit de achterbuurten van elders in de wereld. Dat is samen delen volgens het socialisme nl. alles van een ander waarvoor hij gewerkt heeft weggeven aan nietsnutten, criminelen en potverteerders.
  Ga zo door, deel ze maar uit die pillen de D’66 minister, de pillen van Drion die uitermate geschikt zijn voor de eeuwige rust.

  Like

 13. Jean zegt:

  Er is een oplossing voor dat probleem, gewoon die parasieten uit die woningen jagen, in onze landen gaat de eigen bevolking voor d.w.z. vreemdelingen buiten.
  Met hoeveel zijn we? toch met 16.000.000 + 6.200.000 samen 22.200.000, moet een makkie zijn.
  Laten we dan ook die linkse verraders van onze cultuur en beschaving samen met die vreemdelingen maar verdrijven want ze creëren toch maar enkel ellende en miserie.
  We hebben het echt gehad met die importindustrie.

  Like

 14. Drs.P. zegt:

  Men kan wel een dobbernegert uit de bush halen, maar helaas niet de bush uit de dobbernegert.

  Trouwens, Paulzwueste, wij hebben zelfde ervaring met Surinamaams bijstand gezin (6 kinderen trouwens) in Belgie, geweldig huis en tuin gekregen, 30 kippen overal en binnen 2 maanden een bouwval !!!!!

  Heeft iets met bushcultuur te maken die al meer dan 300 jaar in die mensen zit.

  Dus is er zelfs na 300 jaar geen hoop op verandering blijkbaar, dus hoedt u particulier om uw huis aan het COA te verhuren.
  Ten eerste wordt u als nsb-er beschouwd en ten tweede gaat het u een kleine halve ton kosten aan opknapkosten en is uw huis uiteindelijk toch nog onverkoopbaar!!!!!!

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  “Deze zogenoemde vergunninghouders moeten anders namelijk in een van de overvolle asielzoekerscentra blijven, terwijl ze inmiddels recht hebben op een huis.”

  Tuurlijk, die ‘asielzoekers’ gaan voor, dat begrijpt een kind. De Hollander dient er alleen maar voor om die hele zooi te betalen! Daartoe wordt hij gedwongen door Mark Kutte, Diederik Zwamdom, Alexander Pekdrol en de rest van de ‘socialisten’, die er niet bij stilstaan wie die macabere knuffel-hobby van hen moet gaan financieren nadat WIJ zijn uitgeroeid.

  Like

 16. Jaantje zegt:

  Gezinshereniging maakt ook woningen onbereikbaar hebben we geen asiellers voor nodig.
  Half Turkije en Marokko hebben hier een woning.

  Like

 17. leefbarbaar zegt:

  Ik neem de drijfexoten weinig kwalijk, maar ben zeer boos op onze regering, die ons dupeert.
  Reeds in de jaren 80 werden er in 010 op grote schaal huizen samengetrokken om te voldoen aan de vraag van de “gastarbeider”. Ruime woningen moesten er komen, lekker goedkoop en met minstens 4 slaapkamers. Hele wijken werden zo verbouwd. Oil voor immigration. Gezinshereniging was toen al in uitvoering.
  Sindsdien heeft de regering de tsunami gebruikt om de woningnood in stand te houden. Ons bezit weggeven aan corporaties waren onbeperkt geknoeid en gegraaid wordt door politieke vriendjes, de euro gebruikt om de huren te verdubbelen, de allochtoon overladen met huurtoeslagen en de werkende autochtoon weggepest. De maffia ia er niks bij. De wachtlijsten in 1950 waren korter dan nu, de huren slechts enkele procenten van nu. Al die jaren beleid en overheid hebben ons bitter weinig gebracht. En natuurlijk hebben we het nu niet slecht, maar dat is nog geen reden om onze kinderen te duperen. Oprutten met de oude politiek, weg ermee.

  Like

 18. BertG. zegt:

  De uitgeprocedeerde asielgezinnen die niet uit de opvang in Almelo willen verhuizen, moeten daar toch echt weg. Volgens het ANP blijkt dat uit een brief van staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Asielbeleid) aan de Tweede Kamer.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/08/asielgezinnen_almelo_moeten_to.html

  Dus nog meer woningen die geëist gaan worden.

  Like

 19. paulzwueste zegt:

  Dit is een Godvergeten schande! Wij hebben de woningnood na de oorlog òòk meegemaakt. Vandaar dat ik weet hoe verlammend het werkt als je wilt samenwonen en geen woning hebt en ook niet weet hoe lang het gaat duren…
  Maar wat er nu gebeurt is helemaal verschrikkelijk!
  Nederlanders die al een tijd wachten wordt plotseling alle hoop ontnomen!…
  Omdat er een zooi vreemdelingen die NERGENS RECHT OP HEBBEN! VOOR MOET GAAN!
  Dit belijd leidt er toe dat mensen ambtenaren achter hun loketten overhoop gaan schieten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s