Boko Haram stuurt honderden strijders naar Libië om ISIS te helpen

Screenshot_23

ISIS in het Libische Sirte

(Door: Paul van der Bas)

ISIS ziet Libië als toegangspoort naar Europa…

De Nigeriaanse terreurbeweging Boko Haram heeft zich loyaal verklaard aan ISIS, en voegt nu ook de daad bij het woord. De Afrikaanse terroristen sturen maar liefst tweehonderd radicale strijders naar Libië om hun ISIS-collega’s te helpen.

De Libische afdeling van ISIS strijdt al maanden om controle te krijgen over het Noord-Afrikaanse land, dat verscheurd wordt door burgeroorlog sinds de val van kolonel Khadaffi. Libië is niet alleen aantrekkelijk voor de radicale terreurorganisatie vanwege de vele olievelden, maar wordt door ISIS ook gezien als toegangspoort naar Europa. Recent verklaarde ISIS dat de stad Sirte hun hoofdstad in Libië is.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Boko Haram, Europa, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op Boko Haram stuurt honderden strijders naar Libië om ISIS te helpen

 1. nog gistermiddag toen ik naar de winkel liep (hoven hier in delft) zag ik een Isis stijder in de flat aan de overkant in de typische zwarte jellaba rondlopen, vlak voor mij, en zijn sereen gezicht vertelde mij genoeg.

  en in de hoven kletste ik wat met turkse en marokkaanse jongetjes en eentje uitte van dat hij kelen gaat doorsnijden omdat het leuk is.

  islam is zielig geloof, vooral die geestelijke vernietiging en indoctrinatie van kinderen, jongens en meisjes met een binaire haatdoctrine uit 7de eeuw vind ik feitelijk een vorm van geestelijke kindermishandeling en men moet dit toch strafbaar stellen.

  nog even paar jaar, en wij hebben een complete ISIS legertje in alle Europese landen en dan zal de hel losbarsten voor alle arme burgers die nu zien hoe hun belastinggeld als jizya wordt afgedragen aan moslim jihadis.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  De terroristen van Boko Haram kunnen zich ook heel makkelijk tussen de dobbernegers verschuilen !

  Like

 3. Jaantje zegt:

  Gelukkig is dictator Khadafi weg en daar ging het toch om?
  Goh wat zal men hier feest vieren en de mensen verwelkomen als dictator Assad het loodje legt.

  Like

  • Jaantje zegt:

   PS: mooi materiaal heeft Boko Haram .(uit arm Afrikaans land)
   Waar heb ik die jeeps en wapens/uitrusting al meer gezien?

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Lezen wat er onder het plaatje staat Jaantje!!! Dit zijn geen terroristen van Boko Haram, maar van ISIS!

    Like

   • Jaantje zegt:

    Oke de kop van het artikel is Boko stuurt honderden strijders naar Libië om ISIS te helpen doch de foto toont niet de helpende Bokostrijders maar ISIS.
    Snap het bedankt
    ISIS heeft mooi westers materiaal.
    Boko zelf loopt op sandalen met een halve munitie fabriek om zijn nek te zeulen(zie blauw sturen).

    Like

 4. OphEUffen zegt:

  Met alle techniek en mankracht die ons ter beschikking staat moeten deze Boko’s eenvoudig buiten gevecht worden gesteld. Wat er ontbreekt, vraag mij niet waarom, is de politieke wil.

  Like

 5. Pegidafan zegt:

  Als boko haram zich gaat aansluiten bij isis , en nog wel in libie , dan lijkt het erop dat ze de oversteek gaan maken , isis gebruikt boko net als hitler de Italianen gebruikte voor de rotklusjes .
  Geloof me als die kelensnijders eenmaal gaan beginnen met koppen afsnijden , vluchten alle bewoners van Italie naar Oostenrijk en Duitsland . En waarom ? Omdat wij geen wapens hebben , ja en met een natte zakdoek begin je niks tegen een machinegeweer , of kapmes .
  Geloof me we kunnen onze borst nog nat maken . Wie weet hoe die lui zich al voorbereid hebben , met hun haatkazernes die overvol zitten met allah soldaten . Die wapenvondste van een paar maanden geleden en daarvoor ookal een keer ,die volgens de media van de maffia waren ,zouden ook heel goed van die moslims geweest kunnen zijn hoor .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s