Bonusquote: Politico legt uit hoe fijn het Schengen-verdrag voor terroristen is

Screenshot_18

(Door: Bert Brussen)

‘A symptom of a kind of democratic breakdown’

“They move easily around, as do all other residents of Europe, and can tap into relationships from their time with the Islamic State of Iraq and Syria and other militant Islamist groups. For Western counterterrorism officials, this is the new reality and growing nightmare.”

Bindende leestip: ontzettend goed artikel op Politico (de EU-versie) over het Europese netwerk dat islamitische terroristen steeds beter weten te gebruiken en over hoe het dankzij Schengen grenzeloze Europa falende, slecht met elkaar communicerende inlichtingendiensten islamitische terroristen steeds meer in de kaart speelt.

Terroristen zoals Ayoub el-Khazani die alleen maar een overval in de Tahlys wilde plegen met een toevallig gevonden Kalasjnikov die onschuldige Thalys-passagiers wilde afslachten.

Het gaat over jonge mannen die opgegroeid zijn in en afkomstig zijn uit een Europees land, naar Syrië afreizen, daar voor ISIS de jihad vechten en vervolgens terug naar Europa reizen om daar, uiteindelijk, een terreurdaad te plegen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Europa, EUSSR, Islam, Jihad, Krankzinnigheid, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Bonusquote: Politico legt uit hoe fijn het Schengen-verdrag voor terroristen is

 1. Jan zegt:

  De eerste reactie van Bron-lezers: grenzen gaan op slot. Eerste reactie Brussel en Den Haag: werkgroep samenstellen. Het verschil tussen realisten en fantasten, tussen overlevers en levende doden.

  Like

 2. Bas Koning zegt:

  Noem je het geen grenscontrole. Noem je het permanente verkeerscontrolefuik.

  Like

 3. Jackvdveen zegt:

  Was het maar zo simpel! Ook treft men veel jihadaanhangers, die hetzelfde doel in Europa en elders over de gehele wereld nastreven, die geen poot in Syrie hebben gezet.
  Er is maar ÉÉN REMEDIE, grenzen dicht en alles terug van de afgelopen 3 jaar.
  Zowel de geregistreerde goudzoekers als de niet-geregistreerden. Te laat!
  Want die laatste groep lukt nimmer om gelocaliseerd te krijgen.
  Schengen, wat ooit voor de europeaan en de legale, economisch waarde toevoegende, migrant was bedoeld.

  Like

 4. Jean zegt:

  Als de lafaards van de EU in Brussel de grenzen niet sluiten dan zullen wij Europeanen zelf de grenzen gaan sluiten, we zijn zo samen met enkele duizenden om de grensovergangen te blokkeren, om het uur op een andere overgang zodat bij die lafaards van de EU in Brussel het bloed in de ogen staat, wij burgers zullen zegevieren want wij burgers trekken ons geen flikker aan van die EU lullen hun gezever en gezeik.
  Die EU bende MOET uitgeschakeld worden en die zatte jeneverfles smijten we wel over de Luxemburgse grens, die Europa slopersbende die onze veiligheid volledig vernietigd hebben moeten boeten, zwaar boeten ook de reeds gepensioneerden. Hallo van-ramp-aaaaai nog op vakantie? 🙂

  Like

 5. Gentse flik vergelijkt zwarten met apen op Facebook

  POLITIE GENT Een nieuwe dag, een nieuw incident bij het politiekorps van de fiere stad Gent. Een 56-jarige agent gaat zich op Facebook open en bloot te buiten aan racisme. Op zijn pagina vergelijkt hij zwarten met apen. Nog geen week geleden kwam de Gentse politie in opspraak door een incident van homohaat in het Rabot.
  Een bloemlezing uit de posts van de agent oogt alles behalve fraai. “Zoek de verschillen… die apen kan je nog iets aanleren… zwarten uit de jungle niets”. Of nog: “Ze zijn pas aangespoeld en bezetten reeds onze discotheken… en nadien onze vrouwen lastigvallen”. Over de vluchtelingencrisis weet de agent nog het volgende: “Toch niet te geloven… Eerst een selfie naar levenslange all-inclusive vakantie in Nederland & België. En wij maar betalen”.

  De top van de Gentse politie kondigt een tuchtonderzoek aan. “Er is een intern onderzoek gestart waarbij de eerste vraag is of er sprake is van strafbare inbreuken. Daarnaast is het evident dat er ook tuchtrechtelijk een onderzoek gestart wordt”, zegt korpschef Filip Rasschaert in Het Nieuwsblad. >>> http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2434615/2015/08/25/Gentse-flik-vergelijkt-zwarten-met-apen-op-Facebook.dhtml

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Maar de man heeft wel gelijk!En hoezo:racistisch?Zwarten zijn toch zwart?Als iemand ons blanken noemt,vindt iedereen dat normaal:wij zijn blank!Maar zwart mag dan weer niet benoemd worden?Onzin,bedacht door een linkse idioot!

   Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   Dat is nu het toekomstbeeld van West Europa, iemand die de waarheid zegt wordt uitgemaakt voor ‘racist’ en de echte moslimreetlikkers zoals die zuipschuit van Gent komt in de media, gelukkig zijn steeds meer Vlamingen en Nederlanders wakker en zullen zij die vuile linkse ratten incl. die gewelddadige perverse moslims het land uit trappen want wij willen een Onafhankelijk & Veilig Vlaanderen en Nederland.
   Die importmisdaad wordt de doodsteek van Europa, wij burgers moeten heel snel zelf de grenzen gaan blokkeren door massaal de overgangen te bezetten met duizenden Vlamingen, Nederlanders, Duitsers enz. enz. tot die EU misdaadorganisatie de boeken sluit want dat misdadig tuig heeft reeds enorm veel schade berokkend aan ons Vlaanderen, Nederland, Duitsland enz. enz…

   Geliked door 1 persoon

 6. hendrikush zegt:

  “Stigmatisation of islam” is de oorzaak?
  Nee; het is de “stigmatisation by islam” die ervoor zorgt dat geen weldenkend mens respect heeft voor mohammedanen!

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Ondanks alles blijft men maar focussen op extremistische islamieten. Een expert verklaaarde op TV dat we in Europa te maken hebben met tienduizenden. Daarvan kan met de mankracht van de veiligheidsdiensten nog geen pro mille in de gaten gehouden worden. En dan betrekken we bij deze ramp nog niet eens dat volgens de leer van Mo ELKE moslim gehouden is tot jihad.
  Onze regeringen en politieke partijen hebben ons in een situatie gebracht dat niemand zijn leven nog zeker is. Op elke straathoek kan op elk moment een bom ontploffen. De daders, die geen enkel respect hebben voor andermans leven, verbergen zich in de enorme massa van moslims.
  Het is te hopen dat men eindelijk tot het inzicht komt dat we van de hele islamgemeenschap af moeten om nog een kleine kans op overleven te hebben. Somber vooruitzicht met mensen aan het roer die stekeblind zijn en lijken te blijven.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s