Europese Unie betekent ondergang van Europa

Screenshot_26

(Door: “Peter Selie”)

We worden ‘bestuurd’ door kruipers voor de islam ten koste van het recht en  gerechtigheid en van de vrijheid van de etnische Europeanen. De Franse Hollande  gaat de islam weer eens een plezier doen door de wereldbevolking proberen het zwijgen op te leggen – voorlopig –  wat de islam aangaat. Geen kritiek meer op de islam  anders vallen er zware straffen. Daar werkt ook onze  fake–rechtsstaat aan mee. En de volgende stap is wellicht dat hij, de islam, eist om  ‘overtreders’ volgens zijn sharia  te berechten. De OIC trekt zich niets van de  “rechten van de mens” aan. Maar ze wil wel invloed op onze rechten  en ons wel háár wetten opleggen en die politieke lafaards  spannen zich daar  nog voor in ook!  Moeten we dergelijke verraders niet snel berechten?

Recente voorbeelden (21-08-´15) van etnische discriminatie zijn:

Vorige week werd in Duitsland een islamiet vrijgesproken voor moord op zijn vrouw  wegens “geen tijd” van de rechter. Geen Duitser komt ermee weg! Hoe belachelijke kun je jezelf maken?

Maar een Berlijnse 34-jarige man die kritiek op Facebook had gezet over de absurde immigratie/bezetting door islamieten moet een boete van € 5000,-  –  ja vijfduizend euro betalen. Wordt de “MACHT” bang???

Het is onbegrijpelijk dat  islamieten, ongeacht hetgeen ze op hun kerfstok hebben, zich  hier überhaupt  vrij kunnen vestigen en hun ideologie onder het mom van religie kunnen uitoefenen en verspreiden. Het is even dwaas en gevaarlijk dat  ze hier bijna meteen een paspoort van een Europees land krijgen voor een definitief verblijf met ook direct stemrecht en uitkeringen en allerlei toeslagen die hieraan verbonden zijn.

Brussel blijft zwijgen. Trouwens, ook de nationale regeringen, en dat zegt veel over deze sprinkhanenplaag die ons wordt aangedaan en die gestimuleerd wordt door Brusselse nazi’s.  Het is meer dan duidelijk dat  die instroom van barbaren, die onmiddellijk na registratie in een Europees land amok beginnen te maken en als hun onderkomen hen niet bevalt alles maar in de fik zetten. En het helpt nog ook.

Moeten we ons nog langer afvragen wat er hier binnenkomt? In Macedonië weigerde het tuig hulppakketten in ontvangst te nemen omdat er een rood kruis op de doos stond. Hoe hoog is dan de nood eigenlijk?

Wij in Nederland kijken met verbazing naar Duitsland, maar een oude marxiste, die in het Oosten van Duitsland in uniform het systeem hartstochtelijk diende, kan voor de democratie alleen maar ondergang betekenen en dat zien we nu dan ook gebeuren. En de partij (CDU) die haar die positie gaf, is al net zo christelijk als Satan.

En wat de islamitische “vakkrachten” betreft, die kunnen met hun nieuwe paspoort vrij in- en uitlopen bijv. in Nederland, al is het alleen maar om zich hier ook nog eens in te schrijven om hun evt. tweede stek te verhuren en de uitkering op te strijken. Tenslotte mag je de Kafir zoveel benadelen als  het maar kan. Afrika zit nog vol nieuwe liefhebbers.

Hebben we nog tien jaar voor ons land er zo uit komt te zien als Syrië vandaag? Of duurt het zelfs geen vijf jaar meer? Allemaal dank zij die EU waar we toch zoveel aan te danken zouden hebben.  Maar op baantjes beluste onbenullen zoals Pechthold, en alle andere leugenaars die uitsluitend met hun eigen welzijn bezig zijn, blijven volharden. Er valt van dat soort dus niets goeds te verwachten.

Door:
“Peter Selie”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", dictatuur, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Europese Unie betekent ondergang van Europa

 1. jungleelephant zegt:

  Het gaat hard,heel hard de verkeerde kant op!En het gaat niet meer over;niet vanzelf!

  Like

  • harry zegt:

   het is te gek voor woorden gewon opruimen die heb niks meer toelaten geen werk eruit strafblad er uit vreed je wat uit op donderen hier we gaan al de verkeerde kant op met die islam zooitje kijk naar de moskeeen grote onderduik plaats voor alles

   Like

 2. Jean zegt:

  Peter Selie dat vraag ik al jaren en dat zeg ik al jaren, helaas zullen de huidige linksen eerst rechts gaan lopen als het mes op hun kelen gedrukt wordt en die dag is niet meer veraf.
  Die toeristen uit het midden oosten en Afrika zijn geen vluchtelingen maar soldaten van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam en die smeerlapperij heeft maar een doel “moorden & verkrachten”.
  Alhoewel ik er mijn leven lang al tegen vecht zal het toch moeilijk zijn mijn kinderen in de ogen te kijken, gelukkig heb ik ze steeds verwittigd a.g. de linkse lafaards en dat hebben ze goed begrepen.

  Like

 3. Driek zegt:

  Maar op baantjes beluste onbenullen zoals Pechthold, en alle andere leugenaars die uitsluitend met hun eigen welzijn bezig zijn, blijven volharden. Er valt van dat soort dus niets goeds te verwachten.

  Mooi neergeschreven, Peter Selie, ik ben bang dat ik de ondergang van Nederland nog mee maakt. Het gaat nu wel erg snel. Over een paar jaar heeft ons leven geen enkele kwaliteit meer. Het dichtstbijzijnde land waar je die rottige moslims niet in grote getale tegen komt is Portugal. Want daar valt niks voor ze te halen.

  Like

 4. Pogo zegt:

  De eerste twee filmpjes gaan eigenlijk over de VS maar omdat we hier misschien nog wel gekker zijn, geeft het goed weer dat we hier in de EU totaal van het padje zijn.
  (immigratie kan nooit de oplossing zijn)


  Als er hier niet een radicaal ander beleid wordt gevoerd en er dus jaarlijks 80 miljoen aanwas bijkomt, is het dus niet de vraag hoe we moeten blijven dweilen maar gewoon de kraan dichtdoen.
  Anders krijgen we overal dit soort praktijken.

  Wat zal uitlopen in rassenrellen, riots en oorlogen.

  (Waar de EU mee bezig is, weet ik niet, maar het lijkt er wel degelijk op dat ze op iets aansturen wat niks goeds beloofd. Velen weten wel dat die overbetaalde charlatans niet verder kijken dan 1 of 2 jaar of de volgende verkiezingen. Maar ook zij zien het grotere plaatje toch wel?
  Daarom denk ik ook dat dit niks met onwetendheid te maken heeft maar doelbewust gefaciliteerd wordt ‘voor zaken in de toekomst’.)

  Like

  • Anneke zegt:

   Ik denk, beste Pogo, dat ik het helemaal met je eens bent. Dit is allemaal opgezet en het wordt, ben ik bang, alleen nog maar erger. Goed artikel Peter Selie, maar dit is niet meer te stoppen…..

   Like

 5. Jean zegt:

  Waar zijn onze wapens om die misdaad te stoppen?
  Het is niet meer prettig in een bunker te moeten leven uit angst voor geweld en/of beroving.
  De grenzen MOETEN dicht en de aanwezige barbaren MOETEN eruit.

  Like

  • Jaantje zegt:

   Onze wapens? die staan nog in Turkije en die 2 vliegtuigen uit de vorige eeuw die vliegen boven Syrië de hooivorken zijn ook op .
   Dat word improviseren geblazen…

   Like

 6. Giny zegt:

  De grenzen moeten werkelijk dicht, anders is er geen houden meer aan!
  Pim zou zeggen “Die achterlijke cultuur”
  Voor mij is het de “Achterlijke overheid” die met een betonnen plaat voor
  hun kop lopen en maar niet in willen zien wat ze allemaal aanhalen
  en binnen laten!
  Het wordt allemaal nog veel erger, nog meer culturen die elkaar
  nu al de hersens in slaan, waar moet dat naar toe?????

  Like

 7. Republikein zegt:


  @DanielEtterFoto

  Photographer and writer based in Barcelona. Clients include New York Times, Time, Spiegel. Currently working in MENA and on migration issues along EU borders.
  Heeft wel zijn naam mee.

  Like

 8. hans zegt:

  Die vuile vieze kut linksen ook!

  Like

 9. Jan zegt:

  Bij een vuurgevecht tussen zigeuners en politie vielen 4 doden waaronder een agent.

  Bei einer Schießerei in Nordfrankreich sind am Dienstag vier Menschen getötet und drei weitere schwer verletzt worden. Der Zwischenfall ereignete sich in einem Lager von Sinti und Roma in der Gemeinde Roye, wie die Präfektur des Departement Somme mitteilte. Unter den Todesopfern seien ein Kleinkind und ein Polizist. Ein weiteres Kind erlitt einen Herzstillstand.

  Bei den Toten handelt es sich um einen Mann, eine Frau und ein kleines Kind. Bei der tödlichen Auseinandersetzung wurden auch zwei herbeigeeilte Polizisten schwer verletzt. Einer von ihnen starb später, wie die Präfektur mitteilte. Unter den Verletzten war offenbar auch der Mann, der das Feuer eröffnete.

  http://www.krone.at/Welt/Schiesserei_in_Frankreich_fordert_vier_Tote-In_Roma-Siedlung-Story-468938

  Like

 10. Jan zegt:

  Estland bouwt muur langs de grens met Rusland  Insgesamt soll ein Drittel der gesamten Grenze zwischen Estland und Russland verzäunt werden – das sind zwischen 106 und 108 Kilometer. Der Zaun soll die Landgrenze im Südosten lückenlos sichern und alle paar Hundert Meter einen Durchgang erhalten. Um falsche Alarme zu vermeiden, soll zudem eine Barriere gegen Wildtiere den Zaun begleiten, berichtete die Tageszeitung “Postimees” am Dienstag. Für einen je nach Grenzbereich zehn bis über 286 Meter breiten Grenzstreifen seien die Rodungsarbeiten im Gange bzw. schon abgeschlossen.

  Auch Norwegen überlegt Schutzmaßnahmen
  Heuer wurden am norwegischen Grenzübergang Storskog-Borisgleb bisher 131 Flüchtlinge registriert, während es vergangenes Jahr zwischen fünf und zehn gewesen seien.

  http://www.krone.at/Welt/Estland_baut_Zaun_an_Grenze_zu_Russland-Gegen_Fluechtlinge-Story-468910

  Like

 11. Jan zegt:

  Intussen heeft idiotie bezit genomen van ‘christelijke’ ‘experts’

  Theologen eisen: Zwitserland moet de grenzen openstellen

  …Reformierte und katholische Theologen fordern jetzt in einem radikalen Manifest: Die Schweiz soll ihre Grenzen für alle Flüchtlinge öffnen. Sie folgen damit dem Aufruf des Migrationsforschers Francois Gemenne, der Mitte August mit dem Sager “Machen wir die Grenzen auf – für alle” aufhorchen ließ.

  Die “Neue Zürcher Zeitung” (NZZ): Die vielen Menschen an der Kirchenbasis, die sich für Flüchtlinge einsetzen würden, würden sich “derzeit alleingelassen fühlen”, kritisiert Matthias Hui, Redakteur der Zeitschrift “Neue Wege”, die Beiträge zu “Religion und Sozialismus” abdruckt, gegenüber dem Blatt.

  Laut “NZZ” werde die Gruppe “KircheNordSüdUntenLinks” eine “Migrationscharta” veröffentlichen.
  Ausgehend von den biblischen Grundsätzen der Gleichheit und der Würde der Menschen, fordert es etwa ein Recht auf weltweit freie Niederlassung für alle. Den Autoren zufolge bestehe in der jüdisch-christlichen Tradition gar eine “Pflicht zur Migration”, wenn diese den Auszug aus unterdrückerischen Verhältnissen bedeute – ein Verweis auf Moses und den Exodus aus Ägypten, wie die “NZZ” anmerkt.

  http://www.krone.at/Welt/Schweiz_soll_Grenzen_fuer_alle_Fluechtlinge_oeffnen-Theologen_fordern_-Story-468918

  Het zijn dan ook geen Christenen maar socialisten, ofwel geschiften die met dit manifest aan komen zetten.
  Alle mensen, wat een krankzinnigen.

  Bettina Röhl:


  “Um es gleich vorweg zu sagen: Es gibt kein Verfassungsgebot zur Aufnahme von Wirtschaftszuwanderern. Und das wissen die vielen Scharfmacher von oben auch ganz genau, weshalb sie über diesen Punkt mit riesigen „Gedankengebäuden“ hinwegreden.”

  http://www.rolandtichy.de/kolumnen/bettina-roehl-direkt/fluechtlinge-ist-die-eu-rechtsradikal-und-fremdenfeindlich/

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Als je tegenwoordig opkomt voor eigen volk en vaderland ben je een Rechtsextremist.
  Zover zijn we al op weg naar zelfvernietiging !!

  Like

 13. Cor Ozinga zegt:

  Ook in Zwitserland schijnen de ‘goed’gelovigen geen benul te hebben van de ware aard van Islam en Koran. Ik hoop, dat ze de grenzen dicht houden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s