‘Thalys-terrorist’ heeft radicale zus in Brussel

Screenshot_25

Dader Ayoub El Khazzani blijkt uit een extremistisch Marokkaans gezin te komen.

De ‘Thalys-terrorist’ Ayoub El Khazzani (25) komt uit een radicale Marokkaanse familie. Zijn oudere broer werd Spanje uitgezet wegens zijn extremistische ideeën. Ook zijn 22-jarige zus, die in België woont, predikt hier op sociale media fundamentalistische boodschappen.

Officieel wonen de drie dochters van de Marokkaanse familie El Khazzani al sinds 2007 in een schamel appartementje bij hun vader en moeder, in de Spaanse kustplaats Algeciras. De drie zonen zijn het huis uit. Maar ook de oudste zus van de Thalys-schutter is vertrokken. Ze woont in werkelijkheid al enkele jaren in Brussel.

De 22-jarige vrouw laat zichzelf hier ‘Oum Badr’ noemen. Ze is getrouwd met een Marokkaanse man, die voordien ook in Spanje woonde, en ze hebben een zoontje.

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)
Nieuwsblad.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Jihad, Moslims, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op ‘Thalys-terrorist’ heeft radicale zus in Brussel

 1. BertG. zegt:

  De Franse openbaar aanklager in Parijs is officieel een terreuronderzoek gestart naar de Thalys-schutter Ayoub El-Khazzani. Volgens justitie begon het radicaliseringspad van de Marokkaan vijf jaar geleden in de Spaanse havenstad Algeciras.
  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/8/Zo-radicaliseerde-Thalys-schutter-El-Khazzani-2676118W/?masterpageid=158493

  Like

 2. Wachteres zegt:

  http://www.knack.be/nieuws/belgie/huiszoeking-in-molenbeek-naar-verdachte-van-verijdelde-aanslag-op-thalys/article-normal-597057.html?utm_source=Newsletter-25/08/2015&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-RNBAVUKN&M_BT=4938490654704

  Huiszoeking in Molenbeek naar verdachte van verijdelde aanslag op Thalys
  25/08/15 om 14:56 – Bijgewerkt om 15:26

  De politie heeft maandagavond een huiszoeking uitgevoerd in Molenbeek. Dat gebeurde in het onderzoek naar de verijdelde aanslag op de Thalys-trein van vorige week vrijdag.

  Sinds zijn arrestatie wordt de handel en wandel van Ayoub El Khazzani uitgepluisd. Daaruit bleek dat de man van 2007 tot 2014 met zijn ouders, broers en zussen in het Spaanse Algeciras woonde, waar hij in aanraking kwam met het gerecht voor drugsfeiten maar waar hij ook opdook op de radar van de Spaanse veiligheidsdiensten voor zijn radicaal-fundamentalistisch gedachtegoed. In 2014 verbleef hij een tijdlang in Frankrijk maar de man reisde ook naar Berlijn en Turkije en zou de laatste zes maanden in België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Andorra hebben rondgezworven.

  Like

 3. Jaan zegt:

  Leugens, leugens, leugens. Meneer had zijn medicijnen niet op tijd ingenomen en had slecht geslapen. Toen vond hij in het park bij het afval een paar klapperpistooltjes en viel in slaap op de bank in het park. blijkbaar is hij toen gaan slapwandelen en in de trein terecht gekomen. Daar hebben boze Amerikaanse militairen hem tegen de grond geslagen en zijn met geweren gaan schieten. Ik vind eerherstel en excuses wel op zijn plaats voor alle laster die over mijnheer wordt verteld.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Want zijn geest zwierf over de wereld.
  Dat is van de profeet!
  Kan dus ook de onderwereld zijn.
  Zandzakken voor de deur, straks komt ie bij jou, met een zeis.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20150825_01834660

  ‘Thalys-terrorist’ leefde ongestoord in Brussel

  Brussel / Sint-Jans-Molenbeek –

  Voor de Belgische veiligheidsdiensten was hij onvindbaar, maar ‘Thalys-terrorist’ Ayoub El Khazzani heeft wel maandenlang in ons land gewoond. Buren van zijn zus ‘Oum Badr’ (22) in Molenbeek zagen hoe hij geregeld bij haar over de vloer kwam. Op de hielen gezeten door de politie, gaf de vrouw zichzelf gisterochtend over. Na een verhoor mocht ze weer naar huis.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik zou willen zeggen: Kijk dáármee uit! Direct blaast ze zichzelf nog op, op een héél drukke passage, ergens in Brussel!
   (Hoewel, in de buurt van het EU-hoofdkwartier zou dat weer niet zo gek zijn……

   Like

 6. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
 7. paulzwueste zegt:

  Hollande heeft bij de uitreiking van de hoge Franse onderscheidingen aan de dapperen die Ayoub El Khazzani verhindert hebben zijn doel te bereiken, letterlijk gezegd dat het om een “verijdelde aanslag” ging. Ik ben er zeker van dat de advocaat van Khazzani deze uitspraak van Hollande zal gebruiken om te proberen het proces nietig te verklaren.
  Denk niet dat dit zal lukken…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s