VIDEO David Wood: Tien feiten die je moet weten over de koran

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Heer M”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, koran. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO David Wood: Tien feiten die je moet weten over de koran

 1. De ‘tristesse’ van de ‘Ruhrpott’ en de dreigende opstand van de Duitse burger
  Hoe Roma en Gutmenschen Duitse burgers tot het uiterste drijven

  Ook Wierd Duk beschrijft graag de waarheid. Dankzij crowdfunding kan hij op TPO.nl kwaliteitsjournalistiek die er toe doet publiceren. Doneer ook, en help mee met het vinden van de waarheid!

  Bondskanselier Angela Merkel (CDU) bezoekt vandaag een probleemwijk in Duisburg. Daar zal ze te horen krijgen hoe een onderklasse van Roma uit Roemenië en Bulgarije zich de afgelopen jaren nestelde in de verarmde industriesteden van het Ruhrgebied. De oorspronkelijke bewoners voelen zich in de steek gelaten. ‘Zij passen hier niet’. Dit is mijn verhaal – uit 2013 – over de tristesse van de Ruhrpott en wat ik destijds nog ‘de dreigende opstand van de Duitse burger’ noemde. Inmiddels lopen de spanningen in de Bondsrepubliek steeds hoger op.

  Hij weigerde ooit militaire dienst. En als overtuigd vertegenwoordiger van de linkse generatie van mei ’68 geloofde Hans-Wilhelm Halle (65) in internationale solidariteit. Dus dat hij nu als racist en Nazi wordt beschimpt, vindt hij op z’n minst ironisch.

  Poepen en plassen tussen auto’s
  Het komt door Halles strijd tegen de ‘zigeuners’, zoals hij ze noemt: de honderden Roma die pal tegenover het huis van het echtpaar Halle, in de rustige wijk Rheinhausen in Duisburg, neerstreken. Een compleet flatgebouw van acht etages is hier het afgelopen jaar door de huisbaas, afkomstig uit voormalig Joegoslavië, verhuurd aan Roma-immigranten. Met alle gevolgen vandien. Lees verder >>> http://politiek.tpo.nl/2015/08/25/de-tristesse-van-de-ruhrpott-en-de-dreigende-opstand-van-de-duitse-burger/

  Like

 2. Asielzoeker in huis nemen in Duitsland is fiscaal aftrekbaar
  Vluchteling kan belastingbetaler maximaal 8472 euro per jaar opleveren

  Wie in Duitsland een vluchteling in huis neemt of onderhoudt kan de kosten van het levensonderhoud van de gast aftrekken van de belasting. Dit heeft belastingdeskundige Timo Bell dinsdag in de krant Die Welt beklemtoond.

  Het onderhouden van een vluchteling kan als buitengewone last worden opgevoerd en is dan aftrekbaar. De vluchteling mag evenwel geen familie zijn en de persoon die de vluchteling opneemt moet zich schriftelijk verplichten in het levensonderhoud van de vluchteling te voorzien.

  Volgens de deskundige hoeft de vluchteling niet in huis te worden opgenomen om aftrekbaar te zijn. Maar als die elders wordt onderhouden, moet er wel duidelijk met rekeningen en bonnetjes worden aangetoond dat in het levensonderhoud is voorzien.

  Dit jaar bedraagt de aftrekpost voor vluchtelingenzorg maximaal 8472 euro. Dit bedrag is een schatting van het Duitse ministerie van Financiën.

  Duitsland worstelt met een enorme stroom vluchtelingen. Sommige politici spreken over volksverhuizingen en er worden aanslagen gepleegd op opvangcentra gepleegd.

  De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Frank-Walter Steinmeier waarschuwde dinsdag tegen “hysterie” rond de vluchtelingstroom.

  Bron
  Doorgeefluik van het ANP

  Like

 3. Jackvdveen zegt:

  Dat is dus zo geregeld. De zoon van vriend B. verklaart dat A. hem onderhoudt, de dochter van A. verklaart dat B. hem onderhoudt. In wefkelijkheid is zoon bij B. gewoon in huis en dochter bij A. in huis.
  Geen inspectie die het controleert. Welke verklaringen men wilt hebben bij de fiscus, geen probleem.
  De belastingteruggave is een welkom surprise.
  Verder kunnen de inwonenden ook nog gewoon zwart bijverdienen.
  Wie schrijft hen een boete uit, wie betaalt die, wie gooit ze anders ter gijzeling in de bak of als laatste pressiemiddel wie gooit hen het land uit. Niet de duitse Overheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s